Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 320 321 322 323 324 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#886   2011. 07. 12. kedd 15:42
X Törölt felhasználó (762450)
Sziasztok. Nagyjából egy korosztály lehetünk,ezért is érzem át jól, amit írtatok. Mi hasonló problémákba Délegyen futottunk bele, amikor egyik hétköznap 3 hetero-ra jutott 6 "más". És mielőtt bárki rajtam akarná köszörülni a nyelvét, jelzem: addig semmi bajom nem lenne, ameddig ezt nem öntik olyan nyilvános formába, hogy mondjuk nem mernék bemenni már a ffi wc-be... Egyszóval, mindenki tartsa meg szépen a szexuális vágyait a nádasokra, a kocsiba vagy egy-egy eldugottabb öbölre. És ne a nagy közönség előtt csinálja, mert...csak. vigyor3 Vagy menjenek egy kihaltabb tóp-vagy folyó partra, szervezzenek maguknak zártkörű partit...stb. De nem?
A másik, a szolgáltatás szinvonala. Na igen, ebben is gyermek cipőben járunk idehaza. Sosem feledem, mikor két éve hazajöttünk párommal az Adriáról és utána mentünk ki Délegyre. Áhh, Balkán fíling. És itt tényleg nem lehúzni akarom a magyar (még létező), legális nudis helyeket, de tényleg siralmas, ami ezen a téren történik... pardon1 Szinte nulla innováció (nem, nem csak a pénzen múlik, jelzem), a még 80-as évekből ott maradt "öregek" hangoskodása (de közben huszonéves páromat mind szépen végigméri)..stb.
Gáááz.
Így mi inkább maradunk a dunaparti "bújkálás" mellett. Ott is érik kellemetlen meglepetések az embert, de...legalább nem adtunk ki érte 3-4.000 ft + benzinköltséget. wave
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 11. hétfő 20:55
Sziasztok! Mi vasárnap Balatonberényben töltöttünk egy napot. Kicsit vegyes érzelmekkel távoztunk, leírnám ezt nektek kihangsúlyozva , hogy ez abszolút a magánvéleményem. Először is kicsit furcsa volt nekem, hogy egy magyar kempingben a pénztárban egy magyarul kicsit kifogásolhatóan beszélő és számolni nehezen tudó hölgy ül. Miért nem magyar aki tud németül. Aztán beljebb haladva a kempingben értek a kellemes élmények. A strand nagyon szép kellemes a környezet. A leterheltségtől illetve a sok használattól függetlenül megpróbálták a fürdőt wc-t is tisztán tartani. Néhány szót váltottunk "strandtársakkal" mindenki nagyon kedves volt. Többször is voltunk már ilyen strandon de valahogy ez most feltűnt mennyire kedves mindenki. (Bár lehet, hogy ez csak a 3 éves kisfiamnak köszönhető aki gyorsan kapcsolatot teremt mindenkivel.) Aztán jöttek a furcsa élmények. Egyrészt meglepett, hogy több meleg pár is volt a strandon (férfipárok) akik még fel is hívták magukra a figyelmet (ezt utálom a legjobban 9mm-t mindegyiknek.) például azzal hogy már-már kéjes arccal kenték egymást naptejjel. Nevetséges és számomra undorító is. Lehet hogy hölgy párok is voltak de akkor ők sokkal kutúráltabbak. Aztán hiányoltam a szolgáltatásokat is. Enni egy helyen lehetett már ha az ember ki tudta várni mire ételhez jut. A "kisbolt" tök üres volt. De hiányoltam például, hogy senki nem lát fantáziát abban hogy gyümölcsöt hűtsön amiből lehetne venni. Például dinnye. Óóó de jó lett volna. Kevés a szolgáltatás. De sajnos azt hiszem ez nyilván összefügg azzal hogy a kempingben is kevesen voltak illetve a strand sem volt tele. Kereslet-kínálat. Sajnálom, hogy magyarországon képtelen gyökeret verni a napozásnak strandolásnak ezen fajtája. Sőt az elmúlt évekhez viszonyítva kevesen voltunk. Meleg viszont volt dögivel. Ezért is csodálkozom, hogy nem volt teltház. Bocsánat ha hosszú lett de egyszerűen leírtam a gondolataimat. A nap süssön rátok. Szép estét.
#885   2011. 07. 12. kedd 15:21
X Törölt felhasználó (454861)
holnap délelőtt 9 től kint leszek(unk )a Szegedi Foka nudin Gyertek
#884   2011. 07. 12. kedd 07:35
zsozs70 zsozs70
érdekes amiket írtál.mi ilyeneket nem tapasztaltunk akaliba.itt magyarul beszélnek mindenkivel kedvesek tisztaság kultura van.úgy láttam enni inni vásárolni is normálisan lehet mindenki jól érezte magát sok fiatal van és gyerekesek.csak ajánlani tudom.mi csak oda járunk.
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 11. hétfő 20:55
Sziasztok! Mi vasárnap Balatonberényben töltöttünk egy napot. Kicsit vegyes érzelmekkel távoztunk, leírnám ezt nektek kihangsúlyozva , hogy ez abszolút a magánvéleményem. Először is kicsit furcsa volt nekem, hogy egy magyar kempingben a pénztárban egy magyarul kicsit kifogásolhatóan beszélő és számolni nehezen tudó hölgy ül. Miért nem magyar aki tud németül. Aztán beljebb haladva a kempingben értek a kellemes élmények. A strand nagyon szép kellemes a környezet. A leterheltségtől illetve a sok használattól függetlenül megpróbálták a fürdőt wc-t is tisztán tartani. Néhány szót váltottunk "strandtársakkal" mindenki nagyon kedves volt. Többször is voltunk már ilyen strandon de valahogy ez most feltűnt mennyire kedves mindenki. (Bár lehet, hogy ez csak a 3 éves kisfiamnak köszönhető aki gyorsan kapcsolatot teremt mindenkivel.) Aztán jöttek a furcsa élmények. Egyrészt meglepett, hogy több meleg pár is volt a strandon (férfipárok) akik még fel is hívták magukra a figyelmet (ezt utálom a legjobban 9mm-t mindegyiknek.) például azzal hogy már-már kéjes arccal kenték egymást naptejjel. Nevetséges és számomra undorító is. Lehet hogy hölgy párok is voltak de akkor ők sokkal kutúráltabbak. Aztán hiányoltam a szolgáltatásokat is. Enni egy helyen lehetett már ha az ember ki tudta várni mire ételhez jut. A "kisbolt" tök üres volt. De hiányoltam például, hogy senki nem lát fantáziát abban hogy gyümölcsöt hűtsön amiből lehetne venni. Például dinnye. Óóó de jó lett volna. Kevés a szolgáltatás. De sajnos azt hiszem ez nyilván összefügg azzal hogy a kempingben is kevesen voltak illetve a strand sem volt tele. Kereslet-kínálat. Sajnálom, hogy magyarországon képtelen gyökeret verni a napozásnak strandolásnak ezen fajtája. Sőt az elmúlt évekhez viszonyítva kevesen voltunk. Meleg viszont volt dögivel. Ezért is csodálkozom, hogy nem volt teltház. Bocsánat ha hosszú lett de egyszerűen leírtam a gondolataimat. A nap süssön rátok. Szép estét.
#883   2011. 07. 12. kedd 07:29
zsozs70 zsozs70
akali a hétvégén ismét szuper volt.meleg ,jo víz sok napsütés él élvezkedése a meztelenségnek csak ajánlani tudom mindenkinek.mi nagyon jol éreztük magunkat.
#882   2011. 07. 11. hétfő 20:55
batka.mano batka.mano
#881   2011. 07. 11. hétfő 15:15
X Törölt felhasználó (804402)
sziasztok,

