Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6306   2023. 05. 11. csütörtök 06:49
öcsyke öcsyke
Tegnap Ráckevén is voltak nagyon szép csajok... de valóban nem okoz gondot a szaunában, ott az életünkért küzdünk nyes
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2023. 05. 10. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 11:09
Teljes erekciója nem szokott lenni senkinek. Egyszerűen megszokod, hogy mindenki meztelen, ha kicsit megduzzad azzal semmi gond nincs. Úgysem bomba csajokat fogsz látni magad körül...
#6305   2023. 05. 10. szerda 11:09
hnnngggh hnnngggh
Teljes erekciója nem szokott lenni senkinek. Egyszerűen megszokod, hogy mindenki meztelen, ha kicsit megduzzad azzal semmi gond nincs. Úgysem bomba csajokat fogsz látni magad körül...
(Ez egy válasz Another Day In Paradise üzenetére (2023. 05. 10. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 10:01
Ez nekem is már többször eszembe jutott, hogy mennyire veszik természetesnek, a szaunákban, nudista strandokon ha valakinek erekciója van? Illetve, hogy ilyenkor takarják magukat, vagy teljesen természetesnek veszi mindenki?
#6304   2023. 05. 10. szerda 10:01
Another Day In Paradise Another Day In Paradise
Ez nekem is már többször eszembe jutott, hogy mennyire veszik természetesnek, a szaunákban, nudista strandokon ha valakinek erekciója van? Illetve, hogy ilyenkor takarják magukat, vagy teljesen természetesnek veszi mindenki?
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 15:53
Ha helyzet van, gondolj valami másra. smile Komolyra fordítva, mindenkivel megesik az ilyen. Ehhez is kell "rutin", én rengeteg naturista szaunázás után már tudom uralni a helyzetet. De az elején nekem is fura volt és kellett néha önuralom. Amúgy ilyenkor vonulj egy kicsit félre vagy ha pl napozol, feküdj egyik oldaladra, csak hasra ne! smile
#6303   2023. 05. 09. kedd 21:40
Ovonel1650 Ovonel1650
Köszönöm az infót,kár érte jó hely volt
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 21:10
Végleg…
#6302   2023. 05. 08. hétfő 21:10
Felhőék Felhőék
Végleg…
(Ez egy válasz Ovonel1650 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 21:09
Sziasztok Akaliról tud valaki valamit?idén is zárva lesz vagy végleg bezárt?
#6301   2023. 05. 08. hétfő 21:09
Ovonel1650 Ovonel1650
Sziasztok Akaliról tud valaki valamit?idén is zárva lesz vagy végleg bezárt?
#6300   2023. 05. 07. vasárnap 15:53
Petyatöbbes Petyatöbbes
Ha helyzet van, gondolj valami másra. smile Komolyra fordítva, mindenkivel megesik az ilyen. Ehhez is kell "rutin", én rengeteg naturista szaunázás után már tudom uralni a helyzetet. De az elején nekem is fura volt és kellett néha önuralom. Amúgy ilyenkor vonulj egy kicsit félre vagy ha pl napozol, feküdj egyik oldaladra, csak hasra ne! smile
