Abdán van egy naturista rész, de max 2-3 pár és 8-10 sétálgató férfi akiknek körbe-körbe jár a feje.Aki először megy oda nem biztos hogy visszamegy. Szerintünk elég egyoldalú a nemek aránya
(Ez egy válasz kismadárka üzenetére (2019. 07. 19. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 19. péntek 11:35

Sziasztok,
Győr környékén milyen helyet tudnátok ajánlani? Az abdai bányatótól olvastunk,de csak több évvel ezelőtti infót találtam. Most költöztünk Győrbe és szívesen mennénk nudizni.
Tudtok segíteni?
Köszönjük
Puszi
Győr környékén milyen helyet tudnátok ajánlani? Az abdai bányatótól olvastunk,de csak több évvel ezelőtti infót találtam. Most költöztünk Győrbe és szívesen mennénk nudizni.
Tudtok segíteni?
Köszönjük
Puszi
Mi mit vagyunk Délegyházán
Tök jó nyugi
Tök jó nyugi
Sziasztok mi most indulunk a páromal délegyre egy kicsit csobbani lesz ami lesz

Sajna akkor már letelik az erre szánt idő,utazunk el.Mèg holnap megyünk ki.Megnèztük Gárdonyt is pèntek este.Azèrt ez már nem ugyanaz.A letarolt növènyzet ujranőtt,de a fiuk helyèn munkaterület van,őrrel ès gèpekkel.A hetero rèszig van leválasztva el.A hancurplaccra szorult vissza az pár kitartó ember,akik elkeseredetten utolso pillanatig őrzi a hely hangulatát.Ha már eljöttünk úszkáltunk kicsit,majd száradás után elmentünk.Sajnos lehet,hogy utoljára voltunk itt.A kiírás szerint 30 lakásos társasház èpül.Szombaton mèg Berèny,aztán ki tudja mikor jövünk.
Sziasztok,
Tudtok segíteni?
Köszönjük
Puszi
Tudtok segíteni?
Köszönjük
Puszi
Premantura félsziget, gyönyörü, tiszta viz, csak autóval ajánlatos, mi holnaptól Valaltán leszünk. Az is szép, de Kemping!
(Ez egy válasz FULLSPEED üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sződliget és Vác között ilyen van.
(Ez egy válasz oxygen üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 18. csütörtök 06:38

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy partszakaszt Pest és Vác közt, ahova ki lehetne feküdni, pihenni? Előre is köszönöm
Tudnátok ajánlani egy partszakaszt Pest és Vác közt, ahova ki lehetne feküdni, pihenni? Előre is köszönöm
Sziasztok. Jövő szombat?
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2019. 07. 18. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szikire szombaton?
Sziasztok!
Pula környékén ismertek nudista partot?
Pula környékén ismertek nudista partot?
Sziasztok!
Berèny ma:szikrázó nap,melegedő viz,nem tulzsufolt strand.Annyi változott,hogy nincs karszalag.Pár ismerőst köszöntöttünk.
A jövő hét végén megyünk a sport hétre. Ezen a hétvégén nem tudunk menni.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2019. 07. 16. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a héten szombaton megyünk. Ott lesztek?
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2019. 07. 15. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 15. hétfő 20:25

Sziasztok. Jövő hét végén tervezi valaki hogy szikire megy nudizni?
Érdeklődnék, hogy Baja környékén merre vannak nudi strandok? (A bajai nudi kivételével.)
Szerintem ha nem akarja az ember akkor nem áll fel, akkor sem ha sok meztelen embert lát. Ez agyban dől el.
(Ez egy válasz Friendy28 üzenetére (2019. 07. 16. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 16. kedd 08:35

Nem vagyok nudista, de mindig izgat ez a téma. Családos emberektől kérdezném, hogy otthon a gyerekek előtt ez nem feszéjező? Ha felizgul a férfi és meglátja a lánya pl? Vagy éppen ez is izgató benne? Aki tud válaszolni ezekre írjon ....
Úgy igaz ahogy mondod,de nem hallottál még furcsa dolgot? (miképpen nézünk rá nő vagy lány)
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 07. 16. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 16. kedd 11:19

Amikor kezdők voltunk egy adriai nudista kempingben, nekem is ágaskodott, a párommal, aki aztán a feleségem lett és ma is az, bementünk a mosdóba, én ráültem az wc kagyló fedelére, ő meg beleült a meredező farkamba. Őt se hagyhatta hidegen a sok meztelen test látványa, de aztán megszoktuk. Ma is nudista helyekre járunk, ha tehetjük. Szóval, azt szeretném mondani, hogy menj el nudista helyekre, eleinte, ha feláll a farkad, feküdj hasra vagy menj be a vízbe, nem lesz semmi gond, ha esetleg észre veszik, mindenki volt kezdő nudista. Később megszokod, a saját lányára meg nem izgul fel az ember.
Amikor kezdők voltunk egy adriai nudista kempingben, nekem is ágaskodott, a párommal, aki aztán a feleségem lett és ma is az, bementünk a mosdóba, én ráültem az wc kagyló fedelére, ő meg beleült a meredező farkamba. Őt se hagyhatta hidegen a sok meztelen test látványa, de aztán megszoktuk. Ma is nudista helyekre járunk, ha tehetjük. Szóval, azt szeretném mondani, hogy menj el nudista helyekre, eleinte, ha feláll a farkad, feküdj hasra vagy menj be a vízbe, nem lesz semmi gond, ha esetleg észre veszik, mindenki volt kezdő nudista. Később megszokod, a saját lányára meg nem izgul fel az ember.
(Ez egy válasz Friendy28 üzenetére (2019. 07. 16. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vagyok nudista, de mindig izgat ez a téma. Családos emberektől kérdezném, hogy otthon a gyerekek előtt ez nem feszéjező? Ha felizgul a férfi és meglátja a lánya pl? Vagy éppen ez is izgató benne? Aki tud válaszolni ezekre írjon ....
Teljesen természetes családban,hogy elvétve meztelenek vagyunk! A lányodra lányodként nézz, és nem áll fel !!!!