Pedig akadnak olyan nők akik imádják.. ha nézik őket, mi pl barátaimnal direkt azért megyünk ilyen helyre.. mert jó poén.. és az csak bónusz .. ha van kit hergelni.. mert ugye pont az a baj kevesen vannak s még kevesebb a fiatal nő és pasi akinek jó a teste.. többnyire ilyen nyanyákkal és tatákkal van teli mint te.. aki(k) a száját húzza mikor a fiatalabbak bolondoznak! Szóval ha akad(na)helyes fiatal pasi..akkor én is neki állok majomkodni.. direkt erotikusan viszem fel a testemre a naptejet.. imádom mikor távolról néznek.. izgalmasnak találom! Az meg.. hogy te mit látsz s mit nem.. az ugye nem mérvadó.. bár elég furcsa.. hogy te minden topic-ban igyekszel megmondani a frankót.. most sem az élményeidről írtál.. csak arról kimentél és azt lested ki mit csinált vagy mit nem!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 24. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 09:42

Érdekes hozzászólások abban a témában, hogy izgató ha vadidegenek megnéznek. Előtte jó sok oldallal visszább itt mindenki felháborodva írt, hogy megnézik őket, hogy kukkolók erre most meg izgató?
Elég sokszor megfordulunk kinn Dél1-en sose láttam erotikus olajozást, vagy hogy a nők arcán látszódott volna élvezik a kíváncsi tekinteteket. Én csak azt láttam, hogy még lehajolni is összezárt térdekkel szoktak, ki vannak készülve ha megnézik őket, napszemüveg mögé bújnak, stb.
Mekkorát változott a világ 1 hét alatt, hihetetlen
Elég sokszor megfordulunk kinn Dél1-en sose láttam erotikus olajozást, vagy hogy a nők arcán látszódott volna élvezik a kíváncsi tekinteteket. Én csak azt láttam, hogy még lehajolni is összezárt térdekkel szoktak, ki vannak készülve ha megnézik őket, napszemüveg mögé bújnak, stb.

sárvárra mi is járunk összefuthtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 23:54
Törölt felhasználó (20600)

Tegnap voltunk lent nem ma! :-( Sajnos lehet idén már nem lesz rá mód hogy lemenjünk!
De majd hideg őszi és téli napokon megyünk Sárvárra meg Bükkre!

Hölgyek. Ma estig kint vagyok a Dunan. Várok ismerkedes celjabol. Sztendre magassagaban leszek. Emailt tudok fogadni.
Ahogy előttem is írták egyáltalán ne érezd magad rosszul, hogy egyedül mész, bár tény hogy társaságban jobban érzi magát az ember
Remélem elindultál már Dél1-re és jól fogod magad érezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 11:15

Remélem elindultál már Dél1-re és jól fogod magad érezni

Törölt felhasználó (855747)

Hali!
Nudizni szeretnék menni egyedül nőként nem párral,nem pasival teljesen függetlenül,csak nem tudom,hogy egyedül nem ciki vagy nem provokáló?...ha pár szóban segítenétek azt köszi.
Nudizni szeretnék menni egyedül nőként nem párral,nem pasival teljesen függetlenül,csak nem tudom,hogy egyedül nem ciki vagy nem provokáló?...ha pár szóban segítenétek azt köszi.
Tegnap voltunk lent nem ma! :-( Sajnos lehet idén már nem lesz rá mód hogy lemenjünk!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 08. 24. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 20:47

szia
mi is lent voltunk ma déltől.merre voltatok hogy néztetek ki.??
holnap egész nap leszünk.ti?,
holnap egész nap leszünk.ti?,
szia
holnap egész nap leszünk.ti?, (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 23. csütörtök 22:51
holnap egész nap leszünk.ti?, (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)

Tihany melletti Sajkodon állítólag van nudi strand, hallott már róla valaki?
Hétfőn megnéztük Akalit,szerintunk nem is olyan gaz mint azt paran irtak meg regebben. Egy biztos sokkal kisseb mint Bereny,meg kavicsos de ennek ellenere egy kedvelheto hely meg van a hangulata.Foleg h 35km-re van Veszpremtol igy ma delutan is leugrottunk husiteni magunkat,a kis molon megvartuk a naplementet,tok jo volt. Merem ajanlani akinek ez van kozelebb, meg amugy is, de hangsulyozom Bereny azert jobb.
Hétfőn megnéztük Akalit,szerintunk nem is olyan gaz mint azt paran irtak meg regebben. Egy biztos sokkal kisseb mint Bereny,meg kavicsos de ennek ellenere egy kedvelheto hely meg van a hangulata.Foleg h 35km-re van Veszpremtol igy ma delutan is leugrottunk husiteni magunkat,a kis molon megvartuk a naplementet,tok jo volt. Merem ajanlani akinek ez van kozelebb, meg amugy is, de hangsulyozom Bereny azert jobb.
Sziasztok!
Holnap megy olyan pár a reggeli órákban Gárdonyba a nudira akiknek beférnénk az autójukba?
Holnap megy olyan pár a reggeli órákban Gárdonyba a nudira akiknek beférnénk az autójukba?

