Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#247   2009. 06. 17. szerda 16:50
videkipar videkipar
tom: Neked is köszönjük a dícséretet, igyekszünk rövidesen újabb sorozatokkal gazdagítani az oldalt.

peaceg: Köszönjük a bókot, örülünk, hogy tetszenek a képeink. Kedves az is hogy csatlakoznál, de reméljük, a kérdésedet csak viccnek szántad ebben a formában, ahogy előadtad.

kkopy: http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=&- daddr=46.988169,18.982401&hl=hu&geocode=&mra=mi&am- p;mrsp=0&sz=14&sll=46.988099,18.983088&sspn=0.0296- 85,0.077248&ie=UTF8&t=h&z=14
#246   2009. 06. 17. szerda 16:31
zsozs70 zsozs70
milyen mostanában akali??
#245   2009. 06. 16. kedd 16:50
emisszio emisszio
Amikor csak tehetem,ott vagyok Szikin (Művésztábor,FNT,Sporthét,egyebek),biztos találkoztunk már (a "valódi" nevünkön ismerhetjük egymást...) A héten is ott leszek,ha Ti is,akár össze is futhatunk...(ez nem társkeresés,"csak" találkozás...)
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 16. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 16. kedd 14:27
emisszio mi ismerjuk egymast?ja es kedves tom...mi nem azok vagyunk akire gondoltok.nem tudjuk ki az de mi most talaltunk ra erre a chatre es csak meg szertnenk osztani a velemenyunket a nyilvánosággal minket ez izgatt mint egy naplot megosztjuk a vagyaink erzeseink...az hogy milyen az irasunk legyen a mi dolgunk...ja es jarunk a szikire is es szegediek vagyunk mar majdnem 30 mind a ketten......
#244   2009. 06. 16. kedd 14:47
kkopy kkopy
Hello!

Hol lehet megtalálni ezt a tavat?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 20:16
Mi időnként járunk. Semmi gond vele. Egy szóban összefoglalva: NYUGIS. Nagy tömegre nem kell számítani, zuhanyzót, wc-t mi nem nem találtunk a nudi részén (ettől még lehet, hogy van). A hely korrekt, ha valaki szereti a természetességet, és a nyugalmat. Miután bekerített, és pénzt is szednek, kukkolókat nem láttunk, nem is nagyon lenne mit nézniük, volt olyan is, hogy rajtunk kívül más nem is volt ott.
#243   2009. 06. 16. kedd 14:27
delalfoldi par delalfoldi par
emisszio mi ismerjuk egymast?ja es kedves tom...mi nem azok vagyunk akire gondoltok.nem tudjuk ki az de mi most talaltunk ra erre a chatre es csak meg szertnenk osztani a velemenyunket a nyilvánosággal minket ez izgatt mint egy naplot megosztjuk a vagyaink erzeseink...az hogy milyen az irasunk legyen a mi dolgunk...ja es jarunk a szikire is es szegediek vagyunk mar majdnem 30 mind a ketten......
#242   2009. 06. 15. hétfő 20:25
X Törölt felhasználó (225867)
köszi szépen! néztem az adatlapotokat: nagyon szexi! szoktatok 3. embert is bevenni?

(társkeresés privátban, ill. van külön topic neki a társkereső rovatban! -a többivel egyetértek!-) :tom ejnye1
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 20:16
Mi időnként járunk. Semmi gond vele. Egy szóban összefoglalva: NYUGIS. Nagy tömegre nem kell számítani, zuhanyzót, wc-t mi nem nem találtunk a nudi részén (ettől még lehet, hogy van). A hely korrekt, ha valaki szereti a természetességet, és a nyugalmat. Miután bekerített, és pénzt is szednek, kukkolókat nem láttunk, nem is nagyon lenne mit nézniük, volt olyan is, hogy rajtunk kívül más nem is volt ott.
#241   2009. 06. 15. hétfő 20:16
videkipar videkipar
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (225867)
2009. 06. 15. hétfő 19:06
sziasztok!

