Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 294 295 296 297 298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1590   2012. 07. 13. péntek 10:08
csapi123 csapi123
Veszprém

1. Haladjon tovább északkelet felé itt: Budapest út, Kabay János utca irányába
Menjen keresztül 1 körforgalmon

1,7 km
2. Tovább a következőre: Út száma: 8/E66

4,2 km
3. Enyhén jobbra, a következő útra: Út száma: 72 (Balatonfűzfő irányába mutató jelek)

6,4 km
4. A körforgalmat a(z) 4. kijáraton hagyja el erre: Út száma: 710
Menjen keresztül 1 körforgalmon

15,8 km
5. A körforgalmat a(z) 3. kijáraton hagyja el erre: Út száma: 71

3,0 km
6. Forduljon balra, hogy rácsatlakozzon erre: E71/M7
Részben fizetős út

80,1 km
7. Hajtson ki a(z) 170. számú kijáraton 76/Zalaegerszeg/Balatonkeresztúr/71/Keszthely/Héviz/Balatons- zentgyörgy irányába
Fizetős út

450 m
8. Csatlakozzon rá erre: Út száma: 68

1,0 km
9. A körforgalmat a(z) 2. kijáraton hagyja el erre: Út száma: 76

1,9 km
10. Forduljon jobbra

39 m
11. Forduljon a(z) 1. útra balra, Kossuth Lajos utca irányába

1,0 km
12. Haladjon tovább erre: Kossuth Lajos utca

290 m
13. Forduljon jobbra ezen maradva: Kossuth Lajos utca

500 m
14. Enyhén balra ezen maradva: Kossuth Lajos utca

650 m
15. Haladjon tovább ezen az útvonalon maradva: Kossuth Lajos utca

180 m
16. Forduljon balra, a következő útra: Balaton utca

550 m
17. Forduljon a(z) 2. útra jobbra a(z) Botond utca útra

98 m
18. Forduljon a(z) 1. útra balra a(z) Hét vezér utca útra
A cél jobbra lesz

130 m

8649 Balatonberény
Hét vezér utca 2
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 13. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 13. péntek 07:08
hogy lehet oda találni a berényi nudira??
#1589   2012. 07. 13. péntek 10:05
X Törölt felhasználó (235908)
Tudja valaki hogy TOKAJ mellett hol van pontosan az a tó ahol szoktak nudizni?????
#1588   2012. 07. 13. péntek 07:08
zsozs70 zsozs70
hogy lehet oda találni a berényi nudira??
#1587   2012. 07. 13. péntek 01:03
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Köszönöm neked is a válaszod. Megnyugtató. Eddig inkább csak külföldön, vagy vadvizek mentén és ruhamentes szaunákban nudiztunk. Már régóta tervezzük Berényt, és ha minden körülmény stimmel, akkor idén lesz is lehetőségünk, időnk Balatonberényre.
(Ez egy válasz ister üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 20:33
Menjetek bátran, Berény a legjobb! Kulturált és nagy a kemping is, sok fával, nem fogtok csalódni.
#1586   2012. 07. 12. csütörtök 23:23
szexdebrecen szexdebrecen
Valaki leírná privátban hogy a Nyékládházai tavaknál most hol lehet nudizni ,és pontosan hogyan találok oda?
Előre is köszönöm.

Üdv.: Péter
#1585   2012. 07. 12. csütörtök 20:33
ister ister
Menjetek bátran, Berény a legjobb! Kulturált és nagy a kemping is, sok fával, nem fogtok csalódni.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 16:34
Sziasztok!
Jól elpörgött a kérdésem… Újra próbálkozok.
Feleségemmel szeretnénk pár napra leugrani Balatonberénybe. Többnyire másfelé szoktunk nudizni családostól, de szeretnénk kettecskén ellógni pár napra. Járt valaki mostanság ott? Érdemes sátorozni, vagy praktikusabb a faluban szállást keresni?

