Sziasztok!
Velencei tónál van nudi? Ha van hol? Köszi a segítséget.
Velencei tónál van nudi? Ha van hol? Köszi a segítséget.
Hello! Idén még nem,talán majd jövő héten,de július 18-án tuti (nagy buli lesz! )
(Ez egy válasz veseo üzenetére (2009. 06. 11. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az ányási strandon járt valaki mostanában?
Az ányási strandon járt valaki mostanában?
Sziasztok!
Visszaolvastam és le vagyok döbbenve.Tényleg ennyi a kukkoló,és ilyen szemtelenek?Én már jó pár éve nem nudizok,mert a mostani barátnőm nem partner benne,de az előzővel sokat jártunk Egerszalókra.Egyszer láttam az erdőszélén a bokrok között maszturbáló pasit,de ennyi. Azóta úgy látszik megváltoztak a dolgok.
Visszaolvastam és le vagyok döbbenve.Tényleg ennyi a kukkoló,és ilyen szemtelenek?Én már jó pár éve nem nudizok,mert a mostani barátnőm nem partner benne,de az előzővel sokat jártunk Egerszalókra.Egyszer láttam az erdőszélén a bokrok között maszturbáló pasit,de ennyi. Azóta úgy látszik megváltoztak a dolgok.
valaki tudna segíteni nekem olaszórszágban nudista helyet köszi a segítséget
Sziasztok!
(nem társkereső topic, van külön társkereső topic is)
(nem társkereső topic, van külön társkereső topic is)
Tudom javasolni a Délegyházi Oázist azoknak, akik nyugodtan szeretnék tölteni az idejüket. No kukkoló, no bámészkodók
Én pénteken is megyek

Én pénteken is megyek

Köszi az észrevételt,az adatlapommal kapcsolatban!!!Bár egy kicsit fellengzősnek tűnsz,vagy gyerekesnek
!

Weblui: Ha jobban figyeltél volna, én a nyomulós és kifejezetten pofátlan kukkolókról beszéltem. Azokról, akik a napozni (!!) vágyó párok mellé lemennek és 1 méter közelségből nyomulnak illetve akik külön kérésre sem tágítanak a fejed felől, fényképeket készítenek...stb (Hogy a nyomulós buzikról ne is beszéljek... :( ). Ebből lett elegem, elegünk.
Hogy régebben én is megnéztem párokat, vállalom. De soha, ismétlem soha nem voltam olyan bunkó, hogy külön felszólításra sem mentem volna el...Az 1-2méteres (számomra már intim) közelségről ne is beszéljünk.. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 05. 25. hétfő 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy régebben én is megnéztem párokat, vállalom. De soha, ismétlem soha nem voltam olyan bunkó, hogy külön felszólításra sem mentem volna el...Az 1-2méteres (számomra már intim) közelségről ne is beszéljünk.. (Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 05. 25. hétfő 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Andrew! Nagyon kemény szavak ezek egy régi kukkolótól!
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 12:00

Mi már csak akkor megyünk oda, ha tényleg minden kötél szakad. Két hete, mikor kimentünk 4en (2 pár) úgy jöttek oda, mint a sáskák. Látszott rajtuk, hogy totál nem érdekli, nekünk mi a véleményünk erről a viselkedésről...
Kedvesemben akkor szakadt el a cérna, mikor a pasasra külön rá is nézett igen mérgesen, szólt is neki, de az kb 3 m távolságból tovább bámulta.
Úgyhogy mi is keres(t) ünk új helyet, amit jelentem, meg is találtunk.
Hogy hol, azt max valódi pároknak adjuk meg, s nem olyan álnéven beregisztrált kukkolni vágyóknak, akik itt hemzsegnek.
Üdv mindenkinek!
Kedvesemben akkor szakadt el a cérna, mikor a pasasra külön rá is nézett igen mérgesen, szólt is neki, de az kb 3 m távolságból tovább bámulta.
Úgyhogy mi is keres(t) ünk új helyet, amit jelentem, meg is találtunk.
Hogy hol, azt max valódi pároknak adjuk meg, s nem olyan álnéven beregisztrált kukkolni vágyóknak, akik itt hemzsegnek.
Üdv mindenkinek!

