Ballószög, szombaton Naturista est.
(Ez egy válasz CupluCJSW üzenetére (2024. 10. 02. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, én azt hittem, hogy a szarvas valami másokat jelent.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 17:39

Miről meséljek? 3 szarvas volt egymás mellett a parkolóba, ahogy a lámpafényben megláttuk őket, egy pillanat alatt eltűntek. Nem dugtak, nem kell egyből rosszra gondolni....
Meztelen furdozesre lehetoseg hetvegen valahol?
Alig várom hogy megcsinálják a fűtésünket, meztelenkedhessek minél többet otthon

Miről meséljek? 3 szarvas volt egymás mellett a parkolóba, ahogy a lámpafényben megláttuk őket, egy pillanat alatt eltűntek. Nem dugtak, nem kell egyből rosszra gondolni....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyan? Mesélnél róla?
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 09. 29. vasárnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 29. vasárnap 21:44

Vasárnap este 8-kor csak 3 szarvas ismerkedett a Berényi parkolóba...
Vasárnap este 8-kor csak 3 szarvas ismerkedett a Berényi parkolóba...
Sziasztok! Nemrég költöztem Pestre. Melyik fürdők biztosítanak naturista, férfi/női vegyes szaunát? Köszönöm!
Olaszorszagban ismertek naturista wellness szállodát / fürdőt/szaunát?
Már hétfőn is magas sorszámmal regisztráltak..
(Ez egy válasz Stallion__86 üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Leszünk egy páran az már biztos!
Ott a helyünk nekünk is!
Ha Szentesre gondoltok...hát mi ott leszünk szombaton
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Indul a naturista szauna szezon
Erre mi is kiváncsiak vagyunk, kb 10 éve voltunk ott
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 09. 06. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 17:58

Sziasztok. Volt valaki innen mostanság Tiszananai nudin
Milyen ott a helyzet ? Vasárnap lehet megnéznénk !
Sziasztok. Volt valaki innen mostanság Tiszananai nudin
Sziasztok van valaki Délegyházán milyen idő van és a víz?
Szép napot mindenkinek. Kezdő vagyok a témában! Zemplén vonzáskörzetében(nem a nyéki tavon) ,esetleg Szabolcs megyében van lehetőség nudizásra? Valami nyugis hely lenne ideális. Kezdők vagyunk de kipróbálnánk szivesen a párommal!
Nyéken a pályánál a sarokban otthagyott valaki egy SUP szkeget. Ott hagytam (hátha visszamegy érte a gazdája), de ha messzebbről jött a tulajdonosa, akkor vissza tudok menni érte. (Feltéve, ha megvan.)

a legjobb