Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 195 196 197 198 199 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3544   2016. 09. 09. péntek 09:43
X Törölt felhasználó (465100)
Igen ez már egy ideológiai vita! nyes

Én mindig igyekszem kultúráltan viselkedni és bizony el is várom másoktól is. Nyilván nem dőlök a kardomba, ha megsértik az etikai kódexet, de igyekszem úgy játszani, hogy erre ne kerüljön sor.

Úgy gondolom, ha valaki bunkó mód viselkedik, zavar vele másokat, annak lehet szólni, már ha föltételezhető, hogy megérti. Ha meg megsértődik, legalább nem jön többet. A hős korban volt olyan, hogy valakit eltanácsoltak a strand látogatástól. smile
Nyilván ugyanez reménytelen egy buszon bűzölgő egyed esetén...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 09. péntek 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 09. 09. péntek 09:34
Mindenkitől nem várható el az, hogy úgy viselkedjen, ahogy az az etikai kódexben le van írva.
Millió-féle ember van, ezernyi gátlással, vagy fóbiával, ami azért elég relatív is egyben, kinek mi perverz, vagy fóbia, vagy épp tök természetes.
Valamilyen szintem ilyen szituban is tolerálni kell a számunkra alulkúlturált embereket is, mert egyszerűen ha nem ezt teszed, akkor jobb ha kis sem mozdulsz otthonról, és akkor tuti a te világodba és a te szabályaid szerint "játszol".

A buszra is felszáll koszos, büdös ember, sajnos a társadalom részei. Két dolgot tehetek: szagolom egész úton, vagy leszállok.

Én egyszerűen nem várok el mindenkitől kulturált viselkedést (bár jó lenne, ha ez amúgy alap lenne), mert minden ember kulturált, ennyi.

Ettől függetlenül kell kihozni az egészből a legjobbat számunkra.
#3543   2016. 09. 09. péntek 09:36
X Törölt felhasználó (1340982)
Gyors javítás:

"Én egyszerűen nem várok el mindenkitől kulturált viselkedést (bár jó lenne, ha ez amúgy alap lenne), mert NEM minden ember kulturált, ennyi.
#3542   2016. 09. 09. péntek 09:34
Mindenkitől nem várható el az, hogy úgy viselkedjen, ahogy az az etikai kódexben le van írva.
Millió-féle ember van, ezernyi gátlással, vagy fóbiával, ami azért elég relatív is egyben, kinek mi perverz, vagy fóbia, vagy épp tök természetes.
Valamilyen szintem ilyen szituban is tolerálni kell a számunkra alulkúlturált embereket is, mert egyszerűen ha nem ezt teszed, akkor jobb ha kis sem mozdulsz otthonról, és akkor tuti a te világodba és a te szabályaid szerint "játszol".

A buszra is felszáll koszos, büdös ember, sajnos a társadalom részei. Két dolgot tehetek: szagolom egész úton, vagy leszállok.

Én egyszerűen nem várok el mindenkitől kulturált viselkedést (bár jó lenne, ha ez amúgy alap lenne), mert minden ember kulturált, ennyi.

Ettől függetlenül kell kihozni az egészből a legjobbat számunkra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 09. péntek 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 09. 09. péntek 09:19
Igen! Nincs is ezzel baj.

De van ennek a dolognak is egy intelligens, tapintatos kivitelezési módja. Ha az egész strandnak föltűnik az nem az. smile

Persze tényleg igaz az, hogy ha valakit irritál, hogy megnézik az bújjon el valahová, ahol nincsenek emberek! Ez épp úgy egy kényszeres viselkedés, egy fóbia, mint ahogy a kényszeres kukkolás is az.

Az egészséges viselkedés az volna, hogy megnézem, ami tetszik, de nem tolakodom. Elfogadom, hogy megnéznek, amíg nem jönnek az intim terembe. Egyensúly, tapintat és elengedettség...
#3541   2016. 09. 09. péntek 09:19
Igen! Nincs is ezzel baj.

De van ennek a dolognak is egy intelligens, tapintatos kivitelezési módja. Ha az egész strandnak föltűnik az nem az. smile

Persze tényleg igaz az, hogy ha valakit irritál, hogy megnézik az bújjon el valahová, ahol nincsenek emberek! Ez épp úgy egy kényszeres viselkedés, egy fóbia, mint ahogy a kényszeres kukkolás is az.

