Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1762   2012. 09. 03. hétfő 16:56
Jade_ Jade_
Ja hát mindig ez van. Tesztelgetik hogy mennyit tudnak tönkretenni... aztán áthelyezik máshová!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (823869)
2012. 09. 03. hétfő 16:52
Pozícióba helyeztek egy dilettánst az ország túlsó végéről,és négy hónap alatt tönkre vágott mindent.
#1761   2012. 09. 03. hétfő 16:52
X Törölt felhasználó (823869)
Pozícióba helyeztek egy dilettánst az ország túlsó végéről,és négy hónap alatt tönkre vágott mindent.
#1760   2012. 09. 03. hétfő 16:44
Jade_ Jade_
Nem tudom hallottátok-e a rossz hírt, de Dunaújváros ahogy megnyílt meg is szűnt :(
Pedig kellemes kikapcsolódás lett volna az őszi-téli szezonban!
#1759   2012. 08. 31. péntek 14:07
titkosvágyak titkosvágyak
Egyetértek veled mindenben. A személyzet tényleg kedves és megértő. smile smile smile Ja és hogy el ne felejtsem a mórahalmi rendőrök is. smile
(Ez egy válasz frenky69 üzenetére (2012. 08. 31. péntek 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 31. péntek 00:42
Mórahalom kellemes hely, viszonylag kulturált vendégkörrel és személyzettel. A többség azért pihenni és lazulni jön, és 1-2 fafej vendégtől és dolgozótól eltekintve rugalmasan, felnőtt módjára állnak az élet dolgaihoz. Volt, hogy zárás környékén látta a bejövő dolgozó, hogy a medencében romantikusabb percek lehetnek, ekkor csak aranyosan mosolygott egyet és jelezte, hogy 10 perc múlva jön zárni és kiment. Egyébként összebújás szerintem textiles és naturista strandon is ugyanúgy előfordul, csak ott nagyobb a tér elbújni szem elől. Én még vízben lebegő cuccot soha nem láttam ott, pedig voltam jópárszor.
Nekem a mórahalmiban a sűrűn járók körében kialakult csoportosulás és észosztás ami valamiért nem igazán szimpatikus, az okosságukat és szemléletüket néha kimondatlanul is ráosztanák az újakra vagy különállókra, abból meg én pl. köszönöm nem kérek. Szerintem az élet sokszínűbb ennél, sok játékkal, lehetőséggel és huncutsággal.
Visszatérve a témához, szerintem egyébként teljesen normális és emberi dolog, ha valamihez van kedvem akkor megkérdezem a környezetemben lévőket, hogy nem zavarja-e és erre normálisan válaszolnak, vagy ha olyat látok ami nem szokványos akkor mondom nekik ha zavar (számomra mondjuk kevés ilyen van, pl. a közelemben a dohányzás.. de szex az egyáltalán nem), vagy egy mosollyal jelzem hogy ne zavartassák magukat. Nem olyan bonyolult ez, csak sokan alkalmatlanok kezelni, mert tévképzetek és álszentség miatt túlbonyolítják ezt az egyszerű dolgot.
#1758   2012. 08. 31. péntek 00:42
frenky69 frenky69 VIP
Mórahalom kellemes hely, viszonylag kulturált vendégkörrel és személyzettel. A többség azért pihenni és lazulni jön, és 1-2 fafej vendégtől és dolgozótól eltekintve rugalmasan, felnőtt módjára állnak az élet dolgaihoz. Volt, hogy zárás környékén látta a bejövő dolgozó, hogy a medencében romantikusabb percek lehetnek, ekkor csak aranyosan mosolygott egyet és jelezte, hogy 10 perc múlva jön zárni és kiment. Egyébként összebújás szerintem textiles és naturista strandon is ugyanúgy előfordul, csak ott nagyobb a tér elbújni szem elől. Én még vízben lebegő cuccot soha nem láttam ott, pedig voltam jópárszor.
Nekem a mórahalmiban a sűrűn járók körében kialakult csoportosulás és észosztás ami valamiért nem igazán szimpatikus, az okosságukat és szemléletüket néha kimondatlanul is ráosztanák az újakra vagy különállókra, abból meg én pl. köszönöm nem kérek. Szerintem az élet sokszínűbb ennél, sok játékkal, lehetőséggel és huncutsággal.
Visszatérve a témához, szerintem egyébként teljesen normális és emberi dolog, ha valamihez van kedvem akkor megkérdezem a környezetemben lévőket, hogy nem zavarja-e és erre normálisan válaszolnak, vagy ha olyat látok ami nem szokványos akkor mondom nekik ha zavar (számomra mondjuk kevés ilyen van, pl. a közelemben a dohányzás.. de szex az egyáltalán nem), vagy egy mosollyal jelzem hogy ne zavartassák magukat. Nem olyan bonyolult ez, csak sokan alkalmatlanok kezelni, mert tévképzetek és álszentség miatt túlbonyolítják ezt az egyszerű dolgot.
#1757   2012. 08. 30. csütörtök 20:54
dallos80 dallos80
Holnap délután jön valaki Mórahalomra?
#1756   2012. 08. 30. csütörtök 17:41
Nem csak néző volt. smile Harmadikként volt, mindhárman egyenrangúként. Mi sosem találkoztunk fürdőruhásokkal Mórahalmon. lehet huncutkodni a zuhany alatt és a szaunába is. smile Nekünk mindig sikerült. Jakuzziba pedig simogatás és egyéb nyalámságok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857243)
2012. 08. 29. szerda 17:25
Köszönjük. smile Igyekszünk kultúráltak maradni, egyszerre megfelelő hangnemben írni és egyszerre erotikusnak is maradni. smile Viszont ami igaz az igaz... ráférne pár felhasználóra egy két "hogyan viselkedjünk ismeretlennekkel" illemtanóra. Gondolok itt azokra akik úgy jelentkeznek privátban, hogy köszönés nélkül közlik, hogy szívesen kivernék ránk a kamba... na de hagyjuk az offolást. smile

