Tehát : Ha így gondolod amit most írtál az rendben van!
de lásd be hogy kicsit degradáló a "felhozatal" részemről ennyi.
a hátvégére jó időt mondanak , úgyhogy textilt le és irány a napfürdő
de lásd be hogy kicsit degradáló a "felhozatal" részemről ennyi.
a hátvégére jó időt mondanak , úgyhogy textilt le és irány a napfürdő

gárdonyban van egy jó hely

Mázlisták! :irigy:
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 21:54
Törölt felhasználó (850075)

Igen kint
Csak szezon végén megyünk haza.

Igen kint
Csak szezon végén megyünk haza.
(Ez egy válasz bdsm10v3r5 üzenetére (2012. 08. 14. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 11:07

Nem csak nudista helyekre értettem, hanem úgy mindent egybevéve.
Full hát, full+majdnem full kar, meg elszórva még pár helyen.
Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy?

Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy?
Nem éri meg odamenni, a tavalyi halálesetek miatt gyakran járnak ki a rendőrök, mivel a Lupa-tavak teljes egésze üzemi terület és tilos fürödni.
Nem csak nudista helyekre értettem, hanem úgy mindent egybevéve.
Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 10:51

Láttal minket "ITT"? Most is kint vagy? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt biztos hogy nem szólnak meg a tetkó miatt!
Nekem is van, és még másoknak is a kemping lakók közül
Van egy olyan érzésem hogy láttalak is itt

Itt biztos hogy nem szólnak meg a tetkó miatt!
Nekem is van, és még másoknak is a kemping lakók közül
Van egy olyan érzésem hogy láttalak is itt
(Ez egy válasz bdsm10v3r5 üzenetére (2012. 08. 14. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 10:35

Biztos a homokra, kavicsra, fűre vagy a fákra, ne adj isten a vízre gondol, mert emlékeim szerint más nincs a parton.
Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság.

Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság.
Biztos a homokra, kavicsra, fűre vagy a fákra, ne adj isten a vízre gondol, mert emlékeim szerint más nincs a parton.
Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 09:56

Mi szeretjük Délegyet, töltöttünk ott már egész hétvégét is. A kemping részén tölteni a napot teljesen más, mint a strandon, sok a kedves ember és azon ritka helyek egyike, ahol kortól függetlenül senki se tett megjegyzést vagy nézett csúnyán a sok tetoválás és piercing miatt. A strand részén kevesen ismerkednek, beszélgetnek másokkal, a szimpla strandoláshoz azért hiányzik a társaság. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

És mik lehetnek azok a "felesleges dolgok a parton"

És mik lehetnek azok a "felesleges dolgok a parton"
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2012. 08. 14. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 08:10

Én is úgy kezdeném hogy "ne haragudj"
DE: szerintem a naturizmus az nem arról szól hogy a közeledben kik , hányan , hány évesen stb napoznak !
Szóval ez a kis mondatod a komentedben nagyon megbökte a szemem: "Mindig ez a felhozatal? "
írd már meg légy szíves hogy milyen lenne számodra a jó felhozatal !
DE: szerintem a naturizmus az nem arról szól hogy a közeledben kik , hányan , hány évesen stb napoznak !
Szóval ez a kis mondatod a komentedben nagyon megbökte a szemem: "Mindig ez a felhozatal? "
Én is úgy kezdeném hogy "ne haragudj"
Ellenkező irányban Komárnonál.
(Ez egy válasz wady üzenetére (2012. 08. 13. hétfő 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 13. hétfő 01:26

Sziasztok.Hol van a Dunán nudizó hely ? Ha nem legális az sem baj. Budapestől-Mohácsig!
Sziasztok.Hol van a Dunán nudizó hely ? Ha nem legális az sem baj. Budapestől-Mohácsig!
Mit szeretnél tudni?
Bár ez a hétvége nem biztos, hogy a legalkalmasabb időjárási szempontból...
(Ez egy válasz jafaszi üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 09. csütörtök 15:53
Bár ez a hétvége nem biztos, hogy a legalkalmasabb időjárási szempontból...

