Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#738   2011. 05. 22. vasárnap 20:42
yoci04 yoci04
Sziasztok!
Csepelhez közeli nudista helyet keresünk.Nem olyat ahol buzik vannak! Mi egy középkoru pár vagyunk,két nagy lánnyal. Aki tud ilyet ,legyen szives írja meg. Köszi:Era.Joci
#737   2011. 05. 22. vasárnap 18:30
X Törölt felhasználó (454861)
ma itt voltunk a Szegedi Fokán délelött jo oké,de csak ha van par oránk vagy hétköznap,de amugy Sziki pártik vagyunk.
#736   2011. 05. 22. vasárnap 17:04
X Törölt felhasználó (118959) VIP
Sziasztok!
Ózd és Budapest között tud valaki nudista napozó helyet lehetőleg félúton.Belső üzi is jöhet.Köszi
#735   2011. 05. 22. vasárnap 16:29
X Törölt felhasználó (4821)
Ma idén először kimentünk délelőtt a bajai duna partara a párommal. Az idő egészen olyan 1 óráig szuper volt.
Ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem volt szúnyog 3 év óta először! Sajnos már megjelentek a forever alone kukkolók akik ruhába vannak és a susnyásba le föl masíroznak! Szerencsére rajtunk kívül csak 2 srác volt még, meg persze 1-2 kukkoló. Mikor jöttünk el szerencsétlen fószer majdnem leesett a kövek közé. Nem tudom hogy ebben mit lehet élvezni!?
Zolkrisz! ne csodálkozz ha ajánlatokat kapsz, azok se különbek a "hetero" kukkolóktól!
#734   2011. 05. 22. vasárnap 14:45
X Törölt felhasználó (99405)
Én pedig megnéztem a komárnói nudistrandot, voltak jópáran meztelenkedők, de láthatóan vannak buzik is páran, még én is kaptam ajánlatot pedig csak a nőket, vagy a párokat kukkoltam! De akciót sajnos nem véltem felfedezni!
#733   2011. 05. 22. vasárnap 12:05
zsolti 2 zsolti 2
ma voltam fent a tarcali bánytónál . volt ott egy pár , egy sötétkék swiftel . de azért oda nem mertem menni . na hátha legközelebb is lesznek !!!!!!!!!!
#732   2011. 05. 21. szombat 19:58
christiano christiano
Az egy brutális földút ,egy illegális szeméttelep,jobb ha a Zsilip utcán közelítitek meg ott ahol elfordul az út balra fel kell menni a dűlőútra-elmentek a szennyvíztisztito mellet-a Duna parton jobbra és ugyanoda juttok .És ez autóval is járható.Én ma voltam,de idős párok voltak ruhába elszórva,a homokos lapos parton meg egy kisgyermekes család ruhában.De ami a legijesztőbb hogy visszafele az erdei ösvényen jöttem-szétcsípett a csalán-és a térdig érő gazban meg a bokrok közt középkorú fickók húzogatták a brét -ugy tekertem mint az állat-útközbe is 2 gyanus gatyamarkolászó faszi vigyorgott rám nem félreérthetően confused aztán mikor kiértem az erdőből felhajtok a földútra hát egy kopasz faszi álló brével vigyorog rám csípőre tett kézzel-úgyhogy szerintem ez egy ilyen veszélyes terep!Én megálltam a szennyviztisztito mögött a Duna part ki van kövezve ott végig és fentről se látnak le-bokrok szakítják meg kellemesen a partot-itt volt kolbászpörkölés-ahogy elnéztem a bokrok közt-mögött többen lógatták-de itt már kulturáltan.Ez lesz a jo hely!
Ugyhogy vigyázzatok a susnyásba mert veszélyes!! vigyor3
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804402)
2011. 05. 18. szerda 17:34
Az Újpesti nudista Duna partszakaszt én megtaláltam. Az újpesti Tímár utcába kell lefordulni, és utána rögtön az első utca jobbra. egy egysávos földes út tele szeméttel. Rengeteget kell menni befelé, az út kanyarog amíg ki nem érsz egy nagy tisztásra. A tisztás végén megint lesz egy út befelé jobbra. elméletileg az már onnan a nudista rész, de még lehet bőven befelé menni. Én inkább kerékpáros megközelítést ajánlok csak. kocsival elég rázós az út smile
#731   2011. 05. 21. szombat 19:29
X Törölt felhasználó (4821)
Szia!

Nem tévedtél nagyot, gyakorlatilag csak métereket.
A textiles és a nudis rész között van egy 10-15méteres szakasz ami elválasztja a kettőt egymástól.
A textiles van előbb és utána a nudis rész.
Ha nem akarsz a textiles részen keresztül vágtatni a legegyszerűbben így jutsz el a nudis részre:
az árvédelmi töltésen, amin haladtál is, picivel tovább kell menni úgy 30-40métert. Jobbra lefelé van egy
étterem (tanya csárda). Pontosan ezzel szemben, a bal oldalon (ha a bajai duna híd felől jössz) van egy másik lejárat (itt még kocsival is le lehet menni, de elég meredek) itt kell lemenni.
Mész pár méter múlva beszűkül egy ösvényre az út, mely végén van egy elágazás, itt balra kell menni és már látni is fogod a homok padot.
Remélem sikerül megtalálnod:
Katt ide a térképhez
(ha a jobb oldali kis térképen rázoomolsz látni fogod a két részt, meg a jelölt rész fölötti kis ösvényt amin le lehet jönni gyalog a töltésről)
(Ez egy válasz Lacus84 üzenetére (2011. 05. 21. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 21. szombat 11:03
Zolik!

