Én/mi Délegyre járunk általában,láttam már heteró akciót,de, mivel nagyon elbújtak,nem zavartak senkit.Én is véletlen láttam meg őket miközben a vízen egy matracon napoztam és a partot bámultam.Sőt Berényben mi is egymásnak estünk bent a vízben, tisztes távolságban mindenkitől persze.Egyébként Dél1 szerintem nagyon jó, az idén is voltam már jó néhány alkalommal, volt, hogy ketten voltunk összesen,de, volt, hogy 25-30-an, de, végül is mindegy is mennyien vannak, hisz napozni és fürdeni jár oda az ember túlnyomórészt, nem ismerkedni.De, szerintem egyébként azt is lehet, függetlenül a nemi hovatartozástól, sok az egyedüli pasi,de, nők is akadnak páran.Én szimplán szeretek meztelenül lenni, amikor csak tehetem, meg ha az idő is engedi persze.
Helyes!
Itt nyilván kevesebb a leskelődő is, mert azoknak minél olcsóbban kell, hogy legyen valami. Jó lenne ha a kisajátított bányatavak nudis részén is összefognának azok, akik nudizni járnak oda, és elkergetnék a sok kukkolót, szexelő párt. Ehhez összefogás kell.
Vagy visszafelé kell, hogy elsüljön a dolog. Lefotózni a sok kukkoló zsebzsötemistát, aztán közzé tenni. Már ha csak egy hasonló pletyka megindulni, hogy van ilyen, legalább egy részét visszatartaná. (Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:32

Itt nyilván kevesebb a leskelődő is, mert azoknak minél olcsóbban kell, hogy legyen valami. Jó lenne ha a kisajátított bányatavak nudis részén is összefognának azok, akik nudizni járnak oda, és elkergetnék a sok kukkolót, szexelő párt. Ehhez összefogás kell.
Vagy visszafelé kell, hogy elsüljön a dolog. Lefotózni a sok kukkoló zsebzsötemistát, aztán közzé tenni. Már ha csak egy hasonló pletyka megindulni, hogy van ilyen, legalább egy részét visszatartaná. (Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, akkor is hasonlóan lépek fel. Berény nem a dugások helye. Pont. Tök mindegy, hogy ki csinálja. Amíg tele van a strand kisgyerekekkel, addig a buzik, a heterók, és a leszbik is bírják ki hazáig. Mi is kibírtuk a feleségemmel hazáig...
Mi is már egy jó ideje járunk oda, ez volt az első alkalom, hogy ilyet láttunk. Szegény recepciós srácot sajnálom csak, akinek hetente többször kell kergetni ezeket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:44
Törölt felhasználó (1165572)

Csatlakozom Suisil-hoz. Mi csaknem 10 éve látogatjuk a strandot, de hasonlót mi sem tapasztaltunk. Természetesen egyet értek veled abban amit írtál, és teljes mértékben támogatom a fellépésedet és a véleményed. A strandon sok a gyermek, nekik ezt nem szabadna látni, és mi felnőttek, szülők sem vagyunk kíváncsiak rá. Helyeslem amit tettél!
Csatlakozom Suisil-hoz. Mi csaknem 10 éve látogatjuk a strandot, de hasonlót mi sem tapasztaltunk. Természetesen egyet értek veled abban amit írtál, és teljes mértékben támogatom a fellépésedet és a véleményed. A strandon sok a gyermek, nekik ezt nem szabadna látni, és mi felnőttek, szülők sem vagyunk kíváncsiak rá. Helyeslem amit tettél!
Igen, akkor is hasonlóan lépek fel. Berény nem a dugások helye. Pont. Tök mindegy, hogy ki csinálja. Amíg tele van a strand kisgyerekekkel, addig a buzik, a heterók, és a leszbik is bírják ki hazáig. Mi is kibírtuk a feleségemmel hazáig...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:30
Törölt felhasználó (69371)

Ezt pedzegettem korábban. Ez szép és jó, hogy el lettek zavarva. Csak később ezek, és az ilyenek mennek a bányatavakhoz, ahonnan nagy eséllyel nem lesznek elzavarva. Felénk pedig ezek vannak, fizetős/hivatalos nudiról nem is tudok.
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel?
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel?
Ezt pedzegettem korábban. Ez szép és jó, hogy el lettek zavarva. Csak később ezek, és az ilyenek mennek a bányatavakhoz, ahonnan nagy eséllyel nem lesznek elzavarva. Felénk pedig ezek vannak, fizetős/hivatalos nudiról nem is tudok.
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel? (Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 11:09
Teszem fel, ha mondjuk egy csinos hetero pár csinálta volna, akkor is hasonlóan lépsz fel? (Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

