berénybe jár valaki? északi parton balatonon lehetőség, nudista strand??? augban valaki hosszuhétvégére??
Jah és még két hely!
szentes? köröstorok?
szentes? köröstorok?
Sziasztok!
Mi a párommal "majdnem" mezetlenül, de azért egy minimális textilben(tangában) szeretünk strandolni. Páromnak ugye nem probléma a monokini + tanga kombináció, de engem már sok inzultus ért a...hm...mondjuk úgy, egyedi fürdőruha választásom miatt.
Arra gondoltunk, hogy talán egy naturista strandon toleránsabbak lennének velünk az emberek, de a sok rossz tapasztalat miatt, ebben sem vagyok biztos.
Azért is írok, hogy megerősítést, véleményeket kérjek azzal kapcsolatban, hogy egy zárt naturista strandon, vajon mennyire tolerálnának bennünket?
Tipikusan a délegyházi naturista strandra gondoltunk, mert borzasztó közel van hozzánk. Nagyon jó lenne, ha olyanok véleményét is olvashatnám, akik rendszeresen szoktak oda járni és ismerik a helyi szokásokat, etikettet.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Mi a párommal "majdnem" mezetlenül, de azért egy minimális textilben(tangában) szeretünk strandolni. Páromnak ugye nem probléma a monokini + tanga kombináció, de engem már sok inzultus ért a...hm...mondjuk úgy, egyedi fürdőruha választásom miatt.

Arra gondoltunk, hogy talán egy naturista strandon toleránsabbak lennének velünk az emberek, de a sok rossz tapasztalat miatt, ebben sem vagyok biztos.
Azért is írok, hogy megerősítést, véleményeket kérjek azzal kapcsolatban, hogy egy zárt naturista strandon, vajon mennyire tolerálnának bennünket?
Tipikusan a délegyházi naturista strandra gondoltunk, mert borzasztó közel van hozzánk. Nagyon jó lenne, ha olyanok véleményét is olvashatnám, akik rendszeresen szoktak oda járni és ismerik a helyi szokásokat, etikettet.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Helló!
szokott járni valaki az algyői nudi strandra? milyen ott a hely? kérlek ha valaki tudja válaszoljon!
szokott járni valaki az algyői nudi strandra? milyen ott a hely? kérlek ha valaki tudja válaszoljon!
Nyékládháza még mindig alkalmas nudizásra. Teljesen mindegy, hogy a Debreceni, vagy a Gólem tóra mentek. Ha horgászni is mentek, akkor számítsatok rá, hogy szép amurokba lehet belebotlani.
(Ez egy válasz toarpi üzenetére (2009. 07. 11. szombat 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 11. szombat 11:19

Sziasztok!
A keleti régióban tudtok nyugis nudi helyet?Rég nyékládházára jártunk, de mostanában nem tudom mi a helyzet arra.
A keleti régióban tudtok nyugis nudi helyet?Rég nyékládházára jártunk, de mostanában nem tudom mi a helyzet arra.
Sziasztok!
A nyékládházi tavon volt mostanában valaki? Információt kérnénk róla, mert szeretnénk oda elmenni. Köszi!
Én sem értem miért kell kiröhögni! Én már nagyon rég voltam nudista strandon,de otthon szoktam nudizni és gyakran van merevedésem.Én ezért nem röhögnék ki senkit.
Nekem közös zuhanyzóban szokott fölállni néha,de már én is kaptam vicce baszólásokat,és a haverjaim sokat cikiznek miatta,de nem zavar.
Nekem közös zuhanyzóban szokott fölállni néha,de már én is kaptam vicce baszólásokat,és a haverjaim sokat cikiznek miatta,de nem zavar.
Azért hihetetlenek vagytok... Miért is kell kiröhögni valakit azért mert dolgoznak az érzékei? Itt a témában is gondolom többször előkerült már az, hogy mi van akkor, ha valakinek merevedése van ilyen helyen, és biztosan itt sokan megnyugtatták őket, hogy semmi gond, ha nem hivalkodik vele, meg megpróbálja nem mutogatni, akkor senki nem fog vele foglalkozni, stb... No erre most jól rácáfoltok, gratulálok...
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 07. 10. péntek 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 10. péntek 00:35

