Ide akartam írni,,,,,,de most korrigáltam
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 13:49

Törölt felhasználó (4052772)

Akkor ott "talalkozunk".

Én holnap ott leszek !

Akkor ott "talalkozunk".
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 28. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 28. péntek 13:20

Törölt felhasználó (4065692)

Szoktak a nők egyedül nudizni
én is szoktam ,,Délegyházán !
Könyv, enni és innivaló kell hozzá.

Szoktak a nők egyedül nudizni
én is szoktam ,,Délegyházán !

FESZTelen fesztIVÁL Az első naturista, vegetáriánus fesztivál
2019. 08. 01 - 04. Szigetmonostor
http://ival.hu/
2019. 08. 01 - 04. Szigetmonostor
http://ival.hu/
Szia!
Hülyeségeket beszélsz , szingli nők is nudiznak csak nem jellemző hogy szólóban hanem inkább 2-3-n szoktak lenni vagy baráti társasággal. ( Külföldön találsz jobban szólóban is nőt nudizni ) Délegyen is voltak csak nők már idén is. Sok pasi nudizik szólóban vagy más pasikkal együtt, vannak köztük melegek is , de attól még nem nézik az összes pasit melegnek.
Hülyeségeket beszélsz , szingli nők is nudiznak csak nem jellemző hogy szólóban hanem inkább 2-3-n szoktak lenni vagy baráti társasággal. ( Külföldön találsz jobban szólóban is nőt nudizni ) Délegyen is voltak csak nők már idén is. Sok pasi nudizik szólóban vagy más pasikkal együtt, vannak köztük melegek is , de attól még nem nézik az összes pasit melegnek.

Volt valaki Berényben a napokban? A bólyákat kitették már?
Nagyon köszönjük! Ha valóban eljutunk arra, kipróbáljuk. Persze jobb lenne ha nem egyedül lennénk, noha annak is megvan a maga romantikája...
(Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2019. 06. 26. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 26. szerda 12:57

Voltunk egy pár éve: kulcs a vendéglőben a főúton, nem volt semmi ellátás, sem ivóvíz sem WC. Különben tiszta volt és rajtunk kívül senki!
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki!
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki!
Számomra a napokban nyílt ki a világ
Nyaralásunk alatt csak nézegettem én a napozó lányokat (mint ahogy eddig is ) de ahhoz, hogy életközeli élményem legyen, "csak be kellett ugrani a cápák közé"
a lógó hasam, fehér seggem általi gátlásosságomat is levetkőzve kellett megtapasztalnom mennyire jó érzés is ez!
Nyilván félénkebben eldugodtabb helyen kezdtem, de próbáltam felvenni a ritmust.
A legjobb pozitív visszacsatolásom pedig az volt, amikor hölgyek telepedtek le mellém 5-7 m távolságra monokinizni, (a másik oldalon már eleve volt két nudista hölgy.) Akik először visszahőköltek ahogy megláttak, de végül csak ott telepedtek le.
Ez igazából semmi, sőt semmi szexuális vonzata nincs, de engem ez átsegített a palánk túloldalára.
Innentől csak így szeretnék lenni! A 40-50-es párok közötti folyamatos apró incselkedéseket látni meg maga volt a gyönyör a kukkoló énemnek.

Nyilván félénkebben eldugodtabb helyen kezdtem, de próbáltam felvenni a ritmust.
A legjobb pozitív visszacsatolásom pedig az volt, amikor hölgyek telepedtek le mellém 5-7 m távolságra monokinizni, (a másik oldalon már eleve volt két nudista hölgy.) Akik először visszahőköltek ahogy megláttak, de végül csak ott telepedtek le.
Ez igazából semmi, sőt semmi szexuális vonzata nincs, de engem ez átsegített a palánk túloldalára.
Innentől csak így szeretnék lenni! A 40-50-es párok közötti folyamatos apró incselkedéseket látni meg maga volt a gyönyör a kukkoló énemnek.

Szingli csajok nem szoktak nuditni nem me4nwk cikinwk tartjak a szingli pasikat meg melegnek tartjak
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:39

Miert nem? Szingli csajok nem mernek nudizni?

Voltunk egy pár éve: kulcs a vendéglőben a főúton, nem volt semmi ellátás, sem ivóvíz sem WC. Különben tiszta volt és rajtunk kívül senki!
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki! (Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 10:11
A víz nagyon meleg volt! De probáljátok ki! (Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tiszanánán állítólag van egy nudista strand. Privát a dolog, úgyhogy a tulajnak kell szólni ha az ember menni akar. Tud valaki erről közelebbit? Ha igen, írj rám privátban légyszíves, mást is szeretnék kérdezni. Köszi.
De azért köszi a felajánlást.
(Ez egy válasz Gergő111 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétköznapokon nem tudok menni sajnos. Dolgozom. Csak hétvégén érek rá jobban.
(Ez egy válasz Gergő111 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Kőrbe lehet járni. Csütörtökön gyere ki és idegenvezetlek
Aha. Azt már megtaláltam a neten. Azt hittem van más rész is ott esetleg.
(Ez egy válasz Gergő111 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Van bent parkoló. Oázis kimping Délegyháza Gps-be
Igen, nő vagyok.
Kocsival be lehet hajtani oda? Ha igen meddig és honnan kell megközelíteni?
(Ez egy válasz Gergő111 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Fitatalabb korosztály nem igazán. Egy hölggyel beszélek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:39

(Ez egy válasz Gergő111 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:28

Szia. Voltam már többször is. Nagyon szimpatikus hely. Az látogatók is normálisak. Csak még egyedülálló csajjal nem futottam össze. Ez
Szia. Voltam már többször is. Nagyon szimpatikus hely. Az látogatók is normálisak. Csak még egyedülálló csajjal nem futottam össze. Ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:22

En is oda keszulok valamelyik hetvegen. Meg nem jartam arra. Te ismered, voltal mar?