Nyugodtan elmehetsz egyedül is és odamehetsz bárkihez, megmondod neki, hogy először vagy itt, mindenki segíteni fog, hidd el. Amikor mi a feleségemmel, aki akkor még csak a csajom volt, egy adriai nudista kempingbe mentünk el, én nem birtam magammal, a sok gyönyörű meztelen nő látványára elkezdett emelkedni a farkam, akkor bementem a mosdóba, nem volt bent senki, szóltam a csajomnak, hogy jöhet, az egyik fülkében leengedtem a a fedőt, ráültem, ő meg bele az álló cerkámba, így vezettük le a feszültséget. Aztán fokozatosan megszoktuk a meztelen testek látványát.
(Ez egy válasz LJani82 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 18:30
Egyszer én is kipróbálnék egy nudista strandot de egyedül nem nagyon mernék kimenni és a szabályokat sem tudom. Budapest környékén hol van nudista strand és melyikre érdemes kimeni? Ha tudnátok nekem segíteni privátba írjatok légyszíves. Köszönöm.
Sziasztok! Ha jól tudom Algyőnél van valahol a tiszánál nudista hely. Tudna valaki írni pontosan hol? Meg esetleg egy két infót róla. Köszönöm
Délegyháza jó hely szerintem strand is capming is egyben van két bűfé is kisbolt is.
Egyszer én is kipróbálnék egy nudista strandot de egyedül nem nagyon mernék kimenni és a szabályokat sem tudom. Budapest környékén hol van nudista strand és melyikre érdemes kimeni? Ha tudnátok nekem segíteni privátba írjatok légyszíves. Köszönöm.
Valszeg Dél1 a legjobb hely erre, vagy a Sziki Szegeden. Belépős, legális, rendben tartott területek.
A tiszánál Szentes mellett van még az ányási part is, ha jól tudom, de az valami teljesen nomád. (Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 14:11
A tiszánál Szentes mellett van még az ányási part is, ha jól tudom, de az valami teljesen nomád. (Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, párommal szeretnénk nudizni ki mit ajánlana
Nagykőrösi vagyok nem a világ végén keresek
Nekünk Valalta jött be.
15€ a napi belépő. Az eddigi legjobb FKK ahol voltunk. (Ez egy válasz 30as paros üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 02:04
15€ a napi belépő. Az eddigi legjobb FKK ahol voltunk. (Ez egy válasz 30as paros üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyaralás előtt állunk. Esetleg Horvátország területén tudtok jó nudista strandot? Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi is pont igy vagyunk. Barmilyen hasznos tippnek nagyon orulnek!
(Ez egy válasz 30as paros üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 02:04
(Ez egy válasz 30as paros üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyaralás előtt állunk. Esetleg Horvátország területén tudtok jó nudista strandot? Előre is köszönöm a válaszokat!
Nézzétek meg Délegyházát! Annyira szerintem nincs messze tőletek! Óriási területen fekszik!
Nézzétek meg Délegyházát! Annyira szerintem nincs messze tőletek! Óriási területen fekszik!
(Ez egy válasz NagyMex92 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 14:11
Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok! Egy előző kérdésre "fűzve", párommal szeretnénk egy textilmentes napot eltölteni a Tisza-tónál. Kérdésem azokhoz szól akiknek van helyismerete! Hol lehet nudizni és hol biztosan ne kísérletezzünk? A lakóhajó bérlésen kívül van olyan opció, partszakasz, ahol biztosan nem lessz ebből kellemetlen szitu?
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönjük!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 09:30
Hello. Barátság utján végigmentek autoval a végén leparkoltok ott van a Vizmüvek is van parkolorész meglátjátok ugyis lesznek már autók! És lesétáltok egyenesen a Duna-hoz aztán balra mentek majd a Duna parton és meglátjátok majd fokozatosan a nudizókat!
Nincsen igazi, jó naturista strand a Tisza-tónál. Ahogy előttem is írta egy fórumozó, ad-hoc nudizmus van. Olyan viszont sok. Sátorozók, lakóhajósok, csónakosok, kajakozok ... Mi a lakóhajónkon szoktunk nudizni.
Ha körbenéztek a neten, akár telepített, de akár csavargós lakóhajót is lehet bérelni elég sokat-sokfelé. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 08:58
Ha körbenéztek a neten, akár telepített, de akár csavargós lakóhajót is lehet bérelni elég sokat-sokfelé. (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4775868)
Sziasztok!
Tisza tó és környékén naturista stradot tud valaki?
Hello. Barátság utján végigmentek autoval a végén leparkoltok ott van a Vizmüvek is van parkolorész meglátjátok ugyis lesznek már autók! És lesétáltok egyenesen a Duna-hoz aztán balra mentek majd a Duna parton és meglátjátok majd fokozatosan a nudizókat!
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunkeszi nudi pontosan merre van, infót légyszi aki tudja
Tiszanánán azért van"valami"...
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2026. 06. 06. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 14:54
Úgy tudom nincs kialakult hely, ad-hoc szokták ledobni társaságok a textilt félreesőbb részeken. Én is szívesen járnék oda, ha lenne valami.
Ez kimondottan a Zalakarosi fürdőben van .Ez nem hotel de viszont a parkinn hotel-el egybe van kötve.
Hotel àrába benne van a fürdőpelèpő is (Ez egy válasz ágcsi üzenetére (2026. 06. 06. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hotel àrába benne van a fürdőpelèpő is (Ez egy válasz ágcsi üzenetére (2026. 06. 06. szombat 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy tudom nincs kialakult hely, ad-hoc szokták ledobni társaságok a textilt félreesőbb részeken. Én is szívesen járnék oda, ha lenne valami.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 08:58
Törölt felhasználó (4775868)
Sziasztok!
Dunakeszin kocsival hogy lehet legjobban megközelíteni a nudis szakaszt? A SPAR-tól gondolom jó messze van gyalog, főleg az a rész ahol már hancúrozni is lehet...
Szia , melyik hotelről van szó? Köszi
(Ez egy válasz tomi88202020 üzenetére (2026. 06. 02. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 02. kedd 11:30
Igen van.
Naturista szaunavilág-ba
Nem csak a szauna naturista de ruha nélkül lehet használni a kinti udvart rèszt is,valamint a jacuzzit is ès a pihenő rèszeket is
Naturista szaunavilág-ba
Nem csak a szauna naturista de ruha nélkül lehet használni a kinti udvart rèszt is,valamint a jacuzzit is ès a pihenő rèszeket is

kotlar

PlayfulAnne