Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 192 193 194 195 196 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3387   2016. 07. 26. kedd 11:27
X Törölt felhasználó (69371)
Miért, szerinted az oldal tele van időjóssal?
Ha egyik azt mondja felszakadozik, a másik azt, hogy nem, akkor mi van?
Hagyjuk, mese vagy habbal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857648)
2016. 07. 26. kedd 11:22
vicces gyerek vagy te dákó smile
nyugodj meg nem vagyok kukkoló. amikor kimegyek, akkor is mindenkitől távol fekszem le.
egy szimpla kérdés volt, mert nem tudom eldönteni, hogy ilyen időben érdemes-e kimenni, nem tudom, hogy felszakadozik-e a felhőzet. én napozni és fürdeni járok ki. nem sétálok törölközővel a nyakamban és telepszek le párok vagy egyedül napozó nők mellé. csak most tényleg nem tudom, hogy mennyi értelme van kimenni.
viszont ha kukkolónak tartsz szívesen kimegyek és szétverheted a fejem, ha gondolod és persze, ha tudod.
#3386   2016. 07. 26. kedd 11:22
X Törölt felhasználó (857648)
vicces gyerek vagy te dákó smile
nyugodj meg nem vagyok kukkoló. amikor kimegyek, akkor is mindenkitől távol fekszem le.
egy szimpla kérdés volt, mert nem tudom eldönteni, hogy ilyen időben érdemes-e kimenni, nem tudom, hogy felszakadozik-e a felhőzet. én napozni és fürdeni járok ki. nem sétálok törölközővel a nyakamban és telepszek le párok vagy egyedül napozó nők mellé. csak most tényleg nem tudom, hogy mennyi értelme van kimenni.
viszont ha kukkolónak tartsz szívesen kimegyek és szétverheted a fejem, ha gondolod és persze, ha tudod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 26. kedd 11:01
Az ilyen kérdésnél mindig felmerül bennem egy kérdés, amire persze tudom a választ.
Nyilván azért kérdezed, mert nem épp szikrázó az idő. Nyilván ezt nem azért kérdezted, hogy napozás és nudizás miatt. Hanem, hogy van-e kint ilyenkor valaki. Tehát te nem nudista vagy, hanem egy kukkoló. Lehet hőbörögni nyugodtan.
Ha nudista lennél, akkor nem kellene ilyen kérdést feltenni, mert el tudod dönteni, hogy süt-e eléggé a nap a napozáshoz. A víz hőfoka pedig nem nagy mértékben változik ilyen időben, attól, hogy felhős az ég, tehát a pancsolás szempontjából is lényegtelen a kérdés. Tehát az első felvetésem a helytálló.

Lehet fel fogom keresni csak azért is az ország összes ilyen szabad nudista strandját, és ahol egy kukkolót meglátok, szétverem a picsába. boxer Ha már a többi "nudista" képes hagyni ezt elfajulni.
#3385   2016. 07. 26. kedd 11:01
X Törölt felhasználó (69371)
Az ilyen kérdésnél mindig felmerül bennem egy kérdés, amire persze tudom a választ.
Nyilván azért kérdezed, mert nem épp szikrázó az idő. Nyilván ezt nem azért kérdezted, hogy napozás és nudizás miatt. Hanem, hogy van-e kint ilyenkor valaki. Tehát te nem nudista vagy, hanem egy kukkoló. Lehet hőbörögni nyugodtan.
Ha nudista lennél, akkor nem kellene ilyen kérdést feltenni, mert el tudod dönteni, hogy süt-e eléggé a nap a napozáshoz. A víz hőfoka pedig nem nagy mértékben változik ilyen időben, attól, hogy felhős az ég, tehát a pancsolás szempontjából is lényegtelen a kérdés. Tehát az első felvetésem a helytálló.

