örömünnep

nem szeretném kipróbálni

bsdobnám a csajomat a közösbe.Szerintem izgató lehet az ha máa is bassza a nődet!!!
de ha ketten vannak ellened, nem te döntöd el, hogy kipróbálod-e :)
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 03. 20. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mutatok egy-két haver fotóját,kiválasztod melyik tetszik,aztán csapunk egy jó kis partit 3-asban!Elintézem!
elnézést, ha sok lennék a témában, de szeretem ezeket a képeket :)

****társkeresés csak az arra megfelelő topicokban:mmeprune
Nekem 1x volt a haverommal ilyen esetünk.Rendesen meg lett dolgozva a hölgy,de a végén megsugta nekem hogy velem bármikor de igy ebben a felállásban soha többet!Hát nem mindig jön be a nőknek a 2 pasis felállás.
Ebben lehet valami!!Csak nem te is?!

Gratulálok!

Beszéljük meg..

hol laktok én jelenkeznék 3 .nak későb még a nejemis rávenűk mert most nem akarja semi féle képen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 01. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 01. csütörtök 10:03
Törölt felhasználó (75155)

Én is osztoznék a barátnőmön, mert félelmetesen be van gerjedve egy második pasi ( vagy még egy harmadik) kényeztetésére.Imádja a szexet, annak elég sok formáját. Élvezi a kényes helyzeteket!
Szóval ő azt vallja két pasival mégjobb!
Szóval ő azt vallja két pasival mégjobb!
Basszus,olyan izgató dolgokat írtok itt a két pasi egy nő felállásról.Sajna én még nem voltam résztvevője egy triónak sem. Mire a barátnőm belement volna vége lett a kapcsolatnak.De egyszer csak sikerül...
Szia Lajakriszti!
Ki kezdeményezte nálatok ezt a kapcsolatot?
A párod vagy Te?
Ki kezdeményezte nálatok ezt a kapcsolatot?
A párod vagy Te?

És élveztétek mind ketten vagy csak a párod?
S szeretnétek még ilyenben részt venni?
S szeretnétek még ilyenben részt venni?
Vivi91 ez "felhívás a keringőre"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 19:57

Törölt felhasználó (29760)

a kép címe: Spapa és CPT elintézte Vivit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 19:57

Törölt felhasználó (29760)

Szólítottál? Valaki vagyok.
Mennyi itt a kamus: az egyik az anyjával dug (mmeg még 5 hapsi, jó vicc hehe), a másik nőnek adja ki magát, siralmas, ha nem tud valaki öszinte lenni, csak irogat mindenfélét.