Sziasztok!
Csepelhez közeli nudista helyet keresünk.Nem olyat ahol buzik vannak! Mi egy középkoru pár vagyunk,két nagy lánnyal. Aki tud ilyet ,legyen szives írja meg. Köszi:Era.Joci
Csepelhez közeli nudista helyet keresünk.Nem olyat ahol buzik vannak! Mi egy középkoru pár vagyunk,két nagy lánnyal. Aki tud ilyet ,legyen szives írja meg. Köszi:Era.Joci
ma itt voltunk a Szegedi Fokán délelött jo oké,de csak ha van par oránk vagy hétköznap,de amugy Sziki pártik vagyunk.
Sziasztok!
Ózd és Budapest között tud valaki nudista napozó helyet lehetőleg félúton.Belső üzi is jöhet.Köszi
Ózd és Budapest között tud valaki nudista napozó helyet lehetőleg félúton.Belső üzi is jöhet.Köszi
Ma idén először kimentünk délelőtt a bajai duna partara a párommal. Az idő egészen olyan 1 óráig szuper volt.
Ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem volt szúnyog 3 év óta először! Sajnos már megjelentek a forever alone kukkolók akik ruhába vannak és a susnyásba le föl masíroznak! Szerencsére rajtunk kívül csak 2 srác volt még, meg persze 1-2 kukkoló. Mikor jöttünk el szerencsétlen fószer majdnem leesett a kövek közé. Nem tudom hogy ebben mit lehet élvezni!?
Zolkrisz! ne csodálkozz ha ajánlatokat kapsz, azok se különbek a "hetero" kukkolóktól!
Ami a legfontosabb, hogy egyáltalán nem volt szúnyog 3 év óta először! Sajnos már megjelentek a forever alone kukkolók akik ruhába vannak és a susnyásba le föl masíroznak! Szerencsére rajtunk kívül csak 2 srác volt még, meg persze 1-2 kukkoló. Mikor jöttünk el szerencsétlen fószer majdnem leesett a kövek közé. Nem tudom hogy ebben mit lehet élvezni!?
Zolkrisz! ne csodálkozz ha ajánlatokat kapsz, azok se különbek a "hetero" kukkolóktól!
Én pedig megnéztem a komárnói nudistrandot, voltak jópáran meztelenkedők, de láthatóan vannak buzik is páran, még én is kaptam ajánlatot pedig csak a nőket, vagy a párokat kukkoltam! De akciót sajnos nem véltem felfedezni!
ma voltam fent a tarcali bánytónál . volt ott egy pár , egy sötétkék swiftel . de azért oda nem mertem menni . na hátha legközelebb is lesznek !!!!!!!!!!
Az egy brutális földút ,egy illegális szeméttelep,jobb ha a Zsilip utcán közelítitek meg ott ahol elfordul az út balra fel kell menni a dűlőútra-elmentek a szennyvíztisztito mellet-a Duna parton jobbra és ugyanoda juttok .És ez autóval is járható.Én ma voltam,de idős párok voltak ruhába elszórva,a homokos lapos parton meg egy kisgyermekes család ruhában.De ami a legijesztőbb hogy visszafele az erdei ösvényen jöttem-szétcsípett a csalán-és a térdig érő gazban meg a bokrok közt középkorú fickók húzogatták a brét -ugy tekertem mint az állat-útközbe is 2 gyanus gatyamarkolászó faszi vigyorgott rám nem félreérthetően
aztán mikor kiértem az erdőből felhajtok a földútra hát egy kopasz faszi álló brével vigyorog rám csípőre tett kézzel-úgyhogy szerintem ez egy ilyen veszélyes terep!Én megálltam a szennyviztisztito mögött a Duna part ki van kövezve ott végig és fentről se látnak le-bokrok szakítják meg kellemesen a partot-itt volt kolbászpörkölés-ahogy elnéztem a bokrok közt-mögött többen lógatták-de itt már kulturáltan.Ez lesz a jo hely!
Ugyhogy vigyázzatok a susnyásba mert veszélyes!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 17:34

Ugyhogy vigyázzatok a susnyásba mert veszélyes!!

Törölt felhasználó (804402)

Az Újpesti nudista Duna partszakaszt én megtaláltam. Az újpesti Tímár utcába kell lefordulni, és utána rögtön az első utca jobbra. egy egysávos földes út tele szeméttel. Rengeteget kell menni befelé, az út kanyarog amíg ki nem érsz egy nagy tisztásra. A tisztás végén megint lesz egy út befelé jobbra. elméletileg az már onnan a nudista rész, de még lehet bőven befelé menni. Én inkább kerékpáros megközelítést ajánlok csak. kocsival elég rázós az út

