Szia! Én nem tudok róla, hogy lenne, de ha megtudsz valamit légyszi írj!
Üdv. xid (Ez egy válasz Trey22 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. xid (Ez egy válasz Trey22 üzenetére (2011. 06. 04. szombat 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba környékén van nudista strand?
negyed négyre érünk csak ki a Fokára tarts velünk
Hát tudod,mi már nem egyszer gabalyodtunk ott is a párommal !
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 21:15
Törölt felhasználó (797483)

Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének
de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak.
Ha lett volna bennük kezdeményezés beszállhattak volna, mert a párom nagyon beindult.
Tényleg sok part került most szárazra és szúnyogok sem voltak. Kicsit naptejes íze volt feleségem mellének

Csatlakozna valaki?
Mi is megyünk a jövő 7en vmikor Délegyre. Van vki innen aki ott lesz? Hétfő? Kedd?
Pénteken Délegyháza? Párok? Szolo hölgyek?
Debrecen mellet a látóképi tó ideális ,korrekt hely,mi odajárunk,Tiszta rendezett ,ajánlom mindenkinek
a nyéki tón eddig sem lehetet fürdeni hivatalosan.de persze igazad van
Az oké, hogy be lehet jutni a nyéki tóra, de mi van ha magánosították a területet? Ha ott tartózkodsz és észrevesz valaki, akkor hívja a rendőröken magánterület megsértése miatt. Azért ez pucéran gáz volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 17:27
Törölt felhasználó (109171)

sziasztok
voltam ma a nyéki tónál.nem tul jo a helyzet sóderral elzárták az utat
de már áttörték, belehet jutni autoval.A vizszint magas a part gazos.De
még visszatérhet az élet
)
még visszatérhet az élet

péntek 15 h tol várunk nudizni....... mindenkint a Szegedi Fokára
biztosan lesz hely
es ami a legjobb nincsenek szunyogok !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 18:44

Törölt felhasználó (744414)

Ha tovább apad és lesz hely, akkor szombaton kinézünk.

Ma kinn voltunk a Horány-i parton. Teljesen néptelen volt addig, amíg nem kezdtünk szeretkezni. Akkor jött két kutyasétáltató, akik illedelmesen megálltak a part töréspontjánál és diszkréten kukkoltak minket.
de jó volt a buli. Holnap szerintem a Lupa sziget lesz a program. Ott sajnos nem lehet gabalyodni, mert ahhoz mindig sokan vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 08:56

Törölt felhasználó (805850)

Sziasztok! Holnapra keresnék strandoláshoz partnert, párt vagy Hölgyet, Pest környékén!
Ha tovább apad és lesz hely, akkor szombaton kinézünk.
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 31. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 14:20

eppen most jottem haza,de csak azert mert fel oran belul nagy zivatar lesz..a Duna elkezdett apadni,tegnap magasabb volt..eleg nagy teruleten lehetett napozni

holnap ki csatlakozik hozzánk 13- tol egy pár órara a Szegedi Foka nudi részre?holnap csak nudi semmi más a többit pénteken....
sziasztok
még visszatérhet az élet
)
még visszatérhet az élet

Cap d'Agde
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
Aki már volt itt visszavágyik, aki nem, az nem tudja mit hagy ki.....
Egész nap tűző nap, szex a homokban, szex a tengerben, szex szabadon.... Mi indulunk... Ti?
Ha szeretnél egy iatalos (25-35) korosztállya egy hetet bulizni, habpartizni, keress minket az infókért.
Szállásköltség: sátorban: sacc 250 eur, apartmanban 500-750 eur... ha még van hely....
info@swingerexperiences.eu cím alatt megtalálsz bennünket...
előre látható indulási időpontok: júli vége, aug eleje.
eppen most jottem haza,de csak azert mert fel oran belul nagy zivatar lesz..a Duna elkezdett apadni,tegnap magasabb volt..eleg nagy teruleten lehetett napozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 31. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 31. kedd 11:24

Törölt felhasználó (744414)

Most voltam kint a komárnói strandon, sajnos nagyon magas a Duna. :(
Nem is értem, ha valaki nudizik miért zavarja ha kukkolják? Akinek jól esik nézze, nincs semmi titkolni valóm!
(Ez egy válasz spinningtop üzenetére (2011. 05. 30. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 30. hétfő 18:42
kukkolok mindenhol vannak nem kell veluk foglalkozni..megunjak es tovabballnak..engem nem zavarnak..

Most voltam kint a komárnói strandon, sajnos nagyon magas a Duna. :(