Más téma. Rendszeresen szoktunk Siófokra járni, fürödni-pacsálni egy-egy napot. Jobb szeretjük, mint a Budapesti strandokat, uszodákat. Rászoktunk arra, hogy amikor már benn vagyunk oly távolságra a parttól, ahol tartósan legalább csípőig ér a víz, ledobjuk a fürdőruháinkat. Megy nyakba, vagy csukló köré. Tegnap kellemes meglepetésben volt részünk. Ahhoz hozzászoktunk, hogy csodálkozva megnéznek, vagy igyekeznek a víz alá látni, néha vannak topleszező nők, ám a nagy labdázásban egyszer csak kiszúrtuk, hogy a bója környékén mások is vannak fürdőcuccal a nyakukban. Hárman voltak, negyvenes nő, és két 40-50 közötti férfi sétált el a közelünkben hozzánk hasonló „öltözékben”. Összemosolyogtunk, köszönés, majd mi labdáztunk tovább, ők meg mentek úszni.
#1584   2012. 07. 12. csütörtök 19:57
cuckoldpar cuckoldpar
látóképi nudizáshoz társakat keresünk,mi most megyünk először.40-43 éves hpár vk
#1583   2012. 07. 12. csütörtök 16:58
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia! Köszönöm a választ. Akkor lehet, akár sátorral is érdemes nekivágnunk.
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 16:44
Szia!
A hétvégét berényben töltöttük, nekünk nagyon bejön a hely.
rengeteg hely és tér , akár sátornak akár lakókocsinak.
a vizes blokkok kultúráltak tiszták de ez az egész kempingre elmondható.
egy étterem és egy parti büfé van, ennek ellenére az árakkal nem szálltak el.
szerintem a legjobb textilmentes strand, és itt valóban betartja mindenki a textilmentességet.
remélem tudtam segíteni smile
#1582   2012. 07. 12. csütörtök 16:44
csapi123 csapi123
Szia!
A hétvégét berényben töltöttük, nekünk nagyon bejön a hely.
rengeteg hely és tér , akár sátornak akár lakókocsinak.
a vizes blokkok kultúráltak tiszták de ez az egész kempingre elmondható.
egy étterem és egy parti büfé van, ennek ellenére az árakkal nem szálltak el.
szerintem a legjobb textilmentes strand, és itt valóban betartja mindenki a textilmentességet.
remélem tudtam segíteni smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 16:34
Sziasztok!
Feleségemmel szeretnénk pár napra leugrani Balatonberénybe. Többnyire másfelé szoktunk nudizni családostól, de szeretnénk kettecskén ellógni pár napra. Járt valaki mostanság ott? Érdemes sátorozni, vagy praktikusabb a faluban szállást keresni?

Más téma. Rendszeresen szoktunk Siófokra járni, fürödni-pacsálni egy-egy napot. Jobb szeretjük, mint a Budapesti strandokat, uszodákat. Rászoktunk arra, hogy amikor már benn vagyunk oly távolságra a parttól, ahol tartósan legalább csípőig ér a víz, ledobjuk a fürdőruháinkat. Megy nyakba, vagy csukló köré. Tegnap kellemes meglepetésben volt részünk. Ahhoz hozzászoktunk, hogy csodálkozva megnéznek, vagy igyekeznek a víz alá látni, néha vannak topleszező nők, ám a nagy labdázásban egyszer csak kiszúrtuk, hogy a bója környékén mások is vannak fürdőcuccal a nyakukban. Hárman voltak, negyvenes nő, és két 40-50 közötti férfi sétált el a közelünkben hozzánk hasonló „öltözékben”. Összemosolyogtunk, köszönés, majd mi labdáztunk tovább, ők meg mentek úszni.
#1581   2012. 07. 12. csütörtök 16:34
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok!

