sziasztok!
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Komáromban remek Dunaparti (17 éve nudista part) napozáshoz keresek társakat!Szivesen segítek a helyt illetően is.
csütörtök 10 körül kint leszünk a szegedi foka nudin
ki csatlakozna hozzánk?
ki csatlakozna hozzánk?
Szombat De. Párral szexelnék a Gárdonyi nudin
mi itt szegeden jarunk a fokára nudizni a mult héten is voltunk mar most is mennénk csak az idö beszorit a lakasba
mert sok a horgász , és sok a kiránduló is
miért gázos?
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2011. 04. 29. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 09:57

borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 28. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 28. csütörtök 20:14
Törölt felhasználó (16046)

Ez merre van?
Ez merre van?
Budapest északi részén hol szoktak nudizni?Lupát meg Csillaghegyi nudi strandot hallottam eddig.
Van még valahol jó hely errefelé ahova érdemes menni?
Van még valahol jó hely errefelé ahova érdemes menni?
Idén én is elszeretnék menni Délegyházára. És azt szeretném megtudni hogy hozzám hasonló korú fiatalok menyire látogatják gondolok itt a 16-20 éves korosztálya. Köszönöm!
Idén a naturisták által alapított D5H Kft üzemelteti, remélhetőleg rendet tesznek, és jól fog üzemelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 17. vasárnap 15:27
Törölt felhasználó (442396)

Sziasztok!
Van valami információja valakinek délegyházáról (naturista oázis)?
Nézd meg az MNE homlapján,elvileg vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 17. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 17. vasárnap 15:27
Törölt felhasználó (442396)

Sziasztok!
sziasztok.van olyan hazaspar aki ismeri a látóképi nudi strandot.es elkalauzolna bennünket.mi 40-43 eves hazaspar vagyunk.szimpi eseten sex is lehet belőle
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy idén lesz, és ráadásul naturisták fogják üzemeltetni
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 10. csütörtök 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 10. csütörtök 22:32

Én azt hallottam, hogy nem. De lehet, hogy rossz az infóm. Ha valaki tud valami pontosat, jelezze legyen kedves. Engem is érdekelne.
Én azt hallottam, hogy nem. De lehet, hogy rossz az infóm. Ha valaki tud valami pontosat, jelezze legyen kedves. Engem is érdekelne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 24. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 24. csütörtök 17:43
Törölt felhasználó (74147)
VIP

szaisztok!
Délegyházáról mit tudni idén még üzemelni fog?
Délegyházáról mit tudni idén még üzemelni fog?
(NEM társkereső rovatban vagytok! ide csak élményeket és tapasztalatokat írjatok!!!) :tom

A nudisok nem nézelődni járnak ki
textiles strandon sokkal jobban megbámulnak mint a nudin. Abszolút nem ciki ha bundásan mentek, ezeken a helyeken nagyon elfogadóak az emberek. Csak már végre sütne a nap és meleg lenne.
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2011. 02. 25. péntek 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 25. péntek 10:22

Sziasztok!
Párommal tavaly nagyon rákaptunk a nudista életérzésre, igaz csak nyár végén. Voltunk a Szikin is és isteni volt. Tervezzük hogy több napra is lemegyünk. Intim helyen egyikünk sem borotválja, nekünk így tetszik. Igaz nyáron a párom szokta csinosítani, hogy nehogy meghökkenjenek az emberek hogy ő nem borotválja. Kérdésem lenne hogy mennyire nézik ki az embert hogyha teljesen borotválatlan intime van?
Ahogy észrevettük tavaly a közösség nagyon jó és nem hökkennek meg egymáson az emberek, de nem szeretnénk kellemetlenül érezni magunkat, vagy égni...
Párommal tavaly nagyon rákaptunk a nudista életérzésre, igaz csak nyár végén. Voltunk a Szikin is és isteni volt. Tervezzük hogy több napra is lemegyünk. Intim helyen egyikünk sem borotválja, nekünk így tetszik. Igaz nyáron a párom szokta csinosítani, hogy nehogy meghökkenjenek az emberek hogy ő nem borotválja. Kérdésem lenne hogy mennyire nézik ki az embert hogyha teljesen borotválatlan intime van?
Ahogy észrevettük tavaly a közösség nagyon jó és nem hökkennek meg egymáson az emberek, de nem szeretnénk kellemetlenül érezni magunkat, vagy égni...

(ez itt NEM a reklám helye! privátban írd meg!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 26. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 26. szombat 18:59

Törölt felhasználó (455006)

Budapesten hol lehet pucérkodni?