valoszinü kedden magyünk a Morahalmi nudiba délelött
köszönjük
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 07. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 07. szerda 21:23

Törölt felhasználó (46871)

Kétszer is voltunk Ballószögön Szilveszterezni. Az társaság nagyjából tud viselkedni szilveszterkor. Akikkel gond lehet azt jelezni kell a megfelelő embernek és finoman eligazítják. Nekünk a gondot igazából (nemcsak szilveszterkor) az a pihenőágyak mennyisége okozott. Elég korán kell érkezni, hogy tudj foglalni. Akinek meg nem jut van pár szék meg asztal de sajnos kevésnek bizonyul. Mivel nem túl nagy épületről van szó nem lehet egyszerű erre megoldást találni. A kaja egész jó.....és itt minden legenda ellenére NO SZEX

Morahalmon a nudi szaunába jövöhétvégén,és az utána való héten kint leszünk
Kétszer is voltunk Ballószögön Szilveszterezni. Az társaság nagyjából tud viselkedni szilveszterkor. Akikkel gond lehet azt jelezni kell a megfelelő embernek és finoman eligazítják. Nekünk a gondot igazából (nemcsak szilveszterkor) az a pihenőágyak mennyisége okozott. Elég korán kell érkezni, hogy tudj foglalni. Akinek meg nem jut van pár szék meg asztal de sajnos kevésnek bizonyul. Mivel nem túl nagy épületről van szó nem lehet egyszerű erre megoldást találni. A kaja egész jó.....és itt minden legenda ellenére NO SZEX
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 07. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 07. szerda 20:11

Törölt felhasználó (815980)

Sziasztok, a Ballószögi szilveszterrel kapcsolatosan tud valaki informálni, hogy milyen bulik szoktak azok lenni??? Milyen a hangulat, a kor össze tétel?? Előre is köszi ha valaki válaszol
Sziasztok, a Ballószögi szilveszterrel kapcsolatosan tud valaki informálni, hogy milyen bulik szoktak azok lenni??? Milyen a hangulat, a kor össze tétel?? Előre is köszi ha valaki válaszol
Volt esetleg vki a szombat esti mikulás bulin az Aquaworldben?
Ha igen, kinek hogy tetszett?
Ha igen, kinek hogy tetszett?
Minden héten van szaunashow Ráckevén, az Aqua-land oldalán olvashatod is.
Kellemes a társaság, érdemes kipróbálni, a szaunát is átépítették. De honnan hallottad, hogy naturisták szervezik a programot? Tény hogy fürdőruhamentes ez az időszak, tehát lehet azt mondani, hogy naturista, de már régóta nem a Navke-sok szervezik.
És nem kell várnod 28-ig, most pénteken is lehet menni! (Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 20. csütörtök 08:05
Kellemes a társaság, érdemes kipróbálni, a szaunát is átépítették. De honnan hallottad, hogy naturisták szervezik a programot? Tény hogy fürdőruhamentes ez az időszak, tehát lehet azt mondani, hogy naturista, de már régóta nem a Navke-sok szervezik.
És nem kell várnod 28-ig, most pénteken is lehet menni! (Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2011. 10. 20. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki volt már a "Szauna-Show"-n Ráckevén?
Október 28-án is lesz egy ilyen ahová a naturisták szerveznek egy közös szaunázást stb. Este 8-tól hajnal 1-ig.
Valaki valami info? Párommal szeretnénk elmenni.
Október 28-án is lesz egy ilyen ahová a naturisták szerveznek egy közös szaunázást stb. Este 8-tól hajnal 1-ig.
Valaki volt már a "Szauna-Show"-n Ráckevén?
szia
igen van olyan hely a nádasnál ,mi is ott voltunk egypárszor......de mi a Fokán is szoktunk elvonulni ott is van alkalmas hely bár nem veszélytelen de meg-lehet itt is oldani (Ez egy válasz kicss üzenetére (2011. 10. 02. vasárnap 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 02. vasárnap 06:47
igen van olyan hely a nádasnál ,mi is ott voltunk egypárszor......de mi a Fokán is szoktunk elvonulni ott is van alkalmas hely bár nem veszélytelen de meg-lehet itt is oldani (Ez egy válasz kicss üzenetére (2011. 10. 02. vasárnap 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki tudja? Van a szikin olyan hely,ahol lehet szexelni úgy,hogy mások is láthassanak?
Persze!A kerítésen kívül!A kerítésen belül nagyon nem ajánlanám,már csak a saját érdekedben.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2011. 09. 23. péntek 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ! Bezárt a fürdő Dunaújvárosban csak májusban nyit, a konditerem működik csak.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 09. 23. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki tudja? Van a szikin olyan hely,ahol lehet szexelni úgy,hogy mások is láthassanak?
Hamarosan kiderülnek az időpontok
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2011. 09. 23. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

