Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1400   2012. 06. 19. kedd 23:03
X Törölt felhasználó (843711)
Engem is idegesít, hogy a feleségem állandóan mágnesként funkcionál a Luppán. Egyre nehezebben tolerálom, hogy tök tapintatosan, szellősen letelepszünk a parton, nem a szájába más férfinak, párnak, nőnek, és az utánunk jövők, akik ugye 10-ből 9-en szóló pasik, ugyanerre nem képesek, hanem - hogy, hogy nem - mindig valahogy a közvetlen szomszédságunkban, kvázi a seggünkben találják meg a legjobb helyet (most nem arról beszélek, amikor fullra van a part, hanem amikor még volna más választási lehetőség is). Persze, mindig nagyon spontán csinálják, lazán nézelődnek mindenfelé, ránk sosem (mert föntről már nagyon is jól bepozicionáltak), aztán hopp, na itt jó lesz mozdulattal lebasszák a biciklijüket, táskájukat, törölközőjüket, tőlünk 42 centire.

A másik, amitől nagyon zabos vagyok, az egész álló nap spontán a parton vagy a vízben ácsingózás, és nézelődés - természetesen férfiaktól. Nem olvas, nem alszik, nem hallgat zenét, nem fejt rejtvényt, áll - véletlenül mindig úgy, hogy a hímtagját mindig lássuk, milyen szép és nagy és vastag, olyan mint az állatvilágban a vetélkedő hím, "nézd csak, mennyivel szebb/nagyobb a faszom, mint az általad választotté, látod, inkább válassz engem" üzenettel. És nézelődik, bámul, kvázi a pofádba, sőt még a pároddal folytatott párbeszédbe is belehallgat. Esetleg spontán bele is szól. Pedig bocs, de ezt nem igényeljük, legfeljebb másik, velünk egykorú pártól, mert ott nem lóg ki a lóláb, hogy mi a szándék. A csajomnak meg az én faszom a legszebb és legjobb és legnagyobb és legkívánatosabb, még akkor is, ha nyilván van nála nagyobb - ezt meg tudni kéne minden agyalágyult hímnek.

Én is jártam rengeteget nudira szólóban, de hiperkínosan ügyeltem a tapintatra, hogy senkinél ne tolakodjak. Álló nap olvastam, dolgozgattam, aludtam, napozta, fürödtem, ha néha valaki megszólított a büfénél, azzal szóba álltam,
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 19. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2012. 06. 19. kedd 10:22
Kissé félre értetted az írásomat, olvasd át újra, kérlek. NEM azzal van a gondom, ha megnézik a kedvesemet. De mint mindennek, ennek is megvan a határa... Ergo: Nekünk már nem fér bele a: kéretlenül farkukat verőket (nem, nem szolgáltunk rá egy egyszerű simivel SEM), a tőlünk két méterre megálló és onnan nyálcsorgatva bámuló férfiakat, stb.
Batka.mano-nak teljesen igaza van. Sajnos vagy olyan helyre mész, ahol mindennemű közeledés a pár tagjai között kizárt (még egy puszi is)- vagy szembe kell nézned ezekkel az aberráltakkal...

Egy szó mint száz: irány vissza a duna-part. crazya
#1399   2012. 06. 19. kedd 21:33
egypasi egypasi
Igen, félreértettél, én sem azt gondolom,hogy a szexuális vágyainkat kellene ilyen helyen kiélni. Végtére pedig mindenki oda menjen, ahol jól érzi magát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 19. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kissé félre értetted az írásomat, olvasd át újra, kérlek. NEM azzal van a gondom, ha megnézik a kedvesemet. De mint mindennek, ennek is megvan a határa... Ergo: Nekünk már nem fér bele a: kéretlenül farkukat verőket (nem, nem szolgáltunk rá egy egyszerű simivel SEM), a tőlünk két méterre megálló és onnan nyálcsorgatva bámuló férfiakat, stb.
Batka.mano-nak teljesen igaza van. Sajnos vagy olyan helyre mész, ahol mindennemű közeledés a pár tagjai között kizárt (még egy puszi is)- vagy szembe kell nézned ezekkel az aberráltakkal...

