Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 351 352 353 354 355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#206   2009. 05. 22. péntek 10:22
zord69 zord69
Az előttem szólók pont leírták hogy miért is nem megyek egyedülálló férfiként nudistastrandra. Főleg lupára nem szívesen. Az ilyen alakok miatt az előítéletet a férfiak felé. Természetesen sajnos nem alap nélkül. Engem spec. nem érdekel más nője és nem is így fogom kiélni magam. Az viszont sajnos igaz hogy egyedül nem jó csak lent feküdni a parton. Textilesen se strandol egyedül az ember de ezek után elmegy a kedve az embernek. A eddigi párjaim sajnos nem voltak vevők a nudizmusra. Azt kell látni hogy manapság csak párban működik a napnak hódolás.
#205   2009. 05. 22. péntek 09:08
zsozs70 zsozs70
szerintem akali nagyon jo hely mi oda szoktunk járni de nem vettük észre hogy nagyon belátnának.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 19. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 18:27
Sziasztok!

Ha Balaton akkor inkább Berényt javasolnám, Akaliban nem túl nagy a hely, és több oldaról is belátni, és a személyzet sincs a topon.
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár.
#204   2009. 05. 21. csütörtök 15:44
classe classe
Sziasztok !
En a mult heten voltam a baratnommel,es igen ket harom degeneralt kocsog egyfolytaban ott jarkalt korulottunk,de nem is ismerek helyeket,ezt is itt lattam hogy beszelnek rola.Igazabol nem reg lakom Pesten,es elotte is kint eltem Kulfoldon tengerpart kozeleben,de ott egesz jo kulturaja van a nudizasnak,persze kukkolok mindenutt vannak,foleg ha mast is csinalsz a paroddal smile ! Szoval ha valaki tudna nekunk otleteket adni akkor johet,mert szivesen fogadjuk!
(csak privátban!)
#203   2009. 05. 21. csütörtök 15:23
Andrew1014 Andrew1014
Emlékszem biza! smile Bár akkor még nem mostani párommal jártam ki (sajnos), de élénken élnek bennem azok az emlékek... Bár, ha vissza nézek, akkor is volt pl szex a parton. Szinte minden héten látni lehetett- de ezekkel is úgy voltunk, hogy max egy mosoly, egy kacsintás nekik és mentünk tovább. De most? Sajnos tényleg azt hiszi az oda kilátogató ffiak 80%-a, hogy ez egy doggingolós tó. Ergo bárkihez be lehet szállni... :( Mert az, hogy megnézik a meztelen bnőmet, ok. Nem vagyok féltékeny típus. De hogy 1-2 méterre tőle álljanak meg és úgy nézzék, mint egy amszterdami kurvát? Na azért álljunk meg egy szóra!!!

A homokosokról nem is beszélve. Tényleg vicces, amikor végig sétálok a part tetején és 2-3 pasas álló farokkal sétál el mellettem, várva mit reagálok. Mit tehetnék? Rúgjam fejbe őket és mutassam meg, hol van az ő szakaszuk? Miért lenne olyan természetes, általános az, hogy a saját nememhez vonzódjak?

Tényleg sajnálom a helyet, de mint minden, ez is elmúlik egyszer.
És jön egy másik, talán még jobb is ennél! wink

Üdv, G. és A.
#202   2009. 05. 21. csütörtök 12:00
Andrew1014 Andrew1014
Mi már csak akkor megyünk oda, ha tényleg minden kötél szakad. Két hete, mikor kimentünk 4en (2 pár) úgy jöttek oda, mint a sáskák. Látszott rajtuk, hogy totál nem érdekli, nekünk mi a véleményünk erről a viselkedésről...
Kedvesemben akkor szakadt el a cérna, mikor a pasasra külön rá is nézett igen mérgesen, szólt is neki, de az kb 3 m távolságból tovább bámulta.

Úgyhogy mi is keres(t) ünk új helyet, amit jelentem, meg is találtunk.
Hogy hol, azt max valódi pároknak adjuk meg, s nem olyan álnéven beregisztrált kukkolni vágyóknak, akik itt hemzsegnek.

