Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 194 195 196 197 198 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3347   2016. 07. 14. csütörtök 12:03
zm60 zm60
Én/mi Délegyre járunk általában,láttam már heteró akciót,de, mivel nagyon elbújtak,nem zavartak senkit.Én is véletlen láttam meg őket miközben a vízen egy matracon napoztam és a partot bámultam.Sőt Berényben mi is egymásnak estünk bent a vízben, tisztes távolságban mindenkitől persze.Egyébként Dél1 szerintem nagyon jó, az idén is voltam már jó néhány alkalommal, volt, hogy ketten voltunk összesen,de, volt, hogy 25-30-an, de, végül is mindegy is mennyien vannak, hisz napozni és fürdeni jár oda az ember túlnyomórészt, nem ismerkedni.De, szerintem egyébként azt is lehet, függetlenül a nemi hovatartozástól, sok az egyedüli pasi,de, nők is akadnak páran.Én szimplán szeretek meztelenül lenni, amikor csak tehetem, meg ha az idő is engedi persze.
#3346   2016. 07. 14. csütörtök 12:00
X Törölt felhasználó (69371)
Helyes! eljen
Itt nyilván kevesebb a leskelődő is, mert azoknak minél olcsóbban kell, hogy legyen valami. Jó lenne ha a kisajátított bányatavak nudis részén is összefognának azok, akik nudizni járnak oda, és elkergetnék a sok kukkolót, szexelő párt. Ehhez összefogás kell.
Vagy visszafelé kell, hogy elsüljön a dolog. Lefotózni a sok kukkoló zsebzsötemistát, aztán közzé tenni. Már ha csak egy hasonló pletyka megindulni, hogy van ilyen, legalább egy részét visszatartaná.
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:32
Igen, akkor is hasonlóan lépek fel. Berény nem a dugások helye. Pont. Tök mindegy, hogy ki csinálja. Amíg tele van a strand kisgyerekekkel, addig a buzik, a heterók, és a leszbik is bírják ki hazáig. Mi is kibírtuk a feleségemmel hazáig...
#3345   2016. 07. 14. csütörtök 11:48
KT2125 KT2125
Mi is már egy jó ideje járunk oda, ez volt az első alkalom, hogy ilyet láttunk. Szegény recepciós srácot sajnálom csak, akinek hetente többször kell kergetni ezeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1165572)
2016. 07. 14. csütörtök 11:44
Csatlakozom Suisil-hoz. Mi csaknem 10 éve látogatjuk a strandot, de hasonlót mi sem tapasztaltunk. Természetesen egyet értek veled abban amit írtál, és teljes mértékben támogatom a fellépésedet és a véleményed. A strandon sok a gyermek, nekik ezt nem szabadna látni, és mi felnőttek, szülők sem vagyunk kíváncsiak rá. Helyeslem amit tettél!
#3344   2016. 07. 14. csütörtök 11:44
X Törölt felhasználó (1165572)
Csatlakozom Suisil-hoz. Mi csaknem 10 éve látogatjuk a strandot, de hasonlót mi sem tapasztaltunk. Természetesen egyet értek veled abban amit írtál, és teljes mértékben támogatom a fellépésedet és a véleményed. A strandon sok a gyermek, nekik ezt nem szabadna látni, és mi felnőttek, szülők sem vagyunk kíváncsiak rá. Helyeslem amit tettél!
#3343   2016. 07. 14. csütörtök 11:32
KT2125 KT2125
Igen, akkor is hasonlóan lépek fel. Berény nem a dugások helye. Pont. Tök mindegy, hogy ki csinálja. Amíg tele van a strand kisgyerekekkel, addig a buzik, a heterók, és a leszbik is bírják ki hazáig. Mi is kibírtuk a feleségemmel hazáig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 14. csütörtök 11:30
Ezt pedzegettem korábban. Ez szép és jó, hogy el lettek zavarva. Csak később ezek, és az ilyenek mennek a bányatavakhoz, ahonnan nagy eséllyel nem lesznek elzavarva. Felénk pedig ezek vannak, fizetős/hivatalos nudiról nem is tudok.
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel?
#3342   2016. 07. 14. csütörtök 11:30
X Törölt felhasználó (69371)
Ezt pedzegettem korábban. Ez szép és jó, hogy el lettek zavarva. Csak később ezek, és az ilyenek mennek a bányatavakhoz, ahonnan nagy eséllyel nem lesznek elzavarva. Felénk pedig ezek vannak, fizetős/hivatalos nudiról nem is tudok.
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel?
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:09
A tusolótól srégen feküdtek, kiskifli-nagykifli pózban, a hátsó rángatta az elől levő faszát, meg a törölközővel letakart seggét ütemesen mozgatta, odamentem, rájuk szóltam, szétrebbentek, az egyik álló fasszal rohant a tusolóba, hogy lehűtse magát. Majd szólta ma kimentem és szóltam a recepciós srácnak, aki azonnal felpattant és biciklire ült, majd elzavarta ezt a két gennyládát. Leszarom, hogy elhiszed-e vagy sem, ez így megtörtént. (és még volt jó pár gyerek is a strandon mindeközben...)
#3341   2016. 07. 14. csütörtök 11:10
KT2125 KT2125
Akkó' kérdezd meg a recepciós srácot. Ő hetente 2-3 alkalommal zavar ki ilyen buzikat a strandról. De biztos a recepciós is hazudik....
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 10:48
Mi 3 éve rendszeresen járunk oda, és soha semmi ilyent vagy ehhez hasonlót nem tapasztaltunk wow1 Bár lehet mi nem vagyunk elég figyelmesek wave
#3340   2016. 07. 14. csütörtök 11:09
KT2125 KT2125
A tusolótól srégen feküdtek, kiskifli-nagykifli pózban, a hátsó rángatta az elől levő faszát, meg a törölközővel letakart seggét ütemesen mozgatta, odamentem, rájuk szóltam, szétrebbentek, az egyik álló fasszal rohant a tusolóba, hogy lehűtse magát. Majd szólta ma kimentem és szóltam a recepciós srácnak, aki azonnal felpattant és biciklire ült, majd elzavarta ezt a két gennyládát. Leszarom, hogy elhiszed-e vagy sem, ez így megtörtént. (és még volt jó pár gyerek is a strandon mindeközben...)
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 10:53
Mindenki szeme láttára? A strandon? Szerintem ez kamu. Egyébként meg ha így is lett volna, nem itt kell azt irogatni, hogy rohadnának meg, hanem ott, akkor odamenni és szólni, hogy ezt nem itt kellene.
#3339   2016. 07. 14. csütörtök 10:53
aznekemnincs aznekemnincs
Mindenki szeme láttára? A strandon? Szerintem ez kamu. Egyébként meg ha így is lett volna, nem itt kell azt irogatni, hogy rohadnának meg, hanem ott, akkor odamenni és szólni, hogy ezt nem itt kellene.
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55
Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek mf3
#3338   2016. 07. 14. csütörtök 10:48
suisil suisil VIP
Mi 3 éve rendszeresen járunk oda, és soha semmi ilyent vagy ehhez hasonlót nem tapasztaltunk wow1 Bár lehet mi nem vagyunk elég figyelmesek wave
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55
Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek mf3
#3337   2016. 07. 14. csütörtök 09:55
KT2125 KT2125
#3336   2016. 07. 14. csütörtök 00:57
AVasálarcos AVasálarcos
Mi is ezt hittük... Lupán voltunk, úszni egy jót, aztán más fajta mozgást is megkívántunk, remélem, a mellettünk levő két robogós és a bringás nem haragudott a sexshow miatt smile Kicsivel az után, hogy elindultunk, leszakadt az ég, Budapest határában meg láttunk egy árokba dőlt Volánbuszt is :/
(Ez egy válasz vongungnir üzenetére (2016. 07. 13. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 13. szerda 15:34
Nincs semmilyen vihar! : )
#3335   2016. 07. 13. szerda 23:40
sztracsatella sztracsatella
Ma végre mi is kipróbáltuk a nudizást. Bár még 1 órát sem töltöttünk a nyéki tón, de nekünk ez is nagy élmény volt elsőre. A víz is nagyon kellemes volt. Legközelebb remélem hosszabb időt tölthetünk el.
#3334   2016. 07. 13. szerda 21:53
X Törölt felhasználó (914858)
http://hvg.hu/itthon/20160713_gerendai_karoly_lupa_to_strand
#3333   2016. 07. 13. szerda 15:34
vongungnir vongungnir
Nincs semmilyen vihar! : )
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2016. 07. 13. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 13. szerda 14:11
Mi nemsokára megyünk *****************
Remélem megússzuk a beígért vihart.