Sziasztok!Valaki tud infót a nyéki tóról?Hétvégén lehet, hogy el mennénk pihenni egy kicsit.
Mi is készültünk ma Délegyre, de ebből ma napozás nemigen lesz....
Mit vártatok pénteken?
Sziasztok!Valaki tud infót a nyéki tóról?Hétvégén lehet, hogy el mennénk pihenni egy kicsit.
Ma délelőtt lenéztünk az újszegedi nudira. Sajnos nem volt senki. Időnk sem volt sok, így átmentünk napozni a laposra.
Sziasztok csak egy ötlet azoknak akik Délegyen vagy Agárdon akarnak ismerkedni: meg lehetne beszélni levélben egy kijelölt helyet és időpontot a találkozásra azoknak akik ott akarnak ismerkedni, mert a fórum alapján sokan ismerkednének de mivel senkire nincs ráírva hogy mit is szeretne így elég nehéz. Ha ez így műkődne és meg van a szimpátia...

Sziasztok)
Mi is voltunk a tegnap Gárdonyba, lehet jót és rosszat is írni róla, de összességében kellemes hely és csak jobb lehet, ha túljutnak a kezdeti nehézségeken.Még menni fogunk
(Ez egy válasz roy71 üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 19:10
Mi is voltunk a tegnap Gárdonyba, lehet jót és rosszat is írni róla, de összességében kellemes hely és csak jobb lehet, ha túljutnak a kezdeti nehézségeken.Még menni fogunk

Sziasztok, ma mi is megnéztük Gárdonyt, maradjunk annyiba ,aranyos. Itthon nem járunk kiépített nudi strandra de a belépő áráért megérte a tisztaság és a mosdók meg a sok szabad hely
Akaratlanul, részesévé váltunk egy GG találkozónak,( mi nem használjuk az oldalt) de egyszer csak mellettünk lett egy,kettő majd négy pár beszélgetve meg talán egy szóló srác is , kész csapattalálkozó, Adjunk egy esélyt a kempingnek hátha a tanulóév után, feltéve ha sokan megyünk, a jövő jobb lesz.

Sziasztok!
Mi is vasárnap voltunk a kislányunkkal és egy szintén kisgyerekes családdal.
Tényleg vannak még kezdeti nehézségek de reméljük ezek max.jövő nyár elejére kiforrják magukat.
Mindenki nagyon kedves és beszélgetős volt olyan mint Délegyházán kb.10-éve.
Néhány nagyobb fa vagy valamilyen árnyék jó lenne még a partra ,és reméljük a vízben az első 20-30 méteren érezhető nádtorzsákkal is sikerül valamit csinálni.
Szerintem megyünk máskor is
(Ez egy válasz roy71 üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 19:10
Mi is vasárnap voltunk a kislányunkkal és egy szintén kisgyerekes családdal.
Tényleg vannak még kezdeti nehézségek de reméljük ezek max.jövő nyár elejére kiforrják magukat.
Mindenki nagyon kedves és beszélgetős volt olyan mint Délegyházán kb.10-éve.
Néhány nagyobb fa vagy valamilyen árnyék jó lenne még a partra ,és reméljük a vízben az első 20-30 méteren érezhető nádtorzsákkal is sikerül valamit csinálni.
Szerintem megyünk máskor is

Sziasztok, ma mi is megnéztük Gárdonyt, maradjunk annyiba ,aranyos. Itthon nem járunk kiépített nudi strandra de a belépő áráért megérte a tisztaság és a mosdók meg a sok szabad hely
Akaratlanul, részesévé váltunk egy GG találkozónak,( mi nem használjuk az oldalt) de egyszer csak mellettünk lett egy,kettő majd négy pár beszélgetve meg talán egy szóló srác is , kész csapattalálkozó, Adjunk egy esélyt a kempingnek hátha a tanulóév után, feltéve ha sokan megyünk, a jövő jobb lesz.