Az egészséges viselkedés az volna, hogy megnézem, ami tetszik, de nem tolakodom. Elfogadom, hogy megnéznek, amíg nem jönnek az intim terembe. Egyensúly, tapintat és elengedettség...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 09. péntek 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1340982)
2016. 09. 09. péntek 08:23
Igen, én veled teljesen egyet is értek.
Egy egészséges ember, aki lát is, és a libidója is a helyén, megnézi a másik nemet. Sőt, még akkor is megnézed, ha amúgy nem kifejezetten akarod, mert ugye nem vagyunk vakok.
Még a fantázia is elkalandozhat, szemmel megdugni egy ruhában flangáló nőt is meglehet smile
Ilyen helyek elkerülhetetlen az, hogy olyan ember legyen kint, aki nem nézelődni megy. Aki a nudira szánja magát, számoljon azzal, hogy ez bizony a pakliban van. A diszkóba sem mindenki táncolni megy le, hanem nézelődni, vadászni, mégsem akarja senki kidobni.
Engem pl. marhára nem zavar, ha néznek. Legtöbbször tudomást sem veszek róla, mert én meg mással, magammal és azzal vagyok elfoglalva, hogy élvezzem az ott eltöltött időt, a napot, pancsolást és ezek kombóját. Valaki bámul? Váljék egészségére smile Nekem nem fáj smile
#3540   2016. 09. 09. péntek 08:23
Igen, én veled teljesen egyet is értek.
Egy egészséges ember, aki lát is, és a libidója is a helyén, megnézi a másik nemet. Sőt, még akkor is megnézed, ha amúgy nem kifejezetten akarod, mert ugye nem vagyunk vakok.
Még a fantázia is elkalandozhat, szemmel megdugni egy ruhában flangáló nőt is meglehet smile
Ilyen helyek elkerülhetetlen az, hogy olyan ember legyen kint, aki nem nézelődni megy. Aki a nudira szánja magát, számoljon azzal, hogy ez bizony a pakliban van. A diszkóba sem mindenki táncolni megy le, hanem nézelődni, vadászni, mégsem akarja senki kidobni.
Engem pl. marhára nem zavar, ha néznek. Legtöbbször tudomást sem veszek róla, mert én meg mással, magammal és azzal vagyok elfoglalva, hogy élvezzem az ott eltöltött időt, a napot, pancsolást és ezek kombóját. Valaki bámul? Váljék egészségére smile Nekem nem fáj smile
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 16:59
Azért ha belegondolsz ti is kukkoltátok rendesen a szóló pasit ha azt néztétek hogy sétált vagy 5 km-t , és 1 szingli csajt megkerülte vagy 8-szor . Mi is járunk nudi strandra Berénybe meg Dél1-re mindenhol van szóló pasi, talán Dél1-n a nagy strandon vannak többen. Nem azért járunk oda hogy azt figyeljük ki mi csinál, hanem hogy jól érezzük magunkat. Ismerkedtünk , beszélgettünk már szóló pasikkal is és nem dőlt össze a világ az óta is köszönünk ha találkozunk. Talán , ha kevesebbet foglalkoztok mással és inkább azon vagytok hogy jól érezzétek magatokat akkor jobb is lesz wave
#3539   2016. 09. 09. péntek 00:22
X Törölt felhasználó (972392)
Szombat Dél1: pasi felül a motorra és elindul hazafelé: bukósisak, poló, protektor, kesztyű, és deréktól lefele pucér.....
Vannak érdekes emberkék....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 08. csütörtök 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (793587)
2016. 09. 08. csütörtök 22:27
Egyérdekes történet történt ma délután délegyen. Egy vezér hím a következőt adta elő.
Kicsit pakolta magát aztán elment az autójához. Egymás után mentünk, ő beült a kocsijába és elővett egy pénisz pumpát, mikor észre vette, hogy én is ott vagyok és látom mit csinál, becsukta a kocsi ajtót. Mire kijöttem a higiboxból el is húzott a picsába.
#3538   2016. 09. 08. csütörtök 22:27
X Törölt felhasználó (793587)
Egyérdekes történet történt ma délután délegyen. Egy vezér hím a következőt adta elő.
Kicsit pakolta magát aztán elment az autójához. Egymás után mentünk, ő beült a kocsijába és elővett egy pénisz pumpát, mikor észre vette, hogy én is ott vagyok és látom mit csinál, becsukta a kocsi ajtót. Mire kijöttem a higiboxból el is húzott a picsába.
#3537   2016. 09. 06. kedd 17:25
De most már tudod! smile

