Hajdúszoboszlói strandot próbálta már valaki?
sziasztok
sajnos ma nem viszont holnap ki tzdok menni a Fokára mar reggel 9 töl
sajnos ma nem viszont holnap ki tzdok menni a Fokára mar reggel 9 töl
Sziasztok . Szerdán-Csütörtök Délegyházára vad nuzni vágyókat keresek parkolóhelyet tudok biztosítani 10 perc laza sétával meg nyugodt helyet is tudok ha érdekel akkor írjatok és a részleteket megbeszéljük !
szerdán délelött a Szegedi Foka nudira ki jön ki?10 töl már ott leszek(ünk)
szuper volt megint akali .nap meleg csodás víz és meztelenkedés ezerrel,a héten még megyünk az tuti ebben a kánikulában.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat !
Nézzétek meg a képeinket, megismertek-e.
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

én például a luppára járok mer az van a legközelebb, de sztem az számít h mikor mész ki vlem volt már h kimentem és tele volt a földnyelv meg az északi part.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2011. 08. 15. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 15. hétfő 12:48

Manapsag mar senki sem jar a Luppara? Igy kihalt, vagy csak rossz idoben jottem?
Vasárnap? Milyen buli? Titkos?
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyen
Sziasztok aki ottvolt az tudja hogy milyen buli volt üdv mindenkinek

Szalkszentmártont és Szegedet tudom csak, illetve Ballószögön engedik meg a meztelen napozást, fürdőzést.
(Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2011. 08. 20. szombat 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma elég szolid nap volt Délegyen.
Én hétfőn dél körül megyek dunapartra napozni, vagy a Kismarosi részre vagy Vácra, ott is láttam már nudizós szóló urakat, illetve néha párokat is! Ha sikerül rábeszélem asszonyt is!
Ildikó! MI volt a legcsodálatosabb benne?
(Ez egy válasz ildiko6906 üzenetére (2011. 08. 20. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma csodálatos volt délegyháza
Irány Délegyháza!!!

Sziasztok! Holnap lesz valaki a Latokepi tonal? Most megyek eloszor remelem odatalalok. A pontos hely az a parti csucsokben van?? Be lehet oda menni kocsival?? Mennyire nepszeru az a hely? Egyaltalan legalisan lehet ott nudizni?? bocs a sok kerdest, es koszi ha valaki valaszol. a nap susson ratok!
Kecskemét környékén tud vki nudista helyet?
Sziasztok! A Desedára jár valaki nudizni?
Holnap Délegyházára jön valaki?