Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 287 288 289 290 291 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1724   2012. 08. 26. vasárnap 08:00
X Törölt felhasználó (805295) VIP
Pedig akadnak olyan nők akik imádják.. ha nézik őket, mi pl barátaimnal direkt azért megyünk ilyen helyre.. mert jó poén.. és az csak bónusz .. ha van kit hergelni.. mert ugye pont az a baj kevesen vannak s még kevesebb a fiatal nő és pasi akinek jó a teste.. többnyire ilyen nyanyákkal és tatákkal van teli mint te.. aki(k) a száját húzza mikor a fiatalabbak bolondoznak! Szóval ha akad(na)helyes fiatal pasi..akkor én is neki állok majomkodni.. direkt erotikusan viszem fel a testemre a naptejet.. imádom mikor távolról néznek.. izgalmasnak találom! Az meg.. hogy te mit látsz s mit nem.. az ugye nem mérvadó.. bár elég furcsa.. hogy te minden topic-ban igyekszel megmondani a frankót.. most sem az élményeidről írtál.. csak arról kimentél és azt lested ki mit csinált vagy mit nem!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 24. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 09:42
Érdekes hozzászólások abban a témában, hogy izgató ha vadidegenek megnéznek. Előtte jó sok oldallal visszább itt mindenki felháborodva írt, hogy megnézik őket, hogy kukkolók erre most meg izgató?
Elég sokszor megfordulunk kinn Dél1-en sose láttam erotikus olajozást, vagy hogy a nők arcán látszódott volna élvezik a kíváncsi tekinteteket. Én csak azt láttam, hogy még lehajolni is összezárt térdekkel szoktak, ki vannak készülve ha megnézik őket, napszemüveg mögé bújnak, stb.
Mekkorát változott a világ 1 hét alatt, hihetetlen smile
#1723   2012. 08. 26. vasárnap 07:16
zsozs70 zsozs70
sárvárra mi is járunk összefuthtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)
2012. 08. 24. péntek 23:54
Tegnap voltunk lent nem ma! :-( Sajnos lehet idén már nem lesz rá mód hogy lemenjünk!
De majd hideg őszi és téli napokon megyünk Sárvárra meg Bükkre! smile
#1722   2012. 08. 25. szombat 14:34
suzbu suzbu
Hölgyek. Ma estig kint vagyok a Dunan. Várok ismerkedes celjabol. Sztendre magassagaban leszek. Emailt tudok fogadni.
#1721   2012. 08. 25. szombat 11:01
Jade_ Jade_
Ahogy előttem is írták egyáltalán ne érezd magad rosszul, hogy egyedül mész, bár tény hogy társaságban jobban érzi magát az ember smile
Remélem elindultál már Dél1-re és jól fogod magad érezni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855747)
2012. 08. 24. péntek 11:15
Hali!

Nudizni szeretnék menni egyedül nőként nem párral,nem pasival teljesen függetlenül,csak nem tudom,hogy egyedül nem ciki vagy nem provokáló?...ha pár szóban segítenétek azt köszi.
#1720   2012. 08. 24. péntek 23:54
X Törölt felhasználó (20600)
Tegnap voltunk lent nem ma! :-( Sajnos lehet idén már nem lesz rá mód hogy lemenjünk!
De majd hideg őszi és téli napokon megyünk Sárvárra meg Bükkre! smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 24. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 20:47
szia
mi is lent voltunk ma déltől.merre voltatok hogy néztetek ki.??
holnap egész nap leszünk.ti?,
#1719   2012. 08. 24. péntek 20:47
zsozs70 zsozs70
szia
mi is lent voltunk ma déltől.merre voltatok hogy néztetek ki.??
holnap egész nap leszünk.ti?,
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)
2012. 08. 23. csütörtök 22:51
Tihany melletti Sajkodon állítólag van nudi strand, hallott már róla valaki?
Hétfőn megnéztük Akalit,szerintunk nem is olyan gaz mint azt paran irtak meg regebben. Egy biztos sokkal kisseb mint Bereny,meg kavicsos de ennek ellenere egy kedvelheto hely meg van a hangulata.Foleg h 35km-re van Veszpremtol igy ma delutan is leugrottunk husiteni magunkat,a kis molon megvartuk a naplementet,tok jo volt. Merem ajanlani akinek ez van kozelebb, meg amugy is, de hangsulyozom Bereny azert jobb.
#1718   2012. 08. 24. péntek 19:00
X Törölt felhasználó (835258) VIP
Sziasztok!
Holnap megy olyan pár a reggeli órákban Gárdonyba a nudira akiknek beférnénk az autójukba? smile
#1717   2012. 08. 24. péntek 17:04
TomTailor TomTailor
Szia! Én csak Délegyházát ismerem, de szerintem nem provokáló. Másrészt nincs rádírva hogy egyedül vagy. Valóban inkább a párok vagy a szingli pasik a jellemzőek de emiatt ne legyenek gátlásaid. Szerintem toleráns és alapvetően barátságos ez a közösség
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 24. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 09:42
Érdekes hozzászólások abban a témában, hogy izgató ha vadidegenek megnéznek. Előtte jó sok oldallal visszább itt mindenki felháborodva írt, hogy megnézik őket, hogy kukkolók erre most meg izgató?
Elég sokszor megfordulunk kinn Dél1-en sose láttam erotikus olajozást, vagy hogy a nők arcán látszódott volna élvezik a kíváncsi tekinteteket. Én csak azt láttam, hogy még lehajolni is összezárt térdekkel szoktak, ki vannak készülve ha megnézik őket, napszemüveg mögé bújnak, stb.
#1716   2012. 08. 24. péntek 16:34
X Törölt felhasználó (855747)
Köszi,Gárdony a célpont,a velencei tónál ha lenne az még jobban érdekelne.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2012. 08. 24. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 13:52
hova szeretnél menni ez a kérdés? smile
#1715   2012. 08. 24. péntek 13:52
totthek totthek
hova szeretnél menni ez a kérdés? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (855747)
2012. 08. 24. péntek 11:15
Hali!

