Sziasztok! Holnap délután megy valaki a Gárdonyi nudista strandra? Lanyok / Nők és párok!
Sziasztok! Holnap délután megy valaki a Gárdonyi nudista strandra? Lanyok / Nők és párok!
Sziasztok! Megy holnap délután valaki a gárdonyi nudista strandra? Lanyok/nők és párok!?
Sziasztok! Megy holnap délután valaki a gárdonyi nudista strandra? Lanyok/nők és párok!?
Sziasztok!
Ma voltunk Berényben, nagyon jó volt. A remek idő ellenére nem voltak sokan.
Ma voltunk Berényben, nagyon jó volt. A remek idő ellenére nem voltak sokan.
Igen érdemes mindenképp,de ha már arra jártok kb. 30km plussz és ott van Bük és az szerintem jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 31. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 31. szerda 15:39
Törölt felhasználó (806850)

Sárvár fürdőről tud valaki infót? Még nem voltunk de szeretnénk kipróbálni. Érdemes elmenni?
noh akkor indulok s a Lupára Lógatni magamat egy kicsit

na mi is go Luppára a párommal
Ki tudja meddig tart nyitva a délegyházi naturista oázis? Szeptemberben még nyitva lesz?
Miért nem keresel rájuk a neten és kérdezed meg személyesen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 06. kedd 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 06. kedd 10:43

Törölt felhasználó (434677)

Ki tudja meddig tart nyitva a délegyházi naturista oázis? Szeptemberben még nyitva lesz?
Már megtettük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 09. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 09. péntek 11:15

Törölt felhasználó (762450)

Miért nem keresel rájuk a neten és kérdezed meg személyesen?

Mi újság a Luppán mostanában ?Be lehet menni a vízhez?És honnan ?Vannak még ott emberek ?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsival a Luppa szigeti út felől nem tudsz bemenni mert sorompó van,őrrel.De van parkoló 500 Ft egésznapra,és besétálhatsz.Ha holnap tényleg nyár lesz még akkor én délután megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 09. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 09. péntek 23:26
Törölt felhasználó (167773)

Mi újság a Luppán mostanában ?Be lehet menni a vízhez?És honnan ?Vannak még ott emberek ?
na mivel még nyár van irány a Luppa !!
A sorompó az már rég nincs zárva, csak behajtani tilos táblák vannak. Mostanában nem szoktak büntetni(3-5000), tegnap is simán be lehetett menni. Alternatív megoldás Szentendre fellől, vagy 500 ruppot megér a büntetés elkerülése. A víz is nagyon jó meleg még
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 10. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 10. szombat 06:48

Kocsival a Luppa szigeti út felől nem tudsz bemenni mert sorompó van,őrrel.De van parkoló 500 Ft egésznapra,és besétálhatsz.Ha holnap tényleg nyár lesz még akkor én délután megyek!
Remélem szombaton még tudunk egy jót napozni a fókán vagy a szikin!
Ilyenkor még ér valamit a nap? Én nem érzem annyira melegnek, de alapból fázós vagyok.