Szalki nudista tóra szokott valaki járni? milyen hely? szeretnék tapasztalatokat, élményeket olvasni róla! előre is köszi, Peaceg
#240   2009. 06. 15. hétfő 20:09
emisszio emisszio
Tom! Garanciáról szó sincs,bár dél-alföldiek voltak és kétségtelenül pár,az nem derült ki,hogy ők-e a GG-s "delalfoldi par" ... vigyor5 ,viszont ha egy 14 éves is itt van a fórumon,az már nem az én felelősségem... shakehead

(legálisan 14 éves kamaszok természetesen nem lehetnek itt, de konkrét bizonyíték hiányában senkit nem meszelünk el, a megérzés meg nem bizonyíték, csak szubjektum, viszont kiérdemelték a nagyobb figyelmet és körültekintőbb moderálást!) .tom hehe
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 16:54
Tom! Tényleg ott voltak...tuti,hogy egy délalföldi pár volt,nem egy 14 éves kiskamasz,akinek (elvileg) ugye még 4 évig semmi keresnivalója nincs itt (nem a Szikin,hanem a fórumon...) hehe

(Te tudod, és akkor a te felelősséged amennyiben garanciát vállalsz rájuk... eplus2 )
#239   2009. 06. 15. hétfő 19:06
X Törölt felhasználó (225867)
sziasztok!

Szalki nudista tóra szokott valaki járni? milyen hely? szeretnék tapasztalatokat, élményeket olvasni róla! előre is köszi, Peaceg
#238   2009. 06. 15. hétfő 16:54
emisszio emisszio
Tom! Tényleg ott voltak...tuti,hogy egy délalföldi pár volt,nem egy 14 éves kiskamasz,akinek (elvileg) ugye még 4 évig semmi keresnivalója nincs itt (nem a Szikin,hanem a fórumon...) hehe

(Te tudod, és akkor a te felelősséged amennyiben garanciát vállalsz rájuk... eplus2 )
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 15. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 15. hétfő 14:34
tegnap tutti volt a sziki...imadjuk es azt a sexi part is akik a nadasnal nyomtak....izgato volt...hazaerkezesem utan meg is dugattam magam a pasimmal...en voltam az akit neztetek amikor öltöztem bugyit nem vettem fel a szoknya alá

(szerintem -az írásaid alapján- Te nem egy délalföldi_pár hölgy tagja vagy, hanem egy 14 év körüli kiskamasz!) .tom ejnye1
#237   2009. 06. 15. hétfő 14:34
delalfoldi par delalfoldi par
tegnap tutti volt a sziki...imadjuk es azt a sexi part is akik a nadasnal nyomtak....izgato volt...hazaerkezesem utan meg is dugattam magam a pasimmal...en voltam az akit neztetek amikor öltöztem bugyit nem vettem fel a szoknya alá

(szerintem -az írásaid alapján- Te nem egy délalföldi_pár hölgy tagja vagy, hanem egy 14 év körüli kiskamasz!) .tom ejnye1
#236   2009. 06. 13. szombat 23:20
X Törölt felhasználó (418746)
Gárdony
Át a nagy vasúti sínen az áruháznál, utána jobbra, majd kb 100m balra kikötő, ott tovább a horgászjegy bódénál, majd be jobbra és szintén jobbra látsz egy autós csapást, utána már azon végig. smile
(Ez egy válasz felosz üzenetére (2009. 06. 11. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 11. csütörtök 20:01
Sziasztok!

Velencei tónál van nudi? Ha van hol? Köszi a segítséget.
#235   2009. 06. 13. szombat 11:42
X Törölt felhasználó (58718)
Tetszeni szokott a csajoknak!!!
(Ez egy válasz kkopy üzenetére (2009. 06. 12. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 12. péntek 15:20
Hello!