moderálva: Ha lesz vihar, ha nem, a fórum nem társkereső, az üzenetben ne adj meg helyszínt, ez fórum. Ha partnert kerestek van a GG-nek erre megfelelő felülete!
#3332   2016. 07. 13. szerda 14:11
extrapár extrapár
Mi nemsokára megyünk *****************
Remélem megússzuk a beígért vihart.

moderálva: Ha lesz vihar, ha nem, a fórum nem társkereső, az üzenetben ne adj meg helyszínt, ez fórum. Ha partnert kerestek van a GG-nek erre megfelelő felülete!
#3331   2016. 07. 13. szerda 13:32
gurabligyuri gurabligyuri
Az egyik általam kedvelt helyen minap délután nyílt sex. Törzsgárda két tagja arrébb lubickolt 50 métert és ment a döngetés. Talán még a gyerekek is látták. Egy női gárdatag kukkerrel nézte a haverokat dugás közben. Majd a fazon, aki dugott, beszólt az összes arra járó fazonnak ( pedig azok nem is látták az esetet ). De ilyeneket, hogy: mi van kisköcsög, buzi vagy? Persze a nagy csillagos autóval éppen a járdának kitaposott útra kell beállni, nem mellé....ááááá nem. Így mindenkinek a gazban kell kikerülnie a járgányát....
#3330   2016. 07. 10. vasárnap 22:38
csak együtt csak együtt
Ha 1 napos csobbanáson gondolkodtok,akkor tökéletes Dél1.
Amennyiben több időtök van rá,akkor pedig Berény vagy Akali.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1279932)
2016. 07. 10. vasárnap 21:43
Sziasztok! Melyiket ajánljátok, hol a legjobb? Berény, Gárdony, Délegy?
#3329   2016. 07. 10. vasárnap 21:43
X Törölt felhasználó (1279932)
Sziasztok! Melyiket ajánljátok, hol a legjobb? Berény, Gárdony, Délegy?
#3328   2016. 07. 10. vasárnap 20:35
1nudipár 1nudipár
Sziasztok ma Dél1 voltunk és nagyon sokan voltak lookaround

... 194 195 196 197 198 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7247db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 09. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!