"A nudizmus követőinek egy rossz szava sem lehet, most már külön repülőjáratot is indítottak a kedvükért.
Egy német utazási iroda új célcsoportot szemelt ki magának, és külön repülőjárattal igyekszik a nudizmus szerelmeseinek a kedvébe járni. Az első nudista repülőgép júliusban indul Erfurtból Usedomba, a Balti-tengerhez. A nudisták a repülőtéren ruhában kötelesek várakozni, és kizárólag a gépen válhatnak meg ruháiktól. A repülőgép személyzete - a várakozásokkal ellentétben - talpig egyenruhában áll majd az utasok rendelkezésére."
Egy német utazási iroda új célcsoportot szemelt ki magának, és külön repülőjárattal igyekszik a nudizmus szerelmeseinek a kedvébe járni. Az első nudista repülőgép júliusban indul Erfurtból Usedomba, a Balti-tengerhez. A nudisták a repülőtéren ruhában kötelesek várakozni, és kizárólag a gépen válhatnak meg ruháiktól. A repülőgép személyzete - a várakozásokkal ellentétben - talpig egyenruhában áll majd az utasok rendelkezésére."

ezt már ígérted a másik nickeddel is...nem megsértődni kell, hanem érdemben fórumozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 09:31
Törölt felhasználó (142623)

Jó, soha többet nem irok.
Jó, soha többet nem irok.
sysike! állj le! próbálj meg érdemi hszeket alkotni, ne csak az legyen a célod, hogy a kategórián belül minden topic utolsó hozzászólása a tied legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 09:27

Törölt felhasználó (142623)

Ha az interneten b9rod, hogy Nudista, naturista, mindent megtudsz.
Ha az interneten b9rod, hogy Nudista, naturista, mindent megtudsz.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 23. szerda 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 00:20

Vannak állandó helyeitek, ahol általában megjelentek? Gondolom inkább tavasztól őszig, nem? Vagy téli helyek is vannak?
Vannak állandó helyeitek, ahol általában megjelentek? Gondolom inkább tavasztól őszig, nem? Vagy téli helyek is vannak?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 21. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 21. hétfő 08:27

Na! Tisztába kéne tenni itt egy két dolgot ugy látom. Szóval vannak naturisták, ök nem szeretkezni járnak ki a strandokra és nem ezért járnak az ilyen lehetőséget adó szaunákba hanem mert az ő felfogásuk szerint ez a természetes.
Aztán van egy másik réteg akik sok helyen nudistának mondják magukat, de koránt sem azért mert a naturisták elveit vallják, hanem mert élvezik a mesztelenséget, erotikusan izgatja őket a mások látványa.
/ Hozzá kell tennem én is ezek közé tartozom /
Szóval mi exibicionisták vagyunk akik azért megyünk ilyen helyekre, hogy nyilvános helyen szeretkezhessünk párunkkal, vagy alig várjuk, hogy a mi szemünk előtt szeretkezzenek mások.
Ez a második variáció aminek ma egyre jobban ha úgy tetszik "divatja " van.
Egyre többen teszik ezt, akár télen akár nyáron.
A Naturizmus van kihalóban. Erre van egyre kevesebb igény.Véleményem szerint.
Aztán van egy másik réteg akik sok helyen nudistának mondják magukat, de koránt sem azért mert a naturisták elveit vallják, hanem mert élvezik a mesztelenséget, erotikusan izgatja őket a mások látványa.
Szóval mi exibicionisták vagyunk akik azért megyünk ilyen helyekre, hogy nyilvános helyen szeretkezhessünk párunkkal, vagy alig várjuk, hogy a mi szemünk előtt szeretkezzenek mások.
Na! Tisztába kéne tenni itt egy két dolgot ugy látom. Szóval vannak naturisták, ök nem szeretkezni járnak ki a strandokra és nem ezért járnak az ilyen lehetőséget adó szaunákba hanem mert az ő felfogásuk szerint ez a természetes.
Igen,talán tényleg a nagy szabadság miatt van.Ha már mindent szabad,akkor már nem is olyan érdekes
.Régebben ez egyfajta lázadás volt,de most sem igazán elfogadott(és még enyhén fogalmaztam).Még a korábban nagynehezen legálissá vált helyekről(Omszki-tó,v.a Csillaghegyi strand legfelső része,Duna-ill.Tisza-part egyes szakaszai)is rendeletileg(súlyos büntetés terhe mellett!)kitiltották a fürdőruha nélkül napozókat és ami helyette van,azt inkább nem minősítem és valószínűleg nemcsak üzleti érdekek vannak a háttérben!Az nem indok,hogy "zavaró",az meg pláne nem,hogy "nincs rá igény"!Délegyháza(a "magyar naturizmus bölcsője")is évek óta agonizál,ki tudja meddig még(miközben már ott is egyre több a textiles!)Tényleg prűdebbek lennénk,mint a '80-as,de akár a '90-es években?Szinte hihetetlen!Persze vannak biztató kezdeményezések,de olyan,mintha mindent újra kellene kezdeni a legelejétől!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 07:46

