Sziasztok!
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a véleményem, de tudom, hogy most eg felháborodási lavinát fogok elindítani, de akkor is megírom.
Kedves társaim !
Most magatoknak hazudosztok vagy tényleg itt néztek mindenkit hülyének?
Régóta olvasom itt és a többi alcím alatt a véleményeket a mesztelenségről.
Miért járunk mi olyan helyekre ahol mesztelenül lehetünk?????
Elárulom 2 dologért :
1,exibicionisták vagyunk és szeretjük ha néznek minket
2,Kukkolni!
A többi hülye duma a mesztelenség természetességéről mind csak hazugság.
Olvasom lejjebb engem zavar, hogy "odajönnek mellénk és csorgatják a nyálukat a páromra" írja ezt egy olyan ember akinek itt a GG-n temérdek kép van feltöltve a párjáról mesztelenül szex közben. Akkor most miért is zavarja őt?????? Kis ellentmondást érzek a dologban! Vag akkor minek fényképezi a párját szopás, dugás közben és tölti ide fel a netre???? De folytatom "zavar ha más fürdőruhába jön be a szaunába" miért is zavar?? Ja mert, hogy te így nem látod őt mesztelenül????Persze ezt is megmagyarázzák, hogy dehogy is!!!Csak ez nem így természetes! Ha neked ez a természetes, hogy pucér vagy miért zavar ha más nem? Ha íg természetes miért nem sza....rod le, hogy ki hogy van ott?
Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? Vagy azért mész oda csak jobb hazudni? Továbbmegyek: Sok az idősebb korosztály és ez zavar! Miért is? Ja mert nincsenek mesztelen fiatal csajok akikket lehet kukkolni? Vagy miért is?Ha nem akkor nem mindeggy, hogy hány évesek? Hisz nem azért megyek oda, hanem ez a kultúra meg a természetesség! Haggyuk már ezt a baromságot!!! Legyünk már őszinték egyszer az életben legalább itt a GG-n ahova olyanok járnak mint mi! Legalább nekik ne hazudozzunk ! Na most jöhet a sok felháborodott vélemény! (Ez egy válasz ister üzenetére (2012. 06. 26. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 09:06
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a véleményem, de tudom, hogy most eg felháborodási lavinát fogok elindítani, de akkor is megírom.
Kedves társaim !
Most magatoknak hazudosztok vagy tényleg itt néztek mindenkit hülyének?
Régóta olvasom itt és a többi alcím alatt a véleményeket a mesztelenségről.
Miért járunk mi olyan helyekre ahol mesztelenül lehetünk?????
Elárulom 2 dologért :
1,exibicionisták vagyunk és szeretjük ha néznek minket
2,Kukkolni!
A többi hülye duma a mesztelenség természetességéről mind csak hazugság.
Olvasom lejjebb engem zavar, hogy "odajönnek mellénk és csorgatják a nyálukat a páromra" írja ezt egy olyan ember akinek itt a GG-n temérdek kép van feltöltve a párjáról mesztelenül szex közben. Akkor most miért is zavarja őt?????? Kis ellentmondást érzek a dologban! Vag akkor minek fényképezi a párját szopás, dugás közben és tölti ide fel a netre???? De folytatom "zavar ha más fürdőruhába jön be a szaunába" miért is zavar?? Ja mert, hogy te így nem látod őt mesztelenül????Persze ezt is megmagyarázzák, hogy dehogy is!!!Csak ez nem így természetes! Ha neked ez a természetes, hogy pucér vagy miért zavar ha más nem? Ha íg természetes miért nem sza....rod le, hogy ki hogy van ott?
Nemek aránya : sok a pasi és kevés a nő! És? kit érdekel ha nem kukkolni mész oda? Vagy azért mész oda csak jobb hazudni? Továbbmegyek: Sok az idősebb korosztály és ez zavar! Miért is? Ja mert nincsenek mesztelen fiatal csajok akikket lehet kukkolni? Vagy miért is?Ha nem akkor nem mindeggy, hogy hány évesek? Hisz nem azért megyek oda, hanem ez a kultúra meg a természetesség! Haggyuk már ezt a baromságot!!! Legyünk már őszinték egyszer az életben legalább itt a GG-n ahova olyanok járnak mint mi! Legalább nekik ne hazudozzunk ! Na most jöhet a sok felháborodott vélemény! (Ez egy válasz ister üzenetére (2012. 06. 26. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyetértünk, mi kb. 2 percet töltöttünk ott. Soha többé!
Ami nekünk nagyon bejött, az Balatonberény. Színvonalas strand és a kemping is nagyon rendben van. Délegyre ráférne egy felújítás, de egynapos strandolásra nagyon megfelel.
Ami nekünk nagyon bejött, az Balatonberény. Színvonalas strand és a kemping is nagyon rendben van. Délegyre ráférne egy felújítás, de egynapos strandolásra nagyon megfelel.

