Velünk jöhetnél
(Ez egy válasz Horviisti0 üzenetére (2017. 07. 30. vasárnap 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 30. vasárnap 00:00

Sziasztok
Szeretnem kiprobalni a nudizast de sajnos a parom nem akarja.
Az embereknek mi a velemenye ha egy szolo pasit latnak egyedul?
Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal akikkel kinlehetne menni hogy legyen valami tarsagas.
Meg soha nem voltam nudista strandon.
26eves hetero srac vagyok.
Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal akikkel kinlehetne menni hogy legyen valami tarsagas.
www.ma.hu/idojaras/303668/Brutal_hohullam_erkezik_nemsokara?pl- ace=FB_ma Bocs, ha off-os, de jövőhéten a csontunk is le fog olvadni!

Sziasztok
Sziasztok! Krétán tud valaki jó nudista strandot? A nejemmel mennénk jövőhéten oda!
baska,kamp bunculuka is very good,family kamp,also there is lonely places for ..to be alone..to explore nature..walking.etc..
(Ez egy válasz Szilvia39 üzenetére (2017. 07. 26. szerda 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Horvátban naturista szállodát vagy bungalót tudtok ajánlani?
Szia,semennyire sincs elválasztva, nem is hivatalos tehát elvileg szabálysértő az ottani nudizás. Minden a "szokásjogon" alapszik illetve szinte semmiféle infrastruktúra nincsen. Van viszont rengeteg bámészkodó, farkukat lelkesen lóbáló napimádó. Ha tehetitek mindenképpen kulturáltabb helyre menjetek (Délegyháza,Akali).
Sziasztok!
Szeretnénkk kérni egy kis segítséget. Gárdonyba mennénk (alapesetben) nudizni, ismerkedni... párban.
Visszaolvastunk jó pár oldalt itt a fórumban, tudjuk hogy jutunk oda, melyik utcából kell indulni stb.
Az lenne a kérdésem (helyismeret híján), hogy mennyire van külvilágtól leválasztva, csak nudisok vannak ott?
Olvastunk itt "hancúrplacc"-ról, ez valami szintén jól elkülönülő dolog, ahova a párok vidáman elvonulnak, majd még vidámabban visszatérnek a nudi részre?
Köszönjük a segítséget, akár privátban is írhat, akinek van rá ideje, hogy tippeket, infókat adjon.
Köszi!
Szeretnénkk kérni egy kis segítséget. Gárdonyba mennénk (alapesetben) nudizni, ismerkedni... párban.
Visszaolvastunk jó pár oldalt itt a fórumban, tudjuk hogy jutunk oda, melyik utcából kell indulni stb.
Az lenne a kérdésem (helyismeret híján), hogy mennyire van külvilágtól leválasztva, csak nudisok vannak ott?
Olvastunk itt "hancúrplacc"-ról, ez valami szintén jól elkülönülő dolog, ahova a párok vidáman elvonulnak, majd még vidámabban visszatérnek a nudi részre?
Köszönjük a segítséget, akár privátban is írhat, akinek van rá ideje, hogy tippeket, infókat adjon.
Köszi!
Arra gondoltam, hogy a telefonos, vagy bármilyen felvételeket nem csak magának tartaná meg az illető, mint mondjuk én, hanem publikussá teszi, pl azon az oldalon, ahol rengeteg ilyen van.
És mondjuk a párod főnöke nézelődés közben felkiált, de hát ez a Kriszti, pl. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 27. csütörtök 14:56
És mondjuk a párod főnöke nézelődés közben felkiált, de hát ez a Kriszti, pl. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)

Miért?
Saját párommal bárhol, bármikor vállalom magam.
Pláne, hogy külföldön a szexualitás egészségesebb módon része az életnek, mint a mi (ál)prűd kultúránkban.
Pláne, hogy külföldön a szexualitás egészségesebb módon része az életnek, mint a mi (ál)prűd kultúránkban.
Miért?
Pláne, hogy külföldön a szexualitás egészségesebb módon része az életnek, mint a mi (ál)prűd kultúránkban. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 27. csütörtök 10:13
Pláne, hogy külföldön a szexualitás egészségesebb módon része az életnek, mint a mi (ál)prűd kultúránkban. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
VIP

Megnéztem jó pár ott készült videót. Mit mondjak, elég bátrak, arcukkal az ott szexelők.
Voltatok ? Bővebben ? Ti is .... ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 27. csütörtök 11:11
Törölt felhasználó (61112)

Videót nem láttam még onnan, de az tény, hogy igencsak felpezsdült ott az élet mostanában. Állítólag valaki megvette a helyet, és már nem egerésznek ott a rendőrök. Mi egy alkalommal voltunk kinn. Nagyon sok magyar hangot hallottunk, és igen sok akció volt.
Videót nem láttam még onnan, de az tény, hogy igencsak felpezsdült ott az élet mostanában. Állítólag valaki megvette a helyet, és már nem egerésznek ott a rendőrök. Mi egy alkalommal voltunk kinn. Nagyon sok magyar hangot hallottunk, és igen sok akció volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Megnéztem jó pár ott készült videót. Mit mondjak, elég bátrak, arcukkal az ott szexelők.
A felvételeket látván nem csodálkozom egy cseppet sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 27. csütörtök 11:02
Törölt felhasználó (2348342)

Szetintem nagyon sokan a sw.beach miatt mennek oda.
Szetintem nagyon sokan a sw.beach miatt mennek oda.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Ha legközelebb mentek...
lehet csatlakozni?
(Ez egy válasz démoncica71 üzenetére (2017. 07. 27. csütörtök 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 27. csütörtök 06:36

Sziasztok !
Vasárnap voltunk nyéken , most nudiztunk először .Sikerült egy kis eldugott helyet találni és hatalmasat szexeltünk
Nagyon jó volt ki fogunk járni
Vasárnap voltunk nyéken , most nudiztunk először .Sikerült egy kis eldugott helyet találni és hatalmasat szexeltünk

(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 25. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 25. kedd 20:04
Törölt felhasználó (61112)

És, ha már a Valaltán jártok, ne hagyjátok ki a swinger beachet sem

A gárdonyi nudista strand hol van? Valaki le tudja nekem írni úgy, hogy megtaláljam? Bicajjal mennék le és körbe a tó körül, közben csobbannék és napoznék stb.. De ott még nem voltam, nem tudom, hol van.
Sziasztok !

Sziasztok!
Koversada Naturista park.
Volt már valaki itt? Van-e személyes élménye, tapasztalata?
Szép nyarat Mindenkinek!
Koversada Naturista park.
Volt már valaki itt? Van-e személyes élménye, tapasztalata?
Szép nyarat Mindenkinek!
- a szabadtéren a medencék felett hátul is van egy nagyobb elzárt rész ki is van írva....
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 11:12

Törölt felhasználó (1464492)

Hertelenden működik a naturalista napozó?