Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 279 280 281 282 283 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1890   2013. 04. 15. hétfő 10:57
melonen melonen
Szerintetek hétköznap (pl. szerda délután) sokan vannak mórahalmi naturista részen?
#1889   2013. 04. 10. szerda 15:55
auris300 auris300
majd el felejtettem, a campingektöl óvakodj egy picit, kevés lakható van arrafelé, naturista egyedül Ada Bojanán , annak is a fele már textiles, s egy kis ízelitö : http://www.youtube.com/watch?v=ekWXQWth3MQ
nem régen raktam fel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866838)
2013. 04. 05. péntek 11:16
Sziasztok!

Ismer valaki Montenegróban jó naturista strandokat esetleg kempingeket? Tervbe van véve a nyárra egy Montenegrói nyaralás és a naturista strandokat semmiféleképpen nem szeretnénk kihagyni szóval megköszönnénk ha valaki tudna ajánlani párat!
#1888   2013. 04. 10. szerda 15:50
auris300 auris300
az elmúlt nyáron ezeket látogattuk meg: Jazz Budva mellett , Svety Stefan camping alatt, Utjeha öböl szélén, Ulcinj bent a városban Albatrosz hotel alatt, gondolom Ada Bojanát nem kell bemutatnom, esetleg küldhetek róluk pár képet is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 05. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

Ismer valaki Montenegróban jó naturista strandokat esetleg kempingeket? Tervbe van véve a nyárra egy Montenegrói nyaralás és a naturista strandokat semmiféleképpen nem szeretnénk kihagyni szóval megköszönnénk ha valaki tudna ajánlani párat!
#1887   2013. 04. 09. kedd 22:48
facsefacse facsefacse
Hello! Mi még nem voltunk, de hallomásból úgy tudom, hogy elég sokan szoktak lenni, 30-60 fő. A korosztály meg vegyes. Ezzel mondjuk nem mondtam semmi hasznosat smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 09. kedd 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (458337)
2013. 04. 09. kedd 21:44
Helo! Mi odavalósiak vunk, de meg nem voltunk! Sokan szoktak lenni? És milyen a korosztály?
#1886   2013. 04. 09. kedd 21:44
X Törölt felhasználó (458337)
Helo! Mi odavalósiak vunk, de meg nem voltunk! Sokan szoktak lenni? És milyen a korosztály?
(Ez egy válasz facsefacse üzenetére (2013. 04. 09. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 09. kedd 18:12
2013.04.13-án, szombaton 21.10 - 01.10-ig naturista-est Ballószögön. Társulnánk valaki(k)hez, fiatal párként.
#1885   2013. 04. 09. kedd 18:12
facsefacse facsefacse
2013.04.13-án, szombaton 21.10 - 01.10-ig naturista-est Ballószögön. Társulnánk valaki(k)hez, fiatal párként.
#1884   2013. 04. 07. vasárnap 17:51
X Törölt felhasználó (458337)
Szia!
Mi Bar ban voltunk a nyáron! ott van 1 kicsi de nem vmi jó volt akkor, mert nagyon feltűnően bámultak minket! Lementünk Ada Bojanára, látszik h régen nagyobb volt ott az élet, mert csomó faház ott megy tönkre! De egyébként nagyon jó kis hely ha mennék legközelebb ott szálnék meg nagyon jó kis nyaralók vannak ott! Homokos a part is!
(Ez egy válasz tibor111174 üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 09:05
Sziasztok tud valaki Debrecenben ienkor valami nudista helyet,koszi.
#1883   2013. 04. 06. szombat 18:46
X Törölt felhasználó (852066)
valaki gárdony vmikor?
#1882   2013. 04. 06. szombat 09:17
Cica és Kandur Cica és Kandur
Latokepi naturista strand. Bár ilyenkor >-< ilyen hideg van
(Ez egy válasz tibor111174 üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 09:05
#1881   2013. 04. 05. péntek 11:53
kandurmarci kandurmarci
Ada Bojana, lent délen, naturista strand, kemping
Sziasztok!

