Sziasztok.
Valaki mar volt Dunaalmason a nudin ?Milyen ?meseljetek.
Valaki mar volt Dunaalmason a nudin ?Milyen ?meseljetek.
Mi csaknem az utolsó vízi lejárat magasságában.
(Ez egy válasz Feketepárduc üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 00:04

Mi is arrafelé voltunk
A két nagy vízi bejárat között a napos részen. Merre voltatok tőlünk?

A két nagy vízi bejárat között a napos részen. Merre voltatok tőlünk?
Ki lehet tenni akkor a strandrész túlsó végére hogy GG szekció?

Mi is arrafelé voltunk
A két nagy vízi bejárat között a napos részen. Merre voltatok tőlünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 23:57

A két nagy vízi bejárat között a napos részen. Merre voltatok tőlünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (843711)

rendes strandrész, túlvége
rendes strandrész, túlvége
(Ez egy válasz Feketepárduc üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti melyik részen voltatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 23:40
Törölt felhasználó (843711)

Sztem ti megvagytok

Sztem ti megvagytok
(Ez egy válasz Feketepárduc üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Én fiatalabb debütálókat szúrtam ki
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 21:07

Privátban egyeztethetjük az ismertető jeleket a mai délegyházi pancsolásról...
! Csini párok érdekelnek minket....
!!!

Én meg Komárnoban nudiztam!
Sziasztok! Mi a Horányi Duna parton voltunk! Nagyon jó volt!
Mi is kint voltunk Délegyházán!

Fúrja az oldalam a kíváncsiság...de mi sajna nem vagyunk csinik

Privátban egyeztethetjük az ismertető jeleket a mai délegyházi pancsolásról...
! Csini párok érdekelnek minket....
!!!

mi is kint voltunk, és tippeltünk is egyesekre, hogy újoncok

Sziasztok!
Ma először voltunk Délegyházán az Oázisban... Nagyon kellemes csalódás volt!!! Teljesen kulturált a környezet, a víz isteni jó volt, sok kellemes látni való, csini párok.... Biztosan megyünk máskor is!!!
Ma először voltunk Délegyházán az Oázisban... Nagyon kellemes csalódás volt!!! Teljesen kulturált a környezet, a víz isteni jó volt, sok kellemes látni való, csini párok.... Biztosan megyünk máskor is!!!
Sziasztok!
na már megint merre basztak délegyen?
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 19:00

Ma rengetegen voltak Délegyen, de hogy egy kis erotikához egy külföldi pár kelljen!! De legalább ők kitettek magukért.
Hali!
Kedden megy esetleg fiatal pár Dél1re?
Kedden megy esetleg fiatal pár Dél1re?
Ma rengetegen voltak Délegyen, de hogy egy kis erotikához egy külföldi pár kelljen!! De legalább ők kitettek magukért.
Sziasztok
!A nevemnél a kép a Nyéki tóról készült!