Lehet fel fogom keresni csak azért is az ország összes ilyen szabad nudista strandját, és ahol egy kukkolót meglátok, szétverem a picsába. boxer Ha már a többi "nudista" képes hagyni ezt elfajulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 26. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857648)
2016. 07. 26. kedd 10:23
sziasztok. van értelme ilyen időben kimenni délegyre?
#3384   2016. 07. 26. kedd 10:23
X Törölt felhasználó (857648)
sziasztok. van értelme ilyen időben kimenni délegyre?
#3383   2016. 07. 25. hétfő 09:56
aznekemnincs aznekemnincs VIP
Gárdonyi nudi Székesfehérvárról

Térjen erre: Deák Ferenc u. Lövölde u. felé
44 mp. (200 m)
Haladjon északnyugat felé Deák Ferenc u. irányába
59 m
Forduljon jobbra az 1. keresztutcánál erre rátérve: Deák Ferenc u.
38 m
Forduljon jobbra az 1. keresztutcánál ezen maradva: Deák Ferenc u.
99 m
Menjen innen: Budai út, 7. út és Chernel István u. Gárdony felé
23 perc (18,6 km)
A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el ebbe az irányba: Lövölde u.
850 m
Forduljon enyhén jobbra, a következő útra: Budai út
4,6 km
Folytassa az utat erre: 7. út
6,7 km
Forduljon balra, a következő útra: Chernel István u.
4,2 km
Folytassa az utat erre: Varsa u.
1,0 km
Folytassa az utat erre: Keszeg u.
1,4 km
Menjen az úti céljáig
3 perc (650 m)
Forduljon balra
260 m
Forduljon jobbra
88 m
Forduljon jobbra
300 m
Forduljon jobbra
A cél jobbra lesz
28 m
Gárdonyi nudi
Gárdony, 2483
https://www.google.com/maps/contrib/110402920877569190225/phot- os/@47.2158079,18.6308707,3a,75y,90t/data=!3m7!1e2!3m5!1s-RnAM- z_qIfYE%2FVtXa_C8EHRI%2FAAAAAAAAUL0%2F7fjRFuzihtcDEdEgyaYPQC8u- LaQUa1Axw!2e4!6s%2F%2Flh3.googleusercontent.com%2F-RnAMz_qIfYE- %2FVtXa_C8EHRI%2FAAAAAAAAUL0%2F7fjRFuzihtcDEdEgyaYPQC8uLaQUa1A- xw%2Fw203-h100-p-k-no%2F!7i1866!8i2499!4m3!8m2!3m1!1e1!6m1!1e1
#3382   2016. 07. 24. vasárnap 19:16
agibeby28 agibeby28
Szuper volt ma a nyéki nudi. Idö tökéletes a viz fincsi.
#3381   2016. 07. 23. szombat 22:59
X Törölt felhasználó (1058702)
Nagyon igaz,csatlakozunk
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2016. 07. 23. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 09:47
Sziasztok!
Egy pár gondolat ha megengeditek.
Szerintem a naturizmus, nudizmus , az egy életérzés, visszatérni Ádám és Évához. Nagyon jó érzés ruhátlanul sétálni, vÍzbe merülni, napozni, csupaszon érezni a természetet.
Nos szerintem ehhez az érzéshez nagyon nem illenek a következő kérdések: mi a felhozatal? korosztály? vannak fiatal csajok? van hancúr placc? jönne velem valaki nudizni? esetleg párok? .....stb Mi 45-42 éves pár vagyunk , rohadtul nem érdekel a korosztály , a felhozatal...... hazudnék ha azt mondanám hogy ha egy huszonéves szép testű nőt lát az ember meztelenül elkapja a fejét ,persze megnézem, de nem tolakodóan , nem bámulva, ,ugyanígy a párom is odales egy izmos kigyúrt pasira , esetleg egy átlagon felüli szerszámra. De tesszük ezt úgy hogy az senkit nem zavar. szóval ez egy vélemény , ez az Én véleményem
#3380   2016. 07. 23. szombat 16:41
amiric69 amiric69
Köszi! Remélem megtaláljuk a helyet. smile
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2016. 07. 23. szombat 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 23. szombat 10:24
Az abdai kavicsbányákat tudom oda legközelebb. Ott van egy jó placc, is közösséggel.
#3379   2016. 07. 23. szombat 15:30
lacc65 lacc65
igaz
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2016. 07. 23. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szerintem a naturizmus, nudizmus , az egy életérzés, visszatérni Ádám és Évához. Nagyon jó érzés ruhátlanul sétálni, vÍzbe merülni, napozni, csupaszon érezni a természetet.
Nos szerintem ehhez az érzéshez nagyon nem illenek a következő kérdések: mi a felhozatal? korosztály? vannak fiatal csajok? van hancúr placc? jönne velem valaki nudizni? esetleg párok? .....stb Mi 45-42 éves pár vagyunk , rohadtul nem érdekel a korosztály , a felhozatal...... hazudnék ha azt mondanám hogy ha egy huszonéves szép testű nőt lát az ember meztelenül elkapja a fejét ,persze megnézem, de nem tolakodóan , nem bámulva, ,ugyanígy a párom is odales egy izmos kigyúrt pasira , esetleg egy átlagon felüli szerszámra. De tesszük ezt úgy hogy az senkit nem zavar. szóval ez egy vélemény , ez az Én véleményem
#3378   2016. 07. 23. szombat 14:04
toratoratora toratoratora
Erről van szó! Ez nem s.klubb. mindennek meg van a helye.
Sziasztok!
#3377   2016. 07. 23. szombat 10:24
Zotyi5 Zotyi5
Az abdai kavicsbányákat tudom oda legközelebb. Ott van egy jó placc, is közösséggel.
(Ez egy válasz amiric69 üzenetére (2016. 07. 22. péntek 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 22. péntek 22:43
Sziasztok! Mosonmagyaróvár környékén tudtok ajánlani nudista strandot? Vagy hasonló szórakozási lehetőséget smile ? Megközelítéssel persze, mert nem nagyon ismerjük a környéket.
#3376   2016. 07. 23. szombat 09:47
csapi123 csapi123
Sziasztok!
#3375   2016. 07. 22. péntek 22:43
amiric69 amiric69
Sziasztok! Mosonmagyaróvár környékén tudtok ajánlani nudista strandot? Vagy hasonló szórakozási lehetőséget smile ? Megközelítéssel persze, mert nem nagyon ismerjük a környéket.
#3374   2016. 07. 22. péntek 17:03
X Törölt felhasználó (1393022)
Hmm tényleg elég mély nyes és a víz hőmérséklete sem valami szerszám barát, de legalább nem marad hófehér a kis hátsóm nyes
#3373   2016. 07. 22. péntek 16:00
Bandita975 Bandita975
Én szívesen megnéznék egy nudista strandot.
Szolnokon hol van nudi?