#1880   2013. 04. 05. péntek 11:16
X Törölt felhasználó (866838)
Sziasztok!

#1879   2013. 03. 18. hétfő 09:05
tibor111174 tibor111174 VIP
#1878   2013. 03. 18. hétfő 08:45
X Törölt felhasználó (864640)
Sziasztok tud valaki Békés Megyébe Nudista helyet
#1877   2013. 03. 17. vasárnap 19:47
X Törölt felhasználó (873257)
Sziasztok
Tud valaki Szolnok közelében nudista helyet vagy olyan helyet ahol lehet meztelenül napozni lenni pontos leírással. Mennénk a nejemmel ha lenne valami jó hely. Nem baj ha nem felkapott csak viszonylag megközelíthető legyen.
Segítséget előre is köszönjük.
#1876   2013. 03. 11. hétfő 07:46
X Törölt felhasználó (756688)
Teljesen egyetértek Veled,pedig imádom a kutyákat és tartottam jó párat....!
Roy71 amikor majd kínok kínjával üvölt az onkológián,talán elgondolkodik pár dolgon...
Többek között ezért is vezetjük a halálozási listákat....De a dohányozásnál sokkal rémísztőbb a balkáni mélységbe süllyedt butaság...
Elnézést az off-ért mindenkitől!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773419)
2013. 03. 10. vasárnap 17:22
Régebben a moderátorok tették a dolgukat… Szóval kezdjük elölről! Egy hozzászóló annak örvendezett, hogy a nudista strandra ki tudja vinni a kutyáját is. Erre reagáltam, hogy tilos kutyát vinni nudista strandra, illetve azt jeleztem, hogy lennének egyéb helyeken is szabályok. Mielőtt ezzel vitatkozni kezdenél, íme az erre vonatkozó jogszabály megnevezése:
78/2008. (IV. 3.) Korm. Rendelet a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről. És a link hozzá, ha kételkednél benne: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0800078.KOR
Illetve egy érdekes cikk a témában: http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=28

Tehát tilos, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz a kutyá(k/d) anális higiénés állapotáról. Miről szólt a #1912-es hozzászólásod? Mennyiben kapcsolódik a témához, és az én hozzászólásomhoz? Majd így folytattad:

„Gondolom ha a kutyákat kitiltottuk, jöjjenek a gyerekek is ,mert valljuk be azok sokkal gázabbak, sikítoznak , rohangálnak ,labdáznak.Utána a csúnyák, mert milyen már hogy tőlük nem látom a csajokat, nonszensz, és a végén tényleg remek hely lesz a mi országunk.”

Ennek a résznek megint nem tudom mi köze az én hozzászólásomhoz, reagáltam is erre, hogyan jön ez ide, miféle stílus az, amikor olyasmit kérsz számon rajtam amit csak úgy nekem tulajdonítasz? A #1921 hsz-edet azzal kezded, hogy nem vitatkozom, hanem személyeskedek. Érvek helyett könnyebb ezzel dobálózni, sajnos azzal sem vagy tisztában ez a fogalom mit jelent. A hsz-ed további részét nehéz másként értelmezni, mint, hogy tiéd legyen az utolsó szó: Értekezel csikkekről a fűben, naptejes emberekről a vízben, izomagyakról a szaunában. Majd jön a pikáns fordulat:

„Vki még megjegyezte hogy azért mert a tartó szereti azt hiszi mindenki szereti, most őszintén, téged nem idegesít az a tipikus gyerek aki ha víz éri 4 órán keresztül sikítva ,ordítva élvezi? A tacskó gazdájára rászólsz, a gyerek szüleire meg nem , én sem,pedig a tacsiból nem lesz sorozat gyilkos, emberből lehet”