kiváncsi volnék van -e valaki aki járt már a Budapesti gellért fürdő naturista teraszán? Elég sok helyen olvasom hogy ott van direkt naturista napozó. Kérdésem az hogy tényleg van-e, működik -e még, és ha igen akkor kik járnak oda? Konkrétan hetero emberek is használják vagy csak a melegek? Csak mert nem akarnám hogy meglepetés érjen és hallottam már rémhíreket a Gellértel kapcsolatba. Bár lehet hogy ezek csak pletyák. Nem tudom ezért kérdezek itt. Előre is köszi
#880   2011. 07. 11. hétfő 15:05
X Törölt felhasználó (257417)
csatlakozom Tiborhoz, ez engem is érdekelne, Mohácsról vagyok, de egy kicsit tudnék utazni (Trabant nyes )
még sosem voltam nudista strandon, de nagyon kipróbálnám, imádok meztelenkedni... ötletek? Köszi, Géza
#879   2011. 07. 11. hétfő 14:40
csetibor csetibor
Valaki tud valami jó naturista strandot a Dunaparton , Kalocsa-Mohács között ? Érdekelne a Szekszárd melletti tó
is , de arról sem tudok sokat . , hogy merre van és milyen . Szívesen venném segítségeteket. Előre is köszi
Tibor voltam smile
#878   2011. 07. 11. hétfő 10:26
Kieg.:

Kettő: ez valóban megtörtént és akkor még "érdekesebb" a helyzet...