moderálva
#3372   2016. 07. 22. péntek 11:40
X Törölt felhasználó (1101772)
Szia! Lehet fürdeni, de mély a víz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 22. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1393022)
2016. 07. 22. péntek 11:24
Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
#3371   2016. 07. 22. péntek 11:24
X Törölt felhasználó (1393022)
Sziasztok! A Gardonyi nudi strand furdesre is ki van alakitva? Vagy csak a szemeknek lett kialakitva egy resz?
#3370   2016. 07. 22. péntek 11:13
Nudisrác Nudisrác
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Komárom esetleg Párkány nudista lehetőségeiről mit tudni ?
#3369   2016. 07. 21. csütörtök 20:48
X Törölt felhasználó (1135612)
Csodálatos idő volt ma a Szikin.
#3368   2016. 07. 20. szerda 22:12
vivadance vivadance
Igen, mi voltunk a két meghirdetett hancurplaccos bulin és az elsőn hármasoztunk egy fiúval, a másodikon három fiúval akcióztunk, csak sajnos későn kezdtük el és jöttek a szúnyogok ezért abba kellett hagynunk. Az első buliról írtunk is itt június 26-án. ( lásd: #3332 2016. 06. 26. vasárnap 10:24)
(Ez egy válasz Szabip üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:14
Csak kíváncsiságból:
A gárdonyi nudi hancúroz részén volt aki már látott valamilyen akciót vagy részese volt? Mert eddig akármikor is voltunk a párommal nem sok minden történt, pedig párok voltak?

A szakavatottak mesélhetnének, mert szuper, hogy így meglett hirdetve de beszámoló még nem sok volt!

... 192 193 194 195 196 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7247db
Utolsó üzenet: tegnap 16:09

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!