Sziasztok. Holnal ki jön Délegyre?
Köszönöm a választ. Elmentünk és nem bántam meg a víz is nagyon jó volt. Nem volt olyan hideg mint amire számítottam.
Jót lehetett benne úszni.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 09. vasárnap 21:15

Szia! A telefonos érdeklödésre reggel 23 fokosnak mondták, a kapuban kiírva ma 20 fokosnak volt. Lehet benne fürdeni , de a víz még igen csak frissitő

Ezt most leírnád újra magyarul is? Értelmezhetetlen zagyvaság amit ideírtál.
(Ez egy válasz northlightster üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 16:44

Ahogyan kezded a gondolatot már korábban megfogalmaztam,
Nem értem miért olyan hangnemben közelítesz egyébként és pont felém miközben te előtted már ugyanezt emlitem. Főleg neken irányitod mikor te 3 mondattal később aj ározod hogy nem nem swinger de oda hivod öket ismerkedni érdekes ahogyan mást okitasz olyan dolgokra amit te sem tudsz. Annyi értelme lesz minta ahogyan az elözőnek sem
Nem értem miért olyan hangnemben közelítesz egyébként és pont felém miközben te előtted már ugyanezt emlitem. Főleg neken irányitod mikor te 3 mondattal később aj ározod hogy nem nem swinger de oda hivod öket ismerkedni érdekes ahogyan mást okitasz olyan dolgokra amit te sem tudsz. Annyi értelme lesz minta ahogyan az elözőnek sem
Nagyon jó volt ma is Délegyházán nudizni!

Egyetértünk.Mi szivesen ismerkednénk ott akár szóló pasikkal is.De párként nem igazán kezdeményezőek a pasik,még ha a párosunk hölgytagja próbál flörtölni valakivel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 17:31
Törölt felhasználó (3895862)

Lehet, hogy Délegyháza nem swinger klub, de ismerkedésre tökéletes hely!
Ha valaki nem akar azonnal, rögtön mindent, hanem barátkozósabb párt keres, mint mi is, annak ideális az ismerkedésre!

Lehet, hogy Délegyháza nem swinger klub, de ismerkedésre tökéletes hely!
Ha valaki nem akar azonnal, rögtön mindent, hanem barátkozósabb párt keres, mint mi is, annak ideális az ismerkedésre!

Ahogyan kezded a gondolatot már korábban megfogalmaztam,
Nem értem miért olyan hangnemben közelítesz egyébként és pont felém miközben te előtted már ugyanezt emlitem. Főleg neken irányitod mikor te 3 mondattal később aj ározod hogy nem nem swinger de oda hivod öket ismerkedni érdekes ahogyan mást okitasz olyan dolgokra amit te sem tudsz. Annyi értelme lesz minta ahogyan az elözőnek sem (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 08:23
Nem értem miért olyan hangnemben közelítesz egyébként és pont felém miközben te előtted már ugyanezt emlitem. Főleg neken irányitod mikor te 3 mondattal később aj ározod hogy nem nem swinger de oda hivod öket ismerkedni érdekes ahogyan mást okitasz olyan dolgokra amit te sem tudsz. Annyi értelme lesz minta ahogyan az elözőnek sem (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1777462)

Könyörgöm Délegyháza nem swinger klub. Szoktunk járni, sok swingeres is jár, de rengeteg család, gyerekek, stb. Soha senki meg sem próbál semmit, hálistennek. Nem erről szól a hely.
Könyörgöm Délegyháza nem swinger klub. Szoktunk járni, sok swingeres is jár, de rengeteg család, gyerekek, stb. Soha senki meg sem próbál semmit, hálistennek. Nem erről szól a hely.
(Ez egy válasz northlightster üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 08:15

Én is voltam tegnap délutani érkezéssel
Munkából (éjszakából elnyúlva végeztem. )
Nem nagyon találtam magam . Aki tetszik mindig párban van és a nudi nem swinger tehát véletlen sem érdeklödnék be saját elveim persze.... egyedül csajok asszonyok , tinik nem jönnek le . Ugy érzem nem vagyok szemtelen amikor oda oda pillantok . Ha elő kerül a férfi pár eddig mindig . Azon nyomban nem bambulok... minden bizonnyal nem tudom mi a protokol lehet ez a baj. Néha a fickok ki is borulnak ha pedig nem nekem kellene tudom a hölgynek mi szabad ?
Pedig nagy meglepetésemre számtalan 50 plusszos olyan nök vannak hogy bármikor előbb mint egy harmincast....
Jön a papi és látszik hogy szétrobban belül hogy mikbe van a mami mert ugy nézi a farkam mintha a cipömet nézné
Nem nagyon találtam magam . Aki tetszik mindig párban van és a nudi nem swinger tehát véletlen sem érdeklödnék be saját elveim persze.... egyedül csajok asszonyok , tinik nem jönnek le . Ugy érzem nem vagyok szemtelen amikor oda oda pillantok . Ha elő kerül a férfi pár eddig mindig . Azon nyomban nem bambulok... minden bizonnyal nem tudom mi a protokol lehet ez a baj. Néha a fickok ki is borulnak ha pedig nem nekem kellene tudom a hölgynek mi szabad ?
Pedig nagy meglepetésemre számtalan 50 plusszos olyan nök vannak hogy bármikor előbb mint egy harmincast....
Jön a papi és látszik hogy szétrobban belül hogy mikbe van a mami mert ugy nézi a farkam mintha a cipömet nézné
Én is voltam tegnap délutani érkezéssel
Mi tegnap voltunk jo volt nagyon...kár hogy senki nem.mert semmit...pedig jo lehetne..
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2019. 06. 09. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! A telefonos érdeklödésre reggel 23 fokosnak mondták, a kapuban kiírva ma 20 fokosnak volt. Lehet benne fürdeni , de a víz még igen csak frissitő
(Ez egy válasz tsts üzenetére (2019. 06. 08. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 09:33

Sziasztok volt valaki délegyházán ? Milyen a víz nagyon hideg még? Hétfőn is nyitva van?
Sziasztok! Holnap irány Délegyháza!

Ma délegyen leszük párokkal ismerkednénk és nem csak beszélgetni szeretnénk...ill szolo pasik is szoba jöhetnek de fogadják el a nem leges választ is...
Király volt tegnap akali szuper idő viz is alakul es nem colt tömeg
Szia! Nagyon jó idő van és a víz is kellemes.
(Ez egy válasz tsts üzenetére (2019. 06. 08. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 09:33

Sziasztok volt valaki délegyházán ? Milyen a víz nagyon hideg még? Hétfőn is nyitva van?
Én meg nem észleltem semmit, pedig kint a teraszunkon is volt ez-az.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 13:43

goldoltam rá,...- hogy egy üveg körte pálinkával átmenjek,....- de nem jött biztató válasz....
goldoltam rá,...- hogy egy üveg körte pálinkával átmenjek,....- de nem jött biztató válasz....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg nem fagytunk, de nem volt semmi felhozatal, sajnos.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:55

Nem fagytatok meg az éjjel...???...- találtatok " melegítő " partnert...???
Sziasztok!
Gárdonyba volt kin valaki mostanság? Láttam nagyon túrnak ott mellette...
Nudi az zavartalanul működik?
Gárdonyba volt kin valaki mostanság? Láttam nagyon túrnak ott mellette...

Nudi az zavartalanul működik?