Nekünk a berényi nudista strand nagyon bejött, idén már voltunk párszor, és még biztosan megyünk is. Kicsi, csendes, nyugodt, tiszta. Tölünk másfél óra, ez így egy-egy napra is elérhető, ha jó idő van már megyünk is. Nagyon vegyes, szóval a fiataltől az idősekig minden korosztály képviselteti magát. Nekünk az tünt fel, hogy jellemzően párok, tehát nem igazán magányos lovagok helye, ez is tetszik benne.
Szia. Hol van pontosabban ha tudod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 01. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 01. hétfő 12:50
Törölt felhasználó (4309572)

Kimondott nudista strandról nem tudok Győr környékén, de az abdai bányatónál van egy partszakasz, ahol mostanában talán kezd kialakulni egy kis élet.
Kimondott nudista strandról nem tudok Győr környékén, de az abdai bányatónál van egy partszakasz, ahol mostanában talán kezd kialakulni egy kis élet.
(Ez egy válasz FelvidekiSrac92 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Gyor kornyeken van vhol nudista strand? : )
Sziasztok!Nyéki nudi közelében tud valaki szállás lehetőséget??
Irtam priv ben.
(Ez egy válasz passionpair1 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 19:18

Sziasztok!Valaltára szeretnénk elmenni a közteljövőben.Információval ha valaki tud segíteni,azt megköszönjük!Privátban.
Gyula környéken van valahol nudizasi lehetőség???
Sziasztok!Valaltára szeretnénk elmenni a közteljövőben.Információval ha valaki tud segíteni,azt megköszönjük!Privátban.
Köszi megvolt, még Doterra levendula virág olaját is tett bele a feleségem, ám azzal vigyázni kell. Mint tapasztaltam nemi szervre nem ajánlott.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 07. 29. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 17:27

Leégésre aloe vera gél ajánlott, nekünk mindig ott lapul a csomagban
Lényeget sikerült kiszűrni látom. A többi bőrszín miatt nem akar írni senki? Amúgy az aloevera tényleg jó rá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 17:16
Törölt felhasználó (3426712)

A fehér "bőr" és "napszemüveg"-gel lekukkolózni valakit az egy nem túl találó skatulya.
Kb. júli első hetében jutottam ki a napra először, így a barna bőr nem volt opció a strandon. Valamint komoly kínokat élek át a napon, ha órákon át hunyorognom kell.
Akkor én most kukkoló vagyok? Akkor a feleségem is az?
RAB szigetén voltunk Kandarola FKK-ban egy hete, ismét fantasztikus volt. Csak ajánlani tudom. Apartmant is tudok mellé ajánlani, azt is nagyon eltaláltuk most.
Már kukkolótlanodtunk - részben. Úgy lesültünk, hogy azóta vakaródzunk.
Kb. júli első hetében jutottam ki a napra először, így a barna bőr nem volt opció a strandon. Valamint komoly kínokat élek át a napon, ha órákon át hunyorognom kell.
RAB szigetén voltunk Kandarola FKK-ban egy hete, ismét fantasztikus volt. Csak ajánlani tudom. Apartmant is tudok mellé ajánlani, azt is nagyon eltaláltuk most.
Leégésre aloe vera gél ajánlott, nekünk mindig ott lapul a csomagban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 29. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 17:16
Törölt felhasználó (3426712)

A fehér "bőr" és "napszemüveg"-gel lekukkolózni valakit az egy nem túl találó skatulya.
Már kukkolótlanodtunk - részben. Úgy lesültünk, hogy azóta vakaródzunk. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 11:25
Már kukkolótlanodtunk - részben. Úgy lesültünk, hogy azóta vakaródzunk. (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Már gyerekkorunkban ábrándoztunk a "nudiról". Apám, aki teherautó sofőr volt sokszor viccelődött velünk Bugyival, meg a nudista srtandal. Mi persze szájtátva hallgattuk az előadásokat, hogy micsoda dolgokat láthattak. Sokáig vártam, mire-egy vicces elszólásnak köszönhetően-eljutottunk és azóta is a rabja vagyok. A fiatalok egy része megfelelő társ/társaság miatt nem megy ilyen helyre. A párom nagyon fiatal, mégis azonnnal igent mondott amikor poénból feldobtam neki egy hosszú sor láttán valamelyik gatyáson. Azóta a szerelmesei vagyunk, utáljuk a vizes fürdőruhát. Sok a fiatal srác, akad fiatal pár, sőt bombázók is előfordulnak, nem hiszem hogy korfüggő lenne. A kukkolókat azonnal levágod, porcelánfehér bőr, szigorúan napszemüveg, annyi kilóméter van estére a lábában, hogy abban fárad el. A tapasztalatunk az, hogy az emberek barátságosak, nem bámulnak. A gatyáson rendszeres volt a feszkó a büféknél, a csajoknak állandóan igazgatni, takargatni kell magukat, mert az éhes apuka, pasi, kukkoló szemek azonnal bebújnak mindenhová. Nem zavar, ha valaki beszél hozzám 50 centiről és a farka/melle ott van előttem, mert a szemébe nézek és arra figyelek, amit mond. Nem vagyunk szentek Mi sem, persze lehesszeljük a népet Mi is. Titkon nevetgélünk, a magányos vándorok pöcsén, esetleg valaki lapos valagán, mint mindenki más a Mi kis hibáinkon. Ismerőseink egy része tudja rólunk, a lányok szokták mondani leginkább, hogy szívesen jönnének, de a párjuk nem akar. Amikor felajánljuk, hogy velünk eljöhetnek, persze berezel mindenki. Mindenesetre Mi, amikor tehetjük jövünk

