Most 10-én Naturista szaunázás van a programba írva.. 21-1ig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 05. hétfő 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 05. hétfő 16:08
Törölt felhasználó (864481)

Úgy hallottuk hogy Kecskeméti élményfürdőben is lesznek naturista hétvégék,
ki tud róla valamit?
ki tud róla valamit?
Úgy hallottuk hogy Kecskeméti élményfürdőben is lesznek naturista hétvégék,
ki tud róla valamit?
ki tud róla valamit?
Sziasztok! Demjénbe lehet nudisan fürdőzni? Mit tudtok róla? ha van infótok légyszi írjátok meg. Köszi .
Volt valaki szombaton uszodázni? Én sajnos nem jutottam ki...

A honlap szerint,októbertől minden pénteken.
(Ez egy válasz kispetyke üzenetére (2012. 10. 07. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 07. vasárnap 15:13

Nem tudja véletlenül valaki,hogy Ráckeve októberben melyik pénteken tart nudi szaunázást?
Nem tudja véletlenül valaki,hogy Ráckeve októberben melyik pénteken tart nudi szaunázást?
Mesélhetne valaki a Nyéki tóról mert mostanában mindenki oda megy. Én nem hallotam róla, csak itt olvastam aki jár az mutassa már be lécci

Szombaton még szép idő lesz, de aztán...
Lesz idén is nudi uszodázás?

Lesz idén is nudi uszodázás?
ezen kérdések, válaszok megjelennek majd írásban?
és az idő is jó lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 22. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 22. szombat 07:25

Törölt felhasználó (775593)

Ma és holnap ,sport nap Dél1-en!
Ma és holnap ,sport nap Dél1-en!
Reméllem nekem is lehetöségem lesz átt élni a 3 as együtlét gyönyöreit veletek, ha legközelebb mentek irjatok ki ujra.
(Ez egy válasz titkosvágyak üzenetére (2012. 08. 31. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 14:07

Egyetértek veled mindenben. A személyzet tényleg kedves és megértő.
Ja és hogy el ne felejtsem a mórahalmi rendőrök is.

Ma kaptam a hírlevelet, hogy ha minden a tervek szerint alakul, ősz vége felé újra működi fog a ballószögi fürdő. Reméljük megint lesznek naturista estek. Ki mit tud róla?
szuper olt ma akali isteni víz finom napsütés.aki nem volt bánhatja
Sziasztok! Mi újság van Látóképen nem voltunk kint az idén, de remélem még az idő engedi hogy kijussunk.
Szeptember 22-23 sporthétvége Délegyen, este retro disco gyertek minél többen

Ja hát mindig ez van. Tesztelgetik hogy mennyit tudnak tönkretenni... aztán áthelyezik máshová!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 16:52
Törölt felhasználó (823869)

Pozícióba helyeztek egy dilettánst az ország túlsó végéről,és négy hónap alatt tönkre vágott mindent.
Pozícióba helyeztek egy dilettánst az ország túlsó végéről,és négy hónap alatt tönkre vágott mindent.
Nem tudom hallottátok-e a rossz hírt, de Dunaújváros ahogy megnyílt meg is szűnt :(
Pedig kellemes kikapcsolódás lett volna az őszi-téli szezonban!
Pedig kellemes kikapcsolódás lett volna az őszi-téli szezonban!
Egyetértek veled mindenben. A személyzet tényleg kedves és megértő.
Ja és hogy el ne felejtsem a mórahalmi rendőrök is.
(Ez egy válasz frenky69 üzenetére (2012. 08. 31. péntek 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 00:42

Mórahalom kellemes hely, viszonylag kulturált vendégkörrel és személyzettel. A többség azért pihenni és lazulni jön, és 1-2 fafej vendégtől és dolgozótól eltekintve rugalmasan, felnőtt módjára állnak az élet dolgaihoz. Volt, hogy zárás környékén látta a bejövő dolgozó, hogy a medencében romantikusabb percek lehetnek, ekkor csak aranyosan mosolygott egyet és jelezte, hogy 10 perc múlva jön zárni és kiment. Egyébként összebújás szerintem textiles és naturista strandon is ugyanúgy előfordul, csak ott nagyobb a tér elbújni szem elől. Én még vízben lebegő cuccot soha nem láttam ott, pedig voltam jópárszor.
Nekem a mórahalmiban a sűrűn járók körében kialakult csoportosulás és észosztás ami valamiért nem igazán szimpatikus, az okosságukat és szemléletüket néha kimondatlanul is ráosztanák az újakra vagy különállókra, abból meg én pl. köszönöm nem kérek. Szerintem az élet sokszínűbb ennél, sok játékkal, lehetőséggel és huncutsággal.
Visszatérve a témához, szerintem egyébként teljesen normális és emberi dolog, ha valamihez van kedvem akkor megkérdezem a környezetemben lévőket, hogy nem zavarja-e és erre normálisan válaszolnak, vagy ha olyat látok ami nem szokványos akkor mondom nekik ha zavar (számomra mondjuk kevés ilyen van, pl. a közelemben a dohányzás.. de szex az egyáltalán nem), vagy egy mosollyal jelzem hogy ne zavartassák magukat. Nem olyan bonyolult ez, csak sokan alkalmatlanok kezelni, mert tévképzetek és álszentség miatt túlbonyolítják ezt az egyszerű dolgot.
Nekem a mórahalmiban a sűrűn járók körében kialakult csoportosulás és észosztás ami valamiért nem igazán szimpatikus, az okosságukat és szemléletüket néha kimondatlanul is ráosztanák az újakra vagy különállókra, abból meg én pl. köszönöm nem kérek. Szerintem az élet sokszínűbb ennél, sok játékkal, lehetőséggel és huncutsággal.
Visszatérve a témához, szerintem egyébként teljesen normális és emberi dolog, ha valamihez van kedvem akkor megkérdezem a környezetemben lévőket, hogy nem zavarja-e és erre normálisan válaszolnak, vagy ha olyat látok ami nem szokványos akkor mondom nekik ha zavar (számomra mondjuk kevés ilyen van, pl. a közelemben a dohányzás.. de szex az egyáltalán nem), vagy egy mosollyal jelzem hogy ne zavartassák magukat. Nem olyan bonyolult ez, csak sokan alkalmatlanok kezelni, mert tévképzetek és álszentség miatt túlbonyolítják ezt az egyszerű dolgot.