Szia!
Nem tévedtél nagyot, gyakorlatilag csak métereket.
A textiles és a nudis rész között van egy 10-15méteres szakasz ami elválasztja a kettőt egymástól.
A textiles van előbb és utána a nudis rész.
Ha nem akarsz a textiles részen keresztül vágtatni a legegyszerűbben így jutsz el a nudis részre:
az árvédelmi töltésen, amin haladtál is, picivel tovább kell menni úgy 30-40métert. Jobbra lefelé van egy
étterem (tanya csárda). Pontosan ezzel szemben, a bal oldalon (ha a bajai duna híd felől jössz) van egy másik lejárat (itt még kocsival is le lehet menni, de elég meredek) itt kell lemenni.
Mész pár méter múlva beszűkül egy ösvényre az út, mely végén van egy elágazás, itt balra kell menni és már látni is fogod a homok padot.
Remélem sikerül megtalálnod:
Katt ide a térképhez
(ha a jobb oldali kis térképen rázoomolsz látni fogod a két részt, meg a jelölt rész fölötti kis ösvényt amin le lehet jönni gyalog a töltésről) (Ez egy válasz Lacus84 üzenetére (2011. 05. 21. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 21. szombat 11:03
Nem tévedtél nagyot, gyakorlatilag csak métereket.
A textiles és a nudis rész között van egy 10-15méteres szakasz ami elválasztja a kettőt egymástól.
A textiles van előbb és utána a nudis rész.
Ha nem akarsz a textiles részen keresztül vágtatni a legegyszerűbben így jutsz el a nudis részre:
az árvédelmi töltésen, amin haladtál is, picivel tovább kell menni úgy 30-40métert. Jobbra lefelé van egy
étterem (tanya csárda). Pontosan ezzel szemben, a bal oldalon (ha a bajai duna híd felől jössz) van egy másik lejárat (itt még kocsival is le lehet menni, de elég meredek) itt kell lemenni.
Mész pár méter múlva beszűkül egy ösvényre az út, mely végén van egy elágazás, itt balra kell menni és már látni is fogod a homok padot.
Remélem sikerül megtalálnod:
Katt ide a térképhez
(ha a jobb oldali kis térképen rázoomolsz látni fogod a két részt, meg a jelölt rész fölötti kis ösvényt amin le lehet jönni gyalog a töltésről) (Ez egy válasz Lacus84 üzenetére (2011. 05. 21. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Zolik!
Az általad megadott GPS koordinátákat beütöttem, de jól sejtettem, hogy az nem naturista strand. Legalábbis amikor mi voltunk arra, akkor nem volt az.
Azon a strandon már évekkel ezelőtt is jártunk és mindenki textiles volt, családok, gyerekek, idősebbek, mindenkin volt fürdőruha.
Remélem nem tévedtem nagyot, gyalogos üzemmódban odavezetett a masina.
Jobbról-balról meg köves rész van, ott nem tudok más homokos strandszakaszt.
De lehet, hogy Neked van igazad, légyszíves tájékoztass a tapasztalataitokról.
Lacus
Az általad megadott GPS koordinátákat beütöttem, de jól sejtettem, hogy az nem naturista strand. Legalábbis amikor mi voltunk arra, akkor nem volt az.

Azon a strandon már évekkel ezelőtt is jártunk és mindenki textiles volt, családok, gyerekek, idősebbek, mindenkin volt fürdőruha.
Lacus
Zolik!
Lacus

Lacus

Akkor ez a Lupa... én meg azt hittem az valami kis sziget a Dunán

Ha volt a tavon wakeboard pálya, akkor az Omszkin voltál, ha nem, akkor a Lupán
Mindkettőnek az észak-keleti sarkában nudiznak legtöbben.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 20. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 19:57

Ma délután a Budakalászi kavicsbányató északkeleti részén süttettem a kolbászt-kellemes érzés ahogy süti a nap és a lágy szellő bejárja minden részemet---voltak páran szétszóródva pucéran,meg egy ilyen benyúló homokdombon többen is ruhában--az lenne a kérdésem hogy akkor ez nem a Lupa igaz?
És hogy a nudistáknál van valami szokás amire figyelni kellene?Pl mennyire telepedhetek közel másokhoz hogy ne zavarjam őket? És hogy illik-e háton feküdni?Csak mert akit láttam az szinte mind hason feküdt...
Valami egyéb nudis hely a környéken? Ne fogjátok vissza magatokat!! Holnap délután is mennék valamerre!
És hogy a nudistáknál van valami szokás amire figyelni kellene?Pl mennyire telepedhetek közel másokhoz hogy ne zavarjam őket? És hogy illik-e háton feküdni?Csak mert akit láttam az szinte mind hason feküdt...
Valami egyéb nudis hely a környéken? Ne fogjátok vissza magatokat!! Holnap délután is mennék valamerre!
Még most olvasom hogy írtál--köszönöm-holnap meglesem -kerékpárral! Melyik az a szabadstrand amiről említést tettél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 17:34
Törölt felhasználó (804402)

Az Újpesti nudista Duna partszakaszt én megtaláltam. Az újpesti Tímár utcába kell lefordulni, és utána rögtön az első utca jobbra. egy egysávos földes út tele szeméttel. Rengeteget kell menni befelé, az út kanyarog amíg ki nem érsz egy nagy tisztásra. A tisztás végén megint lesz egy út befelé jobbra. elméletileg az már onnan a nudista rész, de még lehet bőven befelé menni. Én inkább kerékpáros megközelítést ajánlok csak. kocsival elég rázós az út

Ma délután a Budakalászi kavicsbányató északkeleti részén süttettem a kolbászt-kellemes érzés ahogy süti a nap és a lágy szellő bejárja minden részemet---voltak páran szétszóródva pucéran,meg egy ilyen benyúló homokdombon többen is ruhában--az lenne a kérdésem hogy akkor ez nem a Lupa igaz?
holnap megyünk Szikire nudizni,mar délelött szertnénk kint lenni
Holnap megyünk ki S
Szia, ment pü!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 20. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 11:00
Törölt felhasználó (4793)

Sziasztok!
Nem a kornyeken lakom, es erdekelne hogy pontosan hol van ez a Latokepi to.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
Sziasztok!
Koszi szepen, szep napot. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 19. csütörtök 18:47
Koszi szepen, szep napot. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecentől nem messze van a látóképi tó, ott van naturista rész.
Szia, egy pár napja (hete) pont erről beszélgetünk sokan, mivel lezárták, megszüntették a nyéki tavon a nudi részt. Kellene találni egy másik helyet gyorsan
(Ez egy válasz Erla üzenetére (2011. 05. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 08:21

Sziasztok.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen.

Sziasztok.

Sziasztok!
A Desedán működik még a nudi strand?
A Desedán működik még a nudi strand?