Kanyarodjunk vissza Mórahalomhoz. Mégegyszer elmondom nagyon jó hely bár eddig mikor mi voltunk az emberek elég zárkózottak voltak. Sőt, volt mikor fürdőruhában mászkáltak... Továbbra is izgatottan olvasnánk mások Mórahalmi sztorijait! smile

Titkosvágyak, harmadiknak vettétek be a srácot ott Mórahalmon vagy csak mint néző szerepelt? smile Mielőtt mentek feltétlenül írjatok egy hozzászólást ide a fórumba smile
#1755   2012. 08. 30. csütörtök 10:02
X Törölt felhasználó (461514)
Mi is járunk rendszeresen Mórahalomra, tiszta, kulturált hely smile
#1754   2012. 08. 29. szerda 17:25
X Törölt felhasználó (857243)
Köszönjük. smile Igyekszünk kultúráltak maradni, egyszerre megfelelő hangnemben írni és egyszerre erotikusnak is maradni. smile Viszont ami igaz az igaz... ráférne pár felhasználóra egy két "hogyan viselkedjünk ismeretlennekkel" illemtanóra. Gondolok itt azokra akik úgy jelentkeznek privátban, hogy köszönés nélkül közlik, hogy szívesen kivernék ránk a kamba... na de hagyjuk az offolást. smile

Kanyarodjunk vissza Mórahalomhoz. Mégegyszer elmondom nagyon jó hely bár eddig mikor mi voltunk az emberek elég zárkózottak voltak. Sőt, volt mikor fürdőruhában mászkáltak... Továbbra is izgatottan olvasnánk mások Mórahalmi sztorijait! smile