Most egyedül a párkányi srand nudista napozója.
(Ez egy válasz xxp üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáld ki és meg tudod a különbséget!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 06. 27. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 27. szerda 00:48

Olvastam a hozzaszolasokban,hogy egy ilyen helyre nem azert megy le az ember,hogy a szemeit kenyeztesse,hanem,hogy napozzon.Akkor nem ertem,mi koze van annak,hogy mennyi a ferfi-no arany a parton??Nem mindegy,hogy 15 ferfi es 3 no kozt napozik/furdik az ember,vagy eppen 15 no es 3 ferfi kozt??
Teljesen egyetértek veletek!
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 06. 27. szerda 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 27. szerda 00:48

Olvastam a hozzaszolasokban,hogy egy ilyen helyre nem azert megy le az ember,hogy a szemeit kenyeztesse,hanem,hogy napozzon.Akkor nem ertem,mi koze van annak,hogy mennyi a ferfi-no arany a parton??Nem mindegy,hogy 15 ferfi es 3 no kozt napozik/furdik az ember,vagy eppen 15 no es 3 ferfi kozt??
Egyetértünk, mi kb. 2 percet töltöttünk ott. Soha többé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 18. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 18. hétfő 20:12

Törölt felhasználó (835258)
VIP

Ma voltunk gárdonyi nudin! Siralmas! :-( A nemek aránya nem a legjobb! k.15 férfi, 3 nő! :-( Nem hiszem, hogy sűrűn megfordulunk ott!
Esztergom környékén ki tud nudizásra alkalmas helyet.
Szervusztok,
Szombaton végre sikerült kijutnunk Szikire. Most voltunk ott először, de amit időnk engedi újra megyünk, mert abszolút pozitív az első benyomásunk: a gyep karban van tartva, szemetesek elérhető távolságban mindenhol, a víz tiszta a nád vissza van vágva.
Szombaton végre sikerült kijutnunk Szikire. Most voltunk ott először, de amit időnk engedi újra megyünk, mert abszolút pozitív az első benyomásunk: a gyep karban van tartva, szemetesek elérhető távolságban mindenhol, a víz tiszta a nád vissza van vágva.
Élménydús szombatunk volt Mórahalmon.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)

remélem összefutunk !!
Szerintem nagyon jó hely.
gyertek oda mi is oda járunk mindig
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 14:02
Törölt felhasználó (819065)
VIP

balaton északi partján
tud valaki nudista strandot. köszi
Balatonakali strand és kemping. Szép és családias hangulatú,megfizethető árakkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 24. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 24. vasárnap 14:02
Törölt felhasználó (819065)
VIP

balaton északi partján
balaton északi partján
Hali!Zalában hol van egy jó kis hely?
Tegnap klassz volt Délegyháza,jó idő volt,sokan is voltak.
Hello! Tudja valaki hogy szabolcsban hol lehet nudizni?
tarcal . tokaj mellett
Hol van ez?
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2012. 06. 23. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 23. szombat 10:15

kocsival is eltudsz jutni . de bonyolult . gyakorlatilag nem nudista strand , de sokan járnak oda . egy eldugodt tó a hegy gyomrában . de gyonyörűség . kristálytiszta viz
kocsival is eltudsz jutni . de bonyolult . gyakorlatilag nem nudista strand , de sokan járnak oda . egy eldugodt tó a hegy gyomrában . de gyonyörűség . kristálytiszta viz
(Ez egy válasz zsadi üzenetére (2012. 06. 22. péntek 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 22. péntek 01:45

Egy régi történet Délegyről. volt egy motoros társaság akikkel egy gyönyörű lány volt. Egy szóló srác hozzájuk csapódott, és ott verte fel a sátrát ahol ők. egyik nap, miközben a lány napozott a srác a sátorba nekiállt kézzel kimosni. mikor ezt észrevették, a srácot megfenyegették ha nem akar nagy verésnek kis gazdája lenni távozzon a környékről, és ez így is történt. csodálkozva olvastam a mostani negatív élményeket.