Láttam végig az olajfolyást, elvontatták....
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 06. 19. szerda 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 19. szerda 20:10

Sziasztok.
Voltunk ma Gárdonyban. Nagyon jól éreztük magunkat. Kivéve az a srác, aki befelé jövet, odaverte a kocsija alját, és sajnos elfolyt a motorolaja neki. Ha itt vagy, írj nekem légysz privát! Kíváncsi vagyok mi lett a vége... Mi grilleztünk a parkolóba! Üdv.: T
Voltunk ma Gárdonyban. Nagyon jól éreztük magunkat. Kivéve az a srác, aki befelé jövet, odaverte a kocsija alját, és sajnos elfolyt a motorolaja neki. Ha itt vagy, írj nekem légysz privát! Kíváncsi vagyok mi lett a vége... Mi grilleztünk a parkolóba! Üdv.: T
Sziasztok.
Nem tudom melyik topic-ba írjam de lenne egy kérdésem. Magyarhertrlendről tudnátok mondani valamit mert jövő hétvégén ott leszünk.
Nem tudom melyik topic-ba írjam de lenne egy kérdésem. Magyarhertrlendről tudnátok mondani valamit mert jövő hétvégén ott leszünk.
Sziasztok.
Üdv mindenkinek! Szolnokon nudizáshoz és szúnyog kergetéshez sexmentesen parnert( eket) keresek. Tobbi priv.
Krk szigete elég nagy, attól is függ melyik részén lesztek. De ott általában találhatók nyugis kis partszakaszok, ahol esetleg lehet több is. De nudizásra lehet találni helyeket, csak kicsit sétálni kell hozzá.
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2019. 06. 19. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 19. szerda 08:44

Szia!
A július elején a Krk szigeten leszünk, hol érdemes nudizni? Van ott olyan hely ahol egy kis pajzánkodás is belefér a napozás mellet?
A július elején a Krk szigeten leszünk, hol érdemes nudizni? Van ott olyan hely ahol egy kis pajzánkodás is belefér a napozás mellet?
Szia!
Sziasztok! Mi ma voltunk berényban. Nem voltak sokan de elsőre érdekes volt, a hölgytagunkon legeltették a szemüket a férfiak egy páran fejbe biztos elrendezeték. Volt egy két középkorú pár is láttunk felaljzott párt is
. Viszont voltak gyerekek is úgyhogy óvatosan kell bánni a szexualitással ez a hely nem arról szól! Viszont van tapasztalat itt szoktak lenni félrevonulások akciók valamely zugban?

Mi tegnap voltunk Balatonon. Ugyan nem volt nudi, de a Párom monokinizett egy tangas fürdő alsoban. Hát mondanom sem kell hogy minden férfi megbamulta
Sziasztok! Tud nekünk vki vmit mondani a sokak által emlegetett tiszanánai naturista fürdőről. Esetleg elérhetőség, akár privátban is, hogy ne legyen reklám... Köszönjük!
Hétvégén 1500 a beugró. Elvileg tagságit kell kiváltani ami egy évre szól, bár idén tőlünk még nem kérték.
(Ez egy válasz Plumeria üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 14:02

Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:31
Törölt felhasználó (1201632)

sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
ma készülök nudizni de nem tudom hová
Gárdonyban merre van ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:28
Törölt felhasználó (1063222)

Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
Igen ez igy van nem.kint történnek a dolgok meg...kint csak a személyes tali és az ismerkedés....természetesen....viszont nem tudni ki van benne ki nincs...jo lenne egy olyan opcio ahol pl mi gg sek tudnánk találkozni beszélgetni kint a strandon..pl egy megbeszélt helyen es mindenki oda jönne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 13. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 13. csütörtök 15:31
Törölt felhasználó (3361862)

Helysebben, bérlő. A Borbáláéknak lejárt a szerződésük.
Ma kint leszünk délegyen szivesen ismerkenénk
Sziasztok!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Sziasztok! Holnap délután újra megyünk Délegyházára!

légyszives aki tudja hol van pontosan a Gárdonyi nudistrarész az irjon rám privát üzibe ! nagyon szépen köszönöm előre is
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy Baján használható e a párt napozasra? Mennyire van fent a víz?