Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 275 276 277 278 279 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1984   2013. 05. 22. szerda 13:53
X Törölt felhasználó (857648)
Tavaly történt Délegyházán a nyár közepén, pont a megérkezésemkor. A már ott strandolók közös erővel penderítettek ki egy kukkolót. Szerintem az összefogás és a közösség nyugalmának a megóvása még mindig működik.
Viszont ez elmúlt években én nem találkoztam olyannal, hogy a vízparton vertek volna sátrat így lezárva a többi embert a fürdési lehetőségtől!
Sexelő párt viszont már igen, de nem a publikum előtt. Szépen elbújva de azért úgy hogy a kíváncsi szemek észrevegyék őket.
#1983   2013. 05. 22. szerda 12:54
X Törölt felhasználó (762450)
Félreértés ne essék, nem lehúzni szeretném Délegyet. Ami az elmúlt pár évben ott történt, példamutató. Csak nem szeretném, ha azt hinnénk, ott maximális biztonságban lesznek a nudizni vágyók az általam alább felsoroltaktól. De volt pl, hogy fürdőnadrágos tizenévesek ugráltak hangosan a vízbe, pár éve, a bejárattól 5 méterre. SENKI nem intézkedett. Az általad említett rendészet sem régóta működik és minimum kétséges, hogy az adatokat (amit elvileg ők be sem hajthatnak a renitens személyen) milyen formában tudnák felhasználni más, hivatalos, fizetős mo.-i helyen. Mert bejáratnál pl semmilyen ellenőrzéssel nem találkoztunk még, Délegyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 21. kedd 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (775593)
2013. 05. 21. kedd 16:36
23 hektáros területről beszélsz ,Európa szinten is hatalmas naturista területről,ahol előfordulhatott" talán "egy ilyen is,de Délegyházán a vad kemping.....naturista helyekkel ellentétben ,rendészet működik ,akik kiszűrik az ilyen egyéneket , elküldik az illető adatait ,más fizetős, hasonlóan kulturált helyeknek ,hogy már a bejáratnál kiszűrhessék ezeket az egyéneket! A vad kemping hátrányait sorolhatnám ,ahol szinte semmi nem véd ,se a zaklatóktól ,se a fotósoktól ,se a rendőri intézkedéstől'.........
#1982   2013. 05. 22. szerda 12:22
Lion74 Lion74
Tavaly megbukott egy könyvbe épített kamerás csávó is.
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 20. hétfő 21:03
Az ilyen kamerás dolgot gusztustalannak tartom. Én sose tapasztaltam ilyet Délegyen. MIllió film van a neten meztelen nőkkel és pasikkal akkor minek kamerázni?
#1981   2013. 05. 22. szerda 09:32
LaVe70 LaVe70
Sziasztok!

Mi is csak hallottunk még róla, de már rég készülünk megnézni.
Annak már utána jártunk hogyan lehet odajutni, ha gondoljátok megnézhetjük együtt,
mi pénteken ráérünk ha esetleg nektek is jó írjatok privátban.
(Ez egy válasz velem üzenetére (2013. 05. 21. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 21. kedd 20:43
Sziasztok!

Tiszanánáról tud valaki valamit, mert a neten nem sok mindent találni róla?
#1980   2013. 05. 22. szerda 08:47
kapucsino kapucsino
Vasárnap én is voltam bár akkor nem voltak sokan,de nagyon jó volt a víz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 22. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (883905)
2013. 05. 22. szerda 06:29
Gárdony kellemes hely. Hétvégén voltam. Jó volt a víz és sokan voltak.
#1979   2013. 05. 22. szerda 07:21
X Törölt felhasználó (879516)
Sziasztok! Van Somogyban,Tolnában nudizásra lehetőség valahol?
Csendes,nyugodt eldugott helyre gondolok.
#1978   2013. 05. 22. szerda 06:29
X Törölt felhasználó (883905)
Gárdony kellemes hely. Hétvégén voltam. Jó volt a víz és sokan voltak.
#1977   2013. 05. 21. kedd 20:43
velem velem
Sziasztok!

