Volna valaki aki tudna a nyéki nudin szabad helyet hétvégén
Itthon már csak nem medencézünk ruhában. Ha akarna láthatna a szomszéd minket. Ki tudja, lehet lát is, csak ügyesem rejtőzik
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 15:10

Mi is szeretjük.csak csupin .lehet látnak is a szomszédok de ez van
Mi is szeretjük.csak csupin .lehet látnak is a szomszédok de ez van
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 00:17

Szeretek ilyenkor késő este csobbani egyet a kerti medencében, aztán megszárítkozni a holdfényben.
Szeretek ilyenkor késő este csobbani egyet a kerti medencében, aztán megszárítkozni a holdfényben.
Ez engem is érdekelne. Én egy badoo randit itt bonyolítottam le ligeten. Kicsit féltem hogy meglátnak de sikerült
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2024. 06. 26. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 26. szerda 11:09

Sziasztok. Tudtok esetleg olyan eldugodtabb, intimebb részt a Dunakanyarban, a Dunakeszi-Vác-Nagymaros-Szob vonalon valahol, ahol nyugodtan lehet meztelenül napozni, fürödni, ahol esetleg bevállalósabb párok is előfordulnak, és lehet egymás előtt szexelni? Olyan hely, ami tényleg eldugodtabb, és a helyi közösség legalább hallgatólagosan elfogadja, hogy az egy nudista rész.
A párommal szoktunk nudizni hivatalos vagy félhivatalos helyeken, de nálam a meztelenség, pihenés, napfény előhozza a vágyakat, beindulok gyorsan. A párom visszafogottabb, de ilyenkor segít rajtam, vagy ha ettől beindul, akkor könnyen egymásba gabalyodunk és megtörténik a dolog. Viszont nem szeretnénk másokat ezzel zavarni.
A párommal szoktunk nudizni hivatalos vagy félhivatalos helyeken, de nálam a meztelenség, pihenés, napfény előhozza a vágyakat, beindulok gyorsan. A párom visszafogottabb, de ilyenkor segít rajtam, vagy ha ettől beindul, akkor könnyen egymásba gabalyodunk és megtörténik a dolog. Viszont nem szeretnénk másokat ezzel zavarni.
A Nyéki nudin szombaton tud valaki szabad helyet.Az előzön nem találtunk.
Nagyon jó pihenést Nektek
(Ez egy válasz bióradiátor üzenetére (2024. 07. 17. szerda 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 05:27

Ez pontosan így van! Mi a múlt hétvégén Berényben is voltunk, és egy fürdőruhás strandon is szintén a Balatonon, ott sokkal feltünőbben, már-már zavaróan nézték folyamatosan. Valahogy ez ott elfogadott, a naturista vonalon ennyire feltünően pedig igazából nem. És akkor még nem beszéltünk arról, mennyire utálta, hogy egész nap vizes volt a fürdőruhája...
Szóval mindenben jobb a naturista strandolás!
Éppen ezért mi ma is Berényben leszünk!

Éppen ezért mi ma is Berényben leszünk!
Ez pontosan így van! Mi a múlt hétvégén Berényben is voltunk, és egy fürdőruhás strandon is szintén a Balatonon, ott sokkal feltünőbben, már-már zavaróan nézték folyamatosan. Valahogy ez ott elfogadott, a naturista vonalon ennyire feltünően pedig igazából nem. És akkor még nem beszéltünk arról, mennyire utálta, hogy egész nap vizes volt a fürdőruhája...
Éppen ezért mi ma is Berényben leszünk! (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 09:12

Éppen ezért mi ma is Berényben leszünk! (Ez egy válasz krisz999 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, az én párom elöttem nem volt nudi strandon, először Délegyen voltunk. A legjobb hely erre, egy normal strandon sokkal jobban vizslatják,nézik a másikat. Az első 2 perc lesz fura neki, utána természetes lesz számara. Ha másképp nem, legyen bugyiban, aztán azt is leveszi majd,ha látja,mennyire kellemes így és jól fogja magát érezni
Berényben ki is van téve a kis táblákon hogy fürdőruha tilos. Vannak írott és íratlan szabályok. Ha az asszony fél vagy nem akar levetkőzni maradjon kint. Egyszerűen az ilyen kérdés feltevést sem tudom hova tenni.
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2024. 07. 16. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 18:17

Szerintem azért akarsz menni, hogy kukkolj és ehhez az asszonyt viszed partnernek. Ha ő nem akar nudizni, akor nem kell menni és pont. Az a lényege a nudista strandnak, hogy ruha nélkül vagyunk. Hidd el jobban megnézik, ha ruhában mászkál! Egyszerűen női bajoktól eltekintve nem illik fürdőruhában lenni. JObb helyeken kiis van Írva, sőt szólnak is miatta.
Szerintem azért akarsz menni, hogy kukkolj és ehhez az asszonyt viszed partnernek. Ha ő nem akar nudizni, akor nem kell menni és pont. Az a lényege a nudista strandnak, hogy ruha nélkül vagyunk. Hidd el jobban megnézik, ha ruhában mászkál! Egyszerűen női bajoktól eltekintve nem illik fürdőruhában lenni. JObb helyeken kiis van Írva, sőt szólnak is miatta.
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 20:19

Szasztok kezdö nudisok lennék a feleségem egyenlöre nem akar levetközni d1 re mennénk nagyon gáz lenne? Köszi
Balatonberény
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 17:14

Sziasztok!Hó végén megyünk Hévízre ki mit tud ajánlani?Kezdő nudisok lennénk!
Nekem is bejött. Csend, nyugalom, béke.
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szentendre vagy Szentendrei-sziget környékén esetleg valahol van nudi strand vagy akármilyen lehetőség a meztelen fürdőzésre?
Szentendre vagy Szentendrei-sziget környékén esetleg valahol van nudi strand vagy akármilyen lehetőség a meztelen fürdőzésre?
Ipoly mentén valaki tud jó helyet, Szob - Ipolyság közt?
Sziasztok
Én is Balatonberényt ajánlanám
Moto (Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is Balatonberényt ajánlanám

Moto (Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, az én párom elöttem nem volt nudi strandon, először Délegyen voltunk. A legjobb hely erre, egy normal strandon sokkal jobban vizslatják,nézik a másikat. Az első 2 perc lesz fura neki, utána természetes lesz számara. Ha másképp nem, legyen bugyiban, aztán azt is leveszi majd,ha látja,mennyire kellemes így és jól fogja magát érezni
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasztok kezdö nudisok lennék a feleségem egyenlöre nem akar levetközni d1 re mennénk nagyon gáz lenne? Köszi
Nem gáz, egészen addig amíg valaki szabálykövető szóvá nem teszi. Ekkor 2 választás van, vetkőzik vagy távozik.

Sziasztok, szvsz látogassatok el a elberényi nudista kempingbe/strandra, kellemes, kultúrált hely. Másrészt meg sok választás nincs.
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)