Titkosvágyak, harmadiknak vettétek be a srácot ott Mórahalmon vagy csak mint néző szerepelt? smile Mielőtt mentek feltétlenül írjatok egy hozzászólást ide a fórumba smile
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 29. szerda 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 17:12
Olyan aranyos volt a hozzászólásod! Azt hittem nekiestek, hogy mennyire negatív a hozzászólása és még Te kérsz elnézést, hogy nem fogalmaztál egyértelműen!
De jó lenne ha mások is így válaszolnának vissza! De nekem ezt olyan jó volt olvasni smile
#1753   2012. 08. 29. szerda 17:12
Jade_ Jade_
Olyan aranyos volt a hozzászólásod! Azt hittem nekiestek, hogy mennyire negatív a hozzászólása és még Te kérsz elnézést, hogy nem fogalmaztál egyértelműen!
De jó lenne ha mások is így válaszolnának vissza! De nekem ezt olyan jó volt olvasni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 15:45
Félreértetted, ne haragudj. Bár nem voltam elég egyértelmű, párunk női tagja élvezett el a jakuzziban egy kiadós ujjazás után. smile Elnézést a félreérthetőségért, természetesen mi is gondoltunk erre és egyáltalán nem tartjuk higiénikusnak... de a hölgy kényeztetése szerintünk belefér.
#1752   2012. 08. 29. szerda 15:49
suzbu suzbu
Valakinek kedve delutan napozni, Sztendre es Visegrad között vhol? Vízen.
#1751   2012. 08. 29. szerda 15:45
Félreértetted, ne haragudj. Bár nem voltam elég egyértelmű, párunk női tagja élvezett el a jakuzziban egy kiadós ujjazás után. smile Elnézést a félreérthetőségért, természetesen mi is gondoltunk erre és egyáltalán nem tartjuk higiénikusnak... de a hölgy kényeztetése szerintünk belefér.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 29. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 15:29
Izgalmasak a megélt dolgok, amit itt leírtatok, de örömmel mennétek be abba a jakuzziba amibe elötte egy másik férfi beleélvezett? Csak a szituációt elképvelve megcsókolnád a párod, és épp odabújsz hozzá mikor a jakuzzi vizében felbukkan egy, a meleg víztől is fura spermacsik? Azt hiszem megtörné a lendületet.... A huncutkodás pedig ugye merőben más, az egy játékos flört is egyben.
#1750   2012. 08. 29. szerda 15:29
ravenna ravenna
Izgalmasak a megélt dolgok, amit itt leírtatok, de örömmel mennétek be abba a jakuzziba amibe elötte egy másik férfi beleélvezett? Csak a szituációt elképvelve megcsókolnád a párod, és épp odabújsz hozzá mikor a jakuzzi vizében felbukkan egy, a meleg víztől is fura spermacsik? Azt hiszem megtörné a lendületet.... A huncutkodás pedig ugye merőben más, az egy játékos flört is egyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 29. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 29. szerda 15:01
Mi nem bírtuk ki míg hazaérünk. smile Párom többször is elélvezett a jakuzziban, engem pedig a szájával kényeztetett, elejétől a végéig smile , a szaunában, illetve a tusolóban. Amikor mi voltunk egy fiatal és egy idős pár volt még rajtunk kívül. A fiatal pár nem mutatta jelét annak, hogy benne lennének egy kis egymás előtti huncutkodásnak ezért nem is erőltettük. Az idősebbeknek pedig természetesen lett volna kedvük de 20 évesekként nem volt kedvünk 60 éveseket nézni és azt se találtuk izgatónak ha ők néztek... Előre is bocsánat ha ezzel megsértettem valakit smile
#1749   2012. 08. 29. szerda 15:01
Mi nem bírtuk ki míg hazaérünk. smile Párom többször is elélvezett a jakuzziban, engem pedig a szájával kényeztetett, elejétől a végéig smile , a szaunában, illetve a tusolóban. Amikor mi voltunk egy fiatal és egy idős pár volt még rajtunk kívül. A fiatal pár nem mutatta jelét annak, hogy benne lennének egy kis egymás előtti huncutkodásnak ezért nem is erőltettük. Az idősebbeknek pedig természetesen lett volna kedvük de 20 évesekként nem volt kedvünk 60 éveseket nézni és azt se találtuk izgatónak ha ők néztek... Előre is bocsánat ha ezzel megsértettem valakit smile
#1748   2012. 08. 28. kedd 21:08
dallos80 dallos80
Párszor mikor ketten voltunk huncutkodtunk a jakuziban egymással , de tovább nem mertünk lépni mindig otthon fejeztük be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853783)
2012. 08. 28. kedd 15:32
Minket is érdekelne, mit takar a "nagyon élveztük"?
#1747   2012. 08. 28. kedd 19:29
Igen sikerült huncutkodni. itt írtuk hogy melyik napon leszünk ott és egy nagyon kedves rendes pasival ismerkedtünk meg ott. bár nem tudtuk hogy ő olvasta itt a mi írásunkat. Az első alakalom is nagyon jó volt, de a második fenomenálisra sikeredett. Bízunk benne hogy ősszel összefutunk vele újra. smile Hahó!!! Felkérés volt keringőre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 27. hétfő 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 27. hétfő 21:44
Nektek is sikerült huncutkodni és mókázni Mórahalmon? Ha igen megoszthatnátok itt, szívesen olvasnánk. smile
#1746   2012. 08. 28. kedd 15:32
X Törölt felhasználó (853783)
Minket is érdekelne, mit takar a "nagyon élveztük"?
(Ez egy válasz dallos80 üzenetére (2012. 08. 27. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 27. hétfő 21:03
Mórahalom szuper hely nagyon ajánlom mindenkinek, mi is voltunk párszor és nagyon élveztük.
#1745   2012. 08. 28. kedd 12:57
Borzongás Borzongás
Megyünk ma Dél1-re,!
Ismertetőjelet privátban adunk.... wink
#1744   2012. 08. 27. hétfő 21:44
Nektek is sikerült huncutkodni és mókázni Mórahalmon? Ha igen megoszthatnátok itt, szívesen olvasnánk. smile
#1743   2012. 08. 27. hétfő 21:03
dallos80 dallos80
Mórahalom szuper hely nagyon ajánlom mindenkinek, mi is voltunk párszor és nagyon élveztük.

... 285 286 287 288 289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7482db
Utolsó üzenet: ma 12:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!