Tiszanánáról tud valaki valamit, mert a neten nem sok mindent találni róla?
#1976   2013. 05. 21. kedd 17:37
csabba csabba
sziasztok. kezdő nudista lennék. azt szeretném kérdezni, hogy idehaza hol találok jó nudista kempinget.
#1975   2013. 05. 21. kedd 16:36
X Törölt felhasználó (775593)
23 hektáros területről beszélsz ,Európa szinten is hatalmas naturista területről,ahol előfordulhatott" talán "egy ilyen is,de Délegyházán a vad kemping.....naturista helyekkel ellentétben ,rendészet működik ,akik kiszűrik az ilyen egyéneket , elküldik az illető adatait ,más fizetős, hasonlóan kulturált helyeknek ,hogy már a bejáratnál kiszűrhessék ezeket az egyéneket! A vad kemping hátrányait sorolhatnám ,ahol szinte semmi nem véd ,se a zaklatóktól ,se a fotósoktól ,se a rendőri intézkedéstől'.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2013. 05. 20. hétfő 21:10
Az a baj, hogy sosem tudhatod: magának csinálta avagy felteszi a netre. Ha előbbi: egészségére, nem érdekel, még valahol büszkeséggel is tölt el.. De ha utóbbi, akkor akár párom az állásását is elveszítheti. De neki jó buli, gratula hozzá. Sosem értettem, ebben mi a poén. Nagyon nagy kockázat, egy hivatalos helyen, ha elkapják, nagyon megbánja. De nem, mai napig lehet találkozni ilyennel. Tessék csak jobban figyelni az egyedül lézengő, telefonjukat maguknál tartó ffiakra. Csak a jobb térerő miatt tartják függőlegesen, séta közben, mi? Hagyjuk már...
#1974   2013. 05. 20. hétfő 21:19
TomTailor TomTailor
Hát igen én pl láttam már Délegyen hogy volt aki diplomáciai rendszámú autóval jött egy ilyen embernek valószínűleg kellemetlen lenne ha kikerülne a meztelen képe a netre. Szerintem magának se csináljon ilyen képet/videót senki a másik fél beleegyezése nélkül. A mai internetes világan ami az ember gépén van az már majdnem az interneten is onnan pedig soha nem tűnik el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 20. hétfő 21:10
Az a baj, hogy sosem tudhatod: magának csinálta avagy felteszi a netre. Ha előbbi: egészségére, nem érdekel, még valahol büszkeséggel is tölt el.. De ha utóbbi, akkor akár párom az állásását is elveszítheti. De neki jó buli, gratula hozzá. Sosem értettem, ebben mi a poén. Nagyon nagy kockázat, egy hivatalos helyen, ha elkapják, nagyon megbánja. De nem, mai napig lehet találkozni ilyennel. Tessék csak jobban figyelni az egyedül lézengő, telefonjukat maguknál tartó ffiakra. Csak a jobb térerő miatt tartják függőlegesen, séta közben, mi? Hagyjuk már...
#1973   2013. 05. 20. hétfő 21:10
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 20. hétfő 21:03
Az ilyen kamerás dolgot gusztustalannak tartom. Én sose tapasztaltam ilyet Délegyen. MIllió film van a neten meztelen nőkkel és pasikkal akkor minek kamerázni?
#1972   2013. 05. 20. hétfő 21:03
TomTailor TomTailor
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 20. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 20. hétfő 20:54
Aham értem. Ergo: ha te nem láttál ilyet, akkor ez nem is létezik, de szégyelljem magam, mert a homokosokról megvan a véleményem, amiért azok szemem láttára sétáltak álló farokkal Délegyházán... A hiba meg az én készülékemben van, ugye? Nem ítélkeztem, jelzőt sem használtam, legyél szíves te is betartani a minimális netikettet, köszönöm.

Kamerások pedig vannak, Délegyen tuti. Tudom miről beszélek, személyesen szóltam be párnak, amikor azok telefonjukat kamerával kifelé fordítva "napoztak". Messziről kiszúrtam őket, ha te nem, nem az én bajom. Jeleztem is nekik: ha jót akarnak maguknak, most rögtön elhúznak, vagy hangosabb leszek és akkor páran már nem lesznek ilyen megértőek... Érdekes, azonnal elvörösödtek és atom gyorsan felöltöztek. Biztos azért, mert alaptalan dologgal vádoltam meg őket...
#1971   2013. 05. 20. hétfő 20:56
worship
(Ez egy válasz hazaspar üzenetére (2013. 05. 16. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 16. csütörtök 12:45
Igazatok van ne haragudjatok, nektek csak azt akartuk írni, hogy ezek szerint amiért Ti is szeretitek a nem hivatalos helyeket, ezért batkamanóék szerint ti is biztos az ő általuk emlegetett " Jó magyar" kategóriába tartoztok, mint ahogy rólunk gondolják... smile
Ne haragudjatok a félreértésért worship
#1970   2013. 05. 20. hétfő 20:54
Aham értem. Ergo: ha te nem láttál ilyet, akkor ez nem is létezik, de szégyelljem magam, mert a homokosokról megvan a véleményem, amiért azok szemem láttára sétáltak álló farokkal Délegyházán... A hiba meg az én készülékemben van, ugye? Nem ítélkeztem, jelzőt sem használtam, legyél szíves te is betartani a minimális netikettet, köszönöm.