Legközelebb megkérdezed tőle, hogy esetleg elveszítette, hogy hol a helye, mert segítetek megtalálni. Ha pedig mozgás igénye van, akkor magyarázzátok el, hol a futópálya!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1409402)
2016. 09. 06. kedd 12:12
Értsd már meg, hogy nem másokkal foglalkoztunk, hanem egyszerűen nem lehetett nem észre venni nyes
#3536   2016. 09. 06. kedd 12:12
X Törölt felhasználó (1409402)
Értsd már meg, hogy nem másokkal foglalkoztunk, hanem egyszerűen nem lehetett nem észre venni nyes
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 20:02
1 szóval se lett mondva jobban tudom, annyi: "Talán , ha kevesebbet foglalkoztok mással és inkább azon vagytok hogy jól érezzétek magatokat akkor jobb is lesz wave "
#3535   2016. 09. 05. hétfő 21:06
Igen érezd jól magad de ha valaki átlépi.anhatárokat ésbzavarja a másikat, akkor.nemntudod magad.jól érezni.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ha belegondolsz ti is kukkoltátok rendesen a szóló pasit ha azt néztétek hogy sétált vagy 5 km-t , és 1 szingli csajt megkerülte vagy 8-szor . Mi is járunk nudi strandra Berénybe meg Dél1-re mindenhol van szóló pasi, talán Dél1-n a nagy strandon vannak többen. Nem azért járunk oda hogy azt figyeljük ki mi csinál, hanem hogy jól érezzük magunkat. Ismerkedtünk , beszélgettünk már szóló pasikkal is és nem dőlt össze a világ az óta is köszönünk ha találkozunk. Talán , ha kevesebbet foglalkoztok mással és inkább azon vagytok hogy jól érezzétek magatokat akkor jobb is lesz wave
#3534   2016. 09. 05. hétfő 20:02
bali36 bali36
1 szóval se lett mondva jobban tudom, annyi: "Talán , ha kevesebbet foglalkoztok mással és inkább azon vagytok hogy jól érezzétek magatokat akkor jobb is lesz wave "
#3533   2016. 09. 05. hétfő 18:00
nyes Nem kukkoltuk a csávót, egyszerűen nem lehetett nem észrevenni, hogy mit csinál. De te biztosan jobban tudod, puszi.
#3532   2016. 09. 05. hétfő 17:57
Egy strandra strandolni megy az ember, a nudista strandra meg azért, hogy ne zavarjon az a szar fürdőruha-gatya. smile
Ilyetén formán nehezen értelmezhető a szóló pasi, szingli lány fogalom. smile
Nem téged akarlak ezzel bántani, mert igen, igazad van. Én sem foglalkozom semmivel, csak magammal és a párommal, illetve a gyerekekkel.
Viszont tényleg elképzelhető a leírt viselkedés, az pedig lehet zavaró.
#3531   2016. 09. 05. hétfő 16:59
bali36 bali36
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 10:02
De pont ez az, hogy nem tilos sétálgatni, mégis iszonyúan irritáló lehet egyesek számára az ilyen pacák. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ez örök rákfenéje marad a nudizásnak.
#3530   2016. 09. 05. hétfő 10:41
Nézd, igazad van, de szerintem föl lehet hívni bárki figyelmét arra, hogy zavaró módon viselkedik.

Eszembe jutott egy harminc éves történet, egy ismerős odahívta a nagyon skubizó fiatalembert, leültette, és elmondta, hogy nézze meg bátran a barátnőjét, ilyet nem fog sohasem kapni, különösen, ha így viselkedik. Mondjuk az a lány nagyon belevaló volt. Nem csinált belőle ügyet.
Soha nem láttuk többé azt a srácot. Ma már lehet egy nagyon értelmes és konszolidált nudista strand látogató, aranyos feleséggel és gyerekekkel. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 10:02
De pont ez az, hogy nem tilos sétálgatni, mégis iszonyúan irritáló lehet egyesek számára az ilyen pacák. Ezzel nem lehet mit kezdeni, ez örök rákfenéje marad a nudizásnak.
#3529   2016. 09. 05. hétfő 10:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 09. 05. hétfő 09:04
Nem mondom, hogy nem lehet ilyen, én nem találkozom vele, vagy már teljesen immunis vagyok rá. smile

Nyilván két dolog van itt. Teljesen elfogadom a testem és nem érdekel ki nézi, ki nem nézi. Egyébként sincs rajtam semmi érdekes. smile Ezt nyilván a kedvesem is így éli meg.
A másik viszont, ha van valaki, aki zavaróan viselkedik, és következetesen, azaz nem véletlen belelátásról van szó, annak szerintem lehet szólni. Esetleg kultúráltam, nem mindjárt a beverem az orrod fordulattal nyitni. Talán még hatásosabb, ha ezt egy férfi teszi meg.