Üdv mindenkinek! wave
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 10:44
Sajnos van némi alapja.
Tegnap délután voltunk kint, helyzet jónak tűnt. Volt kint két nudis pár köztük két nudis csávó és köztük tisztes távolságan hely, lementünk kifeküdtünk. Erre nemsokára jön cucc nélkül egy hapsi lehet tundi nézelödni jött, letáborozik tőlünk 5 méterre aztán bemegy a vízbe kifele ott áll fél órát a vízben bámulni, ezután jön a másik nézelődős és 1 méterre az asszony mellé betelepszik, a hab a tortán az volt amikor a másik oldalra jött egy 200 kilós faszi 4 gyerekkel. Na ekkor áttelepedtünk máshova és ott nyugi volt míg el nem jöttünk.
#201   2009. 05. 21. csütörtök 10:54
Dr.White Dr.White
most keszulok epp ki. bar kezditek elvenni a kedvem. azert mostmar megnezem. mi mult vasarnap voltunk, nem volt semmi kirivo, bar pasi persze tobb volt, de talalkoztunk parokkal is. kimegyek es majd megirom a mai tapasztalatot.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 10:44
Sajnos van némi alapja.
Tegnap délután voltunk kint, helyzet jónak tűnt. Volt kint két nudis pár köztük két nudis csávó és köztük tisztes távolságan hely, lementünk kifeküdtünk. Erre nemsokára jön cucc nélkül egy hapsi lehet tundi nézelödni jött, letáborozik tőlünk 5 méterre aztán bemegy a vízbe kifele ott áll fél órát a vízben bámulni, ezután jön a másik nézelődős és 1 méterre az asszony mellé betelepszik, a hab a tortán az volt amikor a másik oldalra jött egy 200 kilós faszi 4 gyerekkel. Na ekkor áttelepedtünk máshova és ott nyugi volt míg el nem jöttünk.
#200   2009. 05. 21. csütörtök 10:44
Lion74 Lion74
Sajnos van némi alapja.
#199   2009. 05. 21. csütörtök 10:22
Lion74 Lion74
Ez alapján nem találnék oda smile
Mész kifele szentendre fele majd a ngy kék áruháznál a híd előtt jobbra (Lupa sziget fele) át a körforgalmon egyenesen az eperföld végénél a gát elött ballra (itt is le lehet menni a tóra) ha az északi részre mész akkor a kapu elött jobbra kell fordulni majd a töltésen mész aztán ballra le lehet menni a tóhoz több helyen is. A nudisok leginkább az északi tó észak-kaleti részén szoktatk lenni.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2009. 05. 20. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 23:17
Sziasztok!
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor?
#198   2009. 05. 21. csütörtök 10:03
Lion74 Lion74
Amiket felsorosz hivatalos naturista helyek, ezeken nem lehet szexelni csak max ha más nem látja mert különben kiraknak.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2009. 05. 20. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 20:03
Sziasztok!

A segítségét szeretném kérni a GG fórum látogatóit, hogy Magyarországon hol vannak nudista/naturista helyek. Ilyeneket tudok, hogy Balatonakali, Balatonberény, Sziksósfürdő, Gyomaendrőd,(ahol elvileg szexelni is lehet? és ez igaz is? Tud valaki róla közelebbit? ) és így hirtelen ennyi.
#197   2009. 05. 21. csütörtök 09:10
X Törölt felhasználó (21503)
Sziasztok!

Mit lehet tudni a Lupa nudis részéről?
Normál párok vannak?
Szokott lenni egy egy akció?
#196   2009. 05. 20. szerda 23:17
Dr.White Dr.White
Sziasztok!
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor?
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 05. 16. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 16. szombat 16:12
Sziasztok
Tudna valaki segiteni hogy a Lupán hol jó nudizni és hogy kell oda menni?
Köszi
#195   2009. 05. 20. szerda 20:03
Kigyo18 Kigyo18
Sziasztok!