a 2020-as FKK útikönyv a következő strandokat említi meg Rovinj környékén:
-Punta Corrente Naturist Beach, Zlatni Rt
-Cuvi and Scaraba Bay, itt naturista és textiles kevert strandot említ
-Crveni Otok sziget, ahol az egész területen a naturizmus megengedett. Rovinjból óránként 2x indul hajó a szigetre.
Esetleg keress rá neten hogy mi a helyzet. (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 10:21
-Punta Corrente Naturist Beach, Zlatni Rt
-Cuvi and Scaraba Bay, itt naturista és textiles kevert strandot említ
-Crveni Otok sziget, ahol az egész területen a naturizmus megengedett. Rovinjból óránként 2x indul hajó a szigetre.
Esetleg keress rá neten hogy mi a helyzet. (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Rovinj körüli tippeket várok kezdő nudizashoz. Melyik partszakaszt ajánlanátok? A Punta kriz-i swinger beach mennyire hard-core? /errol olvastam jót-rosszat…/
Sziasztok, van valaki Vera Playa-án a nudista faluban? Itt vagyunk a párommal, de csak spanyol szót hallunk..
Igen ez valóban függ attól ki mit tapasztalt. Mi még kezdők vagyunk, úgyhogy meglátjuk elmegyünk-e arra a beach-re. A célunk az lenne, hogy egy jót nudizzunk, de semmiképp sem az, hogy idősebb korosztály rajtunk élvezkedjen hiéna módjára. Láttam ilyen videókat itt-ott de mi még messze vagyunk ettől a szinttől. (korban és tapasztalatban is)
Ha lenne korunkbeli szimpatikus pár tőlem lehetne más is mint strandolás...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 12:35

Kinek mi a hard core, ugye
És mi a célod ott, ez nagyon egyéni. Egyszer érdekes lehet megnézni, ha amúgy is arra jár valaki nyáron, de összességében nem nagy szám. Döntő részben ránézésre leginkább az 50 év feletti korosztály, nem feltétlen jó kondiban lévő emberek látogatják. Az akciók jellemzően abból állnak, hogy egy éppen dugó párt körbe állnak sokan és verik maguknak, vagy próbálnak a nőhöz hozzáférni valahogy.
A hely érdekessége, hogy a szabadban vagy, közvetlenül a parton, amúgy akció és látvány szempontjából - szerintem - erősen felejthető. Nekem kicsit ilyen "igénytelen gang bang" jellege volt az egésznek. Ha annak reményében mennél, hogy fiatal, jó alakú csajokat fogsz dugni, akkor vagy nagyon csalódott leszel vagy kurvára szerencsés
De inkább az előbbi...

A hely érdekessége, hogy a szabadban vagy, közvetlenül a parton, amúgy akció és látvány szempontjából - szerintem - erősen felejthető. Nekem kicsit ilyen "igénytelen gang bang" jellege volt az egésznek. Ha annak reményében mennél, hogy fiatal, jó alakú csajokat fogsz dugni, akkor vagy nagyon csalódott leszel vagy kurvára szerencsés

Köszönöm az infókat! Feleségemmel megyünk arrafelé úgyhogy nem szólóként mennék
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2022. 07. 29. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 12:09

Napi jeggyel bemehetsz csak strandolni is, de szóló pasikat elvileg már csak a kemping által kiadott hűségkártyával engednek be. Amit úgy kaphattál meg, hogy pár évig visszajáró (napi) vendég voltál és volt nemzetközi naturista igazolványod.
Ez az elmélet, hogy a portán ebből mit tartanak be, azt nem tudom.
Ez az elmélet, hogy a portán ebből mit tartanak be, azt nem tudom.
Kinek mi a hard core, ugye
És mi a célod ott, ez nagyon egyéni. Egyszer érdekes lehet megnézni, ha amúgy is arra jár valaki nyáron, de összességében nem nagy szám. Döntő részben ránézésre leginkább az 50 év feletti korosztály, nem feltétlen jó kondiban lévő emberek látogatják. Az akciók jellemzően abból állnak, hogy egy éppen dugó párt körbe állnak sokan és verik maguknak, vagy próbálnak a nőhöz hozzáférni valahogy.
De inkább az előbbi...
(Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 10:21

Rovinj körüli tippeket várok kezdő nudizashoz. Melyik partszakaszt ajánlanátok? A Punta kriz-i swinger beach mennyire hard-core? /errol olvastam jót-rosszat…/
Egyébként az előttem hozzászóló már leírta a lényeget.
Ez olvasható a FAQ oldalon:
How much is the entrance to the camping?
Daily visitors are required to pay an entrance fee. The amount depends on the period of their visit. Single persons are allowed into the complex only if they have Loyalty Card Valalta (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez olvasható a FAQ oldalon:
How much is the entrance to the camping?
Daily visitors are required to pay an entrance fee. The amount depends on the period of their visit. Single persons are allowed into the complex only if they have Loyalty Card Valalta (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Napi jeggyel bemehetsz csak strandolni is, de szóló pasikat elvileg már csak a kemping által kiadott hűségkártyával engednek be. Amit úgy kaphattál meg, hogy pár évig visszajáró (napi) vendég voltál és volt nemzetközi naturista igazolványod.
Ez az elmélet, hogy a portán ebből mit tartanak be, azt nem tudom. (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az elmélet, hogy a portán ebből mit tartanak be, azt nem tudom. (Ez egy válasz cp444 üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Be lehet menni csak strandolni? …vagy kempingezni is kell?
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2022. 07. 29. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)