Az általad megadott GPS koordinátákat beütöttem, de jól sejtettem, hogy az nem naturista strand. Legalábbis amikor mi voltunk arra, akkor nem volt az. smile
Azon a strandon már évekkel ezelőtt is jártunk és mindenki textiles volt, családok, gyerekek, idősebbek, mindenkin volt fürdőruha.
Remélem nem tévedtem nagyot, gyalogos üzemmódban odavezetett a masina.
Jobbról-balról meg köves rész van, ott nem tudok más homokos strandszakaszt.
De lehet, hogy Neked van igazad, légyszíves tájékoztass a tapasztalataitokról.

Lacus
#730   2011. 05. 21. szombat 11:03
Lacus84 Lacus84
Zolik!

Az általad megadott GPS koordinátákat beütöttem, de jól sejtettem, hogy az nem naturista strand. Legalábbis amikor mi voltunk arra, akkor nem volt az. smile
Azon a strandon már évekkel ezelőtt is jártunk és mindenki textiles volt, családok, gyerekek, idősebbek, mindenkin volt fürdőruha.
Remélem nem tévedtem nagyot, gyalogos üzemmódban odavezetett a masina.
Jobbról-balról meg köves rész van, ott nem tudok más homokos strandszakaszt.
De lehet, hogy Neked van igazad, légyszíves tájékoztass a tapasztalataitokról.

Lacus
#729   2011. 05. 20. péntek 22:53
christiano christiano
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Akkor ez a Lupa... én meg azt hittem az valami kis sziget a Dunán confused
#728   2011. 05. 20. péntek 22:33
X Törölt felhasználó (52863)
Ha volt a tavon wakeboard pálya, akkor az Omszkin voltál, ha nem, akkor a Lupán smile Mindkettőnek az észak-keleti sarkában nudiznak legtöbben.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 19:57
Ma délután a Budakalászi kavicsbányató északkeleti részén süttettem a kolbászt-kellemes érzés ahogy süti a nap és a lágy szellő bejárja minden részemet---voltak páran szétszóródva pucéran,meg egy ilyen benyúló homokdombon többen is ruhában--az lenne a kérdésem hogy akkor ez nem a Lupa igaz?
És hogy a nudistáknál van valami szokás amire figyelni kellene?Pl mennyire telepedhetek közel másokhoz hogy ne zavarjam őket? És hogy illik-e háton feküdni?Csak mert akit láttam az szinte mind hason feküdt...
Valami egyéb nudis hely a környéken? Ne fogjátok vissza magatokat!! Holnap délután is mennék valamerre!
#727   2011. 05. 20. péntek 20:00
christiano christiano
Még most olvasom hogy írtál--köszönöm-holnap meglesem -kerékpárral! Melyik az a szabadstrand amiről említést tettél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804402)
2011. 05. 18. szerda 17:34
Az Újpesti nudista Duna partszakaszt én megtaláltam. Az újpesti Tímár utcába kell lefordulni, és utána rögtön az első utca jobbra. egy egysávos földes út tele szeméttel. Rengeteget kell menni befelé, az út kanyarog amíg ki nem érsz egy nagy tisztásra. A tisztás végén megint lesz egy út befelé jobbra. elméletileg az már onnan a nudista rész, de még lehet bőven befelé menni. Én inkább kerékpáros megközelítést ajánlok csak. kocsival elég rázós az út smile
#726   2011. 05. 20. péntek 19:57
christiano christiano
Ma délután a Budakalászi kavicsbányató északkeleti részén süttettem a kolbászt-kellemes érzés ahogy süti a nap és a lágy szellő bejárja minden részemet---voltak páran szétszóródva pucéran,meg egy ilyen benyúló homokdombon többen is ruhában--az lenne a kérdésem hogy akkor ez nem a Lupa igaz?
És hogy a nudistáknál van valami szokás amire figyelni kellene?Pl mennyire telepedhetek közel másokhoz hogy ne zavarjam őket? És hogy illik-e háton feküdni?Csak mert akit láttam az szinte mind hason feküdt...
Valami egyéb nudis hely a környéken? Ne fogjátok vissza magatokat!! Holnap délután is mennék valamerre!
#725   2011. 05. 20. péntek 16:54
holnap megyünk Szikire nudizni,mar délelött szertnénk kint lenni
#724   2011. 05. 20. péntek 16:53
Holnap megyünk ki S
#723   2011. 05. 20. péntek 11:37
X Törölt felhasználó (28159)
Szia, ment pü!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 20. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4793)
2011. 05. 20. péntek 11:00
Sziasztok!
Nem a kornyeken lakom, es erdekelne hogy pontosan hol van ez a Latokepi to.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
#722   2011. 05. 20. péntek 11:00
X Törölt felhasználó (4793)
Sziasztok!
Nem a kornyeken lakom, es erdekelne hogy pontosan hol van ez a Latokepi to.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 19. csütörtök 18:47
Debrecentől nem messze van a látóképi tó, ott van naturista rész.
#721   2011. 05. 20. péntek 09:14
X Törölt felhasználó (28159)
Szia, egy pár napja (hete) pont erről beszélgetünk sokan, mivel lezárták, megszüntették a nyéki tavon a nudi részt. Kellene találni egy másik helyet gyorsan smile
(Ez egy válasz Erla üzenetére (2011. 05. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 08:21
Sziasztok.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen. worship
#720   2011. 05. 20. péntek 08:21
Erla Erla
Sziasztok.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen. worship
#719   2011. 05. 20. péntek 08:17
X Törölt felhasználó (438761)
Sziasztok!

A Desedán működik még a nudi strand?

... 324 325 326 327 328 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7238db
Utolsó üzenet: ma 17:24

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!