Uhh bakker. Köszönjük az információt.
(Ez egy válasz Sosmogyoro08 üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 17:00

Szia!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Elhullott állatok, orfacsaró bűz.
Tele van sátrakkal, bódékkal, hajléktalanokkal.
Ha ezen átverekszed magad, találsz egy csomó büdös igénytelen 60+ meleg pasit akik nyálcsorgatva húzogatják a farkukat és követnek mindenhova ahova mész!
Hányadék az egész!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Ha ezen átverekszed magad, találsz egy csomó büdös igénytelen 60+ meleg pasit akik nyálcsorgatva húzogatják a farkukat és követnek mindenhova ahova mész!
Hányadék az egész!
Szia!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Hányadék az egész! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 09:49
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Hányadék az egész! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4145172)

Sziasztok az újpesti létezik még? Jár valaki oda? Pesten tud valaki valami jó helyet?
Sziasztok az újpesti létezik még? Jár valaki oda? Pesten tud valaki valami jó helyet?
Jászberény közelében tud valaki nudizásra lehetőséget?
Szerintem Balatonberénybe be lehet vinni a kutyát.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:58

Szia!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan!
Ja.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 08:39

Sziasztok! Rodoszon Faliraki naturista részén járt már valaki? Privátban infó, Köszönöm!
Sziasztok! Rodoszon Faliraki naturista részén járt már valaki? Privátban infó, Köszönöm!
Sziasztok!
létezik olyan nudista strand, vagy nudizásra alkalmas hely, ahova kutya bevihető? Elsősorban Balaton, azon túl Nyugat-Dunántúl érdekelne
létezik olyan nudista strand, vagy nudizásra alkalmas hely, ahova kutya bevihető? Elsősorban Balaton, azon túl Nyugat-Dunántúl érdekelne
Szia!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 19:28
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Mi a helyzet a szúnyogokkal a nudista strandjainkon (Berény, Délegy, Sziki vagy Gárdony). Még nem döntöttük el, hogy hova menjünk, de nem akarjuk csapkodással tölteni az időt. Utána meg vakarózással.
Mi a helyzet a szúnyogokkal a nudista strandjainkon (Berény, Délegy, Sziki vagy Gárdony). Még nem döntöttük el, hogy hova menjünk, de nem akarjuk csapkodással tölteni az időt. Utána meg vakarózással.
Sziasztok
Sziasztok!
A Duna Tolna megyei szakaszán tud valaki nudistastrandot,akár nem hivatalosan is?
A Duna Tolna megyei szakaszán tud valaki nudistastrandot,akár nem hivatalosan is?
Szia!
Érdeklődi szeretnék, hogy Valaltán a part közében sok medúza van?
Tavaly aug. közepén rengeteg volt, alig lehetett a tengerben fürdeni. most mi a helyzet?
Érdeklődi szeretnék, hogy Valaltán a part közében sok medúza van?
Tavaly aug. közepén rengeteg volt, alig lehetett a tengerben fürdeni. most mi a helyzet?
Persze ezt csak a Camping vendégek tudják kivitelezni.
Ilyenkor mi sem szoktuk visszafogni magunkat.
Sok élményben volt már részünk. (Ez egy válasz Sosmogyoro08 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 05:59
Ilyenkor mi sem szoktuk visszafogni magunkat.
Sok élményben volt már részünk. (Ez egy válasz Sosmogyoro08 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Láttunk már szeretkező párokat( nem is keveset ) éjszaka a sátrak vagy a kakókocsik előtt egy pléden, vagy a teljesen véletlenül nyitva hagyott sátorban is.
Láttunk már szeretkező párokat( nem is keveset ) éjszaka a sátrak vagy a kakókocsik előtt egy pléden, vagy a teljesen véletlenül nyitva hagyott sátorban is.
(Ez egy válasz Sosmogyoro08 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 05:53