#6299   2023. 05. 06. szombat 04:20
Hedonisz69 Hedonisz69
Sziasztok! Tegnap voltam kint az algyőin első alkalommal. Igazán kellemes élmény volt és csak ajánlani tudom. Biciklivel a kijutás kicsit kalandos, itt főleg a Tisza hídon való átkelésre gondolok, de Szegedtől Algyőig a bicikli úton körülbelül fél óra. Mikor átjutottam kicsit megijedtem, hogy víz alatt van minden,ugyanis a vasúti átjárónál az ártéren víz látszódott. Egy pár parkolt a kocsijával a sorompó előtt, nem tudom hogy ők is oda mentek volna és talán megtévesztette őket a víz, mert végül elmentek. Én gondoltam lemegyek az ártérbe, hogy megnézzem meddig van fent a víz, de legnagyobb meglepetésemre minden szárazon volt. Az ösvényt is újra megtaláltam, igaz hogy sokat nőtt a növényzet a legutóbbi látogatásom óta, de az ártéri erdőben már könnyebben lehetett tolni a kerékpárt. Mikor odaértem a homokos partra, nem volt ott senki. Egyből levetkőztem és kifeküdtem egy napos részre, közel a vízhez. A part egy kicsit meredek és a fák felülről omlanak rá, így nagy része takarásban van. A napsütötte részen a vasúti hídra lehet látni. Pár perc után kiderült, hogy nem vagyok egyedül. Megjelent egy fiú, aki csak vízért jött. Beszédbe elegyedtünk. Sok dolgot elmondott, hogy mire kell vigyázni: például, hogy az utasok ne lássanak meg a vasúti hídról. Nyáron, mikor többen vannak akkor ezzel nincs gond. Javasolta, hogy menjek vele fentebb, mert ott van egy napozó rész, ahol melegebb van és a vonatok elől sem kell bujkálni. Segített áttolni a biciklimet. Az a terasz rész tényleg jobb volt. Homokos, szinte teljesen vízszintes, ideális napozásra. A vízhez is le lehet jutni, igaz elég meredek a part. Később érkezett egy pár is, akik már ismerték a fiút. Ők mindannyian többször szoktak kijárni, amit meg is értek. Nagyon természetközeli a hely, csendes, csak a madaraktól hangos. A természetközeliségben benne van, hogy vannak szúnyogok az árnyékban, szerencsére nem sok, a napra már nem követik az embert.
Talán majd egyszer hétvégén is kijutok, de első alkalomnak ez így pont tökéletes volt, hogy megszokjam milyen meztelennek lenni mások előtt,
#6298   2023. 05. 04. csütörtök 15:56
MLparos MLparos
Szombathelyen vagy környékén szeretnék nudizàsta alkalmas helyet.Ki tudna ilyet ajànlani?igényes,fiatal sràc vagyok..akàr parkerdőbe telken,bàrhol.
#6297   2023. 04. 25. kedd 22:18
Hedonisz69 Hedonisz69
Köszönöm szépen a részletes leírást! Reméljük az időjárás is jobbra fordul nemsokára! Jobb hamarabb elkezdeni napozni, hogy meglegyen az alapszín a nyárra.
(Ez egy válasz Borotváltfarkú üzenetére (2023. 04. 25. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 25. kedd 20:44
Helló ! Még a szezon kezdete, most kezd ébredezni. Bármely szabad nudi helyen.