Classse!
Csak a kíváncsiságom miatt: egy nudista stranrda milyen gondolatokkal megy ki egy leszbikus férfi?
Még mielőtt a többi olvasó furcsállaná a kérdést: ez van az illető adatlapján..... (Ez egy válasz classe üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 21. csütörtök 15:44
Csak a kíváncsiságom miatt: egy nudista stranrda milyen gondolatokkal megy ki egy leszbikus férfi?
Még mielőtt a többi olvasó furcsállaná a kérdést: ez van az illető adatlapján..... (Ez egy válasz classe üzenetére (2009. 05. 21. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
En a mult heten voltam a baratnommel,es igen ket harom degeneralt kocsog egyfolytaban ott jarkalt korulottunk,de nem is ismerek helyeket,ezt is itt lattam hogy beszelnek rola.Igazabol nem reg lakom Pesten,es elotte is kint eltem Kulfoldon tengerpart kozeleben,de ott egesz jo kulturaja van a nudizasnak,persze kukkolok mindenutt vannak,foleg ha mast is csinalsz a paroddal
! Szoval ha valaki tudna nekunk otleteket adni akkor johet,mert szivesen fogadjuk!
(csak privátban!)
En a mult heten voltam a baratnommel,es igen ket harom degeneralt kocsog egyfolytaban ott jarkalt korulottunk,de nem is ismerek helyeket,ezt is itt lattam hogy beszelnek rola.Igazabol nem reg lakom Pesten,es elotte is kint eltem Kulfoldon tengerpart kozeleben,de ott egesz jo kulturaja van a nudizasnak,persze kukkolok mindenutt vannak,foleg ha mast is csinalsz a paroddal

(csak privátban!)
Sziasztok!
Mi a helyzet a Lupán?
Mi a helyzet a Lupán?
Az ilyen "nem megyek le, nehogy buzinak vagy kukkolónak néznek" hozzáállással két baj van: ha nem viselkedsz úgy, akkor senki sem fog annak nézni, illetve ha valaki annak akar nézni, akkor is annak fog, ha tíz nővel mész le...
Kifejezetten nudi helyekkel az a bajom hogy merre hol hogyan vonuljak be
. Elmegyek én csak honnan kell nudizni merre kell menni és társai. Pl a társkeresőt végig nézvén nem tolonganak (megint csak okkal) pasik után. Majd feladok hírdetést
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2009. 05. 22. péntek 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 13:20

Meg tudlak érteni, nyugi. Volt idő, amikor nekem sem volt barátnőm, így egyedül mentem ki a Luppára. De mégis hova? A part szinte 99%-ban fellelhetőek a homokosok, kell a fenének a gyanusítás, hogy én is miattuk mentem ki...
Ilyenkor jött az, hogy nudis révén csakis szintén nudis párok mellé mehettem. Ilyenkor meg szembesültem a rossz élményeikkel és ahogy hozzám álltak..hááát.
Szóval meg tudlak érteni és csak bíztatni tudlak: ha olyan normális párok mellé mész le, mint mi is vagyunk, nem ér inzultus
Tanács: próbálj meg egy olyan nőt, párt keresni magad mellé, akivel kimehetsz- avagy menj olyan kifejezetten nudis partra (Délegy, Berény..stb), ahol már nem lesz rossz élményben részed.
Ilyenkor jött az, hogy nudis révén csakis szintén nudis párok mellé mehettem. Ilyenkor meg szembesültem a rossz élményeikkel és ahogy hozzám álltak..hááát.
Szóval meg tudlak érteni és csak bíztatni tudlak: ha olyan normális párok mellé mész le, mint mi is vagyunk, nem ér inzultus

