Igen,az utolsó pillanatban az is összejött (szerencsére!
),ezúttal nem versenyzőként,hanem kóstolóként,a buli ott is a "szokásos" hangulatban zajlott,rekordszámú (közel száz fő!) résztvevővel.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 09. 23. szerda 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)

SZESZ-en voltál? nekünk az is kimaradt, majd talán jövőre
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 23. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 23. szerda 20:19

Na ja,mint rendesen
...ezek szerint nem voltál ott
...sajnálhatod (a képek nem adják vissza teljesen a hangulatot,bár nekem első sziki-záróbulim volt - pedig már szinte nyitástól odajárok -
,de remekül sikerült!
)

,de remekül sikerült!

Na ja,mint rendesen
...ezek szerint nem voltál ott
...sajnálhatod (a képek nem adják vissza teljesen a hangulatot,bár nekem első sziki-záróbulim volt - pedig már szinte nyitástól odajárok -
,de remekül sikerült!
)
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 09. 23. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

,de remekül sikerült!

Látom a zárobulin megint ledobdtátok a rucikat
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 23. szerda 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 23. szerda 19:26

Akárcsak Lion 74-éknek,szintén kicsit messze lenne Szeged,a szikis záróbuli (szept.19-20.) fenomenális volt
,de jövő május/júniusig sajnos csak lélekben leszek/leszünk arrafelé (bár ki tudja...) ,addig maradnak a szauna-szeánszok...
(amúgy használd ki,hogy megismerheted a híres "délalföldi pár"-t...
)

Akárcsak Lion 74-éknek,szintén kicsit messze lenne Szeged,a szikis záróbuli (szept.19-20.) fenomenális volt
,de jövő május/júniusig sajnos csak lélekben leszek/leszünk arrafelé (bár ki tudja...) ,addig maradnak a szauna-szeánszok...
(amúgy használd ki,hogy megismerheted a híres "délalföldi pár"-t...
)

Akkor nekünk ott lenne a helyeünk, mivel nudizunk is meg szörfölünk is
csak 1 picit messze van pestről.
A lupán az ÉNY sarokban elég ellenséges a két tábor egymással, ezért aztán odébb szoktunk nudizni. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 12:27

A lupán az ÉNY sarokban elég ellenséges a két tábor egymással, ezért aztán odébb szoktunk nudizni. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, a félsziget csücskében található a naturista rész. Mellette van a szörfösök helye, de el van választva a két rész.
teljesen mindegy hogy hol csak itt szegeden vagy környeken dobjuk le a ruhaink utso nudira.ird meg hogy hol es mikor .....ne legy gatlasos...gyere elvezd a nap utolso sugarait velem holnap du 1 töl....hogy hol?ird meg.....
holnap valaki szegeden (foka)vagy nekem mindegy csak ird meg hogy hol es ott nudi?nos?hasznaljuk ki a nap utso sugarait.......
Köszi.
Ha megyek arras, akkor felkeresem a helyet.
Nincs kicsukva, hogy találkozunk.
Megnéztem a képeidet, megismerlek....
Szeptemberben S edékes
Üdv: Sz. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 12:27
Ha megyek arras, akkor felkeresem a helyet.
Nincs kicsukva, hogy találkozunk.
Megnéztem a képeidet, megismerlek....

Szeptemberben S edékes
Üdv: Sz. (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, a félsziget csücskében található a naturista rész. Mellette van a szörfösök helye, de el van választva a két rész.
Sziasztok!
Én is csak pozitívan tudom nyugtázni a 20-21-ét Délegyházán. Azt hiszem méltó szezonzáró volt. Sokan voltak és jó társaság. Reméljük minden jól alakul jövőre és 1 év múlva ugyan így beszámolhatunk 20 áról
.
A retro disco is jól sikerült. Volt kit megtáncoltatni kellemes hölgyemények személyébe. Szerencsére nem lett nudi disco belőle mivel azért ilyenkor már nehezebb lett volna visszafogni magunkat. mint napközben.
Én is csak pozitívan tudom nyugtázni a 20-21-ét Délegyházán. Azt hiszem méltó szezonzáró volt. Sokan voltak és jó társaság. Reméljük minden jól alakul jövőre és 1 év múlva ugyan így beszámolhatunk 20 áról

A retro disco is jól sikerült. Volt kit megtáncoltatni kellemes hölgyemények személyébe. Szerencsére nem lett nudi disco belőle mivel azért ilyenkor már nehezebb lett volna visszafogni magunkat. mint napközben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 04:52
Törölt felhasználó (373340)

SZia !
Ez a félszigeten van?
Néztem a műholdast, de nem láttam a körforgalmat.
Csak Debrecent és Halmazújvárost.
Nemsoká felkeresném a helyet.
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád
Nincs kizárva, hogy ott találkozzunk.
(Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 18:23