#1580   2012. 07. 12. csütörtök 10:54
X Törölt felhasználó (4821)
A duna menti strandok 90%-ban mind 'illegálisak' mivel sem kijelölt fürdőző hely nincs, sem pedig alap helységek (wc stb). Legyen az sima vagy nudi. Ez a bajai nudi egy régi homokbánya helyén van, mélyen a fák között, max a vízpartról lehet oda látni. A napozás nem tiltott, viszont elvileg fürödni nem lenne szabad (hajó fogalom stb).
Itt nincsen üzemeltető vagy ilyesmi. Sajnos évről évre egyre gyengébb a hely, és kisebb, mivel folyamatosan növik be a fák és a növények. A lenti part nagyon köves, a rendbetételere pedig senki nem akar áldozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803756)
2012. 07. 11. szerda 23:45
Nem voltam még a bajai strandon, azt sem tudom, hogy hivatalos strand-e. Ha igen, akkor az üzemeltetőnek kell szólni, ha nem akkor azoknak az embereknek, akik normálisan viselkednek. Gondolom, hogy nekik is az az érdekük, hogy normális emberek legyenek a strandon, az ilyen faszverő hülyegyerekek pedig eltűnjenek.
#1579   2012. 07. 11. szerda 23:45
X Törölt felhasználó (803756)
Nem voltam még a bajai strandon, azt sem tudom, hogy hivatalos strand-e. Ha igen, akkor az üzemeltetőnek kell szólni, ha nem akkor azoknak az embereknek, akik normálisan viselkednek. Gondolom, hogy nekik is az az érdekük, hogy normális emberek legyenek a strandon, az ilyen faszverő hülyegyerekek pedig eltűnjenek.
#1578   2012. 07. 11. szerda 21:09
X Törölt felhasználó (843711)
Mondjuk ez igaz. Aki ilyen aberrált módon viselkedik, ilyen jeleket mutat, hogy odaáll vadidegen strandoló elé farkat verni, az biztos nem ép pszichésen, és nem tudni, mire képes. Ez már nekem is eszembe jutott. És ráadásul én gyenge fizikumú vagyok, két ujjal el lehetne intézni örökre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4821)
2012. 07. 11. szerda 20:59
Sajnos rajtam kívül más nem látta az esetet! De szóltam 1x, hogy ezt így ne. És még ők volt megsértődve. Azért vigyázok az ilyenekkel, mert ki tudja milyen elmebeteg lakozik benne, nem szeretném ha után előkapna egy kést a zsákjából vagy hasonló. Meg egy magam mit tudok tenni? Amúgy én is így gondolom az ilyeneket gondolkodás nélkül lökném be a kövek közé. Néztem én is külföldön (főleg nyugaton) mennyivel bátrabbak a lányok, nem csak a gazdaság terén van még hova fejlődnünk!
#1577   2012. 07. 11. szerda 20:59
X Törölt felhasználó (4821)
Sajnos rajtam kívül más nem látta az esetet! De szóltam 1x, hogy ezt így ne. És még ők volt megsértődve. Azért vigyázok az ilyenekkel, mert ki tudja milyen elmebeteg lakozik benne, nem szeretném ha után előkapna egy kést a zsákjából vagy hasonló. Meg egy magam mit tudok tenni? Amúgy én is így gondolom az ilyeneket gondolkodás nélkül lökném be a kövek közé. Néztem én is külföldön (főleg nyugaton) mennyivel bátrabbak a lányok, nem csak a gazdaság terén van még hova fejlődnünk!
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2012. 07. 11. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 12:52
zolik: és mi lett volna ha a lányok védelmébe kelltek Ti jelen levő férfiak és ezeket a faszrázókat egyszerűen mint férfiak elzavarjátok? Véignézte gondolom rajtad kívül jópár férfi ezt az egészet, hiszen ecsetelted a dolgokat. Ha én férfi lennék odamentem volna a lányok védelmében...
#1576   2012. 07. 11. szerda 18:38
X Törölt felhasználó (302857)
Nem értem, hogyan lehet az, hogy a lányok védelmében nem lépett közbe senki?Az ilyen alakokkal szemben a lehető legbrutálisabban kell fellépni.Nem szabad szánalmat érezni irántuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 12:04
sziasztok! szeretném veletek megosztani a baja-i helyzetet, ami sajnos katasztrofális:
A helyszín: Baja, duna part, nudi. Sajnos eleve szinte csak férfiak járnak le, főleg melegek. Tegnap végre letévedt két lány, elösször azt hittem csak eltévedtek, de nem. Ahogy levetkőztek azonnal sorfalat állt 1-2 idióta és elkezdték a farkukat markolászni. Ez mind semmi, volt aki direkt közel is ment és félig álló farokkal elkezdett nevetni rajtuk, meg rángatta a vállát. Szegény lányok, akiké minden tiszteletem, hogy így is levetkőztek, kb 10-12 perc múlva el is mentek. Egyszerűen szégyen, hogy a nők az ilyen elmebetegek miatt nem mernek egyedül nudizni járni. Én se tenném a helyükbe. És a tetejébe még az a vicc, hogy ezek a farokverők nem is napozni jönnek, vagy strandolni hanem csak fel-le mászkálnak keresik a prédát és folyamatosan stírölik az embert. Aztán meg vannak sértődve ha valaki szólni mer nekik. Gondolom máshol se jobb a helyzet, már ami az ilyen vad-nudi strandoknál van.
#1575   2012. 07. 11. szerda 18:07
Igazából nem is értem, min csodálkozunk, hogy Magyarországon ilyen gyalázatos helyzetben van a nudizmus, a naturista kultúra. Hogy kevesen lépnek az útra. Hogy kevés a fiatal, hogy kevés a nőnemű. Hogy a többségi textiles társadalom megvető, elítélő módon gondolkozik a naturistákról, gúnyosan, megvetően beszél róluk, perverz, magamutogató állatoknak tartva őket.

