Az előttem szólók pont leírták hogy miért is nem megyek egyedülálló férfiként nudistastrandra. Főleg lupára nem szívesen. Az ilyen alakok miatt az előítéletet a férfiak felé. Természetesen sajnos nem alap nélkül. Engem spec. nem érdekel más nője és nem is így fogom kiélni magam. Az viszont sajnos igaz hogy egyedül nem jó csak lent feküdni a parton. Textilesen se strandol egyedül az ember de ezek után elmegy a kedve az embernek. A eddigi párjaim sajnos nem voltak vevők a nudizmusra. Azt kell látni hogy manapság csak párban működik a napnak hódolás.
szerintem akali nagyon jo hely mi oda szoktunk járni de nem vettük észre hogy nagyon belátnának.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 19. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 18:27

Sziasztok!
Ha Balaton akkor inkább Berényt javasolnám, Akaliban nem túl nagy a hely, és több oldaról is belátni, és a személyzet sincs a topon.
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár.
Ha Balaton akkor inkább Berényt javasolnám, Akaliban nem túl nagy a hely, és több oldaról is belátni, és a személyzet sincs a topon.
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár.
Sziasztok !
En a mult heten voltam a baratnommel,es igen ket harom degeneralt kocsog egyfolytaban ott jarkalt korulottunk,de nem is ismerek helyeket,ezt is itt lattam hogy beszelnek rola.Igazabol nem reg lakom Pesten,es elotte is kint eltem Kulfoldon tengerpart kozeleben,de ott egesz jo kulturaja van a nudizasnak,persze kukkolok mindenutt vannak,foleg ha mast is csinalsz a paroddal
! Szoval ha valaki tudna nekunk otleteket adni akkor johet,mert szivesen fogadjuk!
(csak privátban!)
En a mult heten voltam a baratnommel,es igen ket harom degeneralt kocsog egyfolytaban ott jarkalt korulottunk,de nem is ismerek helyeket,ezt is itt lattam hogy beszelnek rola.Igazabol nem reg lakom Pesten,es elotte is kint eltem Kulfoldon tengerpart kozeleben,de ott egesz jo kulturaja van a nudizasnak,persze kukkolok mindenutt vannak,foleg ha mast is csinalsz a paroddal

(csak privátban!)
Emlékszem biza!
Bár akkor még nem mostani párommal jártam ki (sajnos), de élénken élnek bennem azok az emlékek... Bár, ha vissza nézek, akkor is volt pl szex a parton. Szinte minden héten látni lehetett- de ezekkel is úgy voltunk, hogy max egy mosoly, egy kacsintás nekik és mentünk tovább. De most? Sajnos tényleg azt hiszi az oda kilátogató ffiak 80%-a, hogy ez egy doggingolós tó. Ergo bárkihez be lehet szállni... :( Mert az, hogy megnézik a meztelen bnőmet, ok. Nem vagyok féltékeny típus. De hogy 1-2 méterre tőle álljanak meg és úgy nézzék, mint egy amszterdami kurvát? Na azért álljunk meg egy szóra!!!
A homokosokról nem is beszélve. Tényleg vicces, amikor végig sétálok a part tetején és 2-3 pasas álló farokkal sétál el mellettem, várva mit reagálok. Mit tehetnék? Rúgjam fejbe őket és mutassam meg, hol van az ő szakaszuk? Miért lenne olyan természetes, általános az, hogy a saját nememhez vonzódjak?
Tényleg sajnálom a helyet, de mint minden, ez is elmúlik egyszer.
És jön egy másik, talán még jobb is ennél!
Üdv, G. és A.

A homokosokról nem is beszélve. Tényleg vicces, amikor végig sétálok a part tetején és 2-3 pasas álló farokkal sétál el mellettem, várva mit reagálok. Mit tehetnék? Rúgjam fejbe őket és mutassam meg, hol van az ő szakaszuk? Miért lenne olyan természetes, általános az, hogy a saját nememhez vonzódjak?
Tényleg sajnálom a helyet, de mint minden, ez is elmúlik egyszer.
És jön egy másik, talán még jobb is ennél!

Üdv, G. és A.
Mi már csak akkor megyünk oda, ha tényleg minden kötél szakad. Két hete, mikor kimentünk 4en (2 pár) úgy jöttek oda, mint a sáskák. Látszott rajtuk, hogy totál nem érdekli, nekünk mi a véleményünk erről a viselkedésről...
Kedvesemben akkor szakadt el a cérna, mikor a pasasra külön rá is nézett igen mérgesen, szólt is neki, de az kb 3 m távolságból tovább bámulta.
Úgyhogy mi is keres(t) ünk új helyet, amit jelentem, meg is találtunk.
Hogy hol, azt max valódi pároknak adjuk meg, s nem olyan álnéven beregisztrált kukkolni vágyóknak, akik itt hemzsegnek.
Üdv mindenkinek!
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 10:44
Kedvesemben akkor szakadt el a cérna, mikor a pasasra külön rá is nézett igen mérgesen, szólt is neki, de az kb 3 m távolságból tovább bámulta.
Úgyhogy mi is keres(t) ünk új helyet, amit jelentem, meg is találtunk.
Hogy hol, azt max valódi pároknak adjuk meg, s nem olyan álnéven beregisztrált kukkolni vágyóknak, akik itt hemzsegnek.
Üdv mindenkinek!