Nudizni szeretnék menni egyedül nőként nem párral,nem pasival teljesen függetlenül,csak nem tudom,hogy egyedül nem ciki vagy nem provokáló?...ha pár szóban segítenétek azt köszi.
#1714   2012. 08. 24. péntek 11:15
X Törölt felhasználó (855747)
Hali!

#1713   2012. 08. 24. péntek 09:42
Jade_ Jade_
#1712   2012. 08. 23. csütörtök 22:51
X Törölt felhasználó (20600)
Tihany melletti Sajkodon állítólag van nudi strand, hallott már róla valaki?
Hétfőn megnéztük Akalit,szerintunk nem is olyan gaz mint azt paran irtak meg regebben. Egy biztos sokkal kisseb mint Bereny,meg kavicsos de ennek ellenere egy kedvelheto hely meg van a hangulata.Foleg h 35km-re van Veszpremtol igy ma delutan is leugrottunk husiteni magunkat,a kis molon megvartuk a naplementet,tok jo volt. Merem ajanlani akinek ez van kozelebb, meg amugy is, de hangsulyozom Bereny azert jobb.
#1711   2012. 08. 23. csütörtök 22:21
Borzongás Borzongás
Jajjj, ez így igaz... nagyon izgató amikor több tekintet tapad a testemre, és annak minden rezdülésére... A múlt 7végén is amikor lent voltunk Dél1en, nagyon bírtam amikor éreztem a körülöttem lévő férfiak és nők smile tekintetét miközben haza indulás előtt kenegettem magam egy kis olajjal, hogy a bőröm még szebb, még finomabb, még barnább legyen. A napocska csak úgy nyalogatta, simogatta a puncim miközben hajlongtam hogy mindenhol bekenjem magam. Éreztem, hogy pár tekintet megakadt a mozdulatokban...izgató érzés volt nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295) VIP
2012. 08. 22. szerda 12:10
Múltkor voltam.. sajnos kevesen voltak .. de élveztem s nem csak azt hogy idegenek bámultak.. tényleg kellemes a mezítelenkedés...
#1710   2012. 08. 23. csütörtök 18:48
X Törölt felhasználó (850075)
Akkor már semmi nem volt a hátizsákban wink
#1709   2012. 08. 23. csütörtök 18:47
X Törölt felhasználó (850075)
Privátba leírhatom pontosan mi történt wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (852125)
2012. 08. 23. csütörtök 12:07
Bocs, ha hiányos információ alapján mondtam, amit mondtam. Csak a strandőrt láttam, amikor szóltak neki és az elhajtotta. Kb. 50 méterre volt tőlünk. a részleteket meg azután nem követtem.
#1708   2012. 08. 23. csütörtök 12:07
X Törölt felhasználó (852125)
Bocs, ha hiányos információ alapján mondtam, amit mondtam. Csak a strandőrt láttam, amikor szóltak neki és az elhajtotta. Kb. 50 méterre volt tőlünk. a részleteket meg azután nem követtem.
#1707   2012. 08. 23. csütörtök 07:31
X Törölt felhasználó (835258) VIP
Idén lehet, hogy ez lesz az "utolsó" hétvége! smile Szombaton irány Gárdony! Valaki gondolkozik még hasonlóképpen?
#1706   2012. 08. 23. csütörtök 06:56
tom1019 tom1019 VIP Admin
NEM társkereső topic! csak élményeket, tapasztalatokat írjatok!!!
#1705   2012. 08. 23. csütörtök 06:52
X Törölt felhasználó (762450)
Ne keverd a szezont a fazonnal. Aki másról a tudta és beleegyezése nélkül (!) készít felvételt és azt később publikálja (eladja akár) más netes oldalakon, az picivel más kategóriába tartozik, mintha a páromról készült (és egyedül Őt tartalmazó) képet töltök ide fel...

Az "úriembert" egyébként már elkapták Berényben, Szikin és most Délegyen is. Sok jóra ne is számítson, a nudisok összetartanak és szó szerint kemény kézzel bánnak az ilyenekkel.

Legyen elrettentő példa azoknak a férfiaknak, akik hasonlón törik a fejüket!
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:16
Jó dolog hogy egy nagy rendezvényen elkaptak egy olyat, aki képeket készít.
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt.... smile A szépség nem a porondon volt hanem nézők közt, és nekem kimondottan nem tetszett...

... 287 288 289 290 291 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7484db
Utolsó üzenet: ma 23:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!