Tegnap Ráckevén is voltak nagyon szép csajok... de valóban nem okoz gondot a szaunában, ott az életünkért küzdünk
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2023. 05. 10. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 11:09

Teljes erekciója nem szokott lenni senkinek. Egyszerűen megszokod, hogy mindenki meztelen, ha kicsit megduzzad azzal semmi gond nincs. Úgysem bomba csajokat fogsz látni magad körül...
Teljes erekciója nem szokott lenni senkinek. Egyszerűen megszokod, hogy mindenki meztelen, ha kicsit megduzzad azzal semmi gond nincs. Úgysem bomba csajokat fogsz látni magad körül...
(Ez egy válasz Another Day In Paradise üzenetére (2023. 05. 10. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 10. szerda 10:01

Ez nekem is már többször eszembe jutott, hogy mennyire veszik természetesnek, a szaunákban, nudista strandokon ha valakinek erekciója van? Illetve, hogy ilyenkor takarják magukat, vagy teljesen természetesnek veszi mindenki?
Ez nekem is már többször eszembe jutott, hogy mennyire veszik természetesnek, a szaunákban, nudista strandokon ha valakinek erekciója van? Illetve, hogy ilyenkor takarják magukat, vagy teljesen természetesnek veszi mindenki?
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2023. 05. 07. vasárnap 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 07. vasárnap 15:53

Ha helyzet van, gondolj valami másra.
Komolyra fordítva, mindenkivel megesik az ilyen. Ehhez is kell "rutin", én rengeteg naturista szaunázás után már tudom uralni a helyzetet. De az elején nekem is fura volt és kellett néha önuralom. Amúgy ilyenkor vonulj egy kicsit félre vagy ha pl napozol, feküdj egyik oldaladra, csak hasra ne!

Köszönöm az infót,kár érte jó hely volt
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Végleg…
(Ez egy válasz Ovonel1650 üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 21:09

Sziasztok Akaliról tud valaki valamit?idén is zárva lesz vagy végleg bezárt?
Sziasztok Akaliról tud valaki valamit?idén is zárva lesz vagy végleg bezárt?
Ha helyzet van, gondolj valami másra.
Komolyra fordítva, mindenkivel megesik az ilyen. Ehhez is kell "rutin", én rengeteg naturista szaunázás után már tudom uralni a helyzetet. De az elején nekem is fura volt és kellett néha önuralom. Amúgy ilyenkor vonulj egy kicsit félre vagy ha pl napozol, feküdj egyik oldaladra, csak hasra ne!

Sziasztok! Tegnap voltam kint az algyőin első alkalommal. Igazán kellemes élmény volt és csak ajánlani tudom. Biciklivel a kijutás kicsit kalandos, itt főleg a Tisza hídon való átkelésre gondolok, de Szegedtől Algyőig a bicikli úton körülbelül fél óra. Mikor átjutottam kicsit megijedtem, hogy víz alatt van minden,ugyanis a vasúti átjárónál az ártéren víz látszódott. Egy pár parkolt a kocsijával a sorompó előtt, nem tudom hogy ők is oda mentek volna és talán megtévesztette őket a víz, mert végül elmentek. Én gondoltam lemegyek az ártérbe, hogy megnézzem meddig van fent a víz, de legnagyobb meglepetésemre minden szárazon volt. Az ösvényt is újra megtaláltam, igaz hogy sokat nőtt a növényzet a legutóbbi látogatásom óta, de az ártéri erdőben már könnyebben lehetett tolni a kerékpárt. Mikor odaértem a homokos partra, nem volt ott senki. Egyből levetkőztem és kifeküdtem egy napos részre, közel a vízhez. A part egy kicsit meredek és a fák felülről omlanak rá, így nagy része takarásban van. A napsütötte részen a vasúti hídra lehet látni. Pár perc után kiderült, hogy nem vagyok egyedül. Megjelent egy fiú, aki csak vízért jött. Beszédbe elegyedtünk. Sok dolgot elmondott, hogy mire kell vigyázni: például, hogy az utasok ne lássanak meg a vasúti hídról. Nyáron, mikor többen vannak akkor ezzel nincs gond. Javasolta, hogy menjek vele fentebb, mert ott van egy napozó rész, ahol melegebb van és a vonatok elől sem kell bujkálni. Segített áttolni a biciklimet. Az a terasz rész tényleg jobb volt. Homokos, szinte teljesen vízszintes, ideális napozásra. A vízhez is le lehet jutni, igaz elég meredek a part. Később érkezett egy pár is, akik már ismerték a fiút. Ők mindannyian többször szoktak kijárni, amit meg is értek. Nagyon természetközeli a hely, csendes, csak a madaraktól hangos. A természetközeliségben benne van, hogy vannak szúnyogok az árnyékban, szerencsére nem sok, a napra már nem követik az embert.
Talán majd egyszer hétvégén is kijutok, de első alkalomnak ez így pont tökéletes volt, hogy megszokjam milyen meztelennek lenni mások előtt,
Talán majd egyszer hétvégén is kijutok, de első alkalomnak ez így pont tökéletes volt, hogy megszokjam milyen meztelennek lenni mások előtt,
Szombathelyen vagy környékén szeretnék nudizàsta alkalmas helyet.Ki tudna ilyet ajànlani?igényes,fiatal sràc vagyok..akàr parkerdőbe telken,bàrhol.
Köszönöm szépen a részletes leírást! Reméljük az időjárás is jobbra fordul nemsokára! Jobb hamarabb elkezdeni napozni, hogy meglegyen az alapszín a nyárra.
(Ez egy válasz Borotváltfarkú üzenetére (2023. 04. 25. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 25. kedd 20:44

