Sziasztok! Szombaton délelőtt voltunk kint a párommal. Akkor már lehetett benne fürdeni. Azóta szerintem picit még melegedett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 07:16
Törölt felhasználó (4400462)

Van-e információja valakinek, hogy Nyéken a tó vize már felmelegedett annyira, hogy kellemes benne fürödni?
Van-e információja valakinek, hogy Nyéken a tó vize már felmelegedett annyira, hogy kellemes benne fürödni?
Hol lehet veszp kornyokon nudizni?
Saj a Akali bezart
Saj a Akali bezart
Vas megyében , Gy-M-S megyében tud valaki naturista szabadstrandot ?
Nem találja a net a www.fkk.hu oldalt
(Ez egy válasz gemenos üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 10:25

Szia Toratoratora! Én ezt találtam, 2008-as, itt azt írják, ez a pontos helye: 47 43'54.61N 18 18'40.64E
Hozzá a fotókat: http://www.fkk.hu/dunaalmas/index.html
Hogy a hely még aktuális-e, azt nem tudom, de ha lesz másnak, vagy neked új infód, megköszönjük, ha megosztod!
Hozzá a fotókat: http://www.fkk.hu/dunaalmas/index.html
Hogy a hely még aktuális-e, azt nem tudom, de ha lesz másnak, vagy neked új infód, megköszönjük, ha megosztod!
Teljesen családias, a pici gyerekektől az idős korosztályig.
Rendezett, tiszta, csendes ezért szeretjük. (Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 14. hétfő 12:36
Rendezett, tiszta, csendes ezért szeretjük. (Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ,
Berényi naturista kempingről milyen tapasztalatokat tudtok írni , illetve milyen korosztály szokott lenni általában ?
Köszi előre is a válaszokat .
Berényi naturista kempingről milyen tapasztalatokat tudtok írni , illetve milyen korosztály szokott lenni általában ?
Hát igen....
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

A bugyi lehúzást figyelmet lenne tett Benneteket...?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2021. 06. 12. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 21:33

Ottfelejtettük ma a cuccainkat Hévízen az úsztatómajori zsilipnél, ha véletlenül valaki holnap megtalálja, írjon nekünk. Köszönjük.
Sziasztok ,
Semmi hely nincs az északi parton ahol nudizni lehetne?
Sziasztok!!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2021. 06. 12. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 21:33

Ottfelejtettük ma a cuccainkat Hévízen az úsztatómajori zsilipnél, ha véletlenül valaki holnap megtalálja, írjon nekünk. Köszönjük.
Irtam üzenetben.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 05:21

Miért nem csatlakoztak Hozzánk......? Nem harap egyikünk sem...
Miért nem csatlakoztak Hozzánk......? Nem harap egyikünk sem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 05:14
Törölt felhasználó (4569182)
VIP

Sziasztok!
Keresem azokat a pasikat és párokat akik szombat délután a HÉVÍZI USZTATOMAJORI ZSILIPNÉL NUDIZTAK.
Én a magas szőke csaj vagyok!
Aki a zsilip másik oldalán volt.
Keresem azokat a pasikat és párokat akik szombat délután a HÉVÍZI USZTATOMAJORI ZSILIPNÉL NUDIZTAK.
Sziasztok!
nem hallottam még. Nyék a legközelebbi... ha jól tudom
(Ez egy válasz joeyjordan üzenetére (2021. 06. 12. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 17:46

Sziasztok!
Szabolcsban esetleg tud valaki jó nudista helyeket?
Sziasztok!
Sziasztok, Gárdonyi nudival mi a helyzet mostanság?

(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2021. 06. 10. csütörtök 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 10. csütörtök 23:58

Nincs értelme a hisztizésnek, mert ez nem politizálás, hanem sajnos ténykérdés. Aki nem hülye, az a hírek hosszú soraiból tud következtetni a trendekre s az elkövetkezőekre...
Nekünk nagy szerelem Balatonberény, és nem szeretnénk azt, hogy hotel vagy luxuslakópark épüljön a naturista kemping helyén.
Nekünk nagy szerelem Balatonberény, és nem szeretnénk azt, hogy hotel vagy luxuslakópark épüljön a naturista kemping helyén.
Ma sarvaron Herpenyonel nudizok valaki csatlakozni?