szegedi fokán szerdán 9 től ha jo az idő kint leszünk
Bács-Kiskun, Baranya, Tolna megyékben tud valaki valami jó kis nudizós helyet? Baján nem tetszett a duna. Kevesen voltak, és csak öregek. Vagy csak hétköznap nincs senki? Hétvégére kéne valami
Sziasztok akit érdekel a Délegyházi Augusztus 19-20-21 programok meglehet nézni a www.mne.hu oldalon üdv mindenkinek

ma voltunk délegyen és jo volt holnap is megyünk
Holnap Délegyházára jön valaki?
Sziasztok! A Desedára jár valaki nudizni?
Kecskemét környékén tud vki nudista helyet?
Sziasztok! Holnap lesz valaki a Latokepi tonal? Most megyek eloszor remelem odatalalok. A pontos hely az a parti csucsokben van?? Be lehet oda menni kocsival?? Mennyire nepszeru az a hely? Egyaltalan legalisan lehet ott nudizni?? bocs a sok kerdest, es koszi ha valaki valaszol. a nap susson ratok!
Irány Délegyháza!!!

ma csodálatos volt délegyháza
Ildikó! MI volt a legcsodálatosabb benne?
(Ez egy válasz ildiko6906 üzenetére (2011. 08. 20. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Én hétfőn dél körül megyek dunapartra napozni, vagy a Kismarosi részre vagy Vácra, ott is láttam már nudizós szóló urakat, illetve néha párokat is! Ha sikerül rábeszélem asszonyt is!
Ma elég szolid nap volt Délegyen.
Szalkszentmártont és Szegedet tudom csak, illetve Ballószögön engedik meg a meztelen napozást, fürdőzést.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 08. 20. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok aki ottvolt az tudja hogy milyen buli volt üdv mindenkinek

Délegyen
Vasárnap? Milyen buli? Titkos?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
én például a luppára járok mer az van a legközelebb, de sztem az számít h mikor mész ki vlem volt már h kimentem és tele volt a földnyelv meg az északi part.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 15. hétfő 12:48

Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Mi is nagyon jól éreztük magunkat !
Nézzétek meg a képeinket, megismertek-e.
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

szuper volt megint akali .nap meleg csodás víz és meztelenkedés ezerrel,a héten még megyünk az tuti ebben a kánikulában.