Helló ! Még a szezon kezdete, most kezd ébredezni. Bármely szabad nudi helyen.
Algyővel szerintem indulj el mihamarabb, mert ilyenkor még csak a leg elszántabbak merészkednek ki ott. És lesz alkalmad ott tapasztalatokat gyűjteni, beszédbe elegyedni, akik ott már tapasztalatokkal rendelkeznek.
Hétköznap 4-5 fő, hétvégén akár 15-20 fő is megjelenik, ezek az elmúlt évi tapasztalatok, minden félék, párok, házaspárok, biszex és meleg pasik, minden féle korosztály, nagy meglepetés ne érjen.
Sőt, kukkolók is időnként felbukkannak. Vad nudi helyeken, ezen senkinek nem kell meglepődnie. Ettől nem kell senkinek elmenekülnie, hogy van, aki a szép látványra kíváncsi. Ronda látványt biztosan nem menne kukkolni az ilyen féle egyed.
Ha mélyen van a Tisza vízszintje, akkor jól széjjelebb lehet egymástól szóródni a víz szélén.
Jelenlegi magasabb vízállás esetén, csak fent van a kis teraszos napos rész, ami most a néhány napozónak bőségesen elegendő.
Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is !
Algyővel szerintem indulj el mihamarabb, mert ilyenkor még csak a leg elszántabbak merészkednek ki ott. És lesz alkalmad ott tapasztalatokat gyűjteni, beszédbe elegyedni, akik ott már tapasztalatokkal rendelkeznek.
Hétköznap 4-5 fő, hétvégén akár 15-20 fő is megjelenik, ezek az elmúlt évi tapasztalatok, minden félék, párok, házaspárok, biszex és meleg pasik, minden féle korosztály, nagy meglepetés ne érjen.
Sőt, kukkolók is időnként felbukkannak. Vad nudi helyeken, ezen senkinek nem kell meglepődnie. Ettől nem kell senkinek elmenekülnie, hogy van, aki a szép látványra kíváncsi. Ronda látványt biztosan nem menne kukkolni az ilyen féle egyed.
Ha mélyen van a Tisza vízszintje, akkor jól széjjelebb lehet egymástól szóródni a víz szélén.
Jelenlegi magasabb vízállás esetén, csak fent van a kis teraszos napos rész, ami most a néhány napozónak bőségesen elegendő.
Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is !
Helló ! Még a szezon kezdete, most kezd ébredezni. Bármely szabad nudi helyen.
Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is ! (Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 24. hétfő 23:06
Általában kellemes, egymást ismerő társaság, úgyhogy ha megismered őket, magabiztosan hívhatod magaddal a feleséged is ! (Ez egy válasz Hedonisz69 üzenetére (2023. 04. 24. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Az algyői nudit mennyire ajánljátok kezdőknek? Ma voltam kint megnézni a helyszínt, hogy jó időben már magabiztosan kijussak. Elsőre egyedül szeretném kipróbálni, de ha megtetszik a hely akkor az oldalbordám is jönne. Mennyire szoktak sokan lenni hétvégén? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Az algyői nudit mennyire ajánljátok kezdőknek? Ma voltam kint megnézni a helyszínt, hogy jó időben már magabiztosan kijussak. Elsőre egyedül szeretném kipróbálni, de ha megtetszik a hely akkor az oldalbordám is jönne. Mennyire szoktak sokan lenni hétvégén? Előre is köszönöm a segítséget!
Ma,Báboĺnán a termálfürdőben ismét naturista est lesz.
Kellemesen meleg vizes, fedett kültéri medencék,amik csak fürdőruhamentesen használhatók...élmény lesz hallgatni a zuhogó esőt.
Szaunák,szaunaprogramok,kellemes kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség annak,aki a közelben,vagy a távolban lakik..( :
Kellemesen meleg vizes, fedett kültéri medencék,amik csak fürdőruhamentesen használhatók...élmény lesz hallgatni a zuhogó esőt.

Szaunák,szaunaprogramok,kellemes kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség annak,aki a közelben,vagy a távolban lakik..( :
Ez nagyon jó hír!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 28. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

ok ! Köszi!
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 04. 02. vasárnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ez még lett erősítve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 01. szombat 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 01. szombat 23:54
Törölt felhasználó (4686168)

Kösz az infót! De tuti ???
Kösz az infót! De tuti ???
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 03. 28. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél 1 ....!!! utánna Francia cap de agde!!!! utánna újból dél 1
Már nincs, várnak mindenkit sok szeretettel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 23:41

Törölt felhasználó (4686168)

Sziasztok! Dél1-el mi a helyzet? Azt olvastam valami gáz van...
Sziasztok! Dél1-el mi a helyzet? Azt olvastam valami gáz van...