van még pénteken naturista est a dunaujvárosi élményfürdőben??
Bocsánatkérés messzemenőleg elfogadva
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 22. csütörtök 23:56

valóban nem voltam elég körültekintő s ezért ELNÉZÉST KÉREK!
tehát bocsánat!!!
tehát bocsánat!!!
Érhetőbben: ha megnéznek vagy meglátnak nem zavar. De ha a bokorban recskázik rám, az már igen. Pláne ha nekem nem mutatja
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2011. 09. 23. péntek 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 23. péntek 06:00

Azt hiszem, ezt nem lehet félreérteni.: "és a fák mögött álló embereket sem szeretem, akik magukkal foglalatoskodnak. " Márpedig ha valaki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha szét kell raknia a lábát - szerintem te csodálkozol. Ezért írtam, amit írtam: érthetőbben: aki nem akarja, hogy meglássák, ne menjen oda, maradjon otthon , akár a spájzban, ott nem kerül ilyen helyzetbe. Szia
Azt hiszem, ezt nem lehet félreérteni.: "és a fák mögött álló embereket sem szeretem, akik magukkal foglalatoskodnak. " Márpedig ha valaki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha szét kell raknia a lábát - szerintem te csodálkozol. Ezért írtam, amit írtam: érthetőbben: aki nem akarja, hogy meglássák, ne menjen oda, maradjon otthon , akár a spájzban, ott nem kerül ilyen helyzetbe. Szia
valóban nem voltam elég körültekintő s ezért ELNÉZÉST KÉREK!
tehát bocsánat!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 21. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 20:01
tehát bocsánat!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 21. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (734555)

Köszönöm. Az nem zavar ha néznek... sőt.
Az viszont igen ha egy nagy területen, ahol senki sincs közvetlen mellettem fekszenek és bámulnak, pofátlanul.
Egy kis infót szerettem volna, nem pedig lehányást Csapitól.
Az viszont igen ha egy nagy területen, ahol senki sincs közvetlen mellettem fekszenek és bámulnak, pofátlanul.
Egy kis infót szerettem volna, nem pedig lehányást Csapitól.
Akkor majd onnan kérünk egy helyzetjelentést.Mostanság több rosszat hallani onnan mint jót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 12:19
Törölt felhasználó (442236)

Na beindul a szaunaszezon lassan, jövő hétvégén megyek is kehidakustányba

Ha már Szegeden vagytok akkor javaslom próbáljátok ki a a Szikit.Ott tuti nem fognak megbámulni.Tök normálisan viselkednek az emberek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 21. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 21. szerda 07:17
Törölt felhasználó (734555)

Szoktunk napozgatni a szegedi foka-n. Néha átkacsingatunk a nudi fele is, lehet, hogy jó lenne kipróbálni. Valaki aki jártas benne, elmondhatná nekünk, hogy hétköznap ilyenkor mennyien szoktak lenni, illetve mennyire gáz ott nudizni. Azért nem szeretnénk egymás "seggében" napozni és a fák mögött álló embereket sem szeretem, akik magukkal foglalatoskodnak.