„Mi” magunk vagyunk az oka: a nudista / naturista közösség szolgáltat erre alapot. Azok, akik köztünk vannak, de nem kéne, hogy köztünk legyenek, mert f@szkalap viselkedésükkel a normálisakra is rásütik a bélyeget, minden naturistát kompromittálnak, és azok, akik nem rekesztik ki maguk közül ezeket. Vagyis mindannyian.

Minden hazai strandolás után erős vágyat érzek kitelepülni Horvátországba.
#1574   2012. 07. 11. szerda 17:51
Kedden meg maga volt az idilli éden. Nyilván sokakat elriasztott a napindító eső Pest környékén, pedig délutánra igazán szép idő lett. Amikor megérkeztünk, egy lélek napijegyes nem volt rajtunk kívül. Mégis a hátsó homokos strandra mentünk, mert az elülső büfé nem is volt nyitva, de hátul is nagy csend volt, egyedül strandoltunk egész nap, volt, hogy az egész tóban nem volt rajtunk kívül senki. Néha láttunk egy-két embert. Csend, madárfütty, szélzúgás. Mint a lakatlan szigeten. Szuper volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (815980)
2012. 07. 10. kedd 07:06
Mi egész héten kinn vagyunk dél1-en. HÉTFŐN KEVESEN VOLTAK
#1573   2012. 07. 11. szerda 17:17
X Törölt felhasználó (775593)
Délegyházán is kezdett elharapódzni a dolog "mint mindenhol",de ez még csak a jéghegy csúcsa ,üdítős dobozba rejtett fényképezőgép és még sorolhatnám,de ennek érdekében létre hoztak egy belső rendészetet, akik odafigyelnek az inzultálókra és kordában tartják a dolgokat, hogy ha megveszel egy belépőt ,nyugodtan napozhass szórakozhass.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! szeretném veletek megosztani a baja-i helyzetet, ami sajnos katasztrofális:
A helyszín: Baja, duna part, nudi. Sajnos eleve szinte csak férfiak járnak le, főleg melegek. Tegnap végre letévedt két lány, elösször azt hittem csak eltévedtek, de nem. Ahogy levetkőztek azonnal sorfalat állt 1-2 idióta és elkezdték a farkukat markolászni. Ez mind semmi, volt aki direkt közel is ment és félig álló farokkal elkezdett nevetni rajtuk, meg rángatta a vállát. Szegény lányok, akiké minden tiszteletem, hogy így is levetkőztek, kb 10-12 perc múlva el is mentek. Egyszerűen szégyen, hogy a nők az ilyen elmebetegek miatt nem mernek egyedül nudizni járni. Én se tenném a helyükbe. És a tetejébe még az a vicc, hogy ezek a farokverők nem is napozni jönnek, vagy strandolni hanem csak fel-le mászkálnak keresik a prédát és folyamatosan stírölik az embert. Aztán meg vannak sértődve ha valaki szólni mer nekik. Gondolom máshol se jobb a helyzet, már ami az ilyen vad-nudi strandoknál van.
#1572   2012. 07. 11. szerda 15:29
karpat57 karpat57
Eszem megáll!
#1571   2012. 07. 11. szerda 15:20
X Törölt felhasználó (835715)
hát ez szép... sajnálatos eset ,de majdnem mindenhol ez van: ( Sajnos a férfiak ijesztik el sokszor a nőket. Nem csak nudizás terén.) 1 éjszakás kalandok ---az már kurva stb... És általában a legkoszosabb ,ápolatlanabb férfiak ilyenek,akiknek nem volt még 1 nőjük sem. Ha volt az is menekült 2 nap után. Mert csak a farkukat tudják verni.

... 294 295 296 297 298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7490db
Utolsó üzenet: tegnap 11:39

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!