#1398   2012. 06. 19. kedd 18:00
zsolti 2 zsolti 2
igen szerintem semmi akadája . gyönyörű hely . most jöttem haza onnan . szép tiszta a viz , festői környezet . ha jössztök irjatok rám . nem találtok oda . szivesen megmutatom .
(Ez egy válasz taman6969 üzenetére (2012. 06. 19. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 19. kedd 14:24
Gárdony!!
#1397   2012. 06. 19. kedd 16:33
Morpheus22 Morpheus22
Hahó! Debrecenben tudtok helyet, ahol lehet nudizni?
#1396   2012. 06. 19. kedd 15:41
monilaci monilaci
itt lehet nudizni????????
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2012. 06. 19. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 19. kedd 14:24
http://www.panoramio.com/photo/18224222
#1395   2012. 06. 19. kedd 14:24
taman6969 taman6969
Gárdony!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2012. 06. 18. hétfő 23:55
Éjszakai csobbanásra a következő pár napban mit ajánlotok Budapest környékén?
#1394   2012. 06. 19. kedd 14:24
zsolti 2 zsolti 2
http://www.panoramio.com/photo/18224222
#1393   2012. 06. 19. kedd 13:26
simit simit
lájk eljen

#1392   2012. 06. 19. kedd 10:22
X Törölt felhasználó (762450)

(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 19:01
Tudod, a nudi az már csak egy olyan hely, ahol az emberek megnézik a másikat (nyilván ti is), ha nem így lenne, nem lennénk egészségesek. Ha pedig ezt valaki nehezen viseli, akkor ne menjen ilyen helyekre. Otthon, akár az erkélyen is lehet meztelenkedni.
#1391   2012. 06. 19. kedd 06:52
X Törölt felhasználó (373340) VIP
Ja, rég voltam.
Volt idő, hogy tetszett, de most már nem annyira. Nekem.
Baj?
Persze érezzétek jól magatok, nem azért írtam.
Üdv: Sz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775593)
2012. 06. 18. hétfő 17:42
Ingerszegény " környezet? akkor tényleg rég voltál lookaround
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1390   2012. 06. 18. hétfő 23:55
X Törölt felhasználó (16046)
Éjszakai csobbanásra a következő pár napban mit ajánlotok Budapest környékén?
#1389   2012. 06. 18. hétfő 20:52
zsozs70 zsozs70
mi is azért megyünk mert jó dolog meztelenül lenni élvezni a napot a meleget és hogy mindenki így gondolkozik gátlástalanul
(Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 20:29
Szia! Ne haragudj de szerintem Te óriási tévedésben vagy. Mi (és még sokan mások) nem azért járunk naturista strandra mert érdekel (és nézegetjük) más hogyan néz ki. Kinek mekkora és milyen formájú. Kinek nagyobb a cicije vagy éppen a pocakja. Pont ellenkezőleg. NEM ÉRDEKEL. Normálisak az emberek és jól érezzük magunkat ezzel az "életformával". Angel19-nek teljesen igaza van (bár kicsit Ők is hibásak, hogy kihívták a sorsot maguk ellen) hogy zavaró tud lenni a sok faszverő puncira éhes tekintetű nyálcsorgató a bokorban, főként ha mindezt nem tudják kellő tapintattal intézni. Egy ilyen szituáció "hivatalos" helyen gyakorlatilag lehetetlen. Mint ahogy az is , hogy Angel19 és a kedvese bármikor szabadon egymásnak eshessen. :-( Pedig milyen jó is egy ilyen hirtelen felindultságból elkövetett együttlét. Hiába nincs igazság a földön. Van ahol nem csinálhatod, van ahol pedig nem hagyják hogy nyugodtan csináld. De ha már az egészséget említetted a kommentedben. Szerintem meg azok a betegek akik ebben élik ki magukat ahelyett hogy kialakítanának egy normális kapcsolatot (értsd:keresne magának párt) és csatlakoznának..... na abból aztán bármi lehetne.... smile
#1388   2012. 06. 18. hétfő 20:29
batka.mano batka.mano
Szia! Ne haragudj de szerintem Te óriási tévedésben vagy. Mi (és még sokan mások) nem azért járunk naturista strandra mert érdekel (és nézegetjük) más hogyan néz ki. Kinek mekkora és milyen formájú. Kinek nagyobb a cicije vagy éppen a pocakja. Pont ellenkezőleg. NEM ÉRDEKEL. Normálisak az emberek és jól érezzük magunkat ezzel az "életformával". Angel19-nek teljesen igaza van (bár kicsit Ők is hibásak, hogy kihívták a sorsot maguk ellen) hogy zavaró tud lenni a sok faszverő puncira éhes tekintetű nyálcsorgató a bokorban, főként ha mindezt nem tudják kellő tapintattal intézni. Egy ilyen szituáció "hivatalos" helyen gyakorlatilag lehetetlen. Mint ahogy az is , hogy Angel19 és a kedvese bármikor szabadon egymásnak eshessen. :-( Pedig milyen jó is egy ilyen hirtelen felindultságból elkövetett együttlét. Hiába nincs igazság a földön. Van ahol nem csinálhatod, van ahol pedig nem hagyják hogy nyugodtan csináld. De ha már az egészséget említetted a kommentedben. Szerintem meg azok a betegek akik ebben élik ki magukat ahelyett hogy kialakítanának egy normális kapcsolatot (értsd:keresne magának párt) és csatlakoznának..... na abból aztán bármi lehetne.... smile
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 19:01
Tudod, a nudi az már csak egy olyan hely, ahol az emberek megnézik a másikat (nyilván ti is), ha nem így lenne, nem lennénk egészségesek. Ha pedig ezt valaki nehezen viseli, akkor ne menjen ilyen helyekre. Otthon, akár az erkélyen is lehet meztelenkedni.
#1387   2012. 06. 18. hétfő 20:12
X Törölt felhasználó (835258) VIP
Ma voltunk gárdonyi nudin! Siralmas! :-( A nemek aránya nem a legjobb! k.15 férfi, 3 nő! :-( Nem hiszem, hogy sűrűn megfordulunk ott!
#1386   2012. 06. 18. hétfő 19:01
egypasi egypasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 15:09
Tegnap kint voltunk a Luppán, de a helyzet már kezdett komikussá válni. Az még hagyján, hogy megnézik a férfiak a Zasszonyt, én büszke vagyok Rá...De mindezt olyan pofátlanul tették, mintha egy kiállítási tárgy lenne a Kedvesem... gun S bár a végére már jót nevettünk az egészen, de felmerült bennünk a kérdés: Mi a fészkes fenét várnak az ilyenek? Nagy pocakos, igénytelen pasik, slusszkulccsal a kezükben... Bakker...