Köszi, nagyon aranyos vagy!!! Remélem találkozunk a strandon!!!
SZia !
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:37
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Balmazújváros felől a 33-as főúton debrecen irányába kell haladni. A körforgalom és a látóképi csárda közötti útszakasz kb. felénél jobbra fordultok (messziről látszik egy szörfözés tábla) és végigmentek a parton mindaddig amíg el nem éritek a naturista partszakaszt.
GPS: É: 47.5575604
K: 21.4641215
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni.
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni.
sziasztok nagyon jo volt 20-a délegyházán ott voltunk három napot . jo idö ,jo program jo tásaság.
Köszi, nagyon aranyos vagy!!! Remélem találkozunk a strandon!!!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:37

Balmazújváros felől a 33-as főúton debrecen irányába kell haladni. A körforgalom és a látóképi csárda közötti útszakasz kb. felénél jobbra fordultok (messziről látszik egy szörfözés tábla) és végigmentek a parton mindaddig amíg el nem éritek a naturista partszakaszt.
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:00
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Leírásodból itélve egészen klassz hely lehet. Mi Balmazújváros felől érkeznénk, ha a megközelíthetőségről írnál- természetesen csak ha időd engedi, mert már így is sok infót adtál- nagyon hálás lennék. Egyébbként nagyon jók a sorozataid.
Leírásodból itélve egészen klassz hely lehet. Mi Balmazújváros felől érkeznénk, ha a megközelíthetőségről írnál- természetesen csak ha időd engedi, mert már így is sok infót adtál- nagyon hálás lennék. Egyébbként nagyon jók a sorozataid.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 13:27

Szia! Az elég sokan annyit jelent, hogy 2m-en belül napozó emberekkel vagy körülvéve. Természetesen van lehetőség távolabb menni a többiektől, de szerencsére nagyon kultúrált mindenki, így nem zavaró a közelségük. Lehetőség van bográcsozni is a kiépített főzőhelyen. Sportolni is lehet -már amennyire a keskeny partszakasz megengedi- de általában pihenni, napozni jönnek a legtöbben. A vízpart szélén végig fák vannak, így a nagy hőségben árnyékba is lehet húzódni. Vannak napozóágyak, de leht pléden vagy törölközőn is napozni. Enni és innivalóról mindenkinek magának kell gondoskodni, mivel büfé nincs.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz.
Szia! Az elég sokan annyit jelent, hogy 2m-en belül napozó emberekkel vagy körülvéve. Természetesen van lehetőség távolabb menni a többiektől, de szerencsére nagyon kultúrált mindenki, így nem zavaró a közelségük. Lehetőség van bográcsozni is a kiépített főzőhelyen. Sportolni is lehet -már amennyire a keskeny partszakasz megengedi- de általában pihenni, napozni jönnek a legtöbben. A vízpart szélén végig fák vannak, így a nagy hőségben árnyékba is lehet húzódni. Vannak napozóágyak, de leht pléden vagy törölközőn is napozni. Enni és innivalóról mindenkinek magának kell gondoskodni, mivel büfé nincs.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 21. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 16:33
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 21. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Már régebben érdeklődtem a látóképi tóról, de eddig te vagy az egyetlen aki írt róla. Már azt hittem nem " üzemel" a strand. Köszönném bővebb infódat, pl. mit takar az elég sokan voltak, infrastruktúra,bográcsozás,sport lehetőség,pihenőhelyek stb. Köszi! Reméljük valóban sok napsütés vár még ránk.
Tényleg remekül sikerült aug.20-a Délegyen
! Talán az (állítólagos) "utolsó alkalom" (v. pusztán a jó idő) miatt,de elég sokan jöttünk össze,sőt régen láttam már itt ennyi fiatalt,nemcsak párokat,hanem kisebb-nagyobb társaságokat is.Rekordszámú nevezés volt a szépségversenyekre,a női kategóriában például 22(!) gyönyörűbbnél gyönyörűbb
jelentkezőt csodálhattunk meg
(persze szigorúan "szakmai" szempontok alapján...
) és a zsűri a pontozásnál még a szokásosnál is nehezebb helyzetben érezhette magát,de minden résztvevő önmagában nyertes volt (a lelkes közönségről nem is beszélve...
).Klassz volt az esti/éjszakai retro disco is (bár a táncolók csak lassan kezdtek szállingózni,de aztán beindult a buli - ahogy itt már szokás,felöltözve,ugyan többen is "lazítottak" az öltözékükön,de sajnos itt nem lett belőle nudi-disco (bár nem voltam ott végig...).
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 21. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 23:17

Törölt felhasználó (430512)

Szia mindenkinek!
20-án voltunk délegyházán nagyon hangulatos volt a program ,sokan voltunk csak azt sajnáltuk ,hogy az esti retro discó-ra nem tudtunk maradni.
20-án voltunk délegyházán nagyon hangulatos volt a program ,sokan voltunk csak azt sajnáltuk ,hogy az esti retro discó-ra nem tudtunk maradni.
Szia mindenkinek!