Talán én úgy tenném, hogy megkérem, hogy keresse meg a helyét és ott pihenjen, és ne zavarja a többieket, az állandó sétálással. Ha ez nem segít akkor szólnék a strand üzemeltetőinek.

Ebből is következik a következő tanács, aki csak próbálgatja a nudizást, naturalizmust, az inkább szervezett, fizetős strandra menjen! Ott van kinek szólni, védettebb stb.
#3528   2016. 09. 05. hétfő 09:07
Semmi baj sincs a Sziki útjaival. smile
Nem tudom az olvtársunk hol talált kavicsot. Maga a környék is homokos talajon van, az ún. Homokhátság része. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (793587)
2016. 09. 05. hétfő 08:19
Papucs, mert kavicsos az út? Kemény.
#3527   2016. 09. 05. hétfő 09:04
Nem mondom, hogy nem lehet ilyen, én nem találkozom vele, vagy már teljesen immunis vagyok rá. smile

Nyilván két dolog van itt. Teljesen elfogadom a testem és nem érdekel ki nézi, ki nem nézi. Egyébként sincs rajtam semmi érdekes. smile Ezt nyilván a kedvesem is így éli meg.
A másik viszont, ha van valaki, aki zavaróan viselkedik, és következetesen, azaz nem véletlen belelátásról van szó, annak szerintem lehet szólni. Esetleg kultúráltam, nem mindjárt a beverem az orrod fordulattal nyitni. Talán még hatásosabb, ha ezt egy férfi teszi meg.

Talán én úgy tenném, hogy megkérem, hogy keresse meg a helyét és ott pihenjen, és ne zavarja a többieket, az állandó sétálással. Ha ez nem segít akkor szólnék a strand üzemeltetőinek.

Ebből is következik a következő tanács, aki csak próbálgatja a nudizást, naturalizmust, az inkább szervezett, fizetős strandra menjen! Ott van kinek szólni, védettebb stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 04. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 04. vasárnap 22:05
Sajnos ez ilyen "szakma". Bárhová mentek nudizni, tele lesz a hely ilyen nyálcsorgatókkal, akik ráadásul igen rusnyák sokszor (ugyebár nem az a gond, ha kukkol valaki, hanem az, hogy ki teszi ezt. Gondolom egy Adonisz és Michelle Wild bárkit kukkolhatna, senki sem zavarná el őket).
Múlt szombaton, Berényben volt egy alacsony, köpcös, kopasz, igen rusnya pasi, aki szerintem minimum 5 kilométert gyalogot (és most nem túloztam) a napozók között, és bámult megállás nélkül. Napozott egy szingli csaj, akit kb 8-szor került meg az ürge igen közelről (A lány egy óra után inkább hazament). Az ilyenekkel sajnos nem lehet mit kezdeni. Bár kellően el tudják rontani az ember nudizós élményét.
#3526   2016. 09. 05. hétfő 08:19
Papucs, mert kavicsos az út? Kemény.
(Ez egy válasz m-sanya üzenetére (2016. 08. 26. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 19:48
Sziasztok, annyi kiegészítés, hogy én ma voltam Szikin (mondjuk Szegedi létemre életemben először). A "kódot" neked kell kitalálni. Ami a legegyszerűbb ha egy becenév - de egyedi legyen. (ne legyen ciki vagy ilyesmi. Mert pl. ha elkészül az ételed a büfében ezen a néven fognak "szólítani".
Mivel nyár van a szauna részleg csak akkor működik, ha meg van rá a minimum 4 fő aki miatt beindítják. Ma nem működött.
A víz is kelleme: 24 fok körüli volt ma. Viszont papucsot mindenképpen vigyetek magatokkal, a belső utak kavicsosak.
#3525   2016. 09. 05. hétfő 08:12
Küldd el az anyjába nem kell szarozni.
(Ez egy válasz FULLSPEED üzenetére (2016. 09. 04. vasárnap 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 04. vasárnap 20:52
Sziasztok!

Ma kimentünk a párommal a Nyéki tóra. Először nudiztunk. Elvonultunk egy kis fás bokros részre. Két kukkoló folyamatosan zaklatott minket így kb 15 perc után felöltöztünk. Az egyik "úriember" magas szemüveges, persze végig ruhában volt egy fekete Passat CC-vel járkált oda vissza a partszakaszon. A rendszáma LVX-086. A kedves társa kopasz középkorú Opel Corsa tulajdonosa HHV-543. Nagyon köszönöm nekik, mi mentünk ők továbbra is maradtak.

... 195 196 197 198 199 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7464db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 06. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!