A segítségét szeretném kérni a GG fórum látogatóit, hogy Magyarországon hol vannak nudista/naturista helyek. Ilyeneket tudok, hogy Balatonakali, Balatonberény, Sziksósfürdő, Gyomaendrőd,(ahol elvileg szexelni is lehet? és ez igaz is? Tud valaki róla közelebbit? ) és így hirtelen ennyi.
#194   2009. 05. 19. kedd 22:43
X Törölt felhasználó (42894)
Sziasztok!
Én ki szeretem volna nézni a Lupára ,de a sok manszturbáló miat nem igazán szeretnék , mivel én sajnos egyedül tudnék menni (fiu vagyok és a párom nem szeret nudizni)és igy kelemetlen lenne ha össze kevernének a cibálokkal.
Igy mardad a háztetön való napozás.
#193   2009. 05. 19. kedd 20:17
X Törölt felhasználó (143387)
Valamelyik nap lelátogattam a szegedi Fókára. Már a strand felé menet az erdőben is láttam 1-2 mozgolódó alakot. Gondoltam kukkolók mindenhol vannak. Odaértem a nudiba, nem voltak sokan, 2 pár, egy szóló férfi, és 2 szóló nő. Levetkőztem, és lefeküdtem. Később nézelődök, és látom bent a fák közt a tag épp maszturbál, kicsit odébb meg egy másik kukkol. Ez mire jó? Csak elriasztják az ujjakat.
Pedig amúgy nagyon kellemes kis hely a Fóka. Valakinek nincs kedve csatlakozni? Lányok, illetve párok?
#192   2009. 05. 19. kedd 18:27
Lion74 Lion74
Sziasztok!

Ha Balaton akkor inkább Berényt javasolnám, Akaliban nem túl nagy a hely, és több oldaról is belátni, és a személyzet sincs a topon.
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár.
(Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 11:13
Sziasztok!

Tervezzük, hogy 2 hét múlva meglátogatjuk pár nap erejéig a Balatonakali naturista kempinget. Ez lesz az első lépés a naturista, nudista pályafutásunkba. Akinek van a helyszínnel kapcsolatban észrevétele, tanácsa esetleg idén már volt Balatonakalin akkor szívesen olvassuk a véleményét. smile
#191   2009. 05. 19. kedd 17:11
fkk_par fkk_par
Sziasztok!
Vica-tomi Írtunk nektek privibe, de vacakol a net, remélhetőleg megkaptátok.
(Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 11:13
Sziasztok!

Tervezzük, hogy 2 hét múlva meglátogatjuk pár nap erejéig a Balatonakali naturista kempinget. Ez lesz az első lépés a naturista, nudista pályafutásunkba. Akinek van a helyszínnel kapcsolatban észrevétele, tanácsa esetleg idén már volt Balatonakalin akkor szívesen olvassuk a véleményét. smile
#190   2009. 05. 19. kedd 16:29
Dr.White Dr.White
szisztok!
mi voltunk mult vasarnap. egesz jo volt, a viz is melegszik. volt egynehany par is, de azert a szolo pasik tobben voltak, jopar gatyaban is. csutortok? valoszinu mi akkor megyunk, bar lehet, h csak en...
#189   2009. 05. 19. kedd 11:13
vica-tomi vica-tomi
Sziasztok!

#188   2009. 05. 18. hétfő 13:32
apuka70 apuka70
jó kérdés??? ezt már én is feltettem magamba.bár sok mindenre tudom a választ
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 05. 16. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 16. szombat 16:59
Köszi hogy irtál.
Régen jártam társaságal jet-skyzni a Lupára és akkor elvétve voltak nudisok ott
azért gondoltunk arra.Az omszki rész nem tetszik mert ahogy irtad te is heringes
és azt nem szeretnénk.
Egy álltalános kérdésem lenne.Miért nincs fönt kép azokról akik mennének nudizni párokkal?
Igy elég nehéz lesz csatlakozni.Rólunk van kép.
Holnap mennénk!
#187   2009. 05. 18. hétfő 11:12
Dr.White Dr.White
Holnap deleott ki jon a Luppara? Voltunk tegnap, egesz jo volt, bar a pasik megint tulsulyban, de azert voltmeg 2-3 helyes par is. Itt van esetleg az a par, akik szinten a hangos horgaszok mellett voltak? smile

... 351 352 353 354 355 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7246db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 06. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!