Kamerások pedig vannak, Délegyen tuti. Tudom miről beszélek, személyesen szóltam be párnak, amikor azok telefonjukat kamerával kifelé fordítva "napoztak". Messziről kiszúrtam őket, ha te nem, nem az én bajom. Jeleztem is nekik: ha jót akarnak maguknak, most rögtön elhúznak, vagy hangosabb leszek és akkor páran már nem lesznek ilyen megértőek... Érdekes, azonnal elvörösödtek és atom gyorsan felöltöztek. Biztos azért, mert alaptalan dologgal vádoltam meg őket...
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2013. 05. 17. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 17. péntek 07:06
Bő évtizede járok legális strandokra, pl. Délegyházára, sohasem láttam olyat, amit te írogatsz: álló farkú pasik, fényképező emberkék (talán egyszer volt, le is építették). Melegek persze vannak, legyenek is, mindenki e világ része, ahogyan te is. Mérhetetlenül vaskalapos butaságokat írogattál.
#1969   2013. 05. 20. hétfő 17:59
X Törölt felhasználó (806483)
Egyet értünk Veled!!!
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2013. 05. 17. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 17. péntek 07:06
Bő évtizede járok legális strandokra, pl. Délegyházára, sohasem láttam olyat, amit te írogatsz: álló farkú pasik, fényképező emberkék (talán egyszer volt, le is építették). Melegek persze vannak, legyenek is, mindenki e világ része, ahogyan te is. Mérhetetlenül vaskalapos butaságokat írogattál.
#1968   2013. 05. 19. vasárnap 14:55
batka.mano batka.mano
Mindenképpen menjetek. Az egyik legjobb talán a legjobb. Jó hely.
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2013. 05. 19. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 19. vasárnap 14:07
Sziasztok érdeklődnék mi a vélemény a Balatonberényi naturista kempingről
még sosem voltunk de az idei nyáron szeretnénk menni
Köszönjük
#1967   2013. 05. 19. vasárnap 14:07
maarimar maarimar VIP
Sziasztok érdeklődnék mi a vélemény a Balatonberényi naturista kempingről
még sosem voltunk de az idei nyáron szeretnénk menni
Köszönjük
#1966   2013. 05. 17. péntek 07:06
egypasi egypasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 23:40
Félreérted, nem mindig a fizetés-nem fizetésről van szó. Hanem, hogy cserébe elvárnád minimum a kukkolók kiszűrését, akik nem készítenek felvételt az asszonyról, avagy az álló farokkal közlekedő homokos ffiakat sem szívesen látom egy családi, elvileg szabályok tömkelegével rendelkező helyen.Sajnos nem egyszer futottunk bele kellemetlen helyzetbe, pedig elvileg pont ennek elkerülése miatt mentünk oda..
#1965   2013. 05. 16. csütörtök 13:56
Lion74 Lion74
Kalászról kár is lenne a dunavarsányi tavakhoz menni amikor ott a lupa persze a leírt hátrányok ott is megvannak de azért nagyon jó hely. További szép napos napot mindenkinek smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 15. szerda 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 15. szerda 23:40
Félreérted, nem mindig a fizetés-nem fizetésről van szó. Hanem, hogy cserébe elvárnád minimum a kukkolók kiszűrését, akik nem készítenek felvételt az asszonyról, avagy az álló farokkal közlekedő homokos ffiakat sem szívesen látom egy családi, elvileg szabályok tömkelegével rendelkező helyen.Sajnos nem egyszer futottunk bele kellemetlen helyzetbe, pedig elvileg pont ennek elkerülése miatt mentünk oda..

... 275 276 277 278 279 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7504db
Utolsó üzenet: tegnap 11:51

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!