Én péntek délutánként szoktam menni, tömeg nincs, főleg ha nem valami ünnep hétvégén mégy. Több a pasi mint a nő, főleg mióta csütörtök kizárólag a nőké.
(Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2017. 04. 24. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 24. hétfő 14:07

Volt valaki a debreceni termál szauna világban? Társaság, zùfoltság ?
Köszi a választ! Ha többet tudsz, légyszi oszd meg velünk, akár privátban is. Az is érdekelne, meddig lehet még kijárni a félszigetre és az is érdekelne, hol és mikortól lesz az új hely. Eddig is jártunk, nagyon élveztük és továbbra is szeretnénk a közelben egy hasonlóan nyitott, közösségi teret, ahol jól érezhetjük magunkat textilmentesen is. Köszi!

Volt valaki a debreceni termál szauna világban? Társaság, zùfoltság ?
Akik még nem voltak kint, azok kedvéért mesélhetnétek többet. Pl., szoktak ott szexelni?
hotel béke
(Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2017. 04. 08. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Hajdúszoboszlón tud valaki textil mentes szaunàt?
Nem lennel egyedul
szoktunk ott joparan lenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 06. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 06. csütörtök 14:45

Törölt felhasználó (1533262)

Egyedül nem megyek

Egyedül nem megyek
(Ez egy válasz Nyitott pár üzenetére (2017. 04. 05. szerda 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 05. szerda 05:49

Igen még működik elég kulturált és nagy.
Érdemes kinézned kicsit az emlékeidet feleleveníteni.
Érdemes kinézned kicsit az emlékeidet feleleveníteni.
Igen még működik elég kulturált és nagy.
Érdemes kinézned kicsit az emlékeidet feleleveníteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 04. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 04. kedd 19:57
Érdemes kinézned kicsit az emlékeidet feleleveníteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 04. kedd 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1533262)

Még működik a délegyházi nudi? 95-96ban nyaraltam ott a unoka tesómékkal. Ők hosszú évekig voltak ott nyaranta Lakókocsi+sátor kombóval.
Kis lurkó voltam, nem is mertem sokáig előjönni a lakókocsiból
Aztán később már nem izgatott, vagyis pont hogy izgatott és azért kellett sokszor "visszamennem" a kocsiba

Még működik a délegyházi nudi? 95-96ban nyaraltam ott a unoka tesómékkal. Ők hosszú évekig voltak ott nyaranta Lakókocsi+sátor kombóval.
Aztán később már nem izgatott, vagyis pont hogy izgatott és azért kellett sokszor "visszamennem" a kocsiba
(Ez egy válasz Nyitott pár üzenetére (2017. 04. 04. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem de volt aki már be merészkédet
(Ez egy válasz Zsulex1 üzenetére (2017. 04. 04. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok .èrdeklődnèk győr,s komárom környèkèn szokott e valaki nudizni szivesen társalognèk vele s többit megbeszèlni privátban .
FÜRÖDTETEK IS MÁR?
(Ez egy válasz Nyitott pár üzenetére (2017. 04. 03. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 03. hétfő 20:06

Tegnap Délegyházán voltunk nagyon kevesen voltak.
Kellemes volt az időjárás és mi is nagyon jól éreztük magunkat.
Tegnap Délegyházán voltunk nagyon kevesen voltak.
Köszi az infót! Ennél már csak akkor örülnénk jobban, ha az új tulaj a félsziget eddigi jellegét megtartva, egy kulturált nudista strandot szeretne ott létrehozni. Mára még jó időt ígérnek, ha módunkban áll, lehet kilátogatunk egy kis napozásra.

Szia! Mi is örülünk a hírnek...
Kecsegteto

Meglepően sokan voltak ma ott.Sok pár és szóló pasik....
Sziasztok! Gárdony minket is érdekelne.
(Ez egy válasz bptamasbp üzenetére (2017. 03. 31. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)