Sajnos van némi alapja.
Tegnap délután voltunk kint, helyzet jónak tűnt. Volt kint két nudis pár köztük két nudis csávó és köztük tisztes távolságan hely, lementünk kifeküdtünk. Erre nemsokára jön cucc nélkül egy hapsi lehet tundi nézelödni jött, letáborozik tőlünk 5 méterre aztán bemegy a vízbe kifele ott áll fél órát a vízben bámulni, ezután jön a másik nézelődős és 1 méterre az asszony mellé betelepszik, a hab a tortán az volt amikor a másik oldalra jött egy 200 kilós faszi 4 gyerekkel. Na ekkor áttelepedtünk máshova és ott nyugi volt míg el nem jöttünk.
Tegnap délután voltunk kint, helyzet jónak tűnt. Volt kint két nudis pár köztük két nudis csávó és köztük tisztes távolságan hely, lementünk kifeküdtünk. Erre nemsokára jön cucc nélkül egy hapsi lehet tundi nézelödni jött, letáborozik tőlünk 5 méterre aztán bemegy a vízbe kifele ott áll fél órát a vízben bámulni, ezután jön a másik nézelődős és 1 méterre az asszony mellé betelepszik, a hab a tortán az volt amikor a másik oldalra jött egy 200 kilós faszi 4 gyerekkel. Na ekkor áttelepedtünk máshova és ott nyugi volt míg el nem jöttünk.
most keszulok epp ki. bar kezditek elvenni a kedvem. azert mostmar megnezem. mi mult vasarnap voltunk, nem volt semmi kirivo, bar pasi persze tobb volt, de talalkoztunk parokkal is. kimegyek es majd megirom a mai tapasztalatot.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 10:44

Sajnos van némi alapja.
Sajnos van némi alapja.
Ez alapján nem találnék oda
Mész kifele szentendre fele majd a ngy kék áruháznál a híd előtt jobbra (Lupa sziget fele) át a körforgalmon egyenesen az eperföld végénél a gát elött ballra (itt is le lehet menni a tóra) ha az északi részre mész akkor a kapu elött jobbra kell fordulni majd a töltésen mész aztán ballra le lehet menni a tóhoz több helyen is. A nudisok leginkább az északi tó észak-kaleti részén szoktatk lenni. (Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2009. 05. 20. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 23:17

Mész kifele szentendre fele majd a ngy kék áruháznál a híd előtt jobbra (Lupa sziget fele) át a körforgalmon egyenesen az eperföld végénél a gát elött ballra (itt is le lehet menni a tóra) ha az északi részre mész akkor a kapu elött jobbra kell fordulni majd a töltésen mész aztán ballra le lehet menni a tóhoz több helyen is. A nudisok leginkább az északi tó észak-kaleti részén szoktatk lenni. (Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2009. 05. 20. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor?
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor?
Amiket felsorosz hivatalos naturista helyek, ezeken nem lehet szexelni csak max ha más nem látja mert különben kiraknak.
(Ez egy válasz Kigyo18 üzenetére (2009. 05. 20. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 20. szerda 20:03