Szia! Én csak Délegyházát ismerem, de szerintem nem provokáló. Másrészt nincs rádírva hogy egyedül vagy. Valóban inkább a párok vagy a szingli pasik a jellemzőek de emiatt ne legyenek gátlásaid. Szerintem toleráns és alapvetően barátságos ez a közösség
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 08. 24. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 09:42

Érdekes hozzászólások abban a témában, hogy izgató ha vadidegenek megnéznek. Előtte jó sok oldallal visszább itt mindenki felháborodva írt, hogy megnézik őket, hogy kukkolók erre most meg izgató?

Köszi,Gárdony a célpont,a velencei tónál ha lenne az még jobban érdekelne.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2012. 08. 24. péntek 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
hova szeretnél menni ez a kérdés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 24. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 24. péntek 11:15

Törölt felhasználó (855747)

Hali!
Hali!

Tihany melletti Sajkodon állítólag van nudi strand, hallott már róla valaki?
Jajjj, ez így igaz... nagyon izgató amikor több tekintet tapad a testemre, és annak minden rezdülésére... A múlt 7végén is amikor lent voltunk Dél1en, nagyon bírtam amikor éreztem a körülöttem lévő férfiak és nők
tekintetét miközben haza indulás előtt kenegettem magam egy kis olajjal, hogy a bőröm még szebb, még finomabb, még barnább legyen. A napocska csak úgy nyalogatta, simogatta a puncim miközben hajlongtam hogy mindenhol bekenjem magam. Éreztem, hogy pár tekintet megakadt a mozdulatokban...izgató érzés volt nagyon...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 12:10

Törölt felhasználó (805295)
VIP

Múltkor voltam.. sajnos kevesen voltak .. de élveztem s nem csak azt hogy idegenek bámultak.. tényleg kellemes a mezítelenkedés...
Akkor már semmi nem volt a hátizsákban

Privátba leírhatom pontosan mi történt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 23. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 23. csütörtök 12:07

Törölt felhasználó (852125)

Bocs, ha hiányos információ alapján mondtam, amit mondtam. Csak a strandőrt láttam, amikor szóltak neki és az elhajtotta. Kb. 50 méterre volt tőlünk. a részleteket meg azután nem követtem.
Bocs, ha hiányos információ alapján mondtam, amit mondtam. Csak a strandőrt láttam, amikor szóltak neki és az elhajtotta. Kb. 50 méterre volt tőlünk. a részleteket meg azután nem követtem.
Idén lehet, hogy ez lesz az "utolsó" hétvége!
Szombaton irány Gárdony! Valaki gondolkozik még hasonlóképpen?

NEM társkereső topic! csak élményeket, tapasztalatokat írjatok!!!
Ne keverd a szezont a fazonnal. Aki másról a tudta és beleegyezése nélkül (!) készít felvételt és azt később publikálja (eladja akár) más netes oldalakon, az picivel más kategóriába tartozik, mintha a páromról készült (és egyedül Őt tartalmazó) képet töltök ide fel...
Az "úriembert" egyébként már elkapták Berényben, Szikin és most Délegyen is. Sok jóra ne is számítson, a nudisok összetartanak és szó szerint kemény kézzel bánnak az ilyenekkel.
Legyen elrettentő példa azoknak a férfiaknak, akik hasonlón törik a fejüket! (Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 19:16
Az "úriembert" egyébként már elkapták Berényben, Szikin és most Délegyen is. Sok jóra ne is számítson, a nudisok összetartanak és szó szerint kemény kézzel bánnak az ilyenekkel.
Legyen elrettentő példa azoknak a férfiaknak, akik hasonlón törik a fejüket! (Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 08. 21. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó dolog hogy egy nagy rendezvényen elkaptak egy olyat, aki képeket készít.
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt....
A szépség nem a porondon volt hanem nézők közt, és nekem kimondottan nem tetszett...
Viszont az nagyon fura, hogy egy csepp képmutatás azért van az emberekben, mert ugye Dél1-en kerek-perec szabály hogy ne fotózz, de még is készülnek privát fotók, és felkerülnek ide. Tudom hogy más hogy magatokról készül kép de még is érdekes szituáció ez, nekem picit van benne fricska.
Pont mint a hétvégi szépségverseny volt....