Ez hatalmas. Kár, hogy nem voltunk ott, mi is besegítettünk volna a röhögésbe. Így is nagyon tetszett a sztori fél óráig biztos vigyorgok még majd rajta. Szerinted Bea , ha Ti is ott vagytok és van nálunk Julischka is, akkor megmosolyogtuk volna négyesbe is ?
Ez hatalmas. Kár, hogy nem voltunk ott, mi is besegítettünk volna a röhögésbe. Így is nagyon tetszett a sztori fél óráig biztos vigyorgok még majd rajta. Szerinted Bea , ha Ti is ott vagytok és van nálunk Julischka is, akkor megmosolyogtuk volna négyesbe is ?
(Ez egy válasz MFalcon üzenetére (2009. 07. 06. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 06. hétfő 22:16

Vasárnap voltunk Akaliban. Nagyon jó hely, kellemes, csendes, nem nagy méretű.
Pénteken megyünk, de most egész hétvégére ott maradunk sátorozni.
Sajna a víz kicsit hideg volt, remélem hétvégére melegszik a víz...
Volt egy "vicces" jelenet is.
) Van kint pár masszőr néni és ott gyúrják a vendégeket a masszázspadjaikon. Egy pasinak olyan jól sikerült a masszázs, hogy egy hatalmas merevedéssel köszönte meg a néninek.
) A közelben lévők nem kis derültségére.
)

Valaki volt vasárnaptól keddig berényben?
)

Hétvégén voltunk abdán. Sajna szétbombázták,de így is szuper volt.
Vasárnap voltunk Akaliban. Nagyon jó hely, kellemes, csendes, nem nagy méretű.
) Van kint pár masszőr néni és ott gyúrják a vendégeket a masszázspadjaikon. Egy pasinak olyan jól sikerült a masszázs, hogy egy hatalmas merevedéssel köszönte meg a néninek.
) A közelben lévők nem kis derültségére.
)

(NEM társkereső rovat! ide csak tapasztalatokat, élményeket és tanácsokat írjatok) .tom
Nudisták társkeresője!----->Katt! csak ide!

Nudisták társkeresője!----->Katt! csak ide!
Ha Mész a régi 7-esen, akkor amikor elhagyod Gárdonyt kb. jobbra, ha Pestről mész, vagy balra, ha Fehérvárról. Régen még ott volt. Pontosan nem emlékszem.
(Ez egy válasz classe üzenetére (2009. 07. 04. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Most még várni kell egy két hetet, hogy rendebn legyen a dunapart.
Aztán lehet nudlizni.
Lásd eggyel lentebb.
Aztán lehet nudlizni.
Lásd eggyel lentebb.
Most nem javaslom Lupát.
A magas vízállás miatt nincs part, ha van, akkor is nedves.
Kicsit várjatok.
Én, ha tehetem sporthajóval megyek, autósoktól mentes helyre.
Göd, Horány, vagy más, ahol senki sem lát, csak a Mikulás
Ha akarjátok, részletezem. (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 20:41
A magas vízállás miatt nincs part, ha van, akkor is nedves.
Kicsit várjatok.
Én, ha tehetem sporthajóval megyek, autósoktól mentes helyre.
Göd, Horány, vagy más, ahol senki sem lát, csak a Mikulás

Ha akarjátok, részletezem. (Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az után érdeklődnénk,hogy mi ujság mostanában a luppán.Hétköznap mennénk a feleségemmel,csak attól tartunk,hogy sok a textiles.Még mindíg nincs wc sehol?
http://balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=29
Akalin és Berényben van csak a Balaton környékén. (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 05. vasárnap 15:01
Akalin és Berényben van csak a Balaton környékén. (Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 07. 05. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

balatonfürednel vagy azon a reszen hol van nudi?szerdatol megyunk arra....
Jó buli volt most hétvégén is.
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 19:09

Hello! A berényi az egyik legrégebbi hely (másodikként jött létre,Délegy után) ,külön bejárata van a strandnak ill. a kempingnek és belül is sövénnyel van elválasztva a két rész(persze szabadon át lehet járni).A strand elég "zsebkendőnyi" (a kemping se sokkal nagyobb) ,és mivel valamikor úttörőtábornak épült,ezért külön női-férfi zuhanyzók vannak (ennek persze már nincs jelentősége) .Úgy tudom,új üzemeltetője van,úgyhogy "épül,szépül,fejlődik" (ezt eddig is megtehették volna). A hely kulturált,a társaság is,a korosztály (mint a legtöbb helyen) változatos.Hétvégenként (ha jó idő van) megtelik a part,hétközben kevesebben vannak (de ez máshol is így van).Mindent egybevetve,kellemes,nyugis hely és nem is (annyira) vészesen drága
.

Sziasztok! Az után érdeklődnénk,hogy mi ujság mostanában a luppán.Hétköznap mennénk a feleségemmel,csak attól tartunk,hogy sok a textiles.Még mindíg nincs wc sehol?