Tanács: próbálj meg egy olyan nőt, párt keresni magad mellé, akivel kimehetsz- avagy menj olyan kifejezetten nudis partra (Délegy, Berény..stb), ahol már nem lesz rossz élményben részed.
Meg tudlak érteni, nyugi. Volt idő, amikor nekem sem volt barátnőm, így egyedül mentem ki a Luppára. De mégis hova? A part szinte 99%-ban fellelhetőek a homokosok, kell a fenének a gyanusítás, hogy én is miattuk mentem ki...
Tanács: próbálj meg egy olyan nőt, párt keresni magad mellé, akivel kimehetsz- avagy menj olyan kifejezetten nudis partra (Délegy, Berény..stb), ahol már nem lesz rossz élményben részed. (Ez egy válasz zord69 üzenetére (2009. 05. 22. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 11:27

Tanács: próbálj meg egy olyan nőt, párt keresni magad mellé, akivel kimehetsz- avagy menj olyan kifejezetten nudis partra (Délegy, Berény..stb), ahol már nem lesz rossz élményben részed. (Ez egy válasz zord69 üzenetére (2009. 05. 22. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Én ezt értem. Nem akarok oda állni de ha megjelenek akkor rám ne nézzenek úgy. "Már megint egy kukkolópasi." Én betartom a nudizmus íratlan szabályait csak bennem van egy ilyen rossz érzés. Ami sokszor elveszi a kedvem az egésztől.
Kilométerekről látszik ki a kukkoló, ha normálisan viselkedsz nem fog senki kinézni. Mindenki megnézi a másikat ami senkit nem zavar, csak a bámulás az megint más. Nudi helyen fele annyira sem bámulnak mint egy fruhás strandon. A lupára is jár ki sok normális férfi, de vannak buzik meg kukkolók is, így az ért némi előítélet azért jogos lehet.
(Ez egy válasz zord69 üzenetére (2009. 05. 22. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 11:27

Én ezt értem. Nem akarok oda állni de ha megjelenek akkor rám ne nézzenek úgy. "Már megint egy kukkolópasi." Én betartom a nudizmus íratlan szabályait csak bennem van egy ilyen rossz érzés. Ami sokszor elveszi a kedvem az egésztől.
Ettől még mindig nem lesz jobb a helyzetem
Még én is fellépnék az ilyen tolakodó emberek ellen. Hát igen ha ilyen nagy legény. Akkor csinálja rendesen

Régen is voltak kukkerek de nem az eber szájába telepdve, hanem a part tetejéről nézelődtek. textiles helyen is utálom ha a nyakamra telepszik vki, de hogy nudizásnál az asszonytól 1 méterre pofátlankodik nézelődni az gusztustalan. Mi a régéi szép időkben a 2 tó közötti részre jártunk, amit pár éve sajnos elvágtak a parttól.
Ide szinte csak nudisok és inkább párok jártak, mindíg ismert arcok, és növényzetnek köszönhetően a belátás sem volt túl nagy fentről. Ezt követte a kis félsziget majd a déli tó keleti partja, itt is normális társaság volt. Most textiles megszállás, ami a döbörgő gazdaság miatt csak nőni fog. Ha vége a sulinak szerintem lehetelen lesz helyet találni nudizásra.
Ide szinte csak nudisok és inkább párok jártak, mindíg ismert arcok, és növényzetnek köszönhetően a belátás sem volt túl nagy fentről. Ezt követte a kis félsziget majd a déli tó keleti partja, itt is normális társaság volt. Most textiles megszállás, ami a döbörgő gazdaság miatt csak nőni fog. Ha vége a sulinak szerintem lehetelen lesz helyet találni nudizásra.
(Ez egy válasz classe üzenetére (2009. 05. 22. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 11:18

Nem azt irtam tegnap,hogy feltetlenul zavar ha nezi valaki a baratnomet,vagy esetleg ha van valami maz is izgato is lehet a kivancsisag,de amikor oda allnak az ember fele 5 meterre es kocsanyon log a szemuk az azert tulzas,es gusztustalan!
Ezzel egyet értünk mi is
(Ez egy válasz classe üzenetére (2009. 05. 22. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 22. péntek 11:18

Nem azt irtam tegnap,hogy feltetlenul zavar ha nezi valaki a baratnomet,vagy esetleg ha van valami maz is izgato is lehet a kivancsisag,de amikor oda allnak az ember fele 5 meterre es kocsanyon log a szemuk az azert tulzas,es gusztustalan!