Király volt tegnap akali szuper idő viz is alakul es nem colt tömeg
Szia! Nagyon jó idő van és a víz is kellemes.
(Ez egy válasz tsts üzenetére (2019. 06. 08. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 08. szombat 09:33

Sziasztok volt valaki délegyházán ? Milyen a víz nagyon hideg még? Hétfőn is nyitva van?
Sziasztok volt valaki délegyházán ? Milyen a víz nagyon hideg még? Hétfőn is nyitva van?
Én meg nem észleltem semmit, pedig kint a teraszunkon is volt ez-az.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 06. csütörtök 13:43

goldoltam rá,...- hogy egy üveg körte pálinkával átmenjek,....- de nem jött biztató válasz....
goldoltam rá,...- hogy egy üveg körte pálinkával átmenjek,....- de nem jött biztató válasz....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 06. 06. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg nem fagytunk, de nem volt semmi felhozatal, sajnos.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 29. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 29. szerda 08:55

Nem fagytatok meg az éjjel...???...- találtatok " melegítő " partnert...???
Sziasztok!
Gárdonyba volt kin valaki mostanság? Láttam nagyon túrnak ott mellette...
Nudi az zavartalanul működik?
Gárdonyba volt kin valaki mostanság? Láttam nagyon túrnak ott mellette...

Nudi az zavartalanul működik?

Holnap délelőtt nyéken ismerkednék
Bakali:időjárás-nudisok: 1-0 !
Sziasztok! Tájékozódni szeretnék.. B-A-Z megyében milyen lehetőségek vannak? Nyéken vagy a Tisza-tavon esetleg?
Érdeklődnék attól, aki volt mostanában a Délegyháza nudin, hogy nagyon hideg-e a víz?
Nem fagytatok meg az éjjel...???...- találtatok " melegítő " partnert...???
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 11:13

Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.
Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a legjobb időt fogtátok ki....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 02:03

Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Szombaton kellemes volt akaliben.Jó idő,kevés vendég,vegyes korosztály,családok.A víz mondjuk hideg volt.

sut a nap, gardonyi nudi most tokeletes.. epp sokan is vannak, munkagepek sem mennek..

Sziasztok. Ma jön valaki sziki-re?
Én tegnap is úsztam a Balatonban Akaliban!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 24. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 18:38

Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).