Erre mit mondhatnék, korábbi hsz-edben épp’ azt feltételezted rólam, hogy én akarom a gyerekeket is kitiltani! Képzeld, nem szólok rá sem a gyerekre, sem a szüleire, ha visít, mert joguk van ott lenni. Ha nagyon idegesít, akkor arrább települök. Az egyetlen amiben egyetértünk, hogy 1985 óta nem sokat fejlődtek egyesek. Két éve egy Balatoni kempingben rá kellett szólnom egy nőre, hogy az ölebre is vonatkozik a parton kirakott piktogram. És pont így reagált mint, te. Kutyák jogai, meg kit zavar az, stb. Ne izomagyakat győzködj a kulturált viselkedésről, nézz magadba is kutyaügyben. ***************
(moderálva)
#1875   2013. 03. 10. vasárnap 18:47
ravenna ravenna VIP Admin
....hidd el nekem, van itt Admin!
De nem feltétlen egy adminisztrátor beleszólása, ne adj' moderálása a megoldás mindig. Tanulságos is a párbeszéd-próbálkozás de hidd el, ha valós személyeskedés lesz, nem csak én, más is "bele fog szólni".
#1874   2013. 03. 10. vasárnap 17:22
X Törölt felhasználó (773419)
Régebben a moderátorok tették a dolgukat… Szóval kezdjük elölről! Egy hozzászóló annak örvendezett, hogy a nudista strandra ki tudja vinni a kutyáját is. Erre reagáltam, hogy tilos kutyát vinni nudista strandra, illetve azt jeleztem, hogy lennének egyéb helyeken is szabályok. Mielőtt ezzel vitatkozni kezdenél, íme az erre vonatkozó jogszabály megnevezése:
78/2008. (IV. 3.) Korm. Rendelet a természetes fürdővizek minőségi követelményeiről, valamint a természetes fürdőhelyek kijelöléséről és üzemeltetéséről. És a link hozzá, ha kételkednél benne: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0800078.KOR
Illetve egy érdekes cikk a témában: http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&uid=28

Tehát tilos, függetlenül attól, hogy te mit gondolsz a kutyá(k/d) anális higiénés állapotáról. Miről szólt a #1912-es hozzászólásod? Mennyiben kapcsolódik a témához, és az én hozzászólásomhoz? Majd így folytattad:

„Gondolom ha a kutyákat kitiltottuk, jöjjenek a gyerekek is ,mert valljuk be azok sokkal gázabbak, sikítoznak , rohangálnak ,labdáznak.Utána a csúnyák, mert milyen már hogy tőlük nem látom a csajokat, nonszensz, és a végén tényleg remek hely lesz a mi országunk.”

Ennek a résznek megint nem tudom mi köze az én hozzászólásomhoz, reagáltam is erre, hogyan jön ez ide, miféle stílus az, amikor olyasmit kérsz számon rajtam amit csak úgy nekem tulajdonítasz? A #1921 hsz-edet azzal kezded, hogy nem vitatkozom, hanem személyeskedek. Érvek helyett könnyebb ezzel dobálózni, sajnos azzal sem vagy tisztában ez a fogalom mit jelent. A hsz-ed további részét nehéz másként értelmezni, mint, hogy tiéd legyen az utolsó szó: Értekezel csikkekről a fűben, naptejes emberekről a vízben, izomagyakról a szaunában. Majd jön a pikáns fordulat:

„Vki még megjegyezte hogy azért mert a tartó szereti azt hiszi mindenki szereti, most őszintén, téged nem idegesít az a tipikus gyerek aki ha víz éri 4 órán keresztül sikítva ,ordítva élvezi? A tacskó gazdájára rászólsz, a gyerek szüleire meg nem , én sem,pedig a tacsiból nem lesz sorozat gyilkos, emberből lehet”

