köszi taxival is jó lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 10. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 06:43

Törölt felhasználó (935633)

A solaris laterna porec van ott. De az gyalog jó kis túra! Inkább taxi ha nincs autó.
Szia! 9-kor nyit és 1300.- a beugró
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2021. 08. 10. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 10. kedd 14:08

Sziasztok! Berény mikor nyit délelőtt és mennyi a napijegy? A honlapjukon nem találtam erről infót. Köszi!
Sziasztok! Berény mikor nyit délelőtt és mennyi a napijegy? A honlapjukon nem találtam erről infót. Köszi!
berény idén: van két lejáró a stégről, úgy néz ki az a pár hozzászólás megtette hatását. Ha jó az idő jó a létszám. Lett sup kölcsönző a víz melletti részen. Büfé rendben van, mihez képest drága pl az üdítő de ez minden part menti büfé árképzésénél így van. Kaja is elfogadható. érezni akali hiányát, de ezt majd a jövő eldönti. Volt egyik hétvégén egy hatosfogat ahol deszkán ülő faszit szopta nagy igyekezetében a szöszi akit meg hátulról dugtak a vízben. Egész jó panorámát ad a Badacsony a távolban, ha előtte két supos csajszi feneke kerül előtérbe. Voltak fiatalok ami mindig jó a közösségnek Egy szóló pasi meg a strand végében cigizve állandóan követett embereket vagy párokat ezt nem tudtuk hova tenni de jókat nevettünk rajta a strandi büfében ülve.
A solaris laterna porec van ott. De az gyalog jó kis túra! Inkább taxi ha nincs autó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 18:21
Törölt felhasználó (4589342)

Sziasztok!
Porec (Horvátország) környékén (Porecből gyalogosan könnyedén elérhető ) tudtok nudista strandot?
Porec (Horvátország) környékén (Porecből gyalogosan könnyedén elérhető ) tudtok nudista strandot?
Naturalist Angel Hotelről (Rodosz)és a környékbeli strandokról valaki tud élménybeszámolót esetleg?
Köszi előre is
Köszi előre is

Solaris camping strandja naturista.Nem voltunk még.Az Isztrián több lehetőség is van,de autós.Rovinj,Fazana Peron jó kis helyek vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 18:21
Törölt felhasználó (4589342)

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!Délegyházán a Naturista campingben szokott lenni valami TÖBBES GABALYODÁS?
Tolakodó melegek nincsenek. Természetesen melegek vannak de biztos nem téged akarnak majd zaklatni. Sokkal tolakodóbbak a magányos hetero pasik akik úgy és gátlástalanul figyelik a párom cickóit. Nincs a nézelődéssel természetesen semmi vaj, de sokszor zavaró
(Ez egy válasz Denes82 üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 10:25

