Felhívod, vagy emailban megkérdezed a két említett helyet biztos meg tudják mondani pontosan a vízhőmérsékletet. A Tisza az kellemesen hűvös én kedvelem mert kellően frissít.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 21:20
Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Minket is érdekelne, hogy milyen meleg a víz. Délegyen és a Szikin is. A Barátnőm nem szereti a hideg vizet, ezért érdekelne a konkrét hőfok
Köszönöm
Minket is érdekelne, hogy milyen meleg a víz. Délegyen és a Szikin is. A Barátnőm nem szereti a hideg vizet, ezért érdekelne a konkrét hőfok
Köszönöm
Sziasztok
Köszönöm (Ez egy válasz skymas üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 11:05
Köszönöm (Ez egy válasz skymas üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Délegyen milyen a vízhőmérséklet? Hétvégére valami vállalhatóan langyos vízű strand kerestetik

Sziasztok!
Pénteken megyünk délegyre..... Még nemvoltunk! Mit, hogy érdemes? Több bejárat van?
Szívesen látnánk társakat, akiknek van rutinjuk
Pénteken megyünk délegyre..... Még nemvoltunk! Mit, hogy érdemes? Több bejárat van?
Szívesen látnánk társakat, akiknek van rutinjuk

Délegyen milyen a vízhőmérséklet? Hétvégére valami vállalhatóan langyos vízű strand kerestetik

Szisztok....! - én B.berényt ajánlanám,...tiszta, normális minden, kulturált a közösség....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 16:21
Törölt felhasználó (353887)

Sziasztok
Hamarosan tervezunk par napos kiruccanast a Balcsira
Balatonberenyt vagy inkabb Akalit ajanljatok inkabb?
Koszonom a valszt
Koszonom a valszt
Sziasztok
Koszonom a valszt
Koszonom a valszt
Köszi
(Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 07. 11. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 09:22

három napos rendezvény a Nudista helyek - Index Fórumon is fent van
Véletlenül láttam meg egy német oldalon, mert egy barátunk bejelentkezett, és feldobta a rendszer. Gondoltam megosztom, mert sokan mennek oda nyaralni.
De valaki írta, hogy 2 hetente van ilyen buli. Szerencsére
Ja, és nem kell bejelentkezni, ez csak egy opció. (Ez egy válasz maseratiti üzenetére (2018. 07. 11. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 08:20
De valaki írta, hogy 2 hetente van ilyen buli. Szerencsére

Ja, és nem kell bejelentkezni, ez csak egy opció. (Ez egy válasz maseratiti üzenetére (2018. 07. 11. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, köszi az infót
tavaly voltam ott a standon, de az éjszakai partyn még nem. A strand után el sem tudom képzelni hogy milehet ott?

Sziasztok! Kint vagyok Bajan nudizni! Valaki csatlakozni?
három napos rendezvény a Nudista helyek - Index Fórumon is fent van
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 11. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 08:51
Törölt felhasználó (1228842)

Úgy érted, hogy party rendezvény lesz? Valamilyen buli? Lehetne többet tudni erről? Köszi.
Szombat vasárnap, Sziki

Úgy érted, hogy party rendezvény lesz? Valamilyen buli? Lehetne többet tudni erről? Köszi.
(Ez egy válasz csacskamacs üzenetére (2018. 07. 11. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén parti Délegyházán

Szia, köszi az infót
tavaly voltam ott a standon, de az éjszakai partyn még nem. A strand után el sem tudom képzelni hogy milehet ott?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 07. 03. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 03. kedd 13:49

Sziasztok,
Júli 25.-én szerdán óriási buli lesz Rovinjban a swingerstrandon. 18 órától melegít a DJ, 20 órától party kifulladásig. A részvétel ingyenes, de amit esztek-isztok, azt magatok fizetitek. Osztrák szervezés.
Ha valaki ott lesz, jó mulatást, és majd meséljen!
Júli 25.-én szerdán óriási buli lesz Rovinjban a swingerstrandon. 18 órától melegít a DJ, 20 órától party kifulladásig. A részvétel ingyenes, de amit esztek-isztok, azt magatok fizetitek. Osztrák szervezés.
Ha valaki ott lesz, jó mulatást, és majd meséljen!

Tegnap teszteltük Akalit, csupa pozitiv benyomás, még jövünk.
Békés Megyébe van legális nudi ???
Sziasztok! Kiskunhalas környékén tudok valahol a szabadban nudizni?
Ebben biztos voltam
(Ez egy válasz bigiboy75 üzenetére (2018. 07. 08. vasárnap 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 08. vasárnap 23:12

Halihó.
Voltam ma azon a bulin. Remek volt. Nagyon sokan voltak...izgalmas dolgokat láttam...
Voltam ma azon a bulin. Remek volt. Nagyon sokan voltak...izgalmas dolgokat láttam...
Sziasztok! Baján a nudista strand létezik még? Esetleg tudja valaki?
Kedd este/éjjel páros nyéki nudihoz csatlakozna pár?