balatonfürednel vagy azon a reszen hol van nudi?szerdatol megyunk arra....
Gardonyban hol van a naturista strand?
Keresünk olyan párt budapest közelébe,akiknek lenne kedva nudizni e hétvégén. De ha van jobb ajánlat várjuk.
Hello! A berényi az egyik legrégebbi hely (másodikként jött létre,Délegy után) ,külön bejárata van a strandnak ill. a kempingnek és belül is sövénnyel van elválasztva a két rész(persze szabadon át lehet járni).A strand elég "zsebkendőnyi" (a kemping se sokkal nagyobb) ,és mivel valamikor úttörőtábornak épült,ezért külön női-férfi zuhanyzók vannak (ennek persze már nincs jelentősége) .Úgy tudom,új üzemeltetője van,úgyhogy "épül,szépül,fejlődik" (ezt eddig is megtehették volna). A hely kulturált,a társaság is,a korosztály (mint a legtöbb helyen) változatos.Hétvégenként (ha jó idő van) megtelik a part,hétközben kevesebben vannak (de ez máshol is így van).Mindent egybevetve,kellemes,nyugis hely és nem is (annyira) vészesen drága
.
(Ez egy válasz szamoca82 üzenetére (2009. 07. 02. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 02. csütörtök 16:01

szioka mindenkinek .... érdleklödnék hogy balatonberénybe milyen a naturista strand ..? mekkora helyen van és mennyien látogatják és milyen a korosztály és mennyire kulturált maga a hely ....elöre is köszi... mindenkinek további szép napot...
szioka mindenkinek .... érdleklödnék hogy balatonberénybe milyen a naturista strand ..? mekkora helyen van és mennyien látogatják és milyen a korosztály és mennyire kulturált maga a hely ....elöre is köszi... mindenkinek további szép napot...
Szia!
Hétvégén, vasárnap megyünk arra! Remélem találkozunk!
(Ez egy válasz Serhióó üzenetére (2009. 06. 26. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 26. péntek 09:41
Hétvégén, vasárnap megyünk arra! Remélem találkozunk!

Sziasztok
Örülünk, hogy találtunk valakit akik szintén járnak Nyékre. Csatlakozhatunk hozzátok:
Mi egy 28 éves pár vagyunk
Beszéljünk meg egy időpontot,ha már egy picit jobb lenne az idő.
Örülünk, hogy találtunk valakit akik szintén járnak Nyékre. Csatlakozhatunk hozzátok:
Beszéljünk meg egy időpontot,ha már egy picit jobb lenne az idő.
Szia Icus!
Gyere vasárnap és lesz kivel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 21. vasárnap 11:16
Gyere vasárnap és lesz kivel!

Törölt felhasználó (166411)

nyékre mi is megyünk valmikor csak nincs kivel
Szia!
Hétvégén elmennénk a párommal! Remélem lesz/nek/ más pár/ok/ is! Egymás melletti sexbe beneveznénk!
Ha érdekel írj!
Üdv!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 21. vasárnap 16:51
Hétvégén elmennénk a párommal! Remélem lesz/nek/ más pár/ok/ is! Egymás melletti sexbe beneveznénk!
Ha érdekel írj!
Üdv!

Törölt felhasználó (174827)

Mi is járunk nyékre ha gondoljátok megbeszélhetünk egy idő pontot.
Ma voltam lent Balatonakaliban a naturista kempingen. Szerintem kifejezetten kellemes hely, csak ajánlani tudom. Nyugodt, csendes, családias, senki sem zavar senkit, szóval tökéletes kikapcsolódásra vágyóknak. A vendégek 80%-a külföldi, inkább családok, tehát minden korosztály képviselve van, bár természetesen leginkább az idős német, holland turisták, de azért voltak fiatalok is. Mondjuk ami meglepett, hogy több külföldi fiatal lány nem hogy meztelenül lett volna, de bikiniben (bugyi, cicifix) voltak, ami azért is volt szokatlan, mert amúgy mindenki meztelenül flangált. Szerintem legközelebb már a kedvesemet is leviszem, mert itt biztosan nem kell tartani perverz kukkolóktól.

Sziasztok
Beszéljünk meg egy időpontot,ha már egy picit jobb lenne az idő. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 21. vasárnap 16:51
Beszéljünk meg egy időpontot,ha már egy picit jobb lenne az idő. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (174827)

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 21. vasárnap 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem hideg az a bánya tó ?

délbuda- buda- gellért fürdő naturista terasz.
Én ma voltam kint délután a szikin. Az idő jó a víz is. Jó hely, szeretem!
szombaton ha jo az idö irany a szikstoi nudi....
Üdv! Dél-pesten, budán tud vki nudizos helyet? Nem árt ha van viz a környéken, de ha nincs az sem gond.
tom: Neked is köszönjük a dícséretet, igyekszünk rövidesen újabb sorozatokkal gazdagítani az oldalt.
peaceg: Köszönjük a bókot, örülünk, hogy tetszenek a képeink. Kedves az is hogy csatlakoznál, de reméljük, a kérdésedet csak viccnek szántad ebben a formában, ahogy előadtad.
kkopy: http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=&- daddr=46.988169,18.982401&hl=hu&geocode=&mra=mi&am- p;mrsp=0&sz=14&sll=46.988099,18.983088&sspn=0.0296- 85,0.077248&ie=UTF8&t=h&z=14
peaceg: Köszönjük a bókot, örülünk, hogy tetszenek a képeink. Kedves az is hogy csatlakoznál, de reméljük, a kérdésedet csak viccnek szántad ebben a formában, ahogy előadtad.
kkopy: http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=&- daddr=46.988169,18.982401&hl=hu&geocode=&mra=mi&am- p;mrsp=0&sz=14&sll=46.988099,18.983088&sspn=0.0296- 85,0.077248&ie=UTF8&t=h&z=14
milyen mostanában akali??
Amikor csak tehetem,ott vagyok Szikin (Művésztábor,FNT,Sporthét,egyebek),biztos találkoztunk már (a "valódi" nevünkön ismerhetjük egymást...) A héten is ott leszek,ha Ti is,akár össze is futhatunk...(ez nem társkeresés,"csak" találkozás...)
(Ez egy válasz delalfoldi par üzenetére (2009. 06. 16. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 16. kedd 14:27

emisszio mi ismerjuk egymast?ja es kedves tom...mi nem azok vagyunk akire gondoltok.nem tudjuk ki az de mi most talaltunk ra erre a chatre es csak meg szertnenk osztani a velemenyunket a nyilvánosággal minket ez izgatt mint egy naplot megosztjuk a vagyaink erzeseink...az hogy milyen az irasunk legyen a mi dolgunk...ja es jarunk a szikire is es szegediek vagyunk mar majdnem 30 mind a ketten......