Sziasztok! Holnapra keresnék strandoláshoz partnert, párt vagy Hölgyet, Pest környékén!
Valahogy úgy.
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 30. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 30. hétfő 18:42
kukkolok mindenhol vannak nem kell veluk foglalkozni..megunjak es tovabballnak..engem nem zavarnak..

Törölt felhasználó (462503)

tudod azárt nem járnak mert kezd sok lenni a kukkoló
szerdán délután én leszek kint a Szegedi Fokán nudizni aki akar csatlakozhat hozzám irjon privire üzit,pénteken meg a párommal megyek egy kis napozásra .....és egyébre
tudod azárt nem járnak mert kezd sok lenni a kukkoló
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 28. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 22:02

hello,ennek őszintén örülök
.nem értem a környékbeli nudizni vágyókat miért maradnak el évről évre egyre többen..ez a partszakasz messze a legjobb 100 km-es körzetben.kb.10 évvel ezelött joformán parkolni is alig lehetett,annyian voltak.

Látóképi tó tiszta rendezett és korrekt
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 28. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 19:06
Törölt felhasználó (69371)

A nyéki tó "zárolása" óta, van máshol a környéken lehetőség vízparton nudizni? Persze "tiszta" környezetű helyre gondolok.
hello,ennek őszintén örülök
.nem értem a környékbeli nudizni vágyókat miért maradnak el évről évre egyre többen..ez a partszakasz messze a legjobb 100 km-es körzetben.kb.10 évvel ezelött joformán parkolni is alig lehetett,annyian voltak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 28. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 28. szombat 16:31

Törölt felhasználó (744414)

Jó hely , oda járunk mi is ha van időnk

A nyéki tó "zárolása" óta, van máshol a környéken lehetőség vízparton nudizni? Persze "tiszta" környezetű helyre gondolok.
Jó hely , oda járunk mi is ha van időnk
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 27. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 27. péntek 19:25

komarnoi nudi..kifele a varosbol Nove Zamky-Nyitra iranyaban,at a Vag-hidon,a hid labanal letersz a foutrol jobbra, egy mellekutra...a jobb oldalon van egy kocsma es egy nagyobb parkolo,de Te mesz egyenesen a mellekuton ....elmesz egy szemettelep mellett ,bal oldalon ujonnan epitett hazak,utana hetvegi hazak es egy szukseglakasokbol allo haztomb mellett,egeszen a Harcsas faluig,de ne menj be a faluba,meg elotte terj a toltes fele jobbra---ott ahol a bal oldalon egy masik szemettelep lesz--aztan at a toltesen,a toltesrol terj balra,kb 200 meter utan kezdodik a nudi..
Sziasztok!Kaposváron van olyan rész ahol lehet nudizni?
komarnoi nudi..kifele a varosbol Nove Zamky-Nyitra iranyaban,at a Vag-hidon,a hid labanal letersz a foutrol jobbra, egy mellekutra...a jobb oldalon van egy kocsma es egy nagyobb parkolo,de Te mesz egyenesen a mellekuton ....elmesz egy szemettelep mellett ,bal oldalon ujonnan epitett hazak,utana hetvegi hazak es egy szukseglakasokbol allo haztomb mellett,egeszen a Harcsas faluig,de ne menj be a faluba,meg elotte terj a toltes fele jobbra---ott ahol a bal oldalon egy masik szemettelep lesz--aztan at a toltesen,a toltesrol terj balra,kb 200 meter utan kezdodik a nudi..
sziasztok,ha kellemes nudizásra vágytok szép környezetben,gyertek a komárno-i dunapartra.hosszú,nem zsúfolt partszakasz,parkolás közvetlenül a parton,barátságos helybeliek...a melegeknek van egy saját kialakitott területük,hátul az erdőhöz közel,tehát mindenki tudja a "helyét" ,nincs kavarodás
mivel messze van a várostól,nincsenek klasszikus textiles kukkolók.. ha infóra van szükségetek,nyugodtan irjatok.

Sziasztok, megírná valaki, hogy Gárdonyban hol lehet-érdemes nudizni....köszi
Hát ha jól tudom múlt időt lehet használni, mivel beindult újra a kavicsbányászat. Amúgy a bejárattal szemben volt, a tó túlsó felén. Próbálnak új helyet találni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 08:50
Törölt felhasználó (225867)

sziasztok! a Szalkszentmártoni bányatóhoz szokott valaki járni? merre van ott a nudi rész?
sziasztok! a Szalkszentmártoni bányatóhoz szokott valaki járni? merre van ott a nudi rész?
Sziasztok!
Hétvégi nudizáshoz keresünk kellemes helyet a keleti régióból.
Kedves lány vagy pár megkeresését jó néven vennénk!
Hétvégi nudizáshoz keresünk kellemes helyet a keleti régióból.
Kedves lány vagy pár megkeresését jó néven vennénk!
(NE itt hirdesd magadat!)

Jelentkezzen az a két lány aki vasárnap napozott a Duna parton, lenn az M0-ás hidnál. Én kajakkal voltam és jot beszélgettünk. Tettem célzást, hogy itt vegyük fel a kapcsolatot.
Sziasztok!
Napozni szeretnénk a hétvégén, valahol Budapest környékén!
Tudnátok ajánlani valami kellemes helyet?
Előre is Köszi!!
Napozni szeretnénk a hétvégén, valahol Budapest környékén!
Tudnátok ajánlani valami kellemes helyet?

Előre is Köszi!!
gyertek szombaton a szikire
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 24. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 24. kedd 13:56
Törölt felhasználó (454861)

holnap reggeltöl pár orára leszaladunk ide a Szegedi fokára(nudi részre)ki tart velünk?9 töl már lent leszünk