Algyővel szerintem indulj el mihamarabb, mert ilyenkor még csak a leg elszántabbak merészkednek ki ott. És lesz alkalmad ott tapasztalatokat gyűjteni, beszédbe elegyedni, akik ott már tapasztalatokkal rendelkeznek.

Hétköznap 4-5 fő, hétvégén akár 15-20 fő is megjelenik, ezek az elmúlt évi tapasztalatok, minden félék, párok, házaspárok, biszex és meleg pasik, minden féle korosztály, nagy meglepetés ne érjen.

Sőt, kukkolók is időnként felbukkannak. Vad nudi helyeken, ezen senkinek nem kell meglepődnie. Ettől nem kell senkinek elmenekülnie, hogy van, aki a szép látványra kíváncsi. Ronda látványt biztosan nem menne kukkolni az ilyen féle egyed.

Ha mélyen van a Tisza vízszintje, akkor jól széjjelebb lehet egymástól szóródni a víz szélén.

Jelenlegi magasabb vízállás esetén, csak fent van a kis teraszos napos rész, ami most a néhány napozónak bőségesen elegendő.

Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is !
#6296   2023. 04. 25. kedd 20:44
Borotváltfarkú Borotváltfarkú
Helló ! Még a szezon kezdete, most kezd ébredezni. Bármely szabad nudi helyen.

Algyővel szerintem indulj el mihamarabb, mert ilyenkor még csak a leg elszántabbak merészkednek ki ott. És lesz alkalmad ott tapasztalatokat gyűjteni, beszédbe elegyedni, akik ott már tapasztalatokkal rendelkeznek.

Hétköznap 4-5 fő, hétvégén akár 15-20 fő is megjelenik, ezek az elmúlt évi tapasztalatok, minden félék, párok, házaspárok, biszex és meleg pasik, minden féle korosztály, nagy meglepetés ne érjen.

Sőt, kukkolók is időnként felbukkannak. Vad nudi helyeken, ezen senkinek nem kell meglepődnie. Ettől nem kell senkinek elmenekülnie, hogy van, aki a szép látványra kíváncsi. Ronda látványt biztosan nem menne kukkolni az ilyen féle egyed.

Ha mélyen van a Tisza vízszintje, akkor jól széjjelebb lehet egymástól szóródni a víz szélén.

Jelenlegi magasabb vízállás esetén, csak fent van a kis teraszos napos rész, ami most a néhány napozónak bőségesen elegendő.

Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is !
(Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 23:06
Sziasztok! Az algyői nudit mennyire ajánljátok kezdőknek? Ma voltam kint megnézni a helyszínt, hogy jó időben már magabiztosan kijussak. Elsőre egyedül szeretném kipróbálni, de ha megtetszik a hely akkor az oldalbordám is jönne. Mennyire szoktak sokan lenni hétvégén? Előre is köszönöm a segítséget!
#6295   2023. 04. 24. hétfő 23:06
Hedonisz69 Hedonisz69
Sziasztok! Az algyői nudit mennyire ajánljátok kezdőknek? Ma voltam kint megnézni a helyszínt, hogy jó időben már magabiztosan kijussak. Elsőre egyedül szeretném kipróbálni, de ha megtetszik a hely akkor az oldalbordám is jönne. Mennyire szoktak sokan lenni hétvégén? Előre is köszönöm a segítséget!
#6294   2023. 04. 13. csütörtök 07:44
Nudistapár Nudistapár
Ma,Báboĺnán a termálfürdőben ismét naturista est lesz.
Kellemesen meleg vizes, fedett kültéri medencék,amik csak fürdőruhamentesen használhatók...élmény lesz hallgatni a zuhogó esőt. hehe
Szaunák,szaunaprogramok,kellemes kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség annak,aki a közelben,vagy a távolban lakik..( :
#6293   2023. 04. 04. kedd 04:34
öcsyke öcsyke
Ez nagyon jó hír! worship
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 28. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 07:08
Már nincs, várnak mindenkit sok szeretettel wave
#6292   2023. 04. 03. hétfő 17:10
X Törölt felhasználó (4686168)
#6291   2023. 04. 02. vasárnap 06:50
Fox Mulderék Fox Mulderék
Igen ez még lett erősítve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686168)
2023. 04. 01. szombat 23:54
Kösz az infót! De tuti ???
#6290   2023. 04. 01. szombat 23:54
Kösz az infót! De tuti ???
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 28. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 28. kedd 07:08
#6289   2023. 03. 29. szerda 08:02
Vastag farkú nudista Vastag farkú nudista
Dél 1 ....!!! utánna Francia cap de agde!!!! utánna újból dél 1
#6288   2023. 03. 28. kedd 07:08
Fox Mulderék Fox Mulderék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686168)
2023. 03. 27. hétfő 23:41
Sziasztok! Dél1-el mi a helyzet? Azt olvastam valami gáz van...
#6287   2023. 03. 27. hétfő 23:41
Sziasztok! Dél1-el mi a helyzet? Azt olvastam valami gáz van...

... 46 47 48 49 50 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7246db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 06. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!