Erre mit mondhatnék, korábbi hsz-edben épp’ azt feltételezted rólam, hogy én akarom a gyerekeket is kitiltani! Képzeld, nem szólok rá sem a gyerekre, sem a szüleire, ha visít, mert joguk van ott lenni. Ha nagyon idegesít, akkor arrább települök. Az egyetlen amiben egyetértünk, hogy 1985 óta nem sokat fejlődtek egyesek. Két éve egy Balatoni kempingben rá kellett szólnom egy nőre, hogy az ölebre is vonatkozik a parton kirakott piktogram. És pont így reagált mint, te. Kutyák jogai, meg kit zavar az, stb. Ne izomagyakat győzködj a kulturált viselkedésről, nézz magadba is kutyaügyben. ***************
(moderálva)
(Ez egy válasz roy71 üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 11:31
Nem vitáztál,hanem személyeskedtél smile A legutóbbi magyar nudistrand látogatásom a Velencei-tónál volt , és hidd el senki nem vette a fáradtságot mielőtt a vízbe ment ,hogy bemenjen zuhanyozni és pisilni a vizesblokkba.lehet ha lenne a parton is akkor többen használnák de így senki. Én meg azt nem szeretném hogy naptejes ,vizeletes kádvízből igyon a fiam smile A halkakit, meg a madárszart már megszokta, a vegyi anyagot még nem smile Ja és a környezetünkben mindenki otthagyta a csikkjeit a fűben A lényeg ,hogy nem rendeletek, hanem emberek kellenek! Sok mindent lehet, már megírták ,egy nagyobb kempingben vannak külön parcellák, külön kutyapartok, sőt vannak kutyamosók ahol megmossuk a kutyát, a hátsóját is , bevallom én néha a sajátomat csak megtörlöm, igaz nedves kendővel smile Ha meglátsz olyant ami nem tetszik szólsz, vszínű egy rosszul szociálódott egyénről van szó akit nevelni kell. Már kisértem haza kutyatartót zacskóért , vagy pl tegnap a szaunában két izomagyat győztem meg a kulturált viselkedésről.ne várjuk mindig,hogy majd más megoldja a problémákat , tegyünk ellene.Visszatérve a kemping kutyákra, nem összehajthatóak mint a bringa, viszont nagyon sok tartó azért hozza mert nincs kire hagyni , meg nem is szeretné, és ez az egyetlen nyaralási forma ami a két identitást egy halmazkörben tartja. Vki még megjegyezte hogy azért mert a tartó szereti azt hiszi mindenki szereti, most őszintén, téged nem idegesít az a tipikus gyerek aki ha víz éri 4 órán keresztül sikítva ,ordítva élvezi? A tacskó gazdájára rászólsz, a gyerek szüleire meg nem , én sem,pedig a tacsiból nem lesz sorozat gyilkos, emberből lehet smile 14 éves koromban nyaraltam először még a varsányi szabadstrandon egy nagy betűs KÖZÖSSÉGBEN azóta vhogy nem fejlődtünk. Most ha teremtő is úgy akarja egy lakóautós Olasz-francia körút az idei cél gyerekkel, kutyával, de amúgy megvagyok az adriai kempingekben nyugodtan ,békében. Viszont nagyon szívesen leülök egy sörre a fórumozókkal itthon , kutya nélkül is, lehet-e,megéri-e erőlködni.
#1873   2013. 03. 09. szombat 15:36
ac4er ac4er
van ma este lehetőség valahol ruha nélkül szaunázni? köszi!
#1872   2013. 03. 09. szombat 08:32
X Törölt felhasználó (845522)
Tegnap meglátogattam az idén először a Linz melletti Plaschingi nudi strandot. Meglepőetésemre Meglepetésemre a napsütés Nagyon sok embert kicsalt.Úgy-hogy márc 8.-án meztelenül napoztam egy tó partján Ausztriába.
#1871   2013. 03. 04. hétfő 11:31
roy71 roy71