Sziasztok!
Ma, esetleg holnap vagy szerdán is Balatonberényi strandolást tervezek.
Sajnos több naturista strandról is azt hallani, hogy tele van tolakodó melegekkel...
Mi a véleményetek, hetero egyedülálló férfiként érdemes ellátogatni oda?
Sajnos több naturista strandról is azt hallani, hogy tele van tolakodó melegekkel...
Sziasztok!
Hétköznap is vannak de jóval kevesebben.
Amire számítani kell az az hogy a társaság kb 95% férfi és rengeteg meleg jár oda. Pár évvel ezelőtt teljesen más volt a társaság. Igen régebben komoly akciók voltak a hetero részen, nem is volt kizárt hogy részt lehetett venni, de ez mind a múlt. Ahogy már említettem, a melegek kb átvették az egész hetero területet és jóval többen vannak mint régebben. A belső öbölbe nem érdemes menni heteróként, még pisilni se mert 100% hogy hozzád mennek a melegek.
Vannak még egy páran a régi társaságból akikkel jó beszélgetni de a core már Délegyháza felé ment. Ha nyugalomra vágysz akkor tapasztalatom szerint jobb a régi meleg helyen feküdni/napozni. Ott szinte senki sincs már azon a részen és a melegek se járkálnak arra. (Ez egy válasz GgBalázs üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 13:49
Amire számítani kell az az hogy a társaság kb 95% férfi és rengeteg meleg jár oda. Pár évvel ezelőtt teljesen más volt a társaság. Igen régebben komoly akciók voltak a hetero részen, nem is volt kizárt hogy részt lehetett venni, de ez mind a múlt. Ahogy már említettem, a melegek kb átvették az egész hetero területet és jóval többen vannak mint régebben. A belső öbölbe nem érdemes menni heteróként, még pisilni se mert 100% hogy hozzád mennek a melegek.
Vannak még egy páran a régi társaságból akikkel jó beszélgetni de a core már Délegyháza felé ment. Ha nyugalomra vágysz akkor tapasztalatom szerint jobb a régi meleg helyen feküdni/napozni. Ott szinte senki sincs már azon a részen és a melegek se járkálnak arra. (Ez egy válasz GgBalázs üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Még csak ismerkedem a dologgal, így nem elsődleges cél a sex, de persze nem is kizárt.
Hétköznap is szokott lenni élet?
Hétköznap is szokott lenni élet?
Még csak ismerkedem a dologgal, így nem elsődleges cél a sex, de persze nem is kizárt.
Hétköznap is szokott lenni élet? (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2021. 08. 07. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 07. szombat 09:05
Hétköznap is szokott lenni élet? (Ez egy válasz delayclose üzenetére (2021. 08. 07. szombat 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! A belső öböl körül csak fiúk szoktak lenni, ott állítólag szokott is akció lenni, de nem tudom, hogy mik a szokások. A tó felőli részen vegyesen vannak fiúk-lányok. Hallottam már olyat, hogy ott is történt valami izgalmas, de látni még nem nagyon láttam, szóval itt a napozáson túl ne számíts sokra.
Sziasztok
Szikin van, lesz most kint pár aki ismerkedne?
Szikin van, lesz most kint pár aki ismerkedne?

Szia! A belső öböl körül csak fiúk szoktak lenni, ott állítólag szokott is akció lenni, de nem tudom, hogy mik a szokások. A tó felőli részen vegyesen vannak fiúk-lányok. Hallottam már olyat, hogy ott is történt valami izgalmas, de látni még nem nagyon láttam, szóval itt a napozáson túl ne számíts sokra.
(Ez egy válasz GgBalázs üzenetére (2021. 08. 04. szerda 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 04. szerda 11:34

Először is köszi
És itt területileg van valami felosztás ?
hetero-meleg,
nyitott az ismerkedésre/sexre így aki odamegy felajánlkozik - elzárkozik
Ha úgy alakul, ott a területen belül bárhol lehet sexelni vagy van egy "kijelöt" rész?

És itt területileg van valami felosztás ?
hetero-meleg,
nyitott az ismerkedésre/sexre így aki odamegy felajánlkozik - elzárkozik
Ha úgy alakul, ott a területen belül bárhol lehet sexelni vagy van egy "kijelöt" rész?
Sziasztok. Ma valaki nyék ?
Sziasztok!
Holnap Gárdonyba megy valaki?
Előre is köszi
Holnap Gárdonyba megy valaki?
Előre is köszi
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni, Palma de Mallorca volt már valaki nudista strandra? Tapasztalatok, javaslatot? Előre is köszönöm.
Egyszer próbáljátok ki a 4-es km jelző táblánál lévő közös részt.Ott nem lesznek farokcibálók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 02. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 02. hétfő 08:57
Törölt felhasználó (4521202)

sajna Nyéken sok a homok busó farok huzogató- farok mutogató koszmó.
Vagy esetleg nem jó helyen szoktunk lenni ????
Vagy esetleg nem jó helyen szoktunk lenni ????
Lehet nem lenne rossz megoldás itt (meg máshol) sem a színes karszalagos / ruhás / zászlós jelzés.
nekem pl nagyon bejött ez klubokban is, hogy ránézel az illető csuklójára, és egyből látod, hogy érdemes-e egyáltalán megközelíteni, vagy ő egyértelműen nem téged keres. (Ez egy válasz Jojo31 üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 05. csütörtök 13:23
nekem pl nagyon bejött ez klubokban is, hogy ránézel az illető csuklójára, és egyből látod, hogy érdemes-e egyáltalán megközelíteni, vagy ő egyértelműen nem téged keres. (Ez egy válasz Jojo31 üzenetére (2021. 08. 05. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez sajnos így van. Mikor egyedül megyek ki, öt perc múlva már jönnek is a melegek, perverzek.