Meg a zuhanyzóban, vagy este 10 -11 után mikor a gyerekek már alszanak a stégen!
Meg a zuhanyzóban, vagy este 10 -11 után mikor a gyerekek már alszanak a stégen!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 10:59

Aki huncutkodni akar, az huncutkodik, de ezt a vízben teszi inkább, a strandtól balra elsétálva. A strand területén, főleg ha gyerekek is vannak, nem illendő.
Szia a szauna része teljesen naturista. saját törölközött elég ha viszel. Van egy nagyon jó szauna kertje amit szintén meztelenül lehet használni.
Ennivalót táskát belehet vinni. de csak a szauna kerteben fogyasztható azt hiszem.
Szerdán pénteken és szombaton szauna szeánszok vannak 18:00 három van a belépőhöz írva de amúgy 4 szokott lenni.Itt minden szeánsz után teát vizet vagy gyümölccsel vagy van ,hogy jégkrémmel is kedveskednek. De az már nekem bőven elég volt a három. Ja és este nyolctól mikor bezár a strand a fedett medencéket meztelenül lehet igénybe venni.
https://www.hertelenditermal.hu/arak/
Amúgy maga a fürdő nem olyan nagy szám. A szaunaparkja viszont magyar viszonylatban az egyik legjobb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 19. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 19. szerda 20:18
Ennivalót táskát belehet vinni. de csak a szauna kerteben fogyasztható azt hiszem.
Szerdán pénteken és szombaton szauna szeánszok vannak 18:00 három van a belépőhöz írva de amúgy 4 szokott lenni.Itt minden szeánsz után teát vizet vagy gyümölccsel vagy van ,hogy jégkrémmel is kedveskednek. De az már nekem bőven elég volt a három. Ja és este nyolctól mikor bezár a strand a fedett medencéket meztelenül lehet igénybe venni.
https://www.hertelenditermal.hu/arak/
Amúgy maga a fürdő nem olyan nagy szám. A szaunaparkja viszont magyar viszonylatban az egyik legjobb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 19. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924317)

Sziasztok.
Nem tudom melyik topic-ba írjam de lenne egy kérdésem. Magyarhertrlendről tudnátok mondani valamit mert jövő hétvégén ott leszünk.
Nem tudom melyik topic-ba írjam de lenne egy kérdésem. Magyarhertrlendről tudnátok mondani valamit mert jövő hétvégén ott leszünk.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne Dunántúlon merre felé lehet találni nudista strandot ???
válaszokat Privátba és Email címre kérnék gabormaraczi@freemail.hu
a másik van e más Pár, vagy szingli csaj aki bevezetne e különleges világba!!!
Olyan kérdésem lenne Dunántúlon merre felé lehet találni nudista strandot ???
válaszokat Privátba és Email címre kérnék gabormaraczi@freemail.hu
a másik van e más Pár, vagy szingli csaj aki bevezetne e különleges világba!!!
Aki huncutkodni akar, az huncutkodik, de ezt a vízben teszi inkább, a strandtól balra elsétálva. A strand területén, főleg ha gyerekek is vannak, nem illendő.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2019. 06. 18. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 22:02

Sziasztok! Mi ma voltunk berényban. Nem voltak sokan de elsőre érdekes volt, a hölgytagunkon legeltették a szemüket a férfiak egy páran fejbe biztos elrendezeték. Volt egy két középkorú pár is láttunk felaljzott párt is
. Viszont voltak gyerekek is úgyhogy óvatosan kell bánni a szexualitással ez a hely nem arról szól! Viszont van tapasztalat itt szoktak lenni félrevonulások akciók valamely zugban?

Sziasztok!
Milyen időt jósoltok hétvégére..?
Kimennénk Szikire...(nudira)..hétvégére sátorral....
Milyen időt jósoltok hétvégére..?
Kimennénk Szikire...(nudira)..hétvégére sátorral....
Elvileg tréleres jött érte, ha jól értettem... remélem nem lett nagy baja!
(Ez egy válasz pkarcsi üzenetére (2019. 06. 19. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)