mert most már mindent szabad
abban a pillanatban, hogy valamit könnyen elérhetsz, megkaphatsz, már nem kell...na jóóóó..ez csak idekívánkozott
nem hinném, hogy prűdek lettünk...nem feltétlenül kell kijelölt hely arra, hogy nudizz...tudok olyan bányatavat, ahova rendszeresen kiköltöznek nyárra
én még mindig azt mondom, hogy van különbség az igazi nudista, naturista és a kissé exhibicionista hajlamú fórumozóink között

nem hinném, hogy prűdek lettünk...nem feltétlenül kell kijelölt hely arra, hogy nudizz...tudok olyan bányatavat, ahova rendszeresen kiköltöznek nyárra
én még mindig azt mondom, hogy van különbség az igazi nudista, naturista és a kissé exhibicionista hajlamú fórumozóink között
mert most már mindent szabad
abban a pillanatban, hogy valamit könnyen elérhetsz, megkaphatsz, már nem kell...na jóóóó..ez csak idekívánkozott
én még mindig azt mondom, hogy van különbség az igazi nudista, naturista és a kissé exhibicionista hajlamú fórumozóink között (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 19. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 23:49

én még mindig azt mondom, hogy van különbség az igazi nudista, naturista és a kissé exhibicionista hajlamú fórumozóink között (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 19. szombat 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Magyarázzatok meg nekem valamit: A 70-es, de még inkább a 80-as években az adriai nudista helyeken nagyon sok magyar volt. Az utóbbi 17-18 évben pedig sokkal kevesebb magyart találni ezekben a kempingekben. És a rendszerváltozás után is alig van nudista strand Magyarországon. Mitől lettünk ilyen prűdek? Miért van az, hogy alig található az országban meztelen szaunázó hely. Mitől ez az ellenkezés olyan hirtelen? Számomra érthetetlen.
Magyarázzatok meg nekem valamit: A 70-es, de még inkább a 80-as években az adriai nudista helyeken nagyon sok magyar volt. Az utóbbi 17-18 évben pedig sokkal kevesebb magyart találni ezekben a kempingekben. És a rendszerváltozás után is alig van nudista strand Magyarországon. Mitől lettünk ilyen prűdek? Miért van az, hogy alig található az országban meztelen szaunázó hely. Mitől ez az ellenkezés olyan hirtelen? Számomra érthetetlen.
Az még Horvátország.Rovinj és a Szlovén határ között.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 19. szombat 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 11:00

Nem Rovnij, hanem Rovinj. Akkor ez már Szlovénia? Mert arrafelé van a határ. Vagy még Horvátország?
Nem Rovnij, hanem Rovinj. Akkor ez már Szlovénia? Mert arrafelé van a határ. Vagy még Horvátország?
Isztria Rovnijhoz van közel
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 23:55

Nem is hallottam ról,a pedog elég jól ismerem az Adriát. Merre van, mihez közel?
Nem is hallottam ról,a pedog elég jól ismerem az Adriát. Merre van, mihez közel?
Sziasztok volt már valaki közületek a horvatországi Valaltán ?
tud valaki nudi web cimet ahol vannak videok??
Persze, miért kérded?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 09:53

Törölt felhasználó (184132)

Üdv mindenkinek. Naturista topic vagy nudis ? Mi a barátnőmmel nem vagyunk naturisták inkább nudisok, minket erotikusan izgat a meztelenkedés. Napozás, fürdés mások elött, másokkal közösen meztelenül. Van itt hasonló érdeklődésű lány vagy pár ?
Üdv mindenkinek. Naturista topic vagy nudis ? Mi a barátnőmmel nem vagyunk naturisták inkább nudisok, minket erotikusan izgat a meztelenkedés. Napozás, fürdés mások elött, másokkal közösen meztelenül. Van itt hasonló érdeklődésű lány vagy pár ?
következő dupla hszedért tiltani foglak! ezt beraktad a társkeresősbe is

Mondjuk el azoknak, akik nem ismerik, hogy az Isztriai félsziget dél-nyugati partján van, Horvátország legnagyobb nudista paradicsoma, de az is lehet, hogy Európának is.