A tusolótól srégen feküdtek, kiskifli-nagykifli pózban, a hátsó rángatta az elől levő faszát, meg a törölközővel letakart seggét ütemesen mozgatta, odamentem, rájuk szóltam, szétrebbentek, az egyik álló fasszal rohant a tusolóba, hogy lehűtse magát. Majd szólta ma kimentem és szóltam a recepciós srácnak, aki azonnal felpattant és biciklire ült, majd elzavarta ezt a két gennyládát. Leszarom, hogy elhiszed-e vagy sem, ez így megtörtént. (és még volt jó pár gyerek is a strandon mindeközben...)
Akkó' kérdezd meg a recepciós srácot. Ő hetente 2-3 alkalommal zavar ki ilyen buzikat a strandról. De biztos a recepciós is hazudik....
(Ez egy válasz suisil üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 10:48

Mi 3 éve rendszeresen járunk oda, és soha semmi ilyent vagy ehhez hasonlót nem tapasztaltunk
Bár lehet mi nem vagyunk elég figyelmesek

A tusolótól srégen feküdtek, kiskifli-nagykifli pózban, a hátsó rángatta az elől levő faszát, meg a törölközővel letakart seggét ütemesen mozgatta, odamentem, rájuk szóltam, szétrebbentek, az egyik álló fasszal rohant a tusolóba, hogy lehűtse magát. Majd szólta ma kimentem és szóltam a recepciós srácnak, aki azonnal felpattant és biciklire ült, majd elzavarta ezt a két gennyládát. Leszarom, hogy elhiszed-e vagy sem, ez így megtörtént. (és még volt jó pár gyerek is a strandon mindeközben...)
(Ez egy válasz aznekemnincs üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 10:53

Mindenki szeme láttára? A strandon? Szerintem ez kamu. Egyébként meg ha így is lett volna, nem itt kell azt irogatni, hogy rohadnának meg, hanem ott, akkor odamenni és szólni, hogy ezt nem itt kellene.
Mindenki szeme láttára? A strandon? Szerintem ez kamu. Egyébként meg ha így is lett volna, nem itt kell azt irogatni, hogy rohadnának meg, hanem ott, akkor odamenni és szólni, hogy ezt nem itt kellene.
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55

Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek

Mi 3 éve rendszeresen járunk oda, és soha semmi ilyent vagy ehhez hasonlót nem tapasztaltunk
Bár lehet mi nem vagyunk elég figyelmesek
(Ez egy válasz KT2125 üzenetére (2016. 07. 14. csütörtök 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 14. csütörtök 09:55

Jó volt tegnap Berény, csak sok volt a buzi.... Akik egymásnak is estek sajnos mindenki szeme láttára... hogy rohadnának meg ezek a férgek

Mi is ezt hittük... Lupán voltunk, úszni egy jót, aztán más fajta mozgást is megkívántunk, remélem, a mellettünk levő két robogós és a bringás nem haragudott a sexshow miatt
Kicsivel az után, hogy elindultunk, leszakadt az ég, Budapest határában meg láttunk egy árokba dőlt Volánbuszt is :/
(Ez egy válasz vongungnir üzenetére (2016. 07. 13. szerda 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma végre mi is kipróbáltuk a nudizást. Bár még 1 órát sem töltöttünk a nyéki tón, de nekünk ez is nagy élmény volt elsőre. A víz is nagyon kellemes volt. Legközelebb remélem hosszabb időt tölthetünk el.
http://hvg.hu/itthon/20160713_gerendai_karoly_lupa_to_strand
Nincs semmilyen vihar! : )
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2016. 07. 13. szerda 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 13. szerda 14:11

Mi nemsokára megyünk *****************
Remélem megússzuk a beígért vihart.
moderálva: Ha lesz vihar, ha nem, a fórum nem társkereső, az üzenetben ne adj meg helyszínt, ez fórum. Ha partnert kerestek van a GG-nek erre megfelelő felülete!
moderálva: Ha lesz vihar, ha nem, a fórum nem társkereső, az üzenetben ne adj meg helyszínt, ez fórum. Ha partnert kerestek van a GG-nek erre megfelelő felülete!
Mi nemsokára megyünk *****************
Az egyik általam kedvelt helyen minap délután nyílt sex. Törzsgárda két tagja arrébb lubickolt 50 métert és ment a döngetés. Talán még a gyerekek is látták. Egy női gárdatag kukkerrel nézte a haverokat dugás közben. Majd a fazon, aki dugott, beszólt az összes arra járó fazonnak ( pedig azok nem is látták az esetet ). De ilyeneket, hogy: mi van kisköcsög, buzi vagy? Persze a nagy csillagos autóval éppen a járdának kitaposott útra kell beállni, nem mellé....ááááá nem. Így mindenkinek a gazban kell kikerülnie a járgányát....
Ha 1 napos csobbanáson gondolkodtok,akkor tökéletes Dél1.
Amennyiben több időtök van rá,akkor pedig Berény vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 10. vasárnap 21:43
Amennyiben több időtök van rá,akkor pedig Berény vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 10. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1279932)

Sziasztok! Melyiket ajánljátok, hol a legjobb? Berény, Gárdony, Délegy?
Sziasztok! Melyiket ajánljátok, hol a legjobb? Berény, Gárdony, Délegy?
Sziasztok ma Dél1 voltunk és nagyon sokan voltak