Holnap Nyéki tóhoz jön ki valaki, nudizni? A párommal mi 12 fele megyünk ki! Napozunk, szexelünk! Akinek van kedve az jöjjön. Írtatok!
kijött a jó idő, jó lenne ha ilyenkor a naturista kempingek kinyitnának csak napozásra : )
Szerintem Pest közelében Délegyháza továbbra is legjobb: tiszta, van zuhanyzó, étkezési lehetőség, és egy kis találékonysággal szexre is van mód.
köszi akkor oda sem megyünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 21. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 15:53
Törölt felhasználó (762450)

Mi két éve jártunk ott, de nagyon lehangoló látvánnyal találkoztunk. Természetes, hogy nem egy horvát tengerpart. De mikor a toalettben konkrétan balkáni viszonyokkal találkoztunk...Mikor táblával lekorlátozták, hogy 50 méteres sávon belül kell tartózkodj (mint a heringek), nos, elment a kedvünk az egésztől.
Ok, megértem az idősebb korosztályt, akik még ott kezdték hajdanán nudis/naturista életüket. De mi, 20as, 30as korosztály már ennél jóval (!) igényesebbek vagyunk.
Akkor már inkább a Dunapart, igaz az sem egy leányálom- de nem is kérnek el érte 3-4.000 ft-ot, hogy egyáltalán oda menjünk...
Ok, megértem az idősebb korosztályt, akik még ott kezdték hajdanán nudis/naturista életüket. De mi, 20as, 30as korosztály már ennél jóval (!) igényesebbek vagyunk.
Akkor már inkább a Dunapart, igaz az sem egy leányálom- de nem is kérnek el érte 3-4.000 ft-ot, hogy egyáltalán oda menjünk...

És a Lupa is jó hely
gondolom oda is jártok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 07:54

A Duna part jó, mert közel van és nem kell érte órákat kocsikáznunk pl. Délegyre. A mostani benzinárak mellett ez horror... Inkább magunk elé készítünk egy-egy törülközőt és ha jön valami erkölcs csősz, felcsatoljuk magunkra.
Eddig (lekopogom) még nem volt negatív élményünk, maximum a szokásos: úgy néznek ránk, mintha a holdról jöttünk volna...Nem is értem...Tényleg!

Eddig (lekopogom) még nem volt negatív élményünk, maximum a szokásos: úgy néznek ránk, mintha a holdról jöttünk volna...Nem is értem...Tényleg!

Szia!
Én pár éve voltam Berényben! Akkor jó volt, korrekt árakkal! Szerintem azóta sem változott a helyzet!
Csak sajnos Budapesttől messze van, nem hiszem, hogy sokszor lemegyek! :-( (Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 03. 20. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 15:52
Én pár éve voltam Berényben! Akkor jó volt, korrekt árakkal! Szerintem azóta sem változott a helyzet!
Csak sajnos Budapesttől messze van, nem hiszem, hogy sokszor lemegyek! :-( (Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 03. 20. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tiszanánán a hétvégi jó időben elindult már az élet???
Volt ott valaki?
Tapasztalat?
Jó lenne ha megosztanátok, érdemes-e már elmenni?
Volt ott valaki?
Tapasztalat?
sziasztok ! a duna part nekem is tetszik,de nem tudom melyik része alkalmas nudizásra! a tippet megköszönném! én egyébként bizom délegyházában,tavaly sem volt rosz,föleg ha a magyar textiles bányatavakat veszem alapul,nincsenek ezren szerencsére! Szoval duna parton merre! köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 07:54

A Duna part jó, mert közel van és nem kell érte órákat kocsikáznunk pl. Délegyre. A mostani benzinárak mellett ez horror... Inkább magunk elé készítünk egy-egy törülközőt és ha jön valami erkölcs csősz, felcsatoljuk magunkra.

(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2012. 03. 21. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ismeri valaki a szentesi naturista strandot?
Ismeri valaki a szentesi naturista strandot?
Mi is szeretjük a Dunapartot ha nincs kedvünk utazn!i
Mi két éve jártunk ott, de nagyon lehangoló látvánnyal találkoztunk. Természetes, hogy nem egy horvát tengerpart. De mikor a toalettben konkrétan balkáni viszonyokkal találkoztunk...Mikor táblával lekorlátozták, hogy 50 méteres sávon belül kell tartózkodj (mint a heringek), nos, elment a kedvünk az egésztől.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)

mi volt a baj a délegyel?
(Ez egy válasz jópicsa üzenetére (2012. 03. 21. szerda 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 13:21

Remélem Délegyháza jobb lesz mint tavaly,érdeklődve várjuk az idényt.
Remélem Délegyháza jobb lesz mint tavaly,érdeklődve várjuk az idényt.
Hello!
A párommal kimentünk tegnap szétnézni,hogy mi a helyzet odakint! Örültünk hogy egyre nagyobb a partrész, ahol lehet majd napozni! Láttuk, hogy ahol van a sorompó, attól kb 10 méterre be is lehet menni kocsival, mert valaki kiirtott a gazban egy autónyomot! Remélem ezt az egy bejáratot nem fogják földdel eltorlaszolni! Holnap, vagy holnap után ha lenne minimum 20 fok akkor mi már kimennénk napozni! Ha van kedvetek gyertek ki ti is! (Ez egy válasz monilaci üzenetére (2012. 03. 20. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A párommal kimentünk tegnap szétnézni,hogy mi a helyzet odakint! Örültünk hogy egyre nagyobb a partrész, ahol lehet majd napozni! Láttuk, hogy ahol van a sorompó, attól kb 10 méterre be is lehet menni kocsival, mert valaki kiirtott a gazban egy autónyomot! Remélem ezt az egy bejáratot nem fogják földdel eltorlaszolni! Holnap, vagy holnap után ha lenne minimum 20 fok akkor mi már kimennénk napozni! Ha van kedvetek gyertek ki ti is! (Ez egy válasz monilaci üzenetére (2012. 03. 20. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok,látóképen járatos itt valaki?mi 41-43éves hpár vk
Sziasztok,Délegyházán minden rendben,folyik a takarítás ezerrel,készülnek a nyárra,hétvégén már fürödtek a bátrabbak,tisztázódtak a tulajdoni viszonyok,mindenkit szeretettel várnak,aki nudizni akar !
Remélem lesz valami változás Nyéken!Már a mult évbe is nehézkes volt nudizni ott!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2012. 03. 20. kedd 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvégén én jártam Tisza tónál de még csend van.Nánán mit lehet csinálni?
Sziasztok. Járt már valaki a Balatonberényi nudi starndon. Tudtok róla valamit? Esetleg tudtok zalában vagy a környéken mondani nem hivatalos, ingyenes nudista helyet? Köszi
Sziasztok!
Volt ott valaki?
Tapasztalat?
Volt ott valaki?
Tapasztalat?