Kérdés hogy honnan indultok. Mi berénybe járunk és tökéletes. Sátorral vagy akár egy napra is. Délegy is jó választás, oda még nem jutottunk el, de valahogy nekünk a Balaton az igazi. Berényben most ahogy hallani a benti eddig jól működő étterem új üzemeltetése miatt van elégedetlenség… tehát jobb ha némi hideg élelemmel is készülsz
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 12:16

Sziasztok! Segítséget kérnék, hova érdemes elmenni a barátnőmmel első közös nudira? Én már voltam párszor, itthon nyéken illetve gárdonyban, plusz külföldön. Nem vad nudira szeretném vinni, hanem normál helyre. Gondoltam Balatonberényre, vagy Délegyházára például. Kempingezni nem szeretnénk, reggel megyünk, este jövünk. Szerintetek?

Sziasztok! Segítséget kérnék, hova érdemes elmenni a barátnőmmel első közös nudira? Én már voltam párszor, itthon nyéken illetve gárdonyban, plusz külföldön. Nem vad nudira szeretném vinni, hanem normál helyre. Gondoltam Balatonberényre, vagy Délegyházára például. Kempingezni nem szeretnénk, reggel megyünk, este jövünk. Szerintetek?

Neki futok mégegyszer, hátha sikerül.
Tudnátok ajánlani olyan partszakaszt a Duna mentén ahol van lehetőség textilmentes napozásra?
A válaszokat előre is köszönöm
Tudnátok ajánlani olyan partszakaszt a Duna mentén ahol van lehetőség textilmentes napozásra?
A válaszokat előre is köszönöm
a berényi naturista kempingben apartman vagy mobile home? Vízparton van és a kemping területén egész nap meztelenül lehet lenni.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 12:12

Sziasztok! Bocsánat ha volt már... Tud-e valaki olyan bérelhető helyet nyaralót hétvégi házat önálló családi házat horgászkunyhót vagy bármit ami kellően szeparált ahhoz, hogy meztelenül élvezzhessünk néhány nap nyaralást. Első sorban tapasztalati ajánlást várnék. Az általános keresésen (google, miklós apartman stb...) már túl vagyunk. Első sorban jó lenne valami vízparti hely. Ha esetleg van lehetőség osszátok meg velünk... Köszi
Délegyházán volt erre lehetőség, idén nem tudom, mi a helyzet.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 12:12

Sziasztok! Bocsánat ha volt már... Tud-e valaki olyan bérelhető helyet nyaralót hétvégi házat önálló családi házat horgászkunyhót vagy bármit ami kellően szeparált ahhoz, hogy meztelenül élvezzhessünk néhány nap nyaralást. Első sorban tapasztalati ajánlást várnék. Az általános keresésen (google, miklós apartman stb...) már túl vagyunk. Első sorban jó lenne valami vízparti hely. Ha esetleg van lehetőség osszátok meg velünk... Köszi
Sziasztok. Akik kint voltak Abdán ma azok közül vannak itt?
Sziasztok! A szoboszlói naturista szigetről tud valaki valamit?
Sziasztok!
Van valaki Gárdonyban? Van értelme lemenni még? Köszi!
Van valaki Gárdonyban? Van értelme lemenni még? Köszi!
Köszi
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 06. 23. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 21:17

Például Valaltán. Van több vendéglő a kempingen belül, ahol nappal meztelenül lehet fogyasztani, este viszont mindenki felöltözve van jelen. A boltban is lehetett textilmentesen vásárolni. Hogy jelenleg is így van-e, talán van valakinek naprakész infója. Konobe-ban is ugyanígy volt, habár a kemping jóval kisebb.
Sziasztok! Szekszárdi nudi érdemes menni?
Hertelenden a szauna mindennap textilmentes, bár szaunán belül van egy nem
Textilmentes rész is a gátlásos embereknek. A textilmentesnek van jókora udvara ahol meztelenül lehet ilyenkor napozni is. Érdemes megnézni! Itthon talán a leghangulatosabb (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 09:10
Textilmentes rész is a gátlásos embereknek. A textilmentesnek van jókora udvara ahol meztelenül lehet ilyenkor napozni is. Érdemes megnézni! Itthon talán a leghangulatosabb (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4711384)

Hertelenden melyik nap textilmentes?
Sziasztok !
Alapba minden nap a szauna parkban . Kedden zárva . (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 09:10
Alapba minden nap a szauna parkban . Kedden zárva . (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4711384)

Így van most is.
Felöltözni amúgy szerintem este sem kötelező, de a benti beülős helyeken valahogy "szokás", és amúgy mivel a legtöbb hely a parton van, este jellemzően elég hűvös van még a legmelegebb napon is, meztelenül fáznál.
Van saját pékségük és saját sörfőzdéjük is. (Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 06. 23. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 21:17
Felöltözni amúgy szerintem este sem kötelező, de a benti beülős helyeken valahogy "szokás", és amúgy mivel a legtöbb hely a parton van, este jellemzően elég hűvös van még a legmelegebb napon is, meztelenül fáznál.
Van saját pékségük és saját sörfőzdéjük is. (Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 06. 23. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Például Valaltán. Van több vendéglő a kempingen belül, ahol nappal meztelenül lehet fogyasztani, este viszont mindenki felöltözve van jelen. A boltban is lehetett textilmentesen vásárolni. Hogy jelenleg is így van-e, talán van valakinek naprakész infója. Konobe-ban is ugyanígy volt, habár a kemping jóval kisebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 22. csütörtök 22:26
Törölt felhasználó (4686168)

Sziasztok nudis társak! Segítsetek már légyszi! Melyik az a nudista paradicsom horvátországban amelyik egy bazi nagy camping és saját kisboltja és étterme van... Lényegileg ha elmegyünk meztelenül lehet élni hetekig.... Valaki tudja?
A szomszédos Bács-Kiskunban és Csongrádban több is akad.
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2023. 06. 23. péntek 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés vár megyébe tudtok nudizmusra való helyet ??
Szerintem telt ház, már csak a buli hétvége miatt is.
Debrecen környékén van valahol nudista strand?