Nem vitáztál,hanem személyeskedtél smile A legutóbbi magyar nudistrand látogatásom a Velencei-tónál volt , és hidd el senki nem vette a fáradtságot mielőtt a vízbe ment ,hogy bemenjen zuhanyozni és pisilni a vizesblokkba.lehet ha lenne a parton is akkor többen használnák de így senki. Én meg azt nem szeretném hogy naptejes ,vizeletes kádvízből igyon a fiam smile A halkakit, meg a madárszart már megszokta, a vegyi anyagot még nem smile Ja és a környezetünkben mindenki otthagyta a csikkjeit a fűben A lényeg ,hogy nem rendeletek, hanem emberek kellenek! Sok mindent lehet, már megírták ,egy nagyobb kempingben vannak külön parcellák, külön kutyapartok, sőt vannak kutyamosók ahol megmossuk a kutyát, a hátsóját is , bevallom én néha a sajátomat csak megtörlöm, igaz nedves kendővel smile Ha meglátsz olyant ami nem tetszik szólsz, vszínű egy rosszul szociálódott egyénről van szó akit nevelni kell. Már kisértem haza kutyatartót zacskóért , vagy pl tegnap a szaunában két izomagyat győztem meg a kulturált viselkedésről.ne várjuk mindig,hogy majd más megoldja a problémákat , tegyünk ellene.Visszatérve a kemping kutyákra, nem összehajthatóak mint a bringa, viszont nagyon sok tartó azért hozza mert nincs kire hagyni , meg nem is szeretné, és ez az egyetlen nyaralási forma ami a két identitást egy halmazkörben tartja. Vki még megjegyezte hogy azért mert a tartó szereti azt hiszi mindenki szereti, most őszintén, téged nem idegesít az a tipikus gyerek aki ha víz éri 4 órán keresztül sikítva ,ordítva élvezi? A tacskó gazdájára rászólsz, a gyerek szüleire meg nem , én sem,pedig a tacsiból nem lesz sorozat gyilkos, emberből lehet smile 14 éves koromban nyaraltam először még a varsányi szabadstrandon egy nagy betűs KÖZÖSSÉGBEN azóta vhogy nem fejlődtünk. Most ha teremtő is úgy akarja egy lakóautós Olasz-francia körút az idei cél gyerekkel, kutyával, de amúgy megvagyok az adriai kempingekben nyugodtan ,békében. Viszont nagyon szívesen leülök egy sörre a fórumozókkal itthon , kutya nélkül is, lehet-e,megéri-e erőlködni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 28. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773419)
2013. 02. 28. csütörtök 16:50
Nehéz dolgom lesz… De te gondolom toleránsnak képzeled magad. Nos lássuk! Az nem intolerancia, ha az emberek egy része nem akar kutyákkal napozni, fürdeni. Viszont az bunkóság, ha valaki úgy gondolja, hogy az ő kutyáját másoknak tolerálni kell. Másrészt, ha szerinted a kutyák és a te hátsód egyformán tiszta az nem tartozik rám, de bizonyára nem egy vitathatatlan tény, amit állítasz és nincs igazolás sem ragasztva a kutyákra erről, ha a strandolók közt fürdenek. Másrészt kétlem, hogy sz@rás után kitörölné, és/vagy zuhanyozna, ahogy azt az emberek nagyobb része remélhetőleg megteszi. Vagy annyiban hasonló az anális helyzetetek, hogy te sem törlöd ki? De a legfontosabb, hogy nem várhatod el másoktól, hogy a kutyádnak örüljenek, ezért az analfabétákra is gondolva a strandok nagyrészén piktogram is jelzi a tiltást. És azt írtam még, hogy ahol nem jelzik, ott a kutyatartónak kell körültekintőnek lennie. Mondok egy példát: A szabadstrandon 5 család fürdik, tábla nem tiltja, de az izomagy a pitbullját beviszi a vízbe. Szerinted? Csúnyákról, gyerekekről meg nem beszéltem, így az meg vitakultúra, hogy nem kezdesz olyan dolgokkal előhozakodni, amiről szót sem ejtettem. És, hogy a toleranciámat bizonyítsam: Cseppet sem zavar, ha kortyolsz a kutyád fürdővizéből, csak ne várd el, hogy ezt a 2 éves gyermekem is megtegye. A vitát ezennel befejeztem (egy toleráns kutyás)

... 279 280 281 282 283 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7490db
Utolsó üzenet: tegnap 11:39

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!