+ Csak a tisztázás érdekében: Nem azzal van bajom, hogy szexeltek Vs nem. mi is, ha tudunk, szexelünk Párommal. De az ilyen megerőszakolós dolog már nekem is sok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 11. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2011. 07. 11. hétfő 10:03
Két dolog merült fel bennem.

Egy: Ez egy kitalált történet és "kissé" beteges vagy.
Kettő: Ez valóban megtörtént és

Bármelyik is legyen a valóság, ezt a nudizmussal egy lapon, fórumon emlegetve, minimum hülyeség, már bocs.
#877   2011. 07. 11. hétfő 10:03
Két dolog merült fel bennem.

Egy: Ez egy kitalált történet és "kissé" beteges vagy.
Kettő: Ez valóban megtörtént és

Bármelyik is legyen a valóság, ezt a nudizmussal egy lapon, fórumon emlegetve, minimum hülyeség, már bocs.
#876   2011. 07. 09. szombat 20:34
ricso28 ricso28
Sziasztok szívesen csatlakonek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 08. péntek 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235908)
2011. 07. 08. péntek 00:04
Helo!
TOKAJ környékén keresünk nudizáshoz társakat! Akit tud helyet beszállhat!
#875   2011. 07. 09. szombat 18:41
Lion74 Lion74
A Novaljai Strasko camping déli kis része naturista. Pag sziget partja általában sziklás 1-2 homokos strand kivételvel. A szigeten sok helyen lehet találni nudizásra alkalmas partot, vagy a strandok szélén is szoktak lenni. Kocsival érdemes a hídon Zadar felől megközelíteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 09. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)
2011. 07. 09. szombat 13:27
A Pag szigeten lévő nudista strandról tud valaki valamit?
#874   2011. 07. 09. szombat 15:18
senki nem volt a fokán?
#873   2011. 07. 09. szombat 13:27
X Törölt felhasználó (61112)
A Pag szigeten lévő nudista strandról tud valaki valamit?
#872   2011. 07. 08. péntek 13:11
wellness82 wellness82
ma estére lenne hely 2 főnek berénybe egy 4 személyes házba... tel 703339723 aki szeretne jönni párjával csörögjön rám...
#871   2011. 07. 08. péntek 12:36
X Törölt felhasználó (763235)
köszi az infó imádlak érte,....!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 07. 08. péntek 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 08. péntek 12:00
Egy ici-pici keresgéléssel a világhálón azonnal kapsz infót, vagyis találsz. De ha azt a hírt olvastad hogy bezárt, azt is meg kellene találni hogy nem! smile
Google -> Oázis Naturista Kemping
#870   2011. 07. 08. péntek 12:00
ravenna ravenna
Egy ici-pici keresgéléssel a világhálón azonnal kapsz infót, vagyis találsz. De ha azt a hírt olvastad hogy bezárt, azt is meg kellene találni hogy nem! smile
Google -> Oázis Naturista Kemping
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 08. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (763235)
2011. 07. 08. péntek 11:49
Sziasztok! tud valaki infót a délegyházi nudista strandról? Az a hír járta bezárják és jó lenne tudni mielőtt elutaznánk potyára.
#869   2011. 07. 08. péntek 11:49
X Törölt felhasználó (763235)
Sziasztok! tud valaki infót a délegyházi nudista strandról? Az a hír járta bezárják és jó lenne tudni mielőtt elutaznánk potyára.
#868   2011. 07. 08. péntek 00:04
X Törölt felhasználó (235908)
Helo!
TOKAJ környékén keresünk nudizáshoz társakat! Akit tud helyet beszállhat!
#867   2011. 07. 07. csütörtök 14:17
hozzuk akkor össze majd együtt,de mi holnap lent leszünk,szombaton meg szikin
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (453592)
2011. 07. 05. kedd 16:20
Mi a jövő héten megyünk valószínű, csak jó idő legyen végre!

... 320 321 322 323 324 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7306db
Utolsó üzenet: ma 06:31

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!