:(
Sajnalom. Szerintem ezt itt olvasni fogja jopar gardonyi nudis es talan az is aki epp rad szolt. Hatha levonjak a konzekvenciat, hogy nem igy kene.
Ez ne szegje kedved, mert ez ugy latszik ott szokas.
Nem hinnem hogy masholbis...sot...tuti nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 19:50
Sajnalom. Szerintem ezt itt olvasni fogja jopar gardonyi nudis es talan az is aki epp rad szolt. Hatha levonjak a konzekvenciat, hogy nem igy kene.
Ez ne szegje kedved, mert ez ugy latszik ott szokas.
Nem hinnem hogy masholbis...sot...tuti nem

Törölt felhasználó (1671402)

Életem első nudista strandozása volt, szóval ennél azért barátságosabb fogadtatásra számítottam
inkább félre is vonultam hátra, ahol senki nem volt rajtam kívül.

Életem első nudista strandozása volt, szóval ennél azért barátságosabb fogadtatásra számítottam
inkább félre is vonultam hátra, ahol senki nem volt rajtam kívül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 19:42

Törölt felhasználó (1613842)

Akkor ott betegesen rettegnek a kukkoloktol es azt is annak mezik, aki egyszeruen csak uj napozni es furodni vágyo ott. Eleg szomoru, mert szerintem ok se meztelenul utaznak le, es gondolom nem volt ez igy tul kellemes elso benyomas.
Akkor ott betegesen rettegnek a kukkoloktol es azt is annak mezik, aki egyszeruen csak uj napozni es furodni vágyo ott. Eleg szomoru, mert szerintem ok se meztelenul utaznak le, es gondolom nem volt ez igy tul kellemes elso benyomas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 19:17

Gárdonyban
Gárdonyban
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 18:55
Törölt felhasználó (1613842)

Erdekes. Ahova leheveredek oda en is feloltozve megyek ebbol sosem volt gond... hol melyik nudin volt ez? Eleg fura...
Erdekes. Ahova leheveredek oda en is feloltozve megyek ebbol sosem volt gond... hol melyik nudin volt ez? Eleg fura...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 18:08

Életemben először voltam ma naturista strandon. Mivel biciklivel érkeztem, így meglepő módon ruhában voltam, amikor odaértem. Bementem és már az első pár megszólt, hogy ez egy textilmentes hely. Van ilyen szabály, hogy nem lehet bemenni ruhában? Vagy ez csak egy szimpla hiszti volt?
Életemben először voltam ma naturista strandon. Mivel biciklivel érkeztem, így meglepő módon ruhában voltam, amikor odaértem. Bementem és már az első pár megszólt, hogy ez egy textilmentes hely. Van ilyen szabály, hogy nem lehet bemenni ruhában? Vagy ez csak egy szimpla hiszti volt?
Szia, nagyon kellemes, 25 c körül. Tegnap voltunk lent. Írtam privátban.
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2017. 06. 02. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, én tegnap voltam. Meglepően meleg a víz, érzésre 25c biztos van. Fél óra úszás után sem fáztunk.
(Ez egy válasz zone84842 üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 12:09

Sziotok!
Van valaki aki délegyen van és leírná,hogy milyen a víz hőmérséklete? (kb)
Lehet,hogy leszaladnánk,de még nem voltunk ott soha. Köszi!

Sziotok!
Van valaki aki délegyen van és leírná,hogy milyen a víz hőmérséklete? (kb)

Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni, Eger környékén hol lehet nudizni?
Tudna valaki tanácsot adni, Eger környékén hol lehet nudizni?
Nem kiépítettre gondoltam, nekem a Lupa pont ideális volt, hogy kinézzek heti párszor napozni, de ugye ez a lehetőség elszállt, olyan helyre gondoltam ami kb távolságba max 20-30perc autóval, pl valami titkos Dunapart vagy ilyesmi, a lényeg, hogy a 3. Kerülethez közel legyen
De milyen helyet? Nudizni bárhol tudtok. Kiépített hely, ami fürdő, szauna is, az Bükfürdőn van. Ahol meg leskelődni lehet, olyat nem tudok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 05. hétfő 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 05. hétfő 05:36
Törölt felhasználó (1869692)

Nyugat dunántúli helyet tud esetleg valaki?Győr-Moson, vagy Vas megye?
Nyugat dunántúli helyet tud esetleg valaki?Győr-Moson, vagy Vas megye?
Sziasztok
Lupa helyett tud valaki ajánlani egy másik jó helyet, lehetőleg ne az ország másik végébe, napozni jártam ki és egy óra napozásért nem szívesen utaznék 2órát
A válaszokat előre is köszönöm
Lupa helyett tud valaki ajánlani egy másik jó helyet, lehetőleg ne az ország másik végébe, napozni jártam ki és egy óra napozásért nem szívesen utaznék 2órát

A válaszokat előre is köszönöm
kérdezz privátban bátran
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 04. vasárnap 07:21
Törölt felhasználó (1069852)

Na ez minket is érdekelne...
szuper hely
privátban szívesen írok róla
Poroszló mellett van, egyszerűűű megtalálni. (Ez egy válasz forc üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 01. csütörtök 07:14
privátban szívesen írok róla
Poroszló mellett van, egyszerűűű megtalálni. (Ez egy válasz forc üzenetére (2017. 06. 01. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Valaki tud elérhetőséget írni,hogy hogyan jutunk el a Tiszanána nudira?!
Köszönjük
Valaki tud elérhetőséget írni,hogy hogyan jutunk el a Tiszanána nudira?!
Köszönjük
Sziasztok Szentendre környékén tudtok vmi nudi helyet?
Köszi az infót!ÉS MOST HOVÁ LEHET MENNI LUPA HELYETT TUDSZ VMIT.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2017. 05. 24. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 24. szerda 10:57

A tó teljesen körbe van kerítve, és mivel tavaly nem voltak elégedettek a fizetős nudis létszámmal így idén nem lesz fizetős verzió sem...

Holnap mennénk a nyéki tóra nudizni!Melyik részre érdemes menni?Nudizni megyünk!
Ma is hasonlo
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 04. vasárnap 09:07

Tegnap szuper volt Délegyházán. A víz is kellemes már és jó sokan voltak.