holnap délelött(10 körül)ki tart velünk nudizni a Szegedi Fokára?
Hol van ez az Újpesti rész?Én is megnézném,nekem ez közel lenne!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 14. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 14. szombat 19:33
Törölt felhasználó (47603)
VIP

Az újpesti részről tudna valaki infót?Pl: merrő lehet megközelíteni,milyen a közönség,vagy egyáltalán lehet e még ott nudizni...
Te most ugratsz!Balra egyébként....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 22:24
Törölt felhasználó (99405)

Ahogy letérünk a föútról, balra és jobbra is lehet menni! merre kell? mert ha napozni nem is de kukkolni biztosan kimennék!
Ahogy letérünk a föútról, balra és jobbra is lehet menni! merre kell? mert ha napozni nem is de kukkolni biztosan kimennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 13. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 13. péntek 08:20
Törölt felhasználó (802873)

Sziasztok!
Meglepett, hogy többen érdeklődtetek a Komárnoi (Szlovák oldalon lévő) nudista Duna partról. Tehát a megközelíthetősége:
1. Komáromban át kell menni a hídon Komarnoba.
2. Aztán egyenesen a körforgalomban át a Vág-hídon is.
3. Majd ahogy le érsz a Vár hídról, jobbra kell kanyarodni, ott ahol lesz egy "kocsma szerű" van jobbra,még a sárga benzinkút előtt.
4. Azon az úton is egyenesen kb. 1km-t.
5. Aztán balra eléggé eldugva,benőve van egy hulladéklerakó (kapuval bezárva) azzal szemben kell, jobbra kanyarodni a földútra ami át megy a töltésen.
Nyugodt, nagyon kellemes hely. Minden napimádónak tudom ajánlani!!!A Duna-Vág torkolata tulajdonképpen. A vízben lehet fürdeni (tiszta). Nem éppen egy túlzsúfolt hely (nagyon melegben talán 50-60-an lehetnek) a hosszú partszakaszon. Tehát itt a jó idő!Szeretettel vár mindenkit a part!
Meglepett, hogy többen érdeklődtetek a Komárnoi (Szlovák oldalon lévő) nudista Duna partról. Tehát a megközelíthetősége:
3. Majd ahogy le érsz a Vár hídról, jobbra kell kanyarodni, ott ahol lesz egy "kocsma szerű" van jobbra,még a sárga benzinkút előtt.
5. Aztán balra eléggé eldugva,benőve van egy hulladéklerakó (kapuval bezárva) azzal szemben kell, jobbra kanyarodni a földútra ami át megy a töltésen.
Nyugodt, nagyon kellemes hely. Minden napimádónak tudom ajánlani!!!A Duna-Vág torkolata tulajdonképpen. A vízben lehet fürdeni (tiszta). Nem éppen egy túlzsúfolt hely (nagyon melegben talán 50-60-an lehetnek) a hosszú partszakaszon. Tehát itt a jó idő!Szeretettel vár mindenkit a part!

Az újpesti részről tudna valaki infót?Pl: merrő lehet megközelíteni,milyen a közönség,vagy egyáltalán lehet e még ott nudizni...
Lupa idén milyen? Van valakinek tapasztalata? Párommal délutánonként munka után kijárnánk, de sajnos tavaly nem volt túl jó... :(
Sziasztok most tudtuk meg hogy ma este 9-töl Dunaujvárosban az élményfürdöben meztelen fürdözés lesz 800-ft a beugró csatlakozna valaki párok ?

Sziasztok!
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 20:42

Szia!
Érdeklődnék a hely felől merre van hogy lehet megközelíteni?
Köszi
Köszi
Pff, hát ez nem öröm. Pedig idénre terveztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 13. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 13. péntek 07:34

Törölt felhasználó (102240)

Mivel tegnap jó idő volt, gondoltam kimegyek napozni a nyéki tóhoz. Mikor a 4-es km kőhöz értem, akkor jött a hidegzuhany!
A cég, mely a kitermelést végzi a tavon, gyakorlatilag az egész partot lezárta, autóva nem lehet bemenni szinte sehol, a nudi részre sem. Kitáblázta, hogy üzemi terület, belépni tilos, ezért gondolom mostantól magánterületként is kezelik, tehát nem valószinű hogy akár gyalogosan is be lehet menni, és valószinűleg a rendőrök is gyakoribb vendégek lesznek ezeken a részeken a szigor betartásának ellenőrzésére.-:(
A cég, mely a kitermelést végzi a tavon, gyakorlatilag az egész partot lezárta, autóva nem lehet bemenni szinte sehol, a nudi részre sem. Kitáblázta, hogy üzemi terület, belépni tilos, ezért gondolom mostantól magánterületként is kezelik, tehát nem valószinű hogy akár gyalogosan is be lehet menni, és valószinűleg a rendőrök is gyakoribb vendégek lesznek ezeken a részeken a szigor betartásának ellenőrzésére.-:(

Mivel tegnap jó idő volt, gondoltam kimegyek napozni a nyéki tóhoz. Mikor a 4-es km kőhöz értem, akkor jött a hidegzuhany!

Szia!
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 14:56
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802873)

Komáromban remek Dunaparti (17 éve nudista part) napozáshoz keresek társakat!Szivesen segítek a helyt illetően is.
sziasztok!
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Komáromban remek Dunaparti (17 éve nudista part) napozáshoz keresek társakat!Szivesen segítek a helyt illetően is.
csütörtök 10 körül kint leszünk a szegedi foka nudin
ki csatlakozna hozzánk?
ki csatlakozna hozzánk?
Szombat De. Párral szexelnék a Gárdonyi nudin
mi itt szegeden jarunk a fokára nudizni a mult héten is voltunk mar most is mennénk csak az idö beszorit a lakasba
mert sok a horgász , és sok a kiránduló is
miért gázos?
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2011. 04. 29. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 09:57

borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 28. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 28. csütörtök 20:14
Törölt felhasználó (16046)

Ez merre van?
Ez merre van?