Nem kizárt, hogy megyünk még oda (amíg a Dunán ilyen magas a vízállás), de tuti választunk egy eldugottabb helyet...
#1385   2012. 06. 18. hétfő 17:42
X Törölt felhasználó (775593)
Ingerszegény " környezet? akkor tényleg rég voltál lookaround
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373340) VIP
2012. 06. 18. hétfő 10:10
Ok. semmi baj.
Délegyet ismerem kb 30 éve, amikor csak kezdődött a budi itthon.
Nem rossz, de bocsi a véleményemért, nekem olyan ingerszegény.
Kevés az igazi zöld növény, és kissé kopárnak is érzem.
Inkább a Duna vonz, mégha a víz kevésbé jó, de izgalmasabbnak tartom.
És nem a kor számít.
Ha fiatal pipket akarsz nézegetni, akkor csípj fel egyet, vagy pip show.
Itt a nudi másról szól.
Üdv: Sz
#1384   2012. 06. 18. hétfő 15:40
X Törölt felhasználó (819517)
Nagyon csinos a párod,de az biztos,hogy a tolakodó kukkolós pasikkal sok a baj gun
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 15:09
Tegnap kint voltunk a Luppán, de a helyzet már kezdett komikussá válni. Az még hagyján, hogy megnézik a férfiak a Zasszonyt, én büszke vagyok Rá...De mindezt olyan pofátlanul tették, mintha egy kiállítási tárgy lenne a Kedvesem... gun S bár a végére már jót nevettünk az egészen, de felmerült bennünk a kérdés: Mi a fészkes fenét várnak az ilyenek? Nagy pocakos, igénytelen pasik, slusszkulccsal a kezükben... Bakker...

Nem kizárt, hogy megyünk még oda (amíg a Dunán ilyen magas a vízállás), de tuti választunk egy eldugottabb helyet...
#1383   2012. 06. 18. hétfő 15:09
X Törölt felhasználó (762450)

#1382   2012. 06. 18. hétfő 12:07
X Törölt felhasználó (809004)
ment az üzenet
(Ez egy válasz jb78 üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 11:52
A nyéki tó Hejőkeresztúri oldalán pontosan hol van a nudista rész ha tudja valaki légyszi írja már le. Köszi!!!
Az lenne még a kérdésem, hogy a párommal mennék van nyugis része ahol egy kicsit összebújhatnánk!
#1381   2012. 06. 18. hétfő 11:52
jb78 jb78
A nyéki tó Hejőkeresztúri oldalán pontosan hol van a nudista rész ha tudja valaki légyszi írja már le. Köszi!!!
Az lenne még a kérdésem, hogy a párommal mennék van nyugis része ahol egy kicsit összebújhatnánk!

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7500db
Utolsó üzenet: ma 15:44

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!