Arra lenék kíváncsi, hogy a férfiak hogyan küzdik le az erekciót a nudi strandon? Én is szívesen kipróbálnám de félek, hogy nem bírnám magam kordában tartani.
#234   2009. 06. 13. szombat 10:41
zsozs70 zsozs70
igazad van.nincs s jobba nudin élvezni meztelenül a meleget és napot,mi is imádjuk.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 06. 12. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 12. péntek 17:26
Hello! Gyere el és megtudod...(amúgy semmi extra: főzőcske,eszem,iszom,beszélgetések,napozás,fürdés...)
A "leküzdéssel" kapcsolatban: FatboySlim remekül (és lényegretörően) leírta,hogy nincs mit leküzdeni (fölösleges rajta "görcsölni" ) ,de ha mégis megtörténik,a hideg víz csodát tesz (esetleg a hasrafordulás),de hidd el,ezzel (egy idő után) senki nem szokott foglalkozni (szóval csak viselkedj természetesen). Meg aztán nehezen hihető,hogy bárkit (korra,nemre,kinézetre való tekintet nélkül -gondolj csak bele! ) meglátva létrejön. A "textiles" strandon nincs ilyen problémád? (és az utcán?) Nyilván felöltözve nem olyan szembeötlő,de akkor is látszana...
Majd látni fogod,itt nem(csak) "szépségkirálynők" illegetik magukat válogatott erotikus pózokban,rafinált (ha akarom takar,ha akarom,nem annyira)fürdőruhákban,sőt még a fantáziának is kevesebb szerep jut (hiszen minden látszik) és a csajok sem igazgatják a föl/le/félrecsúszó fürdőruhájukat...Ezzel nem elijeszteni akartalak,csak felkészíteni,hogy egy naturista strand (ezt majd tapasztalni is fogod) semmivel sem misztikusabb világ (bár ezzel lehet,hogy leromboltam az illúzióidat) ,viszont sokkal kellemesebb...úgyhogy hajrá!
#233   2009. 06. 12. péntek 19:20
kkopy kkopy
Emisszio és FatboySlim köszi a válaszokat. Nem görcsölök, egyszer próbáltam. A vízig nem jutottam el maradt a hasra fekvés.
#232   2009. 06. 12. péntek 17:26
emisszio emisszio
Hello! Gyere el és megtudod...(amúgy semmi extra: főzőcske,eszem,iszom,beszélgetések,napozás,fürdés...)
A "leküzdéssel" kapcsolatban: FatboySlim remekül (és lényegretörően) leírta,hogy nincs mit leküzdeni (fölösleges rajta "görcsölni" ) ,de ha mégis megtörténik,a hideg víz csodát tesz (esetleg a hasrafordulás),de hidd el,ezzel (egy idő után) senki nem szokott foglalkozni (szóval csak viselkedj természetesen). Meg aztán nehezen hihető,hogy bárkit (korra,nemre,kinézetre való tekintet nélkül -gondolj csak bele! ) meglátva létrejön. A "textiles" strandon nincs ilyen problémád? (és az utcán?) Nyilván felöltözve nem olyan szembeötlő,de akkor is látszana...
Majd látni fogod,itt nem(csak) "szépségkirálynők" illegetik magukat válogatott erotikus pózokban,rafinált (ha akarom takar,ha akarom,nem annyira)fürdőruhákban,sőt még a fantáziának is kevesebb szerep jut (hiszen minden látszik) és a csajok sem igazgatják a föl/le/félrecsúszó fürdőruhájukat...Ezzel nem elijeszteni akartalak,csak felkészíteni,hogy egy naturista strand (ezt majd tapasztalni is fogod) semmivel sem misztikusabb világ (bár ezzel lehet,hogy leromboltam az illúzióidat) ,viszont sokkal kellemesebb...úgyhogy hajrá!
(Ez egy válasz kkopy üzenetére (2009. 06. 12. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!

Arra lenék kíváncsi, hogy a férfiak hogyan küzdik le az erekciót a nudi strandon? Én is szívesen kipróbálnám de félek, hogy nem bírnám magam kordában tartani.
#231   2009. 06. 12. péntek 17:03
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Miért kéne leküzdeni azt, ami nincs? Alapvetően nem izgató hely egy nudista strand, csak azok hiszik ezt, akik számára a meztelenség már kapásból "mással" párosul, de azok meg ne menjenek nuidsta strandra, mert azokból lesznek a kukkolók, meg a perverzek. smile

Amúgy meg hasra fordulsz, oszt kész.
Hello!

#230   2009. 06. 12. péntek 15:52
msnsrac26 msnsrac26
Szasztok!

Jövőhét elején(hétfő,kedd délelőtt) lenne kedve csatlakozni a Debrecen közeli látóképi tónál nudizáshoz?
#229   2009. 06. 12. péntek 15:20
kkopy kkopy
Hello!

#228   2009. 06. 12. péntek 15:18
kkopy kkopy
Mi lesz július 18-án?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 06. 11. csütörtök 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 11. csütörtök 19:23
Hello! Idén még nem,talán majd jövő héten,de július 18-án tuti (nagy buli lesz! ) eljen

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7247db
Utolsó üzenet: tegnap 16:09

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!