Holnap megyünk ki S
Szia, ment pü!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 20. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 11:00
Törölt felhasználó (4793)

Sziasztok!
Nem a kornyeken lakom, es erdekelne hogy pontosan hol van ez a Latokepi to.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
A gugli terkepen olyan van hogy mike laposi to, meg felso laposi to. Ez lenne az?
Egy pontos utleirast megkoszonnek. Johet privatban is hogy ne offoljuk a topikot.
Koszi szepen, szep napot.
Sziasztok!
Koszi szepen, szep napot. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 19. csütörtök 18:47
Koszi szepen, szep napot. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecentől nem messze van a látóképi tó, ott van naturista rész.
Szia, egy pár napja (hete) pont erről beszélgetünk sokan, mivel lezárták, megszüntették a nyéki tavon a nudi részt. Kellene találni egy másik helyet gyorsan
(Ez egy válasz Erla üzenetére (2011. 05. 20. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 20. péntek 08:21

Sziasztok.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen.
Borsodban csak a nyéki tó van ahol legálisan lehet nudizni? Idén mi a helyzet vele? Ha valaki tud valami infót segítsen.

Sziasztok.

Sziasztok!
A Desedán működik még a nudi strand?
A Desedán működik még a nudi strand?
Köszi szépen az infót .
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2011. 05. 19. csütörtök 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 19. csütörtök 18:47

(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 17. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 17. kedd 17:28
Törölt felhasználó (804246)

Debrecen környékén van valami hely a nudizásra ?
Ment pü.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 23:39
Törölt felhasználó (95672)

S- ujhely S-patak környékén nudiznánk,ismertek arra valami lehetöséget?
S- ujhely S-patak környékén nudiznánk,ismertek arra valami lehetöséget?
Ja és még egy infó. Beszélgettem az Újpesti strandon egy ott napozóval, aki azt mondta a Palotai strand a duna mellett nem túl legális. A rendőrök előszeretettel járőröznek ott és büntethetnek is. Szóval aki nem szereti a tulzott izgalmakat ne menjen oda meztelenül napozni

Szia
Én a szabad strandon voltam a legtöbbet. Ott amíg ott voltam egy fiatal és egy idős pár volt. rajtam kívül még 3 szóló férfi. A többi ember mind a saját vagy bérelt faházaiknál tartózkodtak. tudom, mert körbejártam a tavat mindkét oldalról. ott is voltak párok , de azok inkább takarítottak és nem napfürdőztek. (Ez egy válasz rendesfiu üzenetére (2011. 05. 18. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Én a szabad strandon voltam a legtöbbet. Ott amíg ott voltam egy fiatal és egy idős pár volt. rajtam kívül még 3 szóló férfi. A többi ember mind a saját vagy bérelt faházaiknál tartózkodtak. tudom, mert körbejártam a tavat mindkét oldalról. ott is voltak párok , de azok inkább takarítottak és nem napfürdőztek. (Ez egy válasz rendesfiu üzenetére (2011. 05. 18. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Voltak párok is,vagy esetleg nők,vagy csak férfiak? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 18. szerda 17:26
Voltak párok is,vagy esetleg nők,vagy csak férfiak? (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 18. szerda 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804402)

Sziasztok,
Ma voltam Délegyházán. Az idén is működik. Igaz elég kevesen voltunk ma még, és a legtöbben a házaikat és lakókocsijaikat takarították, nyírták a füvet és festették a WC-et. Az idő remek volt, le is sült a hátsó felem
Viszont egyedül elég unalmas volt. Ha volna olyan ember , legyen az nő, pár vagy pasi aki kizárólag csak nudizás céljából eljönne néha velem Délegyházára , annak nagyon tudnék örülni. sajnos a baráti társaságomba mindenki szégyellősebb annál hogy nudista helyekre járjon. Üdv
Ma voltam Délegyházán. Az idén is működik. Igaz elég kevesen voltunk ma még, és a legtöbben a házaikat és lakókocsijaikat takarították, nyírták a füvet és festették a WC-et. Az idő remek volt, le is sült a hátsó felem

Viszont egyedül elég unalmas volt. Ha volna olyan ember , legyen az nő, pár vagy pasi aki kizárólag csak nudizás céljából eljönne néha velem Délegyházára , annak nagyon tudnék örülni. sajnos a baráti társaságomba mindenki szégyellősebb annál hogy nudista helyekre járjon. Üdv
Az Újpesti nudista Duna partszakaszt én megtaláltam. Az újpesti Tímár utcába kell lefordulni, és utána rögtön az első utca jobbra. egy egysávos földes út tele szeméttel. Rengeteget kell menni befelé, az út kanyarog amíg ki nem érsz egy nagy tisztásra. A tisztás végén megint lesz egy út befelé jobbra. elméletileg az már onnan a nudista rész, de még lehet bőven befelé menni. Én inkább kerékpáros megközelítést ajánlok csak. kocsival elég rázós az út
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 22:38

Hol van ez az Újpesti rész?Én is megnézném,nekem ez közel lenne!!
Sziasztok,

Látóképi tónál van nudista rész, keress rá a neten
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 17. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 17. kedd 17:28

Törölt felhasználó (804246)

Engem is hasonlo okokbol erdekelne
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 22:38

Hol van ez az Újpesti rész?Én is megnézném,nekem ez közel lenne!!
Most szombaton este Tiszanána?
A víz baromi magas
, part nem sok van, és túrtak még egy kupacot körbe hogy nehezebb legyen a megközelítés
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 13. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 13. péntek 21:54

Törölt felhasználó (16046)

Lupa idén milyen? Van valakinek tapasztalata? Párommal délutánonként munka után kijárnánk, de sajnos tavaly nem volt túl jó... :(