megkíméllek akalitól, tényleg. menj berénybe ha már balatonon vagy!
idézem magam tegnapról:
Berényhez képest éppen nem bukott meg, de csak azért mert van fű meg van Balaton.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 25. csütörtök 18:21
idézem magam tegnapról:
Berényhez képest éppen nem bukott meg, de csak azért mert van fű meg van Balaton.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20600)

Mi szombaton készülünk elmenni Akaliba, reméljük olyan jó lesz ahogy Ti mondjátok, meg ahogy látom a fotóitokat.
Amúgy ilyen sövénnyel elkerített részek vannak, vagy lehet a parton is napozni,meztelenkedni? Milyen a vendég összetétel mert sok helyen azt olvasom hogy nyugdíjas gyűjtőhely?
Amúgy ilyen sövénnyel elkerített részek vannak, vagy lehet a parton is napozni,meztelenkedni? Milyen a vendég összetétel mert sok helyen azt olvasom hogy nyugdíjas gyűjtőhely?
Mi szombaton készülünk elmenni Akaliba, reméljük olyan jó lesz ahogy Ti mondjátok, meg ahogy látom a fotóitokat.
Amúgy ilyen sövénnyel elkerített részek vannak, vagy lehet a parton is napozni,meztelenkedni? Milyen a vendég összetétel mert sok helyen azt olvasom hogy nyugdíjas gyűjtőhely? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 25. csütörtök 07:27
Amúgy ilyen sövénnyel elkerített részek vannak, vagy lehet a parton is napozni,meztelenkedni? Milyen a vendég összetétel mert sok helyen azt olvasom hogy nyugdíjas gyűjtőhely? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 08. 25. csütörtök 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)

csodás volt akali,jo meleg volt a víz meg csodás.élveztük a meztelenséget.ahogy mások is.csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet
csodás volt akali,jo meleg volt a víz meg csodás.élveztük a meztelenséget.ahogy mások is.csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet
miért, milyen buli volt délegyen?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 21. vasárnap 22:41

Sziasztok aki ottvolt az tudja hogy milyen buli volt üdv mindenkinek

Szokott ott történni más is a nudizáson kívül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 24. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 24. szerda 12:38
Törölt felhasználó (108141)
VIP

pasiknak egy sima napozó a szigeten!!
nőknek napozó terasz egy épület tetején
nőknek napozó terasz egy épület tetején
pasiknak egy sima napozó a szigeten!!
nőknek napozó terasz egy épület tetején (Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2011. 08. 24. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
nőknek napozó terasz egy épület tetején (Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2011. 08. 24. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszlói strandot próbálta már valaki?
sziasztok
sajnos ma nem viszont holnap ki tzdok menni a Fokára mar reggel 9 töl
sajnos ma nem viszont holnap ki tzdok menni a Fokára mar reggel 9 töl
Sziasztok . Szerdán-Csütörtök Délegyházára vad nuzni vágyókat keresek parkolóhelyet tudok biztosítani 10 perc laza sétával meg nyugodt helyet is tudok ha érdekel akkor írjatok és a részleteket megbeszéljük !
szerdán délelött a Szegedi Foka nudira ki jön ki?10 töl már ott leszek(ünk)
szuper volt megint akali .nap meleg csodás víz és meztelenkedés ezerrel,a héten még megyünk az tuti ebben a kánikulában.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat !
Nézzétek meg a képeinket, megismertek-e.
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

én például a luppára járok mer az van a legközelebb, de sztem az számít h mikor mész ki vlem volt már h kimentem és tele volt a földnyelv meg az északi part.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 15. hétfő 12:48

Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Vasárnap? Milyen buli? Titkos?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyen
Sziasztok aki ottvolt az tudja hogy milyen buli volt üdv mindenkinek

Szalkszentmártont és Szegedet tudom csak, illetve Ballószögön engedik meg a meztelen napozást, fürdőzést.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 08. 20. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma elég szolid nap volt Délegyen.
Én hétfőn dél körül megyek dunapartra napozni, vagy a Kismarosi részre vagy Vácra, ott is láttam már nudizós szóló urakat, illetve néha párokat is! Ha sikerül rábeszélem asszonyt is!
Ildikó! MI volt a legcsodálatosabb benne?
(Ez egy válasz ildiko6906 üzenetére (2011. 08. 20. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)