Sziasztok!Hó végén megyünk Hévízre ki mit tud ajánlani?Kezdő nudisok lennénk!
Akkor megrökönyödést azért nem keltettek
egész nap minden frankó volt, mi szeretünk oda járni, nagyon jó hely!
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 13:52

Nem este volt, kb 2 körül. Szerintünk nem csak mi vettük észre, mivel a közelükbe sem úszott/ment senki. De nekik valószínű ez nem tűnt fel az ütemes mozgás közepette

Szia! Baracs környékén van valami hely állítólag , még nem voltam én sem de ki akarok nézni (felkeresni) ha gondolod ki jöhetsz velem. Majd privátba egyeztetünk.
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 09:04

Dunaújváros és környékén nem tud valaki nudista strandot vagy olyan helyet ahol lehet pucéran lenni ???/ legális helyre gondoltam csak is !!!!!!
Nem este volt, kb 2 körül. Szerintünk nem csak mi vettük észre, mivel a közelükbe sem úszott/ment senki. De nekik valószínű ez nem tűnt fel az ütemes mozgás közepette
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 08:58

Törölt felhasználó (4658987)

Szia! Mi is voltunk tegnap, nagyon jó volt a víz. Ennyire feltűnő volt a pár? Mi nem vettünk észre hasonlót. Persze nem voltunk estig.
Dunaújváros és környékén nem tud valaki nudista strandot vagy olyan helyet ahol lehet pucéran lenni ???/ legális helyre gondoltam csak is !!!!!!
Szia! Mi is voltunk tegnap, nagyon jó volt a víz. Ennyire feltűnő volt a pár? Mi nem vettünk észre hasonlót. Persze nem voltunk estig.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 20:10

Szikin a víz már nagyon meleg volt ma, nem igazán hűsített. Egy pár túl is hevült a kerítés mellett...

Sziasztok! Tegnap voltunk , medúza nem volt csak a nagy hősèg !
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:43

A Földközi-tenger, beleértve a horvát partokat is, a melegebb hónapokban, különösen júniustól szeptemberig, gyakran tapasztalható medúzainvázió. A medúzák előfordulása azonban évről évre változhat, és több tényező, például az éghajlat és a tenger állapota is befolyásolja. Rovinjban is előfordulhat, hogy a meleg időjárás miatt több medúza jelenik meg a tengerben. Az idén mi a helyzet?
Szikin a víz már nagyon meleg volt ma, nem igazán hűsített. Egy pár túl is hevült a kerítés mellett...

A Földközi-tenger, beleértve a horvát partokat is, a melegebb hónapokban, különösen júniustól szeptemberig, gyakran tapasztalható medúzainvázió. A medúzák előfordulása azonban évről évre változhat, és több tényező, például az éghajlat és a tenger állapota is befolyásolja. Rovinjban is előfordulhat, hogy a meleg időjárás miatt több medúza jelenik meg a tengerben. Az idén mi a helyzet?
Sziasztok! Csak egy tájékozódó kérdés. Budapest környékén egy átlagos hétköznap délután melyik nudista strandon lehet a legkönnyebben párokkal ismerkedni?
Harkányi szauna: szűk, levegőtlen, sötét lyuk. Egymáson taposnak, ja és full gatyás. Szégyene a fürdőnek.
(Ez egy válasz harmincasparocska1 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 18:24

Sziasztok! A Harkányi gyógyfürdőröl valakinek van tapasztalata? Milyen a szauna rész,vannak e elbújós helyek?! Köszi az infót
Tiszánál tud valaki nudi helyet?
Prágában találtam egy remek swinger szaunát a belvároshoz közel. Sajnos főleg helyiek vannak itt és angolul nem beszélnek, meg elég zsúfolt, de kellemes kis hely. Kabinok, gőz, szauna, masszázs meg egy jacuzzi van lent.
Sziasztok! A Harkányi gyógyfürdőröl valakinek van tapasztalata? Milyen a szauna rész,vannak e elbújós helyek?! Köszi az infót
Nem értek hozzá
Mit kell csinálni mit hova kell beutni (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2024. 07. 09. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 17:37
Mit kell csinálni mit hova kell beutni (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2024. 07. 09. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Google térképen fent van
https://maps.app.goo.gl/21zpcWXWufvbj1CB6
https://maps.app.goo.gl/21zpcWXWufvbj1CB6
Én ma voltam Rovinj-ban FKK nudiste beach-en életemben először, s nagyon jó volt, jó érzés volt így úszni.
Még meglátogatom a héten amíg itt vagyok.

Google térképen fent van
https://maps.app.goo.gl/21zpcWXWufvbj1CB6 (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
https://maps.app.goo.gl/21zpcWXWufvbj1CB6 (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2024. 07. 09. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet oda találni ajar a normál akár fiú részre?
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2024. 07. 06. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 13:13

Szia! A belső öbölben csak férfiak szoktak lenni. Nem szoktqm arra sétálni, de messziről nézve elég vegyes a korosztály.
A tó felőli rész vegyes, és inkább 30 (sőt gyakran 40) +
A tó felőli rész vegyes, és inkább 30 (sőt gyakran 40) +
Leírtam pm a lehetőségeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 09. kedd 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 09. kedd 09:42
Törölt felhasználó (4660881)

Szia! Segítenél, hogy találok oda a Nyéki nudira? Holnap Miskolcról jövök vissza Bp irányába és elmennék a nyékre'. Köszönöm előre is ha Te vagy más is segítene. Sosem jártam még ott.
Szia! Segítenél, hogy találok oda a Nyéki nudira? Holnap Miskolcról jövök vissza Bp irányába és elmennék a nyékre'. Köszönöm előre is ha Te vagy más is segítene. Sosem jártam még ott.
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 07. 02. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 22:07

Nyéken a 4-es és az 5-ös km táblánál lévő strand két külön világ. Míg az előbbi sokkal inkább hasonlít egy tradicionális nudista strandra, ahol nyugalom van, az utóbbi melegek, kukkolók és farokhuzogatók mekkája lett. Mindenki választhat.