Sziasztok!
A segítségét szeretném kérni a GG fórum látogatóit, hogy Magyarországon hol vannak nudista/naturista helyek. Ilyeneket tudok, hogy Balatonakali, Balatonberény, Sziksósfürdő, Gyomaendrőd,(ahol elvileg szexelni is lehet? és ez igaz is? Tud valaki róla közelebbit? ) és így hirtelen ennyi.
A segítségét szeretném kérni a GG fórum látogatóit, hogy Magyarországon hol vannak nudista/naturista helyek. Ilyeneket tudok, hogy Balatonakali, Balatonberény, Sziksósfürdő, Gyomaendrőd,(ahol elvileg szexelni is lehet? és ez igaz is? Tud valaki róla közelebbit? ) és így hirtelen ennyi.
Sziasztok!
Mit lehet tudni a Lupa nudis részéről?
Normál párok vannak?
Szokott lenni egy egy akció?
Mit lehet tudni a Lupa nudis részéről?
Normál párok vannak?
Szokott lenni egy egy akció?
Sziasztok!
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor? (Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 05. 16. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 16. szombat 16:12
mentek ki a varosbol szentendre fele, majd ki lesz tablazva, h Luppa-sziget. aztan vegigmentek a to mellett egesz a jobb hatso csucsokig. ott a legaltalanosabb a nudizas. tervezitek, h mentek valamikor? (Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 05. 16. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Tudna valaki segiteni hogy a Lupán hol jó nudizni és hogy kell oda menni?
Köszi
Tudna valaki segiteni hogy a Lupán hol jó nudizni és hogy kell oda menni?
Köszi
Sziasztok!
Sziasztok!
Én ki szeretem volna nézni a Lupára ,de a sok manszturbáló miat nem igazán szeretnék , mivel én sajnos egyedül tudnék menni (fiu vagyok és a párom nem szeret nudizni)és igy kelemetlen lenne ha össze kevernének a cibálokkal.
Igy mardad a háztetön való napozás.
Én ki szeretem volna nézni a Lupára ,de a sok manszturbáló miat nem igazán szeretnék , mivel én sajnos egyedül tudnék menni (fiu vagyok és a párom nem szeret nudizni)és igy kelemetlen lenne ha össze kevernének a cibálokkal.
Igy mardad a háztetön való napozás.
Valamelyik nap lelátogattam a szegedi Fókára. Már a strand felé menet az erdőben is láttam 1-2 mozgolódó alakot. Gondoltam kukkolók mindenhol vannak. Odaértem a nudiba, nem voltak sokan, 2 pár, egy szóló férfi, és 2 szóló nő. Levetkőztem, és lefeküdtem. Később nézelődök, és látom bent a fák közt a tag épp maszturbál, kicsit odébb meg egy másik kukkol. Ez mire jó? Csak elriasztják az ujjakat.
Pedig amúgy nagyon kellemes kis hely a Fóka. Valakinek nincs kedve csatlakozni? Lányok, illetve párok?
Pedig amúgy nagyon kellemes kis hely a Fóka. Valakinek nincs kedve csatlakozni? Lányok, illetve párok?
Sziasztok!
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár. (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 11:13
Sajnos a berény üzemeltetését is átadta az önkormányzat idén a Balatontouristnak nem tudom milyen változásokkal jár. (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tervezzük, hogy 2 hét múlva meglátogatjuk pár nap erejéig a Balatonakali naturista kempinget. Ez lesz az első lépés a naturista, nudista pályafutásunkba. Akinek van a helyszínnel kapcsolatban észrevétele, tanácsa esetleg idén már volt Balatonakalin akkor szívesen olvassuk a véleményét.
Tervezzük, hogy 2 hét múlva meglátogatjuk pár nap erejéig a Balatonakali naturista kempinget. Ez lesz az első lépés a naturista, nudista pályafutásunkba. Akinek van a helyszínnel kapcsolatban észrevétele, tanácsa esetleg idén már volt Balatonakalin akkor szívesen olvassuk a véleményét.

Sziasztok!
Vica-tomi Írtunk nektek privibe, de vacakol a net, remélhetőleg megkaptátok. (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 19. kedd 11:13
Vica-tomi Írtunk nektek privibe, de vacakol a net, remélhetőleg megkaptátok. (Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 05. 19. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

szisztok!
mi voltunk mult vasarnap. egesz jo volt, a viz is melegszik. volt egynehany par is, de azert a szolo pasik tobben voltak, jopar gatyaban is. csutortok? valoszinu mi akkor megyunk, bar lehet, h csak en...
mi voltunk mult vasarnap. egesz jo volt, a viz is melegszik. volt egynehany par is, de azert a szolo pasik tobben voltak, jopar gatyaban is. csutortok? valoszinu mi akkor megyunk, bar lehet, h csak en...
Sziasztok!

jó kérdés??? ezt már én is feltettem magamba.bár sok mindenre tudom a választ
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 05. 16. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 16. szombat 16:59

Köszi hogy irtál.
Régen jártam társaságal jet-skyzni a Lupára és akkor elvétve voltak nudisok ott
azért gondoltunk arra.Az omszki rész nem tetszik mert ahogy irtad te is heringes
és azt nem szeretnénk.
Egy álltalános kérdésem lenne.Miért nincs fönt kép azokról akik mennének nudizni párokkal?
Igy elég nehéz lesz csatlakozni.Rólunk van kép.
Holnap mennénk!
Régen jártam társaságal jet-skyzni a Lupára és akkor elvétve voltak nudisok ott
azért gondoltunk arra.Az omszki rész nem tetszik mert ahogy irtad te is heringes
és azt nem szeretnénk.
Egy álltalános kérdésem lenne.Miért nincs fönt kép azokról akik mennének nudizni párokkal?
Igy elég nehéz lesz csatlakozni.Rólunk van kép.
Holnap mennénk!
Holnap deleott ki jon a Luppara? Voltunk tegnap, egesz jo volt, bar a pasik megint tulsulyban, de azert voltmeg 2-3 helyes par is. Itt